Panny Młode 2010 - cz. VI - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-17, 20:49   #781
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

http://www.suwaczek.pl/cache/83f587013d.png ale bajer!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiedy mój suwaczek bedzie taki fajniutki

Kasia a powiedz tylko czy te kłopoty ze ślubem to chodzi o pieniądze? czy o jakieś "duchowe sprawy"??

a u mnie lipa troszkę- dziadek tżta nie odzyskał nadal przytomności i maszyny podtrzymują jego życie a lekarze każą nastawić się na najgorsze.....
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 21:09   #782
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Kasia a powiedz tylko czy te kłopoty ze ślubem to chodzi o pieniądze? czy o jakieś "duchowe sprawy"??
nie chcę pisać na forum o takich sprawach....

wiecie, że na moim avku z tyłu jest moja fotka w ramce hihi

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-04-17 o 21:10
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 07:45   #783
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a u mnie lipa troszkę- dziadek tżta nie odzyskał nadal przytomności i maszyny podtrzymują jego życie a lekarze każą nastawić się na najgorsze.....
mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie skonczy

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
a mnie moje koleżanki zaczęły denerwować bo od jakiegoś czasu denerwować, bo mówią mi że nie powinno się brać slubu w maju, jedna twierdzi że jej 3 znajome pary które slubowały w maju to się rozstały albo coś się komuś stało.. paranoja jakaś.. ja w take żeby nie wierzxę bo każdy ma tam jakieś swoje przeznaczenia, ale po co mi gadają takie glupoty..
ale swinie za przeproszeniem... po co one ci w ogole gadaja takie glupoty

ale mi sie spac chce
a tu trzeba na uczelnie zasuwac... dobrze, ze tylko jeden wyklad...
wczorajsze spotkanie bylo bardzo produktywne - mam swiadkowa super laska wiec bedziemy ladnie wygladac na zdjeciach tylko jeszcze nie wiem jak swiadek wyglada, bo moj TZ na swiadka sobie umyslil jedynego jego kolege, ktorego na oczy nie widzialam...

a wieczorem idziemy z TZcikiem na koncert
trzeba odkurzyc glany

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-04-18 o 07:47
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 07:50   #784
kaska87
Zakorzenienie

cześć

zaczynam panikować, zostało 11m i 30 dni dziś TZ tato będzie wieczorem więc pewnie jutro będziemy z nimi gadać....

Stary 2009-04-18, 08:05   #785
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Samoa a może coś takiego przydatnego nie jakąś pierdółkę. Coś typu kieliszki do wina, jakieś szklanki do napojów ja np. bym się z takiego czegoś cieszyła Albo tradycyjnie kwiatka w doniczce może jakiegoś storczyka(jestem storczykowym maniakiem hehehe)
no tak myślałam, ale nie chcę ryykować, że sie jej niespodoba. Pochodzimy po sklepach i zobaczymy

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

o widzisz, Ameryka Poludniowa gora
ja sie tylko tych ich deszczow tropikalnych obawiam. a wy myslicie o tym 2-tygodniowym Peru tak?
nie tej miesecznej eskapadzie co my?
o tej miesięcznej eskapadzie myślimyTż dzwonił wczoraj na infolinię i wyjazdy organizują jak zbierze się 16 osób. Pytał jak w takim razie z rezerwacja biletów, bo jak każdy kupuje sam to jedni mog a lecieć klm z przesiadką, inny british airways, ale babka nie umiala odpowiedziećNIb y, że oni cos tam robią rezerwację, nie wiem jak to było, jakoś dziwnie...A bilet w jedna stronę do Limy 7-13 tys na październik....A z Wenezueli powrotny to nawet nie wiem.

