![]() |
#781 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezenty.Co już kupiłyście??
Mama- bransoletka Lilou- motyw "nieskończoność" mały srebrny plus czarny sznurek typu Twist
Partner mamy- albo mu kupię wielkie pudło śliwek w czekoladzie albo pokrowiec na Samsunga Wave II:P Babcia-dostanie od nas perfumy Eden albo biografię Danuty Wałęsy albo jedno i drugie:P Ciocia-??? TŻ- długopis Parker chromowany z grawerem (jego inicjały) plus coś jeszcze, ale nie mam pojęcia co:P
![]() |
#782 |
Raczkowanie
|
Witam.
Czy wiecie może gdzie można dostać jakąś męską opaske na oczy do spania? Damskich masa, ale męskich brak. Najlepiej jakiś sklep stacjonerny (allegro przejrzałam i nic nie rzuciło mi się w oczy). Może być zwyczjna jednokolorowa zależy mi na dobrej jakości. czy ktoś mi pomoże? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() xAstridx Ja też lubie obdarowywać wszystkich, ale chociaż, że będę rok z tżtem to chyba bym się nie odważyła dać prezentu jego rodzicom. Jego tata alkoholu nie pije więc byłby minus ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Raczkowanie
|
Akurat wiem, że lubią takie rzeczy.
![]() ![]()
![]() |
#785 |
Rozeznanie
|
Popieram przedmówczynie. Byłam z chłopakiem przez trzy lata i co roku jego rodzice dostawali ode mnie domowe ciastka/pierniki + kartkę z życzeniami.
![]() |
#786 |
BAN stały
|
Ja koniec końców zamówiłam dla TŻ, obok zestawu kosmetyków, pióro Watermana (teraz ma Parkera i nie jest z niego szczegolnie zadowolony, bo zaczyna mu przerywac, wiec dobrze sie sklada, bo mi tez Watermany podobaja się bardziej)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Rozeznanie
|
Oprócz prezentów, o których tu już wspominałam, kupiłam tacie książkę Niedźwieckiego. Do tego kupię szalik i skórzane rękawiczki.
![]() Jeszcze nad najważniejszym prezentem dla córki się zastanawiam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Raczkowanie
|
Uwilbiam Święta i robienie prezentów dla bliskich. W tym roku kupiłam:
-dla mamy - voucher do fryzjera (mycie, maska, strzyżenie, modelowanie) i skórzane rękawiczki -dla taty - koszula z krawatem -dla TŻta- zegarek Casio Edifice (jego wymarzony) -dla siostry- perfumy Celine Dion Chic (choruje na wszystko, co związane z tą wokalistką) -dla dziadków - Biovital -dla rodziców TŻta - komplet pościeli -dla siostry TŻta- perfumy Avon, biżuterię swarovskiego, obrazek z Audrey Hempburn -dla brata TŻta- tutaj jeszcze nic nie mam, ale perfumy pewnie jakieś + dodatek
Praca nad sobą: ![]() - Aikido - Szafowe Porządki - Kawowy Peeling - Projekt DENKO - Paznokcie i Włosy - Oszczędzanie 10.05.2014 Nasz Ślub ![]() ![]() WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=703847 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() A co powiecie o tych nerkach dla faceta 1) http://allegro.pl/nowa-nerka-lacoste...967422846.html - oczywiscie czarna. Kurczę fajnie, ze z tej marki ale jakaś taka wydaję mi się, ze niezbyt dla faceta. 2) http://lonsdale.hoolsheaven.pl/akcesoria-5583.html Która ładniejsza?
![]() |
#790 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Raczkowanie
|
tzn. fajna sprawa wydaję mi sie na deskę w zimię czy poprostu wyjście na miasto. Czasem pewnie użyje, bo kiedyś był juz temat o tym.
Do tego chciałam kupić książkę o whisky i fajną popielniczkę. Matko nie mam pojęcia, jesteśmy z sobą 6 lat i ja pierwszy raz mam problem co mu kupić. Pomóżcie!
