|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z sagi Zmierzchu
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;11029949]No i fajnie
siemano [/QUOTE]hehehehe
|
#782 |
|
Przyczajenie
|
"Myślałam jeszcze o tym, że chciałabym uwierzyć, że jesteś prawdziwy..."
"wpatrywałam się w niego, zastanawiając się, czemu nie czuję lęku. Nie kłamał, co do tego nie było wątpliwości, ale mimo to byłam tylko spięta, podenerwowana, a przede wszystkim... zafascynowana" "-Nie mam siły żeby dłużej trzymać się od Ciebie z daleka... -W takim razie nie rób tego" "-Więc uwiodłaś swojego zbyt uległego męża. To nie jest poważne przestępstwo. Droczył się ze mną." "...nie było możliwości, abym była w ciąży. Jedyną osobą, z jaką w życiu uprawiałam seks jest wampir, na miłość boską." "Co więcej, nie potrafiłam pogodzić koncepcji statecznego, szanowanego, nudnego męża z moją koncepcją Edwarda. To tak, jakby obsadzić archanioła w roli księgowego." "Mówiłam mu, że ludzie od razu dojdą do takiego samego wniosku! Jaki inny sensowny powód mogliby mieć normalnie ludzie, by pobierać się w wieku osiemnastu lat? (Jego odpowiedź sprawiła, że wywróciłam oczyma – miłość. Jasne.) " "-czyli już nic nie wskóram. nie prześpisz sie ze mną, dopóki sie nie pobierzemy. -z technicznego punktu widzenia nigdy sie z tobą nie prześpię. wywróciłam oczami. -świetny dowcip." "- Sama wiesz, że dopuszczałem się już kradzieży i kłamstwa, pożądałem czegoś, co nie było moje... Cnota to wszystko, co mi zostało. - Ja tam kłamię non stop. - Tak, ale jesteś w tym tak beznadziejna, że zupełnie się to nie liczy. Nikt Ci nigdy nie wierzy." Edytowane przez twoja inspiracja Czas edycji: 2009-02-19 o 17:39 Powód: Poprawiłam niektóre na biało . |
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
ale z MS piszemy na bialo
|
#784 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#785 |
|
Przyczajenie
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;11029949]No i fajnie
siemano [/quote]aa. cześć. ;dd
|
|
#786 |
|
Przyczajenie
|
`tamci mogą mnie co najwyżej zabić . Ty możesz mnie zostawić . to gorsze niż śmierć .
`trafiłam do nieba - w samym środku piekła. te są piękne. .
|
|
#787 |
|
Przyczajenie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
"W moim ciele nie bylo już miejsca na więcej nienawiści prócz tej, którą czułam do samej siebie..."
|
|
#789 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#790 |
|
Raczkowanie
|
Z BD więc na biało
"To najbardziej obrzydliwy wymysł, jaki kiedykolwiek słyszałam w swoim życiu. Ohyda. Jeśli coś było by w tej chwili w moim żołądku, z całą pewnością bym to zwróciła. W końcu są wampirami, no nie?, powiedział Seth po chwili. Mam na myśli, że to ma sens. I jeśli to pomoże Belli, to chyba dobrze. Racja? Leah i ja zaczęliśmy w niego wpatrywać się. Że co? Mama upuściła go parę razy jak był dzieckiem, odpowiedziała z przekąsem Leah. Zapewne upadł na głowę. I jeszcze gryzł jakiś metalowy pręt. Ołowiany zapewne? Na to wygląda. Seth tylko parsknął. Zabawne. Czy wy dwoje nie możecie się po porostu zamknąć i iść spać?" uwielbiam ten momnt gdy się kłócą |
|
|
|
#791 |
|
Konto usunięte
|
Ja też
![]() Seth jest spoko
|
|
|
|
#792 |
|
Raczkowanie
|
"- Kazałabym ci iść spać – powiedziała Bella – ale podejrzewam, że za chwilę i tak legniesz na podłogę, więc nie ma to sensu.
Niesamowite, jak jej głos stał się znów mocny i wyraźny, ile sił jej przybyło. Wyczułem zapach świeżej krwi i zobaczyłem, że trzyma w rękach kubek. Ile krwi będzie jeszcze potrzeba, żeby przeszła przez to wszystko? Czy Cullenowie zaczną w końcu polować na sąsiadów? Skierowałem się do wyjścia, odliczając sekundy, żeby się uspokoić. - Jeden – Mississippi... dwa – Mississippi... - Gdzie ta powódź, kundlu? – mruknęła Rosalie. - Wiesz, jak utopić blondynkę? – zapytałem nie zatrzymując się, ani nie patrząc na nią. – Wystarczy przykleić lustro do dna basenu. Zamykając drzwi, usłyszałem chichot Edwarda. Najwyraźniej jego humor poprawiał się proporcjonalnie do stanu Belli. - Ten już słyszałam – zawołała za mną Rosalie." Także z BD Edytowane przez xDkRejzoleK Czas edycji: 2009-02-18 o 19:07 |
|
|
|
#793 |
|
Raczkowanie
|
'Nie widziałam potrzeby, żeby się bać. Nie potrafiłam sobie wyobrazić niczego, czego mogłabym się bać. Była to jedna z nielicznych zalet utracenia wszystkiego, co było mi drogie.'
