|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
hihimy to nazywamy potocznie wacusie ale nie chciałam tak zaraz wypalić na początku wacusie w kocykach ![]() te parówki są krojone na mniejsze kawałki i oblepiane czy jakoś obtaczane w tym cieście to jego sekret to ciasto ja nie wiem jak się je robi ale coś mi to na francuskie zalatuje jak jem
|
|
|
|
|
#782 |
|
Raczkowanie
|
no ani nie mow
tak strasznie przechodze klotnie, ze szok wacusie w kocykach
Edytowane przez myilussion Czas edycji: 2009-02-02 o 22:15 |
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, mam ochotę na wacusia
Zaraz zadzwonie do TZ i mu palnę takim tekstem Ciekawe co on na to
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nas dzieli chyba z 80 km więc jak dobiegnie to już pożytku nie będę z niego raczej miała zresztą dziś już go wykorzystałam wystarczająco ![]() ![]() W środę mam egzamin ustny... Muszę zacząć się uczyć a tak strasznie mi się nie chce....... ![]() Dobranoc
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-02 o 22:46 |
|
|
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() egzamin napewno pójdzie mi się też tak nic nie chce. TŻtowi równiez. taki leń jakiś nad dopadł. idę nyny ![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#787 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() to sie posmialam na dobry sen i tak ma być.a ciekawe jak nasz kolezanka rocznice spedza![]() no i myillusion i inni dobranoc |
||
|
|
|
#788 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
carmelova, miłej rocznicy
Tak się zastanawiam co oni tam robią? Może jej się oświadcza? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Założę się, że już w tym roku dostaniesz pierścionek! Zobaczysz! Widać, że mu zależy ![]() Cytat:
![]() Sanrioo, smaka mi zrobiłaś na noc. Nie zasnę bez ciasteczek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jeżeli chodzi o ciasta, to ja jeszcze żadnego nigdy nie upiekłam Za to TŻ już piekł kiedyś ![]() Myilussion, mówiłam, że wczoraj to tylko gorszy dzień mieliście obydwoje. Cieszę się, że teraz jest już cudownie ![]() Cytat:
Dobre! ![]() Ciasto francuskie mówisz? To jadłam już kiedyś te wacusie w kocykach Mama czasami robi ![]() Dobranoc dziewczynki ![]() Claris, trzymam kciuki za egzamin!
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." Edytowane przez Hajja Hawwa Czas edycji: 2009-02-03 o 00:18 |
||||||
|
|
|
#789 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- i bardzo lubię! wręcz UWIELBIAM!!! ale mam ograniczone możliwości, w krk w mieszkaniu brak piekarnika.... buuu ![]() Cytat:
ale niestety tż w domu, nie ugotuje mi paróweczek ![]() Cytat:
ahh hja mojego dzisiaj nie zdążyłam, zaspaliśmy, i musiał NA GWAŁT do domu jechać.. ale wczoraj PRZED kolacją mi się udało, hihihi takie zwieńczenie dupnego dnia.... ![]() w ogóle to moje drogie wróciłam właśnie z karaoke gardło mam zdarte i hmmmmmmmm mogą tu powstać jakieś brednie ponieważ ja BEZ wspomagacza nie potrafię śpiewać, tzn może i potrafię, ale nie mam na tyle odwagi także jakieś brednie mogę tu wyprodukować (jak na razie to co 5 literek usuwam durne literówki, chwali mi się, że je zauważam )tęsknie za moim lubym... ehhhh ![]() dobranoc wam wszystkim!!!! buziak
|
|||
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
wiem co to sa wacusie, bo tez je umiem robic ha, a nawet nie wiedzialam
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w ogole nie umiem gotowac
![]() umiem zrobic nalesniki, spagetti z sosu z torebki lub sloika, i wszelkiego rodzaju dania z polproduktow i torebek - jak np pomysl na... Ale tak,zeby od podstaw cos wyprodukowac to nie umiem...