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
Na razie tylko Michałki Białe dla koleżanki
![]() Edytowane przez Darkoz Czas edycji: 2012-11-23 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jej, 6 lat to bardzo długo, i dopadł Cię brak pomysłów? hmm. skoro popielniczka, to może i zapalniczka do tego? nie wiem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#796 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Zrobię mu chyba jednak taki zestaw - album o whisky (uwielbia ten trunek i mógłby o nim gadać w neskonczoność) - poduszka muzyczna (tylko tego się troche boję, bo muzyki słucha non stop ale na mocnych głośnikach i z dość dużą ilością basu, więc czy to mu będzie potrzebne) - no i popielniczka na usb, taka http://www.bigboystoys.pl/item574__P...niacz_USB.html (sami mamy czerwone auto, więc może taką) - niestety pali w swoim pokoju, bądź taką http://allegro.pl/popielniczka-kare-...944188846.html. Czyli taki zestawik. Czy jednak tą nerkę skompletować z albumem i popielniczką? A co do tej nerki z lacosty. Nie wydaję Ci się hm.. taka niemęska?
![]() |
![]() |
#797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zapalniczki są super. Nie wiem właściwie którą Ci doradzić, bo obie są bardzo fajne ![]() A poduszka hm, masz rację, że chyba nie będzie mu potrzebna, skoro lubi sluchać muzyki w dobrej jakości. chociaż sam gadżet jest dośc ciekawy ![]() Zestaw super, ale poduszkę faktycznie trzeba postawić pod znakiem zapytania. Moze kup mu do tego dobra whiskey ![]()
![]() |
![]() |
#798 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba stawiam na nerkę( tylko dalej ktorą ![]() ![]()
" Pocieszy mnie Twoje serce i Twój karabin. Twoje serce i karabin będą mą kołyską i grobem." ![]() Edytowane przez malutkaosw19 Czas edycji: 2011-12-11 o 11:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Przyczajenie
|
Najlepszy prezent dla dziecka - audiobook. Koniecznie ciekawie przeczytany,żeby dziecko sie nudziło i było zainteresowane. Kupiłam Mity Greckie Kesdepki na Allegro na aukcji wydawnictwa Audio Liber. Są naprawdę super - muzyka i fajna interpretacja lektora. Dzieciaki zachwycone!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Raczkowanie
|
Ja jestem fanką praktycznych prezentów.. kocham wszystkie "dzindziboły" świąteczne, ale zawsze staram się kupić coś przydatnego..
W sumie już mam większość prezentów, została mi tylko kwestia mojej siostry, jej męża i ich 4 dni temu narodzonej córeczki, niestety mieszkają w szwecji więc będę msiala wyslać paczke.. Myslalam o wywolaniu ogromnego zdjecia maluszka i wsadzeniu go do antyramy, co myslicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
Jeśli antyrama będzie pasować do mieszkania (raczej lepiej będzie wyglądać przy nowoczesnym stylu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj dosc fajny prezent kupil TŻ dla swojej mamy, bon za 300zł do sklepu Home&You. ładna karta, jak do bankomatu, z pinem. Mama zaszaleje w sklepie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Wtajemniczenie
|
Ja o dziwo już mam prawie wszystko
![]() ![]() - chłopak - klatka dla myszki + akcesoria ( sam to sobie wymarzył) , maskotka, bo uwielbia ![]() - mama - doniczka gąsienica, narzuta, maselniczka - tata w miedzy czasie ma jeszcze imieniny, polar, portfel, bokserki, zapach do samochodu, zestaw czyszczący do auta, kosmetyki do golenia - przyszła teściowa zestaw świeczników - przyszły teść słodycze + dobra kawa - dziadek chłopaka słodycze, zestaw herbat - moja kotka legowisko na parapet + jedzonko - dla przyszłego szwagra i jego dziewczyny kupiłam ręczniki z imionami - dla moich rodziców od nas kupimy dobre wino, albo miód pitny i słodycze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio od moich wszystkich perfum robi mi się niedobrze, i strasznie mnie drażnią. Znacie może jakieś delikatne perfumy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o prezent, to RATUJCIE ! Bo zaczynam siwieć. :/ W tym roku TŻ na gwiazdkę zafundował mi kursy za 1100 zł. Rozmawiałam z nim i dowiedziałam się, że marzy mu się Iphone 4. Tylko, że on kosztuje 2000 zł w górę, a ja nie dysponuję taka kwotą przed świętami. ![]() I pytanie do Was, drogie panie, czym zastąpić prezent, żeby TŻ był równie zadowolony? Myślałam, o perfumach KK albo Armaniego i jakiejś bieliźnie. Ale sama nie wiem... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Przyczajenie
|
zestaw garnków Berghoffa do gotowania na parze dla teściowej ...i liczę na cotygodniowe obiadki:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
Dla Taty: sweter
Dla Mamy: piżama, kolczyki Został mi jeszcze tylko prezent dla brata i jakiś wspólny dla dziadków(jakieś winko pewnie).
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:45.