|
|
#781 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezenty.Co już kupiłyście??
Mama- bransoletka Lilou- motyw "nieskończoność" mały srebrny plus czarny sznurek typu Twist
Partner mamy- albo mu kupię wielkie pudło śliwek w czekoladzie albo pokrowiec na Samsunga Wave II:P Babcia-dostanie od nas perfumy Eden albo biografię Danuty Wałęsy albo jedno i drugie:P Ciocia-??? TŻ- długopis Parker chromowany z grawerem (jego inicjały) plus coś jeszcze, ale nie mam pojęcia co:P
|
|
#782 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
Czy wiecie może gdzie można dostać jakąś męską opaske na oczy do spania? Damskich masa, ale męskich brak. Najlepiej jakiś sklep stacjonerny (allegro przejrzałam i nic nie rzuciło mi się w oczy). Może być zwyczjna jednokolorowa zależy mi na dobrej jakości. czy ktoś mi pomoże? |
|
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() xAstridx Ja też lubie obdarowywać wszystkich, ale chociaż, że będę rok z tżtem to chyba bym się nie odważyła dać prezentu jego rodzicom. Jego tata alkoholu nie pije więc byłby minus Mam z nimi dobry kontakt, ale to chyba nie wystarcza. Jeżeli znasz rodziców na tyle, że wiesz że tata lubi alkohol, mama bransoletki. To byłby miły gest. Ale mogą się źle poczuć, bo oni nic dla ciebie nie mają. I wiem, że możesz powiedzieć "ale mi nic nie potrzeba" ale rodzice jak rodzice będą czuli się zobowiązani.
|
|
|
|
|
|
#784 |
|
Raczkowanie
|
Akurat wiem, że lubią takie rzeczy.
Ale właśnie to mnie martwi - nie chcę ich stawiać w sytuacji, że będą się czuli jak dłużnicy. Dlatego chyba w tym roku dam im coś skromnego. Czekoladki kupię albo ciasto upiekę.
|
|
#785 |
|
Rozeznanie
|
Popieram przedmówczynie. Byłam z chłopakiem przez trzy lata i co roku jego rodzice dostawali ode mnie domowe ciastka/pierniki + kartkę z życzeniami.
|
|
#786 |
|
BAN stały
|
Ja koniec końców zamówiłam dla TŻ, obok zestawu kosmetyków, pióro Watermana (teraz ma Parkera i nie jest z niego szczegolnie zadowolony, bo zaczyna mu przerywac, wiec dobrze sie sklada, bo mi tez Watermany podobaja się bardziej)
|
|
|
|
|
#787 |
|
Rozeznanie
|
Oprócz prezentów, o których tu już wspominałam, kupiłam tacie książkę Niedźwieckiego. Do tego kupię szalik i skórzane rękawiczki.
Dla siostry zamówiłam taką lokówko-suszarkę.Jeszcze nad najważniejszym prezentem dla córki się zastanawiam...
|
|
|
|
|
#788 |
|
Raczkowanie
|
Uwilbiam Święta i robienie prezentów dla bliskich. W tym roku kupiłam:
-dla mamy - voucher do fryzjera (mycie, maska, strzyżenie, modelowanie) i skórzane rękawiczki -dla taty - koszula z krawatem -dla TŻta- zegarek Casio Edifice (jego wymarzony) -dla siostry- perfumy Celine Dion Chic (choruje na wszystko, co związane z tą wokalistką) -dla dziadków - Biovital -dla rodziców TŻta - komplet pościeli -dla siostry TŻta- perfumy Avon, biżuterię swarovskiego, obrazek z Audrey Hempburn -dla brata TŻta- tutaj jeszcze nic nie mam, ale perfumy pewnie jakieś + dodatek
|
|
#789 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() A co powiecie o tych nerkach dla faceta 1) http://allegro.pl/nowa-nerka-lacoste...967422846.html - oczywiscie czarna. Kurczę fajnie, ze z tej marki ale jakaś taka wydaję mi się, ze niezbyt dla faceta. 2) http://lonsdale.hoolsheaven.pl/akcesoria-5583.html Która ładniejsza?
|
|
#790 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#792 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#793 |
|
Raczkowanie
|
tzn. fajna sprawa wydaję mi sie na deskę w zimię czy poprostu wyjście na miasto. Czasem pewnie użyje, bo kiedyś był juz temat o tym.
Do tego chciałam kupić książkę o whisky i fajną popielniczkę. Matko nie mam pojęcia, jesteśmy z sobą 6 lat i ja pierwszy raz mam problem co mu kupić. Pomóżcie!
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie tylko Michałki Białe dla koleżanki
. W tym roku coś mało pomysłów...
Edytowane przez Darkoz Czas edycji: 2012-11-23 o 21:38 |
|
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tamta druga kompletnie nie podoba mi się wizualnie jej, 6 lat to bardzo długo, i dopadł Cię brak pomysłów? hmm. skoro popielniczka, to może i zapalniczka do tego? nie wiem musiałabyś zdradzić więcej szczegółów
|
|
|
#796 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Brak pomysłów dla tego, że przeciez taki prezent się otwiera przy rodzinie itp. A dla niego dość prywatnie to mam pełno pomysłów. I dlatego w tym tkwi problem ![]() Zrobię mu chyba jednak taki zestaw - album o whisky (uwielbia ten trunek i mógłby o nim gadać w neskonczoność) - poduszka muzyczna (tylko tego się troche boję, bo muzyki słucha non stop ale na mocnych głośnikach i z dość dużą ilością basu, więc czy to mu będzie potrzebne) - no i popielniczka na usb, taka http://www.bigboystoys.pl/item574__P...niacz_USB.html (sami mamy czerwone auto, więc może taką) - niestety pali w swoim pokoju, bądź taką http://allegro.pl/popielniczka-kare-...944188846.html. Czyli taki zestawik. Czy jednak tą nerkę skompletować z albumem i popielniczką? A co do tej nerki z lacosty. Nie wydaję Ci się hm.. taka niemęska?