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
czyli jednak cos umiesz
wazne ze idzie sie najesc i jest dobre
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
ee to co wymieniłas to juz bardzo duzo
zycie dlugie,jeszcze sie uda Dzień dobry Wszystkim
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
no cos tam umiem, musze bo sama mieszkam...ale to taka prowizorka raczej
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wy trzymajcie za mnie jutro, błagam. od 10 do 15 bo mam ustny i nie wiem, która wejdę ![]() ja gotować nie umiem, mój luby też nie, ale jakoś przeżyjemy ![]() idę - znów - się uczyć. paaaaa |
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam się przywitać
![]() Zmykam zaraz na kawkę i śniadanko i trzeba się pouczyć...
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
oo jak cichutko tu dzisiaj od rana, wszyscy sie uczą??
![]() no to ja tez zmykac bede do nauki... heh a i wczoraj oglądałam Klątwe 3, taka sobie ogólnie tak bardzo nie straszna, ale i tak przestraszył mnie ten dźwięk , jesli wiecie o co chodzi... no i musiałam zasnąć mocno wtulona w swojego faceta zeby sie nie bac heh.. wiec i tak fajnie...Bo ja ogolnei to nie lubie horrorów, bo sie jakos boje ich ogladać, ale musze obejrzec z ciekawości no i tak koło sie zamyka ![]() Chociaz ostatnio jednak az takich horrorów straasznych to chyba nie było już długo czasu... No i przez waz zaczęłam oglądac Dr House... ![]() z ciekawości i mnie wciągnął... I teraz jak ja mam sie uczyc...
|
|
#798 |
|
Wtajemniczenie
|
witam wszystkie
![]() zaczęłam żałować tego wczorajszego wypadu, a raczej tego, że nie zjadlam kolacji i poleciałam tam zaraz po fitnessie jest mi tak nie za że szok...uhhhhh! ![]() ale zjadłam jajecznicę na szyneczce i z żółtym serem - brakowało tylko pomidora, najlepszy specyfik na "syndrom dnia po" i już ok w miarę ![]() ejjj tak sie zastanawiam, któraś może się w tym lepiej orientuje... ile razy w tygodniu powinno się chodzić na fitness? tak optymalnie? na razie chodzę 2 - pn, śr - ale nie wiem czy to nie za mało. co bym chciała uzyskać - hm, cokolwiek, wyszczuplić się, wyrzeźbić, zamienić fałdy na jakieś mięśnie czy coś powinnam może też na siłownie chodzić, biegać? te jakieś orbitreki i inne cuda, czy atlasy? jednego dnia godzina tbc i godzina siłowni (np orbitrek, rowerek, bieżnia, brzuszki...) ma sens?...wiem że powinnam to pytanie zadać na innym forum, ale tu już was znam a tak u kogoś to nieee......
|
|
|
|
#799 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Hehe, a może znowu TŻ podczytuje Twoje posty?![]() Miałam jeszcze wieczorem do was zajrzeć, ale przyjechał po mnie TŻ i wróciłam późno Było upojnie Ahhh zakochałam się w nim na nowo, taki był czuły, tyle komplementów prawił, tak mądrze ze mną rozmawiał...Sanrioo, wiem co to za ciacha. One się nazywają witrażyki W jakiejś gazecie widziałam przepis na nie. Jak zobaczyłam zdjęcia Twoich ciasteczek to aż mi zapachniało Też muszę je zrobić! ![]() No i jeszcze narobiłaś mi smaka na te wacusie w kocykach. Ja chcę wacusiaaa! ![]() Motylku, dawaj przepis! Myillusion ta suknia http://img168.imageshack.us/my.php?i...aroyaleht5.jpg jest genialna Właśnie takie mi się podobają najbardziej.A chłopa, to stwierdzam, że jednak masz cudownego No bo jak przeczytałam jak pięknie i samodzielnie robił dla was kolację, to jak ja mogę mieć inne zdanie?![]() Nawet nie pozwolił sobie pomóc. Ten to Cię rozpieszcza
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
ja to robie od podstaw czyli najpierw drozdze do wyrośnięcia, potem mąka i jajko i zagniatamy ciasto. Polecam dodac ziola powansalskie, wzbogacają smak
ciastko rozwałkowywujemy, zawijamy parówki z serem, czy co tam chcemy Ja parówki tne zawsze na pol, bo inaczej wychodzą wielgachne te wacusie ![]() do piekarnika i czekam az sie zrumienia, koniec
|
#801 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Możesz podać ile czego w tym przepisie?
