Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość... - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-10, 19:07   #781
Sylwoocha
Raczkowanie

Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...

Hej dziewuszki

Pysiu bardzo Ci współczuję Trzymaj się kochana.

Gratulacje dla osób, którym udało się pozbyć kolejnych kilogramów

elkiza81 witamy serdecznie Ja tez nie jestem mamą i zapuszczałam się od dziecka Jeżeli nie chcesz, to nie musisz pisać ile ważysz. Ja początkowo tez nie chciałam, bo się wstydziłam i bałam się, że jak będę widziała te kg na forum, to jeszcze bardziej będę się dołować . A teraz bardzo się cieszę, bo jest to niezwykła motywacja No i muszę wspomnieć o super dziewczynach, które wspierają w dobrych i złych chwilach

A teraz możecie mnie bić. Zjadłam wczoraj pół tabliczki czekolady . Przez ten @ myślałam, ze zwariuję. Ale zaspokoiłam swoją potrzebę i dzisiaj jestem grzeczna

I nie podoba mi się zmiana na wizażu Kolory spoko, ale jakieś to wszystko wielkie i kiepsko się czyta.
Sylwoocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-10, 19:42   #782
elkiza81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marled Pokaż wiadomość
trzymam kciuki za Twoje postępy, co do wzrostu, to mamy tyle samo, ja bardzo się ucieszyłam jak zobaczyłam 9 z przodu na wadze, teraz dążę do 8 i tak dalej, może ty też tak myśl
odnośnie wagi to każda z nas chyba jakimś dziwnym! sposobem osiągnęła to, co osiągnęła ale teraz może wspólnymi siłami uda sie zrzucić ten nadmiar,
mnie osobiście zaangażowanie na tym wątku bardzo pomaga...
Dziękuję Ci za słowa otuchy. Tym razem się uda, bo... robię porządki w życiu,
a utrata wagi jest na mojej liście obowiązków
Teraz TYLKO MINUS 15kg, wiem, że się uda, bo...
bo w końcu co mam innego do roboty??

Cytat:
Napisane przez Sylwoocha Pokaż wiadomość
elkiza81 witamy serdecznie Ja tez nie jestem mamą i zapuszczałam się od dziecka Jeżeli nie chcesz, to nie musisz pisać ile ważysz. Ja początkowo tez nie chciałam, bo się wstydziłam i bałam się, że jak będę widziała te kg na forum, to jeszcze bardziej będę się dołować . A teraz bardzo się cieszę, bo jest to niezwykła motywacja No i muszę wspomnieć o super dziewczynach, które wspierają w dobrych i złych chwilach

A teraz możecie mnie bić. Zjadłam wczoraj pół tabliczki czekolady . Przez ten @ myślałam, ze zwariuję. Ale zaspokoiłam swoją potrzebę i dzisiaj jestem grzeczna
Sylwoocha dziękuję za zrozumienie
Odnośnie czekolady - udzielam Ci, Córko, rozgrzeszenia.
W ramach pokuty nie zjesz dzisiaj kolacji,
a jutro pójdziesz na godzinny spacer do parku,
albo tam, dokąd będziesz chciała.

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

pysiamn
Wstawianie fotek TAKICH kaw na wątku dla odchudzających się powinno być surowo wzbronione. Poczułam się jak pies z plasterkiem kiełbasy na nosie
Stary 2009-03-10, 19:54   #783
agulia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Hey dziewczynki

Przepraszam , że mnie tak mało.......czasu mi brakuje

Niestety u mnie nie wesoło...po śmierci babci zmarł mi teraz ojciec.... smutno miiiiiiiiii...

Dziś mam wole jeszcze nic nie zalatwiłam....

-------------------------------------------------------------------------------------
Dziękuje za miłe słowa i miło mi, że mnie jeszcze pamiętacie

Co do odchudzania to u mnie krucho i to bardzo diety wcale....jem co popadnie to chyba przez te stresy ,,,zamiast chudnąć tyje

Ogólnie waga bez zmian 106kg

Postaram się bywać częściej
Najszczersze wyrazy współczucia... Trzymaj się jakoś... choć wiem że to nie łatwe... Pamiętaj! Nie jesteś sama
_________________________ ___

Cytat:
Napisane przez elkiza81 Pokaż wiadomość
Witam Szanowne Panie!

