|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXVI)
Stella Sheer 2008 + Carlo Rorri czerwone = relax...
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Pozazdrościłam BigMamie i też sobie MdM na nadgaestek zapodałam. Wolno mi, od dawna dzieckiem nie jestem.
|
|
|
|
#783 |
|
Przyczajenie
|
Dziecko? W końcu pełnoletnia jest...
|
|
|
|
#784 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tak sobie żartuje prawda jest taka, że ja tak w ogóle mam bardzo dziecięcą urodę, niektórzy nie mogą wprost się nadziwić, że niedługo skończę osiemnascie lat . Cieszy mnie to bardzo. Tym bardziej patrząc na moja mamę po której odziedziczyłam urodę a która wygląda coraz piękniej z wiekiem![]() a tak na złość wszystkim tym , którzy przydzielaja zapachy do wieku, tez napodałam sobie MDM:P Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-02-01 o 21:28 |
|
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez ![]() cieszmy sie wiec dobrymi genami
|
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
DV znowu się sprawdziło
a teraz zrobiłam sobie dzień nieznanej próbki i zaczynam podejrzewać, że to Black Bvlgari .... a może Daim Blond ![]() tak, czy owak zachwytu nie wzbudza ![]() skóra i piżmo, lekko waniliowe, a może to słodycz sandała , ulotnepo prysznicu będzie Gris Clair, zatęskniłam za nim |
|
|
|
#787 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Wiem, że dobór lekarstw to baaardzo osobista sprawa, ale mnie zawsze na nogi stawia Febrisan. 5 minut i czuję się o niebo lepiej ![]() Nie, nie - ja zdecydowanie do Creme Brulee Sephory bym tego zapachu nie porównywała. To znaczy skład jest na pewno w jakimś tam stopniu zbliżony, ale Warm Vanilla Sugar to hardkorowa sztuczność. Wąchając ten zapach mam wrażenie, że wprowadzam sobie drogą oddechową konserwanty wprost do krwioobiegu Tani tłusty olejek do ciast, cukier waniliowy z papierowej torebki i mleko kokosowe, które przeszło zapachem aluminiowej puszki. Ble Z resztą pożaliłam się już trochę w KWC Dziękuję (moja Inspiracjo ) Cytat:
Globalnie Showtime (żeby wykończyć flaszkę). Na dłoniach masło Brown. To drugie to nie był najlepszy pomysł. Silnie perfumowany kosmetyk na udręczone jakimś głupim uczuleniem dłonie
|
|
#788 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Ja mam podobnie, ale mnie to jednak wkurza....np jak byłam w ciąży to patrzyli na mnie jak na totalną patologię a było to jednak kupę lat temu i podobno wyglądałam wtedy na 15
|
|
|
#789 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Polly, zobaczymy co będziesz gadać jak będziesz po pięćdziesiątce
|
|
|
|
|
#790 |
|
Wtajemniczenie
|
Zafiołkowałam się
znaczy się Verte Violette w sporej ilości, na przekór zimie
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Wieczór z Pi.
|
|
|
|
#792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obiecalam sobie ze nie kupie, nie kupie ![]() nie wierze ![]() Cytat:
![]() ale fakt, niezreczne sytuacje sie zdarzaja ![]() ------- Tradycyjnie Czekoladowanilia przez snem
|
||
|
|
|
#793 | ||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Ale tego nie wiemy z całą pewnością, albowiem gdyż nic w tym avatarze Twoim nie widać ...
![]() Cytat:
BigMatczyne serce tak coś przeczuwało ... ![]() Cytat:
![]() Wyjątkowo długo Msza owa na mnie trwa....
