![]() |
#781 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymiankowy mineralny
Poszukuję EDM Olive Fair Intensiv -big lub mini
W zamian mam; - nowy podkład Vichy Aera Teint mat kolor 012 - opal (tylko sprawdzony kolor) - kilka szminek bourjois - tez tyko po probie koloru - podkład mineralny Loreala - kolor D1 ( Ivory dore/golden ) - zuzycie 1/3 - krem CLARENY Glyco Fruit Cream - zuzycie 1/2 Edytowane przez kasiura Czas edycji: 2009-06-10 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie: - Linen o-glo (sample) - 98% lub Linen semi matte (sample) - 95%
W zamian mogłabym oddać Golden Light -int. lub Golden Light - o.glo , gdybyś była zainteresowana - daj znać ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Mogłabym zrobić Ci odsypkę pudru bambusowego (łyżeczka w woreczku strunowym), mnie interesuje: Koalin powder Sunlight - chociażby mała odsypka ![]() Sweet almond Jeśli będziesz zainteresowana, daj znać ![]()
#784 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() może masz coś innego?
Zapuszczam włosy! obecnie: 57cm cel: 73cm Walczę o bikini body! Do 29.06.2013 : Pozbywam się cellulitu ![]() Nie jem słodyczy: dzień 7 Biegam i ćwiczę Jem zdrowo ![]() Tracę centymetry w udach! Buduję kondycję i mięśnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
szkoda, właśnie z cool i z jaśniutkich nie mam nic.
może innym razem ![]()
#786 |
Zakorzenienie
|
To i ja sie przyłaczę, mam na zbyciu:
1. Róż EDM Best Friends (sample, otwarty, użyty ze 3 razy, matowy) (nie ma) 2. Podkład EDM Winged Butter intensive (próbka otworzona i kolor przetestowany - dla mnie za ciemny ![]() 3. 2 małe odsypki od Cathy EDM Winged Butter w formule Glo i Semi Matte Poszukuję cos z Lumiere, najlepiej podkładzik w odcieniu: Light Medium Golden lub Light Golden ![]() Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2009-06-15 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam skośniaka z EDM, użyty wszystkiego ze 4 razy, prany dwa razy, oczywiście przed wysyłką też wypiorę. Co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Rozeznanie
|
Dodaje zdjęcia do rzeczy które wymienie na podklad EDM Olive Fair formula Intensiv
- Vichy - Aera Teint Mat -nr 12 Tres Clair Opal - szminki bourjos ( Lovely Rouge nr 12 - Fuchsia adore, 11 - Rose love, Rouge a levres pour la vie -13 Cerise pour exquises) rimmel ( Shine Temptation nr 043 Fantasize ) szminki tylko wyprobowane kolorystycznie - cień bourjois - Pastel Lumiere nr 43 Prune Captivante - raz wypróbowany kolor - bourjois - puder w pędzlu Libre comme L'AIR kolor Rose 61 Volatil - tylko wypróbowany kolor - L'oreal podkład mineralny - kolor D1 Ivoire dore/golden ivory - zużyta 1/3 - Clarena - Glyco Fruit Cream - zużyte 2/3 |
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez ollkaa Czas edycji: 2009-06-11 o 12:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
Oto co mogę wymienić:
EDM - Golden Light o.glo- 100 % EDM - Golden Light int. 60 % EDM - Fawn o.glo 100 % Szukam: Bronzerków z EDM - bez nut pomarańczy /cegły/ różu EDM Olive - Light Martian EDM Cool - Fair Medium ale jestem otwarta na propozycje ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-06-12 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Wtajemniczenie
|
Alkaxy - mam puder bambusowy z BU, moge zrobić małą odsypkę, i równiez mała butterfly kiss... czy jakoś tak/niechce mi sie go teraz szukac w moich zapasach/ czyli zółty perłowy z edm,
mnie interesuje intensive fair korektor |
![]() ![]() |
![]() |
#792 | ||
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
Cytat:
A sweet almond za Aussie Perk Me Up? Najchętniej za ten cień. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
Do wymianki EDM
1. cień MYSTIC NIGHT mini eye shadow (1g) - bardzo ciemny, opalizujący ametyst (fajny do smokey eyes), raz uzyty, niestety żle mi w fiolecie 2. róż SNUGGLE sampel 1 g - dwa razy użyty, znowu noetrafiony kolor 3. korektor PEARL BEIGE - sampel 1 g, zamówiłam w samplowym kicie, ale nie uzywam, może się komus bardziej przyda, raz użyty. Wymienię najchetniej na podkłady EGM, Lily Lolo albo Meow - jeszcze ich nie próbowałam, a jestem ich bardzo ciekawa (jeśli chodzi o szukany odcien to z EDM uzywam teraz mixu pół na pół Olive Fair i Olive Light). Chetnie też przygarnę blush EDM Yard Sale albo Pink Ribbon albo Lumiere Apricot. |
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dodaję podkłady Lumiere: Light Neutral FF, Medium Beige 2.3. FF, Light Medium Neutral FF (strunki przetestowane tylko do swatchy) podkłady EDM: Sunkissed Fair s-m i matte sample 100%, Perfect int sampel 100%, Light Neutral sampel 80% podkłady EGM: Paige, Namina, Angie (strunki przetestowane tylko do swatchy) cień EDM: Wine Tasting 1g 100%, cypress 1g 100% blush EDM: Girl's Day 1g 100% nowy nieużywany skunks - na nowy lhk albo ft nowy (tylko przetestowany) everyday resort (bez pędzelka) za pełny wymiar late checkout i jane eyre najchętniej przyjmę: - cienie EDM Jane Eyre i Good China, - albo jakieś inne jasne (złamana biel, ecru, wanilia, różowy beż, lekko złote, itp), - korektor lawender EDM, - może być też pełen wymiar podkładu EDM FLN intensive i korektora intensive fair Edytowane przez AnkaFranka Czas edycji: 2009-06-13 o 15:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam do oddania róż Corner Office (ok. 90%), ewentualnie cień Oasis(wypróbowany), próbkę Lumiere Fair Golden FF i Chocolate Paint Cosmetics. Poza tym mam kilka niemineralnych kosmetyków. Mogę zrobić malutką próbkę Pink Ribbon. Daj znać czy coś Cie interesuje ![]() Edytowane przez anonyme Czas edycji: 2009-06-12 o 08:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój post wymiankowy na górze strony.
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
Chętnie wymienię hurtem, ale pojedynczo też wchodzi w grę.
![]() ![]() dokładka Podkłady EDM : Podkłady EDM : Fawn oglo (BEZ LL) - 1g Fawn int. (Z LL) - 1g Sweet Almond matte (BEZ LL) - 1g Sandy fair matte (BEZ LL) - 1g Róże/bronzery EDM : Nick Nack 1/3g Soft Touch ok 1g Salon Fun ok 1g Snuggle ok 1g Theme Park - ok 60 % sampla Back to school - ok 1g Everyday bronzer - 1g Come what may - ok 1g Pędzle : (najchętniej za inny pędzel) EDM Angled Brow & Liner Brush NOWY w folijce EDM Foundation Brush dwa razy użyty i wyprany Duo Fiber, był używany, mam z wymiany. Wykończenie EDM : Sunlight Finishing Dust - 1g Luminizing - niewielka próbka Korektory EDM : Mint - 1-2g albo pół biga Multi intensive - 1g Cienie EDM : 12:01 AM - pojemność mini (ok 90%, bądź podzielę na mniejsze) Greeting Card - ok 85% sampla PIXIE Zielony korektor - 1/4 pojemności (tej starej większej wersji) Lumiere: Med Beige 2.3 FF - nowy sampel Light Medium Beige VV - 1 nowy, i 1 uzywany - na wyprobowanie Sharron F/YG/BN17 JOPPA: Facial Cleanser sample CS: Puder ryżowy z CS - 1g Dr Hauschka puder matujący - (wielkość: 1 sampel edm) M*A*D Euphoria sample Buffd: Sungrass (light minerals) nowy sampel AGLOMELEIGH Sophie eye lustre sample Gilt pure eyesd frost sample BLUSCHE: Patricia matte Veil - próbka nieużywana Brazillian Full Coverage Foundation - sample LUCY MINERALS: LUCY MINERALS Creamy Olive (bez CB) (niewielka próbka) LUCY