Nie przeczytałam jeszcze całego wątku, ale... czy przyjmiecie do swojego grona osobe, która nie jest mamusią i swoją wagę zawdzięcza bynajmniej nie ciąży?

Pozdrawiam
Witaj ))
Ja co prawda mamą jestem nawet podwójną, ale to zadne usprawiedliwienie nie jest! sama siebie doprowadziłam do tego stanu. Po 2 ciąży ważyłam 115, teraz 121. No z powietrza mi nie przybyło! A przed 1 ciążą ważyłam 88... :-/

Nie wstydź się, przyznawaj się do wagi, łatwiej będzie ci z nią walczyć Poza tym, jesteś anonimowa
agulia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-10, 20:54   #784
Sylwoocha
Raczkowanie

Cytat:
Sylwoocha dziękuję za zrozumienie
Odnośnie czekolady - udzielam Ci, Córko, rozgrzeszenia.
W ramach pokuty nie zjesz dzisiaj kolacji,
a jutro pójdziesz na godzinny spacer do parku,
albo tam, dokąd będziesz chciała.
Dzięki za rozgrzeszenie. Niestety jestem już po kolacji, ale zaraz polecę z psem na spacer i przydałoby się w końcu jakieś ćwiczenia zastosować, ale ciężko mi mój tyłek ruszyć, ehhh
Stary 2009-03-10, 21:13   #785
elkiza81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sylwoocha Pokaż wiadomość
Dzięki za rozgrzeszenie. Niestety jestem już po kolacji, ale zaraz polecę z psem na spacer i przydałoby się w końcu jakieś ćwiczenia zastosować, ale ciężko mi mój tyłek ruszyć, ehhh
Ja ćwiczę codziennie, pomału wydłużając czas powtórzeń. Tak jest bezpiecznie i nie zniechęca mnie, że nie mogę od razu wykonać tylu powtórzeń, ile bym chciała. Może nie spałam zachomikowanego tłuszczyku, ale przynajmniej przyzwyczajam organizm do stałego wysiłku po kilkuletniej stagnacji.
Stary 2009-03-10, 21:19   #786
hipciabeti
Raczkowanie

Hej dziewczyny!!!!

Pysia
współczuję bardzo pamiętaj że nie jestes sama
Trzymam kciuki za silną wolę i lepsze jutro!!! Damy radę kochana

U mnie niestety walka z ciśnieniem trwa na wage narazie nie staje bo @ sie nie skonczył!!!
Niestety od dzis jestem na zwolnieniu wczoraj pół dnia spędziłam na izbie przyjęć bo w przychodni nie mogli mi zbić ciśń. no szok ale mam juz dośc rano pojechałam do swojej dr. bo znów mi skoczyło do 180/120 dała mi leki spadło trochę po 3 godz. poza tym dostałam kupę badań do zrobienia i poradni do odwiedzenia
Po lekach juz po południu dostałam sie do kardiologa i miałam u niego znów 182/122 no tylko se w łeb walnąć i dołożył mi następny lek
Już nie wiem co robić teraz zmierzyłam bo łeb pęka i znów mam 170/112 ryczeć mi sie chce bo nie wiem już co sie dzieje

Mam nadzieje że nie spędze kolejnego dnia w szpitalu bo nienawidze tego miejsca!!!!

Witam nową koleżankę!!!!sorki że nie za wesoło mi ale cóż trzeba myśleć że jutro będzie lepiej!!!z pewnością nie zabraknie ci tu wsparcia i otuchy!!!dziewczyny są super

Gratuluje kolejnych zrzuconych kilosówciesze sie z wami!!!!!!
hipciabeti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-10, 21:31   #787
elkiza81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hipciabeti Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!!!