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-02-01 o 22:53 |
||
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Messe prawie uleciało, zostało zapsikane Glorią. I tak nawet ciekawie się zrobiło, jak spod Glorki wylazła Msza
A teraz powoli będę krążyć wokół półki, żeby wybrać zapach na dzisiejszą upojną noc. Z notatkami ![]() Szczęściara! Jak normalnie długa msza nie jest niczym pożądanym, to tym razem na takiej mogłabym i cały dzień siedzieć
Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2009-02-01 o 23:02 |
|
|
|
#795 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś akurat Versace Baby Rose : )
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Amour Le Parfum na nadgarstkach. Śliiiiczne
Jutro będą testy globalne, ale boję się, że znowu będzie rozczarowanie i będą tak samo nietrwałe jak edp. A może jednak nie?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#797 |
|
BAN stały
|
nigdzie nie widziałam ostrzeżenia że MdM dostępne jest od lat osiemnastu
równie dobrze BigMamo mogłaś napisać, jeżeli chciałaś mi dogryźć, że MdM nie jest przeznaczony dla niebieskookich ![]() A żeby nie było OT to wyjawie, iż pachnę balsamem czekoladowym Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-02-02 o 00:22 Powód: się nazbyt rozpedziłam |
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Prada
![]() Caluje dziewczyny a w szczególności : moją przyjaciółkę k-n Angelke-Dagusie blondi ,E wspaniałą, jadę na kawe Kote -Ewka zawsze Twoje niespodzianki- komplementy dają mi siłę , Kaganka - jak tam kuczi ,rudą Gejsze -wiadomo o kogo chodziTymenke -cudo chodzące Homyczka bez gumy balonowej Kattarine - dżizus nie wiem co u Ciebie slychać , jak tam konie Roz-ter-ke ..Indie Indie ,Basie - nie wiem czy tu bywa Sabbath rycerską jak zawsze dostojna Madelaine ))- piękność z Olsztyna oraz wszystkie moje Aniołki których nie wymienilam ale noszę w serduszku Mam nadzieje,że u Was wszystko ok. Ja na odwyku perfumeryjnym..wykańczam resztki. Ostatnie cacuszko to Wish Perfum wisiorek
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
![]() ![]() Caly dzien w Smoczych oparach wybijalem mame![]() ![]() Ale zaraz sie wypachnie Czarna Koszmara Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2009-02-02 o 00:14 |
|
|
|
#800 |
|
never say no to panda
|
a ja za dzisiejszą modą - MdM już w nieco lepszym nastroju
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Miałam złudną nadzieję, że ta emotka Sądziłam po twoich późniejszych postach, że właśnie tak je odebrałaś ... jak widać, pomyliłam się. Przepraszam, już zamilkam na ten temat ______ Koniec Mszy
|
|
#802 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
jednołapkowo MdM, drugołapkowo Incensi, bo któraś nuta wydawała mi się wspólna - muszę wyniuchać *edit - tak, zdecydowanie są podobne, ale Incensi to msza nad ranem (kiedy na dworze jeszcze chłodno i mokro), natomiast Messe to już taka msza przedpołudniowa (kiedy słonko powoli zaczyna przygrzewać) *edit2 - to jedynie początki były łudząco podobne, bo potem idą na mojej skórze w ciut odmienne kierunki
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-02-02 o 00:31 |
|
|
|
|
#803 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mąż w pracy,śpię sama-idę po końcówkę Cedre i mykam do łóżka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#804 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Teraz przeczytałam swojego posta i chyba faktycznie zbyt poważnie to napisałam Oczywiście część druga, ta skierowana do Ciebie była pisana w formie żartu też odebrałam Twoje wypowiedzi jako żarty. Lubie takie troche uszczypliwe, ironiczne żarciki Ale chyba moje były nazbyt ironiczne? w żadnym wypadku prosze nie brać sobie tego do serca!![]() to ja przepraszam Wyszło wychowanie przez tatusia, z którym ciągle sobie ubliżamy (na żarty) niepotrzebne zamieszanie się zrobiło
Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-02-02 o 00:26 |
|
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta np. jest dla mnie nieodgadniona : oznacza zastanawianie się, czy wznoszenie oczu do nieba i myslenie"boże, co ona gada ... cierpliwości" a ta to już całkiem mnie pognębia ....EDIT: GOTHIC, Ty wiesz jak mi pikawa chodzi ![]() Tak straszyć o północy matkę dzieciom Już MSZĘ miałam po raz kolejny zapodawać....
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-02-02 o 00:30 |
|
|
|
|
#806 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
![]() nieodgadniona dla mnie zawze była ta wachlująca jęzorem
|
|
|
#807 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#808 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
- ta emotka mi wygląda na "oj, chwilowo jestem głupiutka, proszę mi wybaczyć" - a ta- proszę zobaczyć jakie mam ząbki, dopiero co myłam![]() to przepraszam głupio mi teraz mamusia ciągle mi powtarza, że nie mam zbyt wybrednych żartów i ktos się może w końcu na mnie obrazić.![]() Cytat:
MdM wywietrzało a zgniłe kamienie nadal pachną
Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-02-02 o 00:43 |
||
|
|
|
#809 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
3 bosssskei dni w lozku![]() Cytat:
Dziekuje Przyznam, ze mnie np. lekarstwa do picia bardzo skutecznie odstraszaja. Nie znosze tego wszystkiego co jest do picia. Kiedys, gdy bylam mala dostalam lek, po ktorym wymiotowalam cala noc, byl wlasnie do picia, od tamtej poru juz tylko tabletki![]() Cytat:
A ja pachne tabliczka czekolady, ktora wlasnie pochlonelam. Uwielbiam slodycze ze Slowacji No a stajac sie grubasem moze dopachie sie na noc Creme Brule |
|||
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Śródziemnomorski Ogródek. Ach i och. Niezmiennie mi się podoba. A jeszcze na resztce Glorii, taka zaplątana cukrowa słodycz, pomiędzy cierpkim zielskiem, to już w ogóle bajka
Macham sobie radośnie głową w prawo i w lewo, żeby lepiej było czuć, co w zasadniczy sposób utrudnia mi czytanie skryptu
Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2009-02-02 o 03:13 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.

tak sobie żartuje

Teraz przeczytałam swojego posta i chyba faktycznie zbyt poważnie to napisałam
Wyszło wychowanie przez tatusia, z którym ciągle sobie ubliżamy (na żarty)