MINERALS Pale Olive (z CB) (wielkość: max dwa słoiczki EDM) LUCY MINERALS Pale Olive (bez CB) - dwa nieużywane sample LUCY MINERALS Finishing powders - połowa sampla EGM: SALLY - nowa struna ROSELYN - nowa struna jasne róże: Fanned Pink B.L (mniej niż pół sampla edm) Blush of youth (mniej niż pół sampla edm) Beesies & Cream Blush 1/3g Hush 3D 0,5g PROFARM Olej ze słodkich migdałów - odlewka MAZIDŁA Kwas salicylowy - do uzgodnienia DRYFLO do ustalenia (ok 3-5 słoiczków sample EDM) Frakcja sojowa, starczy na ok. 8-10 użyć. 2g witaminy E z Mazideł. pusta buteleczka,ciemne szkło, 50ml BU *TONIK Z KWASEM PHA 6% ważny do 3 listopada *Konserwant Rokonsal ND z Biochemii Urody (pełny bez 17 kropli) *Peeling enzymatyczny z bromelainą - odsypka Filtry: Nivea filtr mineralny +30 - zostało 1/3 z 70ml LA ROCHE POSAY ANTHELIOS XXL +50, pomadka do ust, nowa BIELENDA Maska algowa z aloesem - odsypka Niemineralne: *próbka 1,5ml kremu ACCOS firmy Pharmena (krem matujący do skóry trądzikowej) *LANCOME TEINT IDOLE ULTRA 03 BEIGE DIAPHANE posiadam 4 próbki, każda po 1 ml *ATOPICLAIR krem niesterydowy, leczenie objawów atopowego zapalenia skóry, mam 2 saszetki po 5ml. Mam też inne kosmetyki niemineralne które chętnie wymienię, w celu ich obejrzenia zapraszam do wątku w podpisie "kosmetyczka". SZUKAM
Ogólnie można kusić. ![]() Chętnie przygarnę pędzle EDM (LHK, Hakuro) podkłady zbliżone kolorem do Fawn Int i Winged Butter Int. (np. MEOW - Abyssinian, Angora, ewentualnie Lauress Subtle Radiant Yellow, Gold) EDM dawn, bronzery, PIXIE Cameo1 Cover de Luxe, hydrolaty (chętnie aloesowy ale można kusić innymi)
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2010-08-05 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Rozeznanie
|
one love czy iteresowała by Cie zamiana lavendera(sample zuzycie minimalne) na pink ribbona i troszeczke kaolina?
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym ze chetniej na odwrot - wiecej kaolinu mniej pink ribbon. z tego wzgledu ze roz dzisiaj wyslalam innej wizazance, a kaolina mam biga. ![]() co Ty na to?
![]() |
#804 | |
Raczkowanie
|
Dokładka
Cytat:
AnkaFranka, coś za Cypress? Ewentualnie mogę oddać cień EGM The Rainbow. Pozdrawiam Edytowane przez raxa Czas edycji: 2009-06-12 o 20:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Wtajemniczenie
|
Mała dokladka
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 | ||
Wtajemniczenie
|
natomiast ja całego cienia nie oddam, mogę Ci zrobić odsypkę, i do tego jeszcze czegoś np.
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mi zalezy na korektorze multi intensive... ![]() Raxa, cos u mnie za roz snuggle? ![]()
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2009-06-13 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Konto usunięte
|
Wymienię:
EDM; stara formuła ( bez LL ): + sample: - Olive Fair semi matte; cały, nieruszany - Fair Neutral matte; cały, nieruszany - Fair Neutral intensive; cały, nieruszany + bigi: - Kaolin Powder Sunlight; cały, nieotwierany - Olive Fair matte; tylko wypróbowany Lumiere: - Pucker Lip Scrub Brown Sugar; kilka razy użyty, malutki ubytek Edytowane przez 02eba319b6a88f5cf3646afc45676ed72e415e48_5eab58a6545cb Czas edycji: 2010-07-12 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Raczkowanie
|
One_LoVe, niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
One Love rzeczy o które pisałaś na pw są dostępne, wrzuć mi co masz na wymiankę, bo w podpisie nie znalazłam u Ciebie minerałków, a nie znajdę czasu by teraz szukać na wymiankowym. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.