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość

Czerwiec
Czerwcowemu małżeństwu patronuje Merkury (Hermes). Składając życzenia wiedz, że masz przed sobą partnerów intelektualnych i wspólników w interesach. Nie znaczy to, że się nie kochają; owszem, kochają się, ale bardziej rozumem, niż sercem. W ich domach nie usłyszysz kłótni - zastąpią je dyskusje. Dzieciom zapewniają wszechstronne wykształcenie, sami będą pracować w jednym zawodzie, razem prowadzić firmę lub chociaż zajmować się wspólnym hobby.
ale głupota. Zgadza się to, że jesteśmy parterami intelektualnymi, ale to raczej każda paraNo i te dzieci chciałabym mieć wykształcone ale to normalne, wspólne hobby jak najbardziej

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
hej, powiedzcie mi, czy to jest normalne że jak coś jest nie tak i kobieta płacze, szczególnie jeśli z winy faceta, to normalne jest że on "nie może tego słuchać" i wychodzi?
nienormalne

Cytat:
hej
a mnie moje koleżanki zaczęły denerwować bo od jakiegoś czasu denerwować, bo mówią mi że nie powinno się brać slubu w maju, jedna twierdzi że jej 3 znajome pary które slubowały w maju to się rozstały albo coś się komuś stało.. paranoja jakaś.. ja w take żeby nie wierzxę bo każdy ma tam jakieś swoje przeznaczenia, ale po co mi gadają takie glupoty..
ale masz koleżanki.
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 08:07   #786
kaska87
Zakorzenienie

jeśli chodzi o te miesiące-przesądy to nam kwiecień się w 100% zgadza szczególnie z tymi dziećmi

zapomniałam Wam coś opowiedzieć sis mojego TZ-a ostatnio w albumie znalazła zdjęcie, gdzie jestem ja i TZ!! rok 98 przeżyłam szok toż to przeznaczenie! jakiś zjazd był motorów i akurat stoimy obok siebie niezłe, nie?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-04-18 o 08:12
Stary 2009-04-18, 08:16   #787
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o te miesiące-przesądy to nam kwiecień się w 100% zgadza szczególnie z tymi dziećmi

zapomniałam Wam coś opowiedzieć sis mojego TZ-a ostatnio w albumie znalazła zdjęcie, gdzie jestem ja i TZ!! rok 98 przeżyłam szok toż to przeznaczenie! jakiś zjazd był motorów i akurat stoimy obok siebie niezłe, nie?
fajnieMy mamy pierwsze wspólne zdjęcie z 2002 roku(dopiero rok po tym jak się zaczęło)
ja będę miała 3 z przodu za dwadzieścia iles dni

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-18, 08:18   #788
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
fajnieMy mamy pierwsze wspólne zdjęcie z 2002 roku(dopiero rok po tym jak się zaczęło)
ja będę miała 3 z przodu za dwadzieścia iles dni
no ja mam mniej niż rok, ale póki co mnie to nie cieszy

Stary 2009-04-18, 09:28   #789
centipede
Zadomowienie

Witam szanowne PM2010
I mówię od razu bez ogródek, że cholernie zazdroszczę Kasi, że ma już mniej jak rok ale i na nas przyjdzie pora. Tak sobie czytałam przed chwilą PM2009 i kurczę jak im fajnie chociaż tak się zastanawiam czy wtedy nie zacznie się prawdziwy stres i panika. na razie taki spokój, planowanie a co będzie jak zostanie miesiąc do ślubu

Tancerko mam nadzieję, że z dziadziem będzie wszystko dobrze i że odzyska przytomność

Can't co to za odzywki koleżanek nawet jeśli słyszały takie przesądy (w które osobiście nie wierzę) to nie powinny do Ciebie wyjeżdżać z takim tekstem moja znajoma brała ślub w maju i wyglądają na bardzo szczęśliwą parę. Nie przejmuj się takimi tekstami, będziecie na pewno bardzo szczęśliwym małżeństwem

Ashe a ta suknia o której piszesz to co to za model? Masz może jakieś zdjęcie? Pewnie fajnie jest tak mierzyć kiecki

Lain z czego masz ten egzamin i ile w ogóle Cię czeka w tym roku?

Lusmarijka wracaj nam do zdrówka wiosna a Ty będziesz chorować, no wiesz co!