Pysia

U mnie niestety walka z ciśnieniem trwa na wage narazie nie staje bo @ sie nie skonczył!!!
Niestety od dzis jestem na zwolnieniu wczoraj pół dnia spędziłam na izbie przyjęć bo w przychodni nie mogli mi zbić ciśń. no szok ale mam juz dośc rano pojechałam do swojej dr. bo znów mi skoczyło do 180/120 dała mi leki spadło trochę po 3 godz. poza tym dostałam kupę badań do zrobienia i poradni do odwiedzenia
Po lekach juz po południu dostałam sie do kardiologa i miałam u niego znów 182/122 no tylko se w łeb walnąć i dołożył mi następny lek
Już nie wiem co robić teraz zmierzyłam bo łeb pęka i znów mam 170/112 ryczeć mi sie chce bo nie wiem już co sie dzieje

Mam nadzieje że nie spędze kolejnego dnia w szpitalu bo nienawidze tego miejsca!!!!

Witam nową koleżankę!!!!sorki że nie za wesoło mi ale cóż trzeba myśleć że jutro będzie lepiej!!!z pewnością nie zabraknie ci tu wsparcia i otuchy!!!dziewczyny są super

Dziękuję za miłe powitanie

Czy próbowałaś pić rano na czczo herbatę z pokrzywy - tylko uważaj z dawkowaniem, bo MOCNO zbija ciśnienie - i jeść czosnek? Nasz poczciwy śmierdzioszek jest naturalnym zbijaczem ciśnienia.
Stary 2009-03-10, 22:19   #788
Sylwoocha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hipciabeti Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!!!

Pysia

Beti a Ty bierzesz jakies tabletki na odchudzanie? Bo jeśli tak, to może o nich tak Ci cisnienie skacze..
Stary 2009-03-11, 08:13   #789
iwonamysza
Zadomowienie

GG do iwonamysza

No Beti jak się dziś czujesz? Mam nadzieję, że to cholerne ciśnienie juz Ci się trochę unormowało...

Pysia
wyrazy współczucia. Nigdy nie wiem co w takich chwilach należy powiedzieć

Elkiza powitać! Wpadaj tu zawsze... Jak to mówią w kupie siła.

Ja wczoraj na siłowni dałam sobie wycisk, dziś idę na aerobic, dokładnie na shape, a jutro znowu na siłownię. Wczoraj grafikowo powinnam być na aqua, ale poparzyłam sobie rękę żelazkiem i mi się teraz słabo goi i nie chciałam jej jeszcze moczyć, dopóki nie zrobi się strup.
Pójdę w sobotę na basenik, bo już cały tydzień nie byłam.

Wczoraj mnie coś strzeliło i ufarbowałam włosy na czerwono. Mnie co jakiś czas tak bierze na tą czerwień. Ale to taką jak Michał Wiśniewski. Teraz mam trochę mniej stonowane, bo krócej trzymałam, żeby od razu takiego szoku nie było. Ale jak mi się tylko zmyje to daję ton ostrzej. Jakoś się trzeba wyróżnić

iwonamysza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 08:56   #790
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwonamysza Pokaż wiadomość

Ja wczoraj na siłowni dałam sobie wycisk, dziś idę na aerobic, dokładnie na shape, a jutro znowu na siłownię. Wczoraj grafikowo powinnam być na aqua, ale poparzyłam sobie rękę żelazkiem i mi się teraz słabo goi i nie chciałam jej jeszcze moczyć, dopóki nie zrobi się strup.
Pójdę w sobotę na basenik, bo już cały tydzień nie byłam.
Zazdroszczę samozaparcia z tymi ćwiczeniami Ale i rewelacyjne efekty po wadze widać A jak z ciuszkami, również po nich tak fajnie widać, że się zmniejszasz?

