![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXVI)
Stella Sheer 2008 + Carlo Rorri czerwone = relax...
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
Pozazdrościłam BigMamie i też sobie MdM na nadgaestek zapodałam. Wolno mi, od dawna dzieckiem nie jestem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Przyczajenie
|
Dziecko? W końcu pełnoletnia jest...
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak na złość wszystkim tym , którzy przydzielaja zapachy do wieku, tez napodałam sobie MDM:P Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-02-01 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() cieszmy sie wiec dobrymi genami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
DV znowu się sprawdziło
![]() a teraz zrobiłam sobie dzień nieznanej próbki i zaczynam podejrzewać, że to Black Bvlgari .... a może Daim Blond ![]() tak, czy owak zachwytu nie wzbudza ![]() skóra i piżmo, lekko waniliowe, a może to słodycz sandała ![]() po prysznicu będzie Gris Clair, zatęskniłam za nim |
![]() ![]() |
![]() |
#787 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Wiem, że dobór lekarstw to baaardzo osobista sprawa, ale mnie zawsze na nogi stawia Febrisan. 5 minut i czuję się o niebo lepiej ![]() Nie, nie - ja zdecydowanie do Creme Brulee Sephory bym tego zapachu nie porównywała. To znaczy skład jest na pewno w jakimś tam stopniu zbliżony, ale Warm Vanilla Sugar to hardkorowa sztuczność. Wąchając ten zapach mam wrażenie, że wprowadzam sobie drogą oddechową konserwanty wprost do krwioobiegu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Globalnie Showtime (żeby wykończyć flaszkę). Na dłoniach masło Brown. To drugie to nie był najlepszy pomysł. Silnie perfumowany kosmetyk na udręczone jakimś głupim uczuleniem dłonie ![]()
![]() |
#788 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Ja mam podobnie, ale mnie to jednak wkurza....np jak byłam w ciąży to patrzyli na mnie jak na totalną patologię a było to jednak kupę lat temu i podobno wyglądałam wtedy na 15 ![]()
![]() |
#789 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Polly, zobaczymy co będziesz gadać jak będziesz po pięćdziesiątce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Wtajemniczenie
|
Zafiołkowałam się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
Wieczór z Pi.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obiecalam sobie ze nie kupie, nie kupie ![]() ![]() nie wierze ![]() Cytat:
![]() ale fakt, niezreczne sytuacje sie zdarzaja ![]() ------- Tradycyjnie Czekoladowanilia przez snem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#793 | ||
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Ale tego nie wiemy z całą pewnością, albowiem gdyż nic w tym avatarze Twoim nie widać ...
![]() ![]() Cytat:
![]() BigMatczyne serce tak coś przeczuwało ... ![]() Cytat:
![]() Wyjątkowo długo Msza owa na mnie trwa....
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-02-01 o 21:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
Messe prawie uleciało, zostało zapsikane Glorią. I tak nawet ciekawie się zrobiło, jak spod Glorki wylazła Msza
![]() A teraz powoli będę krążyć wokół półki, żeby wybrać zapach na dzisiejszą upojną noc. Z notatkami ![]() Szczęściara! Jak normalnie długa msza nie jest niczym pożądanym, to tym razem na takiej mogłabym i cały dzień siedzieć ![]() Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2009-02-01 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Rozeznanie
|
Ja dziś akurat Versace Baby Rose : )
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Amour Le Parfum na nadgarstkach. Śliiiiczne
![]() Jutro będą testy globalne, ale boję się, że znowu będzie rozczarowanie i będą tak samo nietrwałe jak edp. A może jednak nie? ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
BAN stały
|
nigdzie nie widziałam ostrzeżenia że MdM dostępne jest od lat osiemnastu
![]() ![]() ![]() A żeby nie było OT to wyjawie, iż pachnę balsamem czekoladowym ![]() Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-02-01 o 23:22 Powód: się nazbyt rozpedziłam |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Prada
![]() Caluje dziewczyny a w szczególności : moją przyjaciółkę k-n ![]() Angelke-Dagusie blondi ![]() E wspaniałą, jadę na kawe ![]() Kote -Ewka zawsze Twoje niespodzianki- komplementy dają mi siłę , Kaganka - jak tam kuczi ![]() rudą Gejsze ![]() ![]() Tymenke -cudo chodzące ![]() Homyczka bez gumy balonowej ![]() Kattarine - dżizus nie wiem co u Ciebie slychać , jak tam konie ![]() Roz-ter-ke ..Indie Indie ![]() Basie - nie wiem czy tu bywa Sabbath rycerską jak zawsze dostojna ![]() Madelaine ![]() oraz wszystkie moje Aniołki których nie wymienilam ale noszę w serduszku ![]() Mam nadzieje,że u Was wszystko ok. Ja na odwyku perfumeryjnym..wykańczam resztki. Ostatnie cacuszko to Wish Perfum wisiorek
#799 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
![]() ![]() Caly dzien w Smoczych oparach ![]() ![]() ![]() ![]() Ale zaraz sie wypachnie Czarna Koszmara ![]() Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2009-02-01 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
never say no to panda
|
a ja za dzisiejszą modą - MdM już w nieco lepszym nastroju
![]() |
#801 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() Miałam złudną nadzieję, że ta emotka ![]() Sądziłam po twoich późniejszych postach, że właśnie tak je odebrałaś ... jak widać, pomyliłam się. ![]() Przepraszam, już zamilkam na ten temat ![]() ![]() ![]() ______ Koniec Mszy
![]() |
#802 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() jednołapkowo MdM, drugołapkowo Incensi, bo któraś nuta wydawała mi się wspólna - muszę wyniuchać *edit - tak, zdecydowanie są podobne, ale Incensi to msza nad ranem (kiedy na dworze jeszcze chłodno i mokro), natomiast Messe to już taka msza przedpołudniowa (kiedy słonko powoli zaczyna przygrzewać) ![]() *edit2 - to jedynie początki były łudząco podobne, bo potem idą na mojej skórze w ciut odmienne kierunki
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-02-01 o 23:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mąż w pracy,śpię sama-idę po końcówkę Cedre i mykam do łóżka
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#804 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiście część druga, ta skierowana do Ciebie była pisana w formie żartu ![]() ![]() ![]() ![]() to ja przepraszam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-02-01 o 23:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta np. ![]() a ta ![]() EDIT: GOTHIC, Ty wiesz jak mi pikawa chodzi ![]() Tak straszyć o północy matkę dzieciom ![]() Już MSZĘ miałam po raz kolejny zapodawać.... ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-02-01 o 23:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
![]() nieodgadniona dla mnie zawze była ta wachlująca jęzorem ![]()
![]() |
#807 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to przepraszam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MdM wywietrzało a zgniłe kamienie nadal pachną ![]() Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-02-01 o 23:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dziekuje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja pachne tabliczka czekolady, ktora wlasnie pochlonelam. Uwielbiam slodycze ze Slowacji ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
Śródziemnomorski Ogródek. Ach i och. Niezmiennie mi się podoba. A jeszcze na resztce Glorii, taka zaplątana cukrowa słodycz, pomiędzy cierpkim zielskiem, to już w ogóle bajka
![]() Macham sobie radośnie głową w prawo i w lewo, żeby lepiej było czuć, co w zasadniczy sposób utrudnia mi czytanie skryptu ![]() Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2009-02-02 o 02:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.