|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
a mnie tak woda mineralna wzmaga apetyt że szok, wystarcza szklanka i moment jestem głodna, tak samo mam po gumach do żucia miętowych
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ szybki odzew !!!!!!!!
Kobietki, jestescie SUUUUUPER Pewnie inni też już Wam to mówili ![]() Chyba rozwiałyscie moje wątpliwości, na 99% skłaniam się ku pierwszej tj. White One Raaaany jak się cieszę, że jestescie ![]() ![]() ![]() ![]() Baaaaaaaaaaaaaaaardzo dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buziale !!!! |
|
|
|
#784 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
cholercia jak to bolalo innych negatywnych skutkow nie odczulam a i tak nie skonczylam przez bol zebow opakoania tż skorzystał nie bola Cie ząbki??Cytat:
![]() ![]() a jestem przerazona szczerze mowiac mam straszny z tym problem... tym bardziej ze w mojej sukni widac wszystkie mankamenty ![]() ja pije 3 litry dziennie i nic to nie daje hihi moze dlatego ze ja tak pije juz od dluzszego czasu ![]() Cytat:
|
|
|
#785 | |||
|
Zakorzenienie
|
Rybulko tesknimy
a w pracy lepiej ani dyr dzis mnie zaskoczyla swoja "dobrocia" i ludzkim podejsciem, no ale zobczymy...zabciasuper swietny wyborCytat:
od lat chodze do tego samego fryzjera i ufam mu na milion procent a ze on jest wizjoner i ma swoja wizje ktora zgadza sie z moja to moze.. ale raczej nie![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
kiedys uzywalam tych paskow nawet mi wybielily zeby ale niestety czulam mocno ten zel mialam chyba straszna nadwrazliwosc
cholercia jak to bolalo innych negatywnych skutkow nie odczulam a i tak nie skonczylam przez bol zebow opakoania tż skorzystał nie bola Cie ząbki??dzis dopiero pierwszy dzien uzywam, nie wiem jak bedzie dalej juz sie naczytałam o tej nadwrazliwosci i az sie boje ale czego sie nie robi chciałabym pieknie 19.09 wygladac a mam takie paskudne zółtawe ząbki moze to cos pomoze
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, ale ten czas leci, do ślubu zostało mi mniej niż 2 miesiące Jestem w szoku. Za dwa miesiące o tej porze będę się delektować pierwszą właściwą nocą poślubną (no bo noc, w której odbywa się wesele trudno zaliczyć do nocy )Roznoszenie zaproszeń idzie pełną parą-dziś rozdaliśmy 4, jutro 1, w czwartek 2 i w sobotę myślę, że uda się może kolejne 4. Już na szczęście jest tego coraz mniej. Prawdopodobnie 3 osoby nie przyjdą, bo jeden kuzyn tż mieszka we Francji i nie wiadomo czy przyjedzie i jedna ciocia przeżyła kilka tragedii osobistych w ciągu kilku lat i jakoś nie moze dojść do siebie, także nie naciskamy jak o nią chodzi. |
|
|
|
|
#788 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak sie martwiłaś Wszystko idzie ku dobremu ![]() gold-fish, gratuluje kursu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Może pani dyrektor cos zrozumiała. Oby to nie była cisza przed burzą
|
||||
|
|
|
#789 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie,
miałam 2 dni przerwy od wizażu. Przegięłam w weekend ze słodyczami, tak ładnie mi szła dietka, ale znowu ładnie jem Dostałam elektroniczną super wagę na urodziny od TŻCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaabciu, gratuluję kupna sukni, pięknie w niej wyglądasz Azzis, ale superowo to razem wygląda, fryzurka lepsza, tylko rzeczywiście lepiej troszkę rozdzielić loczki Ale laska z Ciebie!!
|
||||
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez ostatnio non stop sie obzera. Widac przesilenie wiosenne tak na mnie zdziala, ze to co zrzucilam zima musze teraz nadrobic.
No a musze do czerwaca zrzucic te 5 kg. Musze..Ja wybielalallm zeby paskami. Fakt, staly sie nadwrazliwe, ale mylam zeby pasta Sensodyne i plukalam Elmexem zielonym i po nadrwazliwosci ani sladu. Bardzo szybciutko mi sie zabki zregenerowaly. No i sa bielsze. A mialam naturalnie zolte. ![]() Zabcia, gratuluje zakupu kiecy
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak myslicie o tych butach?
kojazy ktos firme? godne polecenie czy nie bardzo? http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...u_-p-28-pl.jsp lub te http://www.butyslubne.com.pl/ecru_ko...a-p-273-pl.jsp
|
|
#792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja sprawdzona firma jest KOTYL. Jeśli masz ochote, to możesz poszukać butów tej firmy. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2009-03-18 o 08:21 |
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher ten Twój TŻ jest za bardzo nerwowy i chyba lubi jak wszystko wychodzi na Jego... To przez to te nerwy. Nie przejmuj się. Przejdzie mu
![]() zaaaabcia żadne mi się nie podobają przez te czuby (ale jak już bym miała wybierać to te pierwsze).