Cytat:
Napisane przez iwonamysza Pokaż wiadomość
Wczoraj mnie coś strzeliło i ufarbowałam włosy na czerwono. Mnie co jakiś czas tak bierze na tą czerwień. Ale to taką jak Michał Wiśniewski. Teraz mam trochę mniej stonowane, bo krócej trzymałam, żeby od razu takiego szoku nie było. Ale jak mi się tylko zmyje to daję ton ostrzej. Jakoś się trzeba wyróżnić
Hehehe, szalejesz kochana z tymi włoskami To teraz czas na przebicie brwi i już możesz zaśpiewać "Keine Grenzen" Ale fajnie, fajnie, przynajmniej rzeczywiście się wyróżniasz

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 09:53   #791
antydebil
BAN stały

ojojojoj dziewczyny,zamiast wypisywac tu glupoty i zalic sie na temat swojej wielorybiej wagi niby pocieszajac sie wzajemnie ze wszystko ok to czas przyznac sie przed samym soba ze nic nie jest ok!Nie bez przyczyny sie tyje do tak olbrzymich rozmiarów.Wiosna idzie czas spuscic te oblesne oponki.Oto co wam radze i przed czym przestrzegam:
-silownia odpada jesli jestes otyla,owszem zejdzie ci pare kilo ale przybijesz na miesniach a tego chyba nie chcemy co?,efekt jest taki ze wydaje wam sie ze chudniecie co jest prawda lecz nie do konca bo gdy schudniecie po jakims czasie duzo wiecej to zatrzymacie sie na etapie takim w ktorym bedziecie miec chlopska sylwetke a miesni juz nie tak latwo zrzucic kochane ,to nie tluszcz.
-aerobik tak! to jak najbardziej ,najlepsze efekty to aerobik+ czeste uczeszczanie na saune aby wypocic to cielsko,najlepiej po cwiczeniach typowo aerobicznych isc od razu na saune
- no i niestety jedzonko czyli dobra dieta,na nic efekty jesli sie obzeramy chipsami batonikami paroweczkami wszelkiej masci sosami i innymi scierwami potocznie zwanymi jedzeniem.
Pozdrawiam i zycze wytrwalosci w gubieniu tej okropnej masy tluszczowej .
antydebil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 10:01   #792
vadi
*sportaddict*

Antydebilu
- po 1 Twoje rady dotyczące ćwiczeń świadczą o niewielkiej wiedzy w temacie.
- po 2 ostrożnie ze słowami.
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 10:16   #793
antydebil
BAN stały

ohoo zawialo grozą
po pierwsze :widac po waszych kilogramach(z nieba spadly?) ze wasza wiedza w tym zakresie jest olbrzymia hehe
po drugie:lepiej wywalic prawde ciezkimi slowami niz slodzic sobie bez celu,z takimi radami jakie se tu dajecie zawsze bedziecie otyle,efekt jojo itd ,a pozniej placz ze cisnienie ogromne,ze bylo 110 a teraz znow 112.Ba! coz za intelektualna hipokryzja.
Organizm sie broni przed takim traktowaniem,ale widac niektore tu wola go dobic niz tak naprawde zrzucic z siebie "druga siebie"
Stary 2009-03-11, 10:23   #794
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez antydebil Pokaż wiadomość
ohoo zawialo grozą
po pierwsze :widac po waszych kilogramach(z nieba spadly?) ze wasza wiedza w tym zakresie jest olbrzymia hehe
po drugie:lepiej wywalic prawde ciezkimi slowami niz slodzic sobie bez celu,z takimi radami jakie se tu dajecie zawsze bedziecie otyle,efekt jojo itd ,a pozniej placz ze cisnienie ogromne,ze bylo 110 a teraz znow 112.Ba! coz za intelektualna hipokryzja.
Organizm sie broni przed takim traktowaniem,ale widac niektore tu wola go dobic niz tak naprawde zrzucic z siebie "druga siebie"
punkty karne przyznane
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 10:41   #795
elkiza81
Zakorzenienie

Cytat:
ohoo zawialo grozą
1. Zanim cokolwiek powiesz, napiszesz - pomyśl lub przeczytaj na forach dotyczących dietetyki i odchudzania. Ignorancja nie jest powodem do dumy.
2. Czy zostałeś zaproszony do tego wątku, czy Twoja obecność w nim wynika z własnej inicjatywy?
3. Co to za figura retoryczna: "intelektualna hipokryzja"? Zalatuje nowomową. Proponuję uzupełnić braki w wykształceniu i brak ogłady.
4. Czy takie pojęcie jak "savoir - vivre" jest Ci znane?