Kasia fajny pomysł na grawer, ciekawy my chyba nie będziemy chcieli w ogóle, no chyba że coś się zmieni
Stary 2009-04-18, 09:40   #790
kaska87
Zakorzenienie

dobrze dzisiaj mi się pisze pracę napisałam w 15 minut pół strony a wczoraj 2 pisałam chyba 3 godziny nie mogłam się skupić...
już się dowiedziałam, że obrony u nas będę od 20 czerwca do 11 lipca. Chcę jak najszybciej się obronić

mam pewną motywację, która mnie nakręca

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-04-18 o 09:42
Stary 2009-04-18, 10:25   #791
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Can't co to za odzywki koleżanek nawet jeśli słyszały takie przesądy (w które osobiście nie wierzę) to nie powinny do Ciebie wyjeżdżać z takim tekstem moja znajoma brała ślub w maju i wyglądają na bardzo szczęśliwą parę. Nie przejmuj się takimi tekstami, będziecie na pewno bardzo szczęśliwym małżeństwem
w ogóle ja nie rozumiem, po co mówić takie rzeczy. Jak ja powiedziałam koleżance o swojej (04.09) to powiedziała, że to strasznie pechowa data. Ślubu z tego powodu nie odwołamy, nawet gdybyśmy byli przesądni (a nie jesteśmy) ale niektórzy powinni czasem dwa razy pomyśleć zanim coś powiedzą, co mogłoby zranić innych
nie przejmuj się

Kasia - trzymam kciuki żeby się wyjaśniło i żebyś została PM10 w ogóle super macie z tą rocznicową datą, my na 8.03 w sobotę musielibyśmy czekać do 2014

ja po wczorajszej przepłakanej zmianie w pracy (cud że mnie nie wyrzucili) mam obietnicę poprawy...i zobaczymy
wiem, że po raz pierwszy mam coś takiego, że chcę naprawdę być z tym facetem a nie z kimkolwiek i kocham go bo tak a nie za to co dla mnie robi...
Stary 2009-04-18, 10:30   #792
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia - trzymam kciuki żeby się wyjaśniło i żebyś została PM10 w ogóle super macie z tą rocznicową datą, my na 8.03 w sobotę musielibyśmy czekać do 2014
oj to stanowczo za długo

Cytat:
ja po wczorajszej przepłakanej zmianie w pracy (cud że mnie nie wyrzucili) mam obietnicę poprawy...i zobaczymy
wiem, że po raz pierwszy mam coś takiego, że chcę naprawdę być z tym facetem a nie z kimkolwiek i kocham go bo tak a nie za to co dla mnie robi...
a co ten niedobry TZ przeskrobał

napisałam już 1,5 strony jeszcze z 5 i koniec na dziś

Stary 2009-04-18, 10:33   #793
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:

a co ten niedobry TZ przeskrobał
nic, chodzi o całokształt twórczości...chyba coś do mnie dotarło...
no ale ślubu na razie nie odwołujemy

wow, idziesz jak burza z tą pracą a to licencjat czy magisterka?
Stary 2009-04-18, 10:36   #794
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
wow, idziesz jak burza z tą pracą a to licencjat czy magisterka?
licencjat, za młoda ma mgr jestem a jakoś szczególnie wybitna też nie by pójść 2 lata szybciej do szkoły mgr w 2011 jak pójdzie dobrze

Stary 2009-04-18, 10:55   #795
lain
Zakorzenienie

a ja juz z powrotem po uczelni
nie cierpie wykladowcow ktorym sie nawet nie chce pofatygowac zeby kogokolwiek poinformowac, ze ich nie bedzie... glupie babsko nas wystawilo
wiec w sumie pojezdziam sobie wlasciwie bez celu tramwajem...

za to dzien jest przeeepiekny. Kaska, jak bedziecie miec na slubie taka pogode jak dzis to na prawde super bedzie - te drzewka: zielone, biale, rozowe; wszystko w takich zywych kolorach pieknie dzis

Cytat:
Lain z czego masz ten egzamin i ile w ogóle Cię czeka w tym roku?
z zarzadzania malymi i srednimi przedsiebiorstwami troche teorii, troche liczenia - do przejscia
a egzaminow razem bedzie 11...
no ale teraz jeden odpadnie, na poczatku czerwca bedzie zerowka z jednego przedmiotu, wiec w sumie na sesje zostanie 9 nie liczac zaliczen i innych takich

moja dieta to juz chyba przeszlosc... TZ mnie wczoraj w nocy wyciagnal jeszcze na kebaba jak wracalismy... a dzis na obiad bedzie lasagne... trzeba to bedzie na koncercie wyskakac i spalic

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-04-18 o 10:57
Stary 2009-04-18, 10:57   #796
centipede
Zadomowienie