NM Smutne takie ale śliczne....
|
#794 |
|
Przyczajenie
|
Na biało : Chcę, żeby wszystko bylo jak należy. Proszę, błagam, nie zapominaj, że już się zgodziłaś, więc tego nie popsuj.To dla mnie bardzo ważne.
-NIe, tylko nie to - jęknęłam. -Bądź grzeczna - rozkazał. Wziełam głeboki oddech. -Izabello Swan? Spojrzał na mnie spoza zasłony swoich nienaturalnie długich rzęs. Jego złote oczy przepełniała czułość, ale jednocześnie udawało mu się świdrować mnie wzrokiem. -Przyrzekam kochać cię przez całą wieczność - każdego dnia wieczności z osobna. Czy wyjdziesz za mnie? .... -Tak. -Dziękuje. Wziął mnie za rękę i pocałował każdy z opuszków moich palców, a potem należący od teraz do mnie pierścionek. " |
|
|
|
#795 |
|
Przyczajenie
|
smacznego pączka !
- to tak poza tematem ^^
|
|
|
|
#796 |
|
Konto usunięte
|
Był smaczny
![]() A w sumie to było pięć bardzo smacznych pączków ![]()
|
|
|
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#798 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#799 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#800 |
|
Rozeznanie
|
Kochane
Właśnie leży przedemną 'Zmierzch', zaraz czytam
|
|
|
|
#801 |
|
Konto usunięte
|
Miłego czytania
![]() Ktoś mnie poratuje i znajdzie albo wyśle na maila olanina@buziaczek.pl ebooka L. J. Smith "Pamiętniki wampirów: Szał" ? To jest trzecia część "Pamiętników wampirów", której nie moge nigdzie znaleźć ![]() Bo mam przerwę w czytaniu 'Kronik wampirów', przeczytałam te, bo takie lekkie były, coś jak zmierzch i chciałabym wiedzieć co dalej, ale nie umiem dostać tej trzeciej części Pomoże mi ktoś? ![]()
|
|
|
|
#802 |
|
Przyczajenie
|
No to nieźle ^^ ja niedawno czytałam , więc narazie nie czytam
ale za to mam ochotę obejrzeć film i popatrzeć na uśmiech Roberta Pattisona , kiedy to prowadzą z Bellą pierwszą rozmowę w sali i się śmieje jak ona mówi "jak mówiłam"---------- Napisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- [1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;11058167]Miłego czytania ![]() Ktoś mnie poratuje i znajdzie albo wyśle na maila olanina@buziaczek.pl ebooka L. J. Smith "Pamiętniki wampirów: Szał" ? To jest trzecia część "Pamiętników wampirów", której nie moge nigdzie znaleźć ![]() Bo mam przerwę w czytaniu 'Kronik wampirów', przeczytałam te, bo takie lekkie były, coś jak zmierzch i chciałabym wiedzieć co dalej, ale nie umiem dostać tej trzeciej części Pomoże mi ktoś? ![]() [/QUOTE]szukałaś na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ ?
|
#803 |
|
Konto usunięte
|
Szukałam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#804 |
|
Przyczajenie
|
` Bella, będę o ciebie walczył, dopóki bije w tobie serce (..)
ah..
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
to byl Jacob, prawda?
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
prawda ;D
|
|
#807 |
|
Przyczajenie
|
prawda prawda
"Co za facet! Intrygujący, błyskotliwy, przystojny, tajemniczy... A do tego najprawdopodobniej potrafi ponosić auta jedną ręką." "Wystarczyło, że pomyślałam o nim: o jego głosie, jego hipnotycznym spojrzeniu, magnetycznej sile osobowości... Niczego tak bardzo nie chciałam, jak tego, by z nim być."
Biły o głowę wyblakłe wspomnienia przyjemnych epizodów naszej znajomości ! E d w a r d ; * * < . 3 Edytowane przez twoja inspiracja Czas edycji: 2009-02-19 o 23:21 |
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
"Nie ma krwi, nie ma żalu..."
;D
|
|
#809 |
|
Rozeznanie
|
ej chciałabym,żeby ktoś mi pomógł! przepraszam,że tak się wcinam!Ale jestem tu nowa i nie wiem za bardzo jak założyć swój własny wątek!Mógłby mi ktoś pomóc?
Dzięki
|
#810 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejć śliczne cytaty
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

siemano
[/QUOTE]

Właśnie leży przedemną 'Zmierzch', zaraz czytam