|
|
|
#802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no chyba ze ktos lubi wieeelgachne wacusie dzień dobry wszystkim Soy Marisol nie zdradzila tajemnicy.Carmelova jeszcze nie zdala relacji z rocznicy...ahh bom ciekawa |
|
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba ze Ci poszukam na wizazu podobny przepis bo widzialam takie
|
|
#804 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że mój TŻ przyjeżdża po mnie codziennie samochodem i zabiera mnie z domku, żebym się u niego kurowała w łóżeczku On też jest chory... Już nie możemy obydwoje tego siedzenia w domu. Ech... jeszcze tylko jutro...Ja też nie lubię horrorów. Nie lubię, bo się boję I dlatego nie oglądam. Wolę oglądnąć jakąś komedię, dramat lub sensację ![]() Wiecie co mi wczoraj TŻ powiedział? Że kiedyś wejdzie na to forum, poda się za kobietę i popisze coś i pośmieje. To jest draniątko hehe On widzi, że piszę na tym forum, nie kryję się z tym i śmieje się ze mnie (ale tak sympatycznie ). Jak mi to powiedział to ja do niego: "Ani się waż ", a potem "Tylko czasem nie podczytuj mi moich postów" heheCytat:
Duże wacusie są najlepsze
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|||
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() widzę, że się "wacusiowo" zrobiło aż mi się też zachciało i chyba je zrobie tylko niech mi ktoś pójdzie do sklepu po parówki ja już zdążyłąm wpaść do TŻta z rana na całusa teraz się chyba zabiorę za nauke... ale coś ta matura mi sie prosta wydaje. Obym się nie oprzeliczyła.Wszytskim uczącym się powodzenia!
|
|
|
|
#806 | |
|
Raczkowanie
|
mi bardzo smakuje ![]() Cytat:
i powiedzialam sobie, ze jak kiedys wyjde za maz to bede szukac takiej a jak nie znajde to pojdzie do uszycia w dzien slubu kazda powinna wygladac najpiekniej na swiecie i w takiej sie wlasnie tak bede czula ... co do TZta to prawda hehe, czasem jest nieznosny, ze mam ochote nim wstrzasnac ale nie zamienilabym tego bobka na nikogo innego ... a my dzis idziemy na urodziny jegoi babci do lokalu takze sie najem za wszystkie czasy , nie moge sie doczekac
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
uwierz mi ze jak parówki nie przekroisz wyjdzie Ci olbrzym
ja nie lubie jesc w lokalach, ani u kogos, taka fobia wola sama cos ugotowac i nie mam wtedy głupich mysli
[*] 11.09.2012 jeszcze się kiedyś spotkamy... Edytowane przez motylek1007 Czas edycji: 2009-02-03 o 11:24 |
|
|
|
#808 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mature da sie zdac ) aby tylko na spokojnie i co najwazniejsze czytac ze zrozumieniem i nie 'unosic" sie swoja wiedza.hehe slyszalam przypadki jak ktos chcial sie pochwalic co on umie i tak sie rozpisywal ze nie na temat w koncu i nie zdal
|
|
|
|
|
#809 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w restauracji lubię tylko jak mi się patrzą na ręce jak jem to nie lubię ale wole cos sama ugotować i zjeść w domowym zaciszu i można się odprężyć i nie trzeba łazić, aczkolwiek restauracja nie jest zła
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.

brzmi smacznie...
ale nie chciałam tak zaraz wypalić na początku wacusie w kocykach 
ale coś mi to na francuskie zalatuje jak jem

3majcie kciuki, żeby było dobrze plissssssssssss