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pastelowe kolorki, do tego ten krokodylek nie każdy to lubi, wiadomo. Jednak lubię lacostę u faceta, niezależnie czy jest to koszulka polo, buty czy choćby taka nerka. Nie pomyślałam o niej, że jest niemęska ![]() Zapalniczki są super. Nie wiem właściwie którą Ci doradzić, bo obie są bardzo fajne A poduszka hm, masz rację, że chyba nie będzie mu potrzebna, skoro lubi sluchać muzyki w dobrej jakości. chociaż sam gadżet jest dośc ciekawy Zestaw super, ale poduszkę faktycznie trzeba postawić pod znakiem zapytania. Moze kup mu do tego dobra whiskey
|
|
|
#798 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba stawiam na nerkę( tylko dalej ktorą ), popielniczkę i album
" Pocieszy mnie Twoje serce i Twój karabin. Twoje serce i karabin będą mą kołyską i grobem." Edytowane przez malutkaosw19 Czas edycji: 2011-12-11 o 12:20 |
|
|
|
|
|
#799 |
|
Przyczajenie
|
Najlepszy prezent dla dziecka - audiobook. Koniecznie ciekawie przeczytany,żeby dziecko sie nudziło i było zainteresowane. Kupiłam Mity Greckie Kesdepki na Allegro na aukcji wydawnictwa Audio Liber. Są naprawdę super - muzyka i fajna interpretacja lektora. Dzieciaki zachwycone!
|
|
|
|
|
#800 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem fanką praktycznych prezentów.. kocham wszystkie "dzindziboły" świąteczne, ale zawsze staram się kupić coś przydatnego..
W sumie już mam większość prezentów, została mi tylko kwestia mojej siostry, jej męża i ich 4 dni temu narodzonej córeczki, niestety mieszkają w szwecji więc będę msiala wyslać paczke.. Myslalam o wywolaniu ogromnego zdjecia maluszka i wsadzeniu go do antyramy, co myslicie? |
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli antyrama będzie pasować do mieszkania (raczej lepiej będzie wyglądać przy nowoczesnym stylu
), to czemu nie?
|
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj dosc fajny prezent kupil TŻ dla swojej mamy, bon za 300zł do sklepu Home&You. ładna karta, jak do bankomatu, z pinem. Mama zaszaleje w sklepie
|
|
|
|
|
#803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#804 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja o dziwo już mam prawie wszystko
uwielbiam kupować prezenty ![]() - chłopak - klatka dla myszki + akcesoria ( sam to sobie wymarzył) , maskotka, bo uwielbia , bluza taka cieplejsza, słodycze, pewnie coś mu jeszcze dokupię- mama - doniczka gąsienica, narzuta, maselniczka - tata w miedzy czasie ma jeszcze imieniny, polar, portfel, bokserki, zapach do samochodu, zestaw czyszczący do auta, kosmetyki do golenia - przyszła teściowa zestaw świeczników - przyszły teść słodycze + dobra kawa - dziadek chłopaka słodycze, zestaw herbat - moja kotka legowisko na parapet + jedzonko - dla przyszłego szwagra i jego dziewczyny kupiłam ręczniki z imionami - dla moich rodziców od nas kupimy dobre wino, albo miód pitny i słodycze |
|
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio od moich wszystkich perfum robi mi się niedobrze, i strasznie mnie drażnią. Znacie może jakieś delikatne perfumy?
|
|
|
|
|
#806 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o prezent, to RATUJCIE ! Bo zaczynam siwieć. :/ W tym roku TŻ na gwiazdkę zafundował mi kursy za 1100 zł. Rozmawiałam z nim i dowiedziałam się, że marzy mu się Iphone 4. Tylko, że on kosztuje 2000 zł w górę, a ja nie dysponuję taka kwotą przed świętami. I pytanie do Was, drogie panie, czym zastąpić prezent, żeby TŻ był równie zadowolony? Myślałam, o perfumach KK albo Armaniego i jakiejś bieliźnie. Ale sama nie wiem... POMOCY!!!
|
|
|
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dziękuję za odpowiedź.
|
|
|
|
|
|
#808 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#809 |
|
Przyczajenie
|
zestaw garnków Berghoffa do gotowania na parze dla teściowej ...i liczę na cotygodniowe obiadki:d
|
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Dla Taty: sweter
Dla Mamy: piżama, kolczyki Został mi jeszcze tylko prezent dla brata i jakiś wspólny dla dziadków(jakieś winko pewnie).
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

Mam z nimi dobry kontakt, ale to chyba nie wystarcza. Jeżeli znasz rodziców na tyle, że wiesz że tata lubi alkohol, mama bransoletki. To byłby miły gest. Ale mogą się źle poczuć, bo oni nic dla ciebie nie mają. I wiem, że możesz powiedzieć "ale mi nic nie potrzeba" ale rodzice jak rodzice będą czuli się zobowiązani.
Ale właśnie to mnie martwi - nie chcę ich stawiać w sytuacji, że będą się czuli jak dłużnicy. Dlatego chyba w tym roku dam im coś skromnego. Czekoladki kupię albo ciasto upiekę.
Dla siostry zamówiłam 

nie każdy to lubi, wiadomo. Jednak lubię lacostę u faceta, niezależnie czy jest to koszulka polo, buty czy choćby taka nerka. Nie pomyślałam o niej, że jest niemęska