Wilczyca kto by wytrzymał do 2014, bez przesady ale faktycznie fajnie jak uda się "trafić" w rocznicę Mam nadzieję, że z TŻ-tem wszystko będzie się układać i że to chwilowy mały kryzys, macie jeszcze do ślubu trochę czasu, że by się dotrzeć musi być dobrze, nie ma innego wyjścia

Też chciałabym już pisać pracę licencjacką...z miesiąca na miesiąc coraz miej mi się chce chodzić na tą uczelnię a tak to już ten trzeci rok by jakoś zleciał
Kasia, idziesz jak burza; póki masz wenę to pisz i pisz!
Stary 2009-04-18, 10:58   #797
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kaska, jak bedziecie miec na slubie taka pogode jak dzis to na prawde super bedzie - te drzewka: zielone, biale, rozowe; wszystko w takich zywych kolorach pieknie dzis
a u mnie zimno i szaro

Stary 2009-04-18, 11:14   #798
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
hej
powiedz koleżankom, ze są dziwne mój chrzestny brał ślub w majui do dziś są szczęśliwym małżeństwem, wychowującym już 18 letnią córkę... moja kuzynka także brała ślub w tym miesiącu i też wszystko ok....
ludzie kochani przecież to wszystko zależy od charakteru danego człowieka, czy uda się wytrwać do końca czy nie... jak słysze takie teksty to się sama zastanawiam, w którym my wieku właściwie żyjemy??? wszystkim takim przesądom mówimy stanowcze NIE

Cytat:
biedny

Cytat:
dobrze dzisiaj mi się pisze pracę napisałam w 15 minut pół strony a wczoraj 2 pisałam chyba 3 godziny nie mogłam się skupić...
już się dowiedziałam, że obrony u nas będę od 20 czerwca do 11 lipca. Chcę jak najszybciej się obronić

jak przeczytałam o tych obronach, to aż mi dreszczyk przeszedł... ja jeszcze nie wiem kiedy są u mnie... no ale ja jeszcze pracy nie skończyłam pisać

Cytat:
licencjat, za młoda ma mgr jestem a jakoś szczególnie wybitna też nie by pójść 2 lata szybciej do szkoły mgr w 2011 jak pójdzie dobrze
to wychodzi na to, ze ja stara doopa już jestem bo piszę magisterkę

Cytat:
a ja juz z powrotem po uczelni
nie cierpie wykladowcow ktorym sie nawet nie chce pofatygowac zeby kogokolwiek poinformowac, ze ich nie bedzie... glupie babsko nas wystawilo
wiec w sumie pojezdziam sobie wlasciwie bez celu tramwajem...

za to dzien jest przeeepiekny. Kaska, jak bedziecie miec na slubie taka pogode jak dzis to na prawde super bedzie - te drzewka: zielone, biale, rozowe; wszystko w takich zywych kolorach pieknie dzis

moja dieta to juz chyba przeszlosc... TZ mnie wczoraj w nocy wyciagnal jeszcze na kebaba jak wracalismy... a dzis na obiad bedzie lasagne... trzeba to bedzie na koncercie wyskakac i spalic
oj chyba nikt nie lubi, jak zajęcia są odwołane i nikt nie raczył wcześniej poinformować o tym studentów

a z tą pogodą to ja nie wiem... wyglądam za okno a tam szaro, zimno i do tego deszcze leje

a lasagne uwielbiam... juz tak dawno nie jadłam, ale to jest niezła bomba kaloryczna, więc nawet nie próbuję wspominać mamie ze mam ochotę na nią, bo jeszcze zrobi i co ja wtedy biedna pocznę

jeszcze trochę gardło mnie boli, ale od wczoraj łykam tran (no teraz już żadna wstrętna choroba mnie nie zaciągnie do łóżka) jeśli wierzyć reklamom (nie ważne, że łykam go dopiero jeden dzień już czuję sie jak osiemnastka)

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-04-18 o 11:16
lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 11:24   #799
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
a lasagne uwielbiam... juz tak dawno nie jadłam, ale to jest niezła bomba kaloryczna, więc nawet nie próbuję wspominać mamie ze mam ochotę na nią, bo jeszcze zrobi i co ja wtedy biedna pocznę

ja juz nawet przy jedzeniu nie bede myslala o tych kaloriach
moja mama sama z siebie robi co jakis czas... a ja tak lubie, ze jakos nie umiem odmowic