|
#794 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Panny Młode 2009 ja też biore ślub w tym rokuw czerwcu i postanowiłam się przyłączyć. Ja mam dzisiaj 104 dni do ślubu i też próbuje się odchudzić mimo, że moja suknia wszystko zasłania to pomimo to chce jeszcze ładniej wyglądać, a poza tym mój TŻ już schudnął i musze go dogonić
A co do przygotowań to zostały nam jeszcze obrączki, garnitur pana młodego no i nauki przedmałżeńskie.A co do butów to ja mam na bardzo wysokiej cieniutkiej koturnie, ale nie mam ich zdjęcia musze mieć wysokie, bo między mną a moim TŻ jest 30 cm różnicy, nie za bardzo umiem chodzić w takich butach dlatego na sale kupuje sobie takie wygodniejsze sandałki ale tez na wyższym obcasie.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2009-03-18 o 08:24 |
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sama chcę taki fason tylko wyższy obcas. Jeśli mowa o wybielaniu zębów..... (cholera nie umiem cytować kilku postów :P) miałam ten zabieg przy pomocy stomatologa... Koszmar. Najpierw zrobiono mi odlew mojej szczęki, dostałam jakby silikonowe nakładki do których w komplecie dołączono żel wybielający umieszczony w takich małych strzykawkach - wypełniało się nim nakładki i na noc na ząbki. Faktycznie efekt był piorunujący !! Mam naprawdę żółtą kość i ząbki ślicznie przejaśniały problem tylko był jeden NADWRAŻLIWOŚĆ. Pierwszą noc wytrzymałam spokojnie, drugą na lekach przeciwbólowych a w trzeci wieczór, gdy założyłam nakładki zdjęłam je po 10 minutach bo już wytrzymać się nie dało.. Bolało okrooooopnie, ból podobny jak leczy się ząbka bez znieczulania i dentysta dojedzie wiertłem do nerwa.. tak bolały mnie wszystkie zęby, po prostu wyłam z bólu Dodam, że kuracja wybielająca miała trwać około 2 tyg.Strach się bać jakie bym miała białe ząbki gdyby udało mi się dotrwać do końca )) Niestety znów będę musiała się poświęcić i zrobić jakieś wybielanie. Być może zacznę właśnie od pasków wybielających... sama nie wiem. Jeśli chodzi o wybielanie u stomatologa to naprawdę gorąco polecam ale tylko dla tych co nie mają wrażliwych zębów. Moja kość jest moocno żółta i 2 razy znacznie poprawiły moj kolor ![]() Powodzenia
|
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć czy mnie tu ktoś jeszcze pamięta??
Jeżeli tak to fajnie ![]() Kupiłam wczoraj buty ślubne białe na 2.5 obcas co bym za wielka przy Tż nie była. W Kielcach na ul Małej w sklepie chyba to się nazywa "Klaudia" tam są buty od 32 do 43 !!!! No i tam znalazłam coś dla siebie bardzo wygodne itd. wklejam zdjęcie
|
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
ddaaiissyy zle zrobilas ze pierwszej nocy wzielas od razu na cala noc. Lepiej to sobie stopniwoać i zakladac ten zel na 2h w ciagu dnia. np. wieczorem przed snem
![]() Pewnie wybielałas Opalescense. Tylko ciekawe jakim procentem pewnie wysokim skoro az tak silnie zareagowalas. ![]() Mnie dziś boli zab ktory robilam miesiac temu. Generalnie to on prawie pod kanalowe opdchodzil, a teraz zaczal mi znowu reagowac ale cmi mnie tez ciagle od 2 dni ech. |
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pamiętam Sprawdze w domu bo może gdzieś poniewierają sie jeszcze strzykawki, o ile pamięc mnei nie myli to miały zielone koncówki ale nie wiem czy akurat one o mocy świadczą![]() to dentysta kazał mi trzymać całą noc Strasznie się męczyłam Łzy ciekły z bólu w ostatni trzeci wieczór.
|
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Uzywała może któraś z was papieru o takiej fakturze? Jak on wygląda w rzeczywistości czy ta "kratka" jestdośc widoczna ?
http://www.allegro.pl/item584787144_...ceny_hurt.html |
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
myszka maj on nie jest taki jak na wizytówkach??