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cicho tu dzisiaj - pomijając niemiły incydent sprzed kilkunastu minut.
W takim razie idę do swoich zajęć, odezwę się wieczorem Dziewczyny. Do zobaczenia

P.S. Mam nadzieję, że troll nie doprowadzi do zamknięcia wątku.

Edytowane przez elkiza81
Czas edycji: 2009-03-11 o 10:28
elkiza81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 10:42   #796
antydebil
BAN stały

1.nie czytalem ale widac ty czytujesz ,efekty jak widac olsniewajace
2.to nie bankiet ze potrzeba jakiegos zaproszenia
3.oo tak jezyk staje sie bogatszy z dnia na dzien
4.witam wspaniale wielorybki,jestescie otyle ale to nie wasza wina ,to wszystko przez te jedzenie co za wami chodzi,ale nie martwcie sie ,kilo kielbasy raz na dzien nie zaszkodzi,a co bede sobie odmawiac!a tak wogole to kocham was wszystkie i cieplutko zapraszam na przeslodziutka kawke [jak na zdjeciu w tym temacie],przy niej mozemy sie wspierac w walce z nasza wagą,będą tez ponczusie z budyniem w srodku polane niskokaloryczna czekoladka mniammm.
Stary 2009-03-11, 10:55   #797
elkiza81
Zakorzenienie

Cytat:
1.nie czytalem ale widac ty czytujesz ,efekty jak widac olsniewajace
2.to nie bankiet ze potrzeba jakiegos zaproszenia
3.oo tak jezyk staje sie bogatszy z dnia na dzien
4.witam wspaniale wielorybki,jestescie otyle ale to nie wasza wina ,to wszystko przez te jedzenie co za wami chodzi,ale nie martwcie sie ,kilo kielbasy raz na dzien nie zaszkodzi,a co bede sobie odmawiac!a tak wogole to kocham was wszystkie i cieplutko zapraszam na przeslodziutka kawke [jak na zdjeciu w tym temacie],przy niej mozemy sie wspierac w walce z nasza wagą,będą tez ponczusie z budyniem w srodku polane niskokaloryczna czekoladka mniammm.
1. Widać? Tak? Przepraszam bardzo, chciej mnie oświecić, gdzie i kiedy miałam wątpliwą przyjemność Cię spotkać? - widzę, że i z ortografią u Ciebie na bakier.
2. Może i nie bankiet, ale i na forum obowiązują zasady netykiety - mówi Ci to coś?
3. Podaj bibliografię, chętnie poczytam. Kto obecnie zajmuje się neologizmami we współczesnej polszczyźnie? Nie jestem na bieżąco.
4. Mogłabym coś na to odpisać, ale nie mam ochoty zniżać się do poziomu dziesięciolatka. Tupnij jeszcze nóżką, dobrze? O jaki grzeczny chłopczyk!

5. Dziwnym trafem odezwałeś się dopiero po tym, gdy odeszłam od forum... co jest??? Wcześniej zabrakło Ci odwagi? Czy może musiałeś zawołać kolegów z podwórka, żeby pomogli sklecić te wypociny??

Edycja
Czy mama Ci nie mówiła, że czekolada szkodzi na zęby?

Edytowane przez elkiza81
Czas edycji: 2009-03-11 o 11:01
elkiza81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 11:11   #798
antydebil
BAN stały

tak tak tylko czekalem na te chwile kiedy pojdziesz zeby napisac te swoje wypociny buahahaha jestes zalosna.
przyszedlem tu aby poczytac co ciekawego pisza kobiety a tu same zalosne topiki buaahahah.>>>>>>>>>>>>>
ps. rzeczywiscie kobiety sa skomplikowane ,a raczej glupie ,takich pierdół to tylko na kobiecych forach szukac.>>>>>>>>>>>
Stary 2009-03-11, 11:19   #799
elkiza81
Zakorzenienie

Cytat:
tak tak tylko czekalem na te chwile kiedy pojdziesz zeby napisac te swoje wypociny buahahaha jestes zalosna.
przyszedlem tu aby poczytac co ciekawego pisza kobiety a tu same zalosne topiki buaahahah.>>>>>>>>>>>>>
ps. rzeczywiscie kobiety sa skomplikowane ,a raczej glupie ,takich pierdół to tylko na kobiecych forach szukac.>>>>>>>>>>>
Jestem żałosna? Jak to dobrze, że ktoś mi "wywalic prawde ciezkimi slowami". Dziękuję, o zbawco! Jesteś może jasnowidzem albo wróżem? Twa przenikliwość jest wprost... nieziemska!!!

P.S. Nie podoba Ci się? Źle Ci tu? Zawsze możesz poprosić o ban stały, żeby Cię nie korciło wypisywać swoich mądrości.
Stary 2009-03-11, 12:01   #800
diabloniunia
Przyczajenie

Cytat:
Nick masz uroczy, zważywszy że Twoje wypociny są tragiczne i widać że brak ci szacunku do samego siebie, współczuje-ale nie musisz na wszystkich wylewać swoje złośliwośći.
Tak przy okazji widze ze starasz się udzielać na różnych wątkach... szukasz wrażeń, to przykre że tak nisko sie oceniasz!
Jesteś pełny agresji...zastanów się nad sobą, a potem udzielaj rad!
Proponuje nie wpychać nosa, tam gdzie Cię nie chcą!!!

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Jestem żałosna? Jak to dobrze, że ktoś mi "wywalic prawde ciezkimi slowami". Dziękuję, o zbawco! Jesteś może jasnowidzem albo wróżem? Twa przenikliwość jest wprost... nieziemska!!!

P.S. Nie podoba Ci się? Źle Ci tu? Zawsze możesz poprosić o ban stały, żeby Cię nie korciło wypisywać swoich mądrości.
Kochana gość jest poniżej krytyki, szkoda tylko klawiatury...hehe
Miłego dnia życzę
diabloniunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 12:07   #801
vadi
*sportaddict*

spokojnie, dziewczyny, trolem sie przejmujecie?
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 12:23   #802
elkiza81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
spokojnie, dziewczyny, trolem sie przejmujecie?
Szczerze mówiąc... mam w głębokim poważaniu trolla
Nie lubię, gdy ktoś wylewa mi wiadro pomyj na głowę, żeby w ten sposób leczyć własne kompleksy. Nie toleruję takiego zachowania, nie podoba mi się, nie akceptuję. I na pewno nie pozwolę, żeby byle prostak odreagowywał swoje bóle poniżając mnie. MATOŁOM STANOWCZE NIE!
To napisałam ja, elkiza81. Dziękuję za uwagę.
Stary 2009-03-11, 12:37   #803
agulia
Przyczajenie

Wyluzujcie dziewczyny. Olejcie Trolka. Popyszczy, popyszczy i się znudzi, pójdzie bruździć gdzie indziej. A jak będziecie z tym czymś dyskutować to go tylko zachęcicie do dalszych zniewag i ubliżań, po co... Nie warto

Swoją drogą - czy admini nie mogą go przybanować???

Beti Spróbuj sobie kupić krople z jemioły. Mi bardzo na ciśnienie pomogło. I pij dużooo wody. Daj znać jak się czujesz!
agulia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 14:34   #804
Tereskaa
Zakorzenienie

Szok, no co za typ Troll jeden

Dziewczynki, mam pytanie, wiecie może ile może chcieć za godzinę niania-pomoc domowa? Dostałam ofertę pracy dorywczej by zająć się dwójką dzieciaczków (jedno w wieku szkolnym, drugie w przedszkolnym), do tego sprzątanie, gotowanie, zakupy, odbieranie z przedszkola. Praca jakieś 2-3, no może 4 godziny dziennie. Problem w tym, że mama tych brzdacow oczekuje ode mnie propozycji ile bym chciała za godzinę. Orientujecie się jakie są stawki?