|
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli to ten sam to kratka jest widoczna, ale jest delikatna i mnie sie podoba DZIEWCZYNKI! obiecalam ze dam znac jak bylo przy spisywaniu tego protokolu w kosciele ![]() bylo bardzo powaznie i ksiadz nas pytal i zaznaczal tam odpowiedzi - czy chcemy miec dzieci, czy jak sie pocznie dziecko to chcemy, by przyszlo na swiat, czy jestesmy zdrowi psychicznie ( ) i pod kazdym innym wzgledem i nie ukrywamy przed soba zadnych chorob i nie mamy zadnych innych tajemnic, czy nie jestesmy od czegos uzaleznieni, czy nikt nas nie zmuszal do malzenstwa, czy nie chcemy tego malzenstwa po to by osiagnac jakis inny cel itp.jesli chodzi o pieniazki to za protokol nic, ale musielismy zaplacic za zapowiedzi 50zl i w 2 kolejne niedziele teraz nas wywiesza ![]() najbardziej mnie wkurzylo zaswiadczenie z USC, bo ksiadz sie dopatrzyl bledu w numeracji - na koncu jest rok, w ktorym bierze sie zaswiadczenie, czyli winno byc 2009 a mielismy 2008 (tak sie wkurzylam, bo tyle sie wtedy wyczekalismy na to babsko, bo byla u kolezanki na kawce i jeszcze ten babol), wiec pojechalismy na 10 min przed zamknieciem do USC i inna babka mi dala nowe..... jedziemy juz do domu a ja patrze, ze na 1 egzemplarzu nie mam stempla zawracamy ja za klamke a tam juz zamkniete...myslalam ze mnie rozerwie, ale sa tam tez drzwi od drugiej strony i na szczescie byly jeszcze otwarte, wiec wpadlam znalazlam babe i dala mi stempel..... tylko to jeszcze nie koniec - w domu zobaczylam ze w numerze zamiast 2009 jest 09 i nie wiem czy to znowu nie bedzie problem
|
|
|
|
|
#802 |
|
Rozeznanie
|
![]() 100 dni do naszego slubu |
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie1983 no to niezłe przeboje mieliście w USC.
A czy my już po spisaniu protokołu powinniśmy iść jeszcze do Urzędu coś załatwić? Czy reszta to już w gestii księdza ?
|
#804 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() wlasnie mowili w dzien dobry tvn, ze pogoda kwietniowa ma nam wynagrodzic te marcowe mrozy |
|||
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
agus87 to fajnie, bo już myślałam, że jeszcze coś tam trzeba załatwiać
![]() Mam nadzieję, że słoneczna, bezdeszczowa pogoda z kwietnia będzie trwała również do początku maja (i dłużej).agus87 Ty masz tydzień przede mną... Jak przygotowania? Bo my jeszcze mamy sporo rzeczy do załatwienia, ale mam nadzieję, że się wyrobimy z wszystkim. Nie wiem czy o wszystkim pamiętam, czy może coś mi umknęło...? Najważniejsze, to jeszcze załatwić bukiety (mój i do kościoła kwiaty), zamówiłam już materiał do przystrojenia sali, jeszcze jakieś kwiaty do kościoła i na samochód. I jeszcze jakieś drobne rzeczy do przystrojenia sali (świeczniki, kwiaty na stoły). I chyba mniej więcej wszystko...tak myślę... Nie mamy jeszcze garnituru dla TŻ'ta, ani butów...
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2009-03-18 o 10:45 |
|
|
|
#806 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Cytat:
My drukowaliśmy na niej zdjęcie i wyszło super![]() My dzisiaj składamy wniosek o mieszkanie do TBS |
||
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na poprawiny musimy jheszcze rozejrzec sie za garniturem drugim, koszule krawat mamy, no i butki na poprawiny, do mnie trzeba czekac za przymiarka sukni, mam miec koniec marca, trzeba mi kupic buciki na poprawiny, no i buzuterie do sukni na poprawiny oraz na slub, ponczochyba na slub, i majtki ![]() z koscielnych spraw musimy isc do spodziewidz jednej i drugiej, tak mysle, ze moze jutro pierwsza, a do poradni na ostatnie spotkanie idziemy w piatek... kwiaciarnia jest zarezerwowana, po swietach wielkankocnych jade omowic rodzaj bukietu dlam mnie i wiadkowej, oraz przystrojenie auta, musze sie umowic jeszcze z dekoratorka na sale na poczatku kwietnia jedziemy omowic menu na sale i rozlozenie stolow musze zrobic winietki dla gosci na sale weselna hmmm to by bylo chyba z tych wazniejszych spraw wszystko aha wiadomo kosmetyczka jestem umowiona na oczyszczanie twarzy 6 kwietnia, pozniej mam tipsy, przedluzam dzien przed slubem, mam masaz twarzy umowiony, regulacje brwi no i parafinke na dlonie:P nasolarium juz bylam 2 razy i 2 tygodnie rpzed slubem pojde raz na 12 minut i w tygodniu poprzedzajacym slub tez pojde na 10 minut i to bedzie wsio w miedzyczasie tz tez ze mna pojdzie na solarium jeszcze ze 2 razy |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2009-03-18 o 11:11 |
|
|
|
|
#809 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, Wy już niedługo
Aż mnie to przeraża, że coraz bliżej, niedługo będzie już po. Nie rozumie, po co trzeba chodzić do spowiedzi 2 razy? Nie wystarczy raz?? Bez sensu.. |
|
|
|
#810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie dlatego, żeby się spowiadać dwa razy z tych samych grzechów hihi. No i między spowiedziamy przestrzegać czystości przedmałżeńskiej. jak to powiedził nam ksiądz, to uczy szacunku do drugiego człowieka.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

cholercia jak to bolalo
mam straszny z tym problem... tym bardziej ze w mojej sukni widac wszystkie mankamenty 
kocham to!!! a w dodatku mój TŻ to
swietny wybor

Wszystko idzie ku dobremu 
No a musze do czerwaca zrzucic te 5 kg. Musze..