Stary 2009-03-11, 14:42   #805
elkiza81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość

Dziewczynki, mam pytanie, wiecie może ile może chcieć za godzinę niania-pomoc domowa? Dostałam ofertę pracy dorywczej by zająć się dwójką dzieciaczków (jedno w wieku szkolnym, drugie w przedszkolnym), do tego sprzątanie, gotowanie, zakupy, odbieranie z przedszkola. Praca jakieś 2-3, no może 4 godziny dziennie. Problem w tym, że mama tych brzdacow oczekuje ode mnie propozycji ile bym chciała za godzinę. Orientujecie się jakie są stawki?
Kolejny off top
Stawki wahają się od 2 - 8 zł za godzinę netto.
Stary 2009-03-11, 15:04   #806
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kolejny off top
Stawki wahają się od 2 - 8 zł za godzinę netto.
a ja tu myślałam by powiedzieć 15-20 zł/h To w końcu dwójka dzieci do tego jeszcze masa obowiązków.

Stary 2009-03-11, 15:10   #807
pysiamn
Zakorzenienie

Dzięki dziewczynki za słowa otuchy

U mnie jako tako....waga ani drgnieeee Cóż robić

ps Ja też bym myślała o jakichś 20 zł za h

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 15:18   #808
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczynki za słowa otuchy

U mnie jako tako....waga ani drgnieeee Cóż robić

ps Ja też bym myślała o jakichś 20 zł za h
Dzięki Pysiulku za odpowiedź

A ja dopiero teraz, po zmianie image Wizażu, zwróciłam uwagę na Twój avaterek, świetna fotka

Ech, no to witaj kochana w klubie osób z zastojem wagi Ale chyba się w końcu ruszy, no musi za chwilkę wiosna, więcej spacerków, później zaczną się warzywka, to może też jakoś inaczej będzie (normalnie chyba naiwna jestem bo który to już rok na tym świecie żyję z moją otyłością )

Stary 2009-03-11, 16:53   #809
marled
Raczkowanie

Cytat:
a ja tu myślałam by powiedzieć 15-20 zł/h To w końcu dwójka dzieci do tego jeszcze masa obowiązków.

ja ciebie rozumiem, ale postaw się w sytuację osoby poszukującej, jeżeli dziennie wychodzi jej 80 zł, to ile kasy na miesiąc?
sama jestem w roli szukającej niani i wiem, że jeżeli położę 600 zł to nie opłaca mi sie wracać do pracy... a taniej nie mogę znaleźć... ja zastanawiałabym się nad 12 - 15 zł/za godzinę

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:

a jeszcze jedno, kiedy ty to wszystko masz zrobić w dwie lub cztery godziny?????

jestem lżejsza o:

0 - 4 - 6 - 8 - 10 -12 - 14 - 18 - 20
kilogramów

marled jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 17:28   #810
beatucha
Raczkowanie

Cytat:
Moja znajoma zajmuje się dwoma chłopcami,odbiera ich z przedszkola i do godz 19-tej jest z nimi,zajmuje jej to ok.5 godz i mówiła że ma 6 zł/h ale tak co drógi dzień.Pozdrowionka.Nie zwracajmy uwagi na Trole i takie inne podtrole.Pa,pa

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Sorki,ale jeszcze zapomniałam
Cytat:
Hey dziewczynki

Przepraszam , że mnie tak mało.......czasu mi brakuje

Niestety u mnie nie wesoło...po śmierci babci zmarł mi teraz ojciec.... smutno miiiiiiiiii...
Bardzo Ci współczuję.
Cytat:
Napisane przez marled Pokaż wiadomość
dzisiaj się ważyłam i do tych cm mogę dopisać 2 kg mniej...

proszę poprawcie mój wpis na liscie
Gratuluję.kurcze ale fajnie
Cytat:
Witam Szanowne Panie!

Nie przeczytałam jeszcze całego wątku, ale... czy przyjmiecie do swojego grona osobe, która nie jest mamusią i swoją wagę zawdzięcza bynajmniej nie ciąży?

Pozdrawiam
Witamy serdecznie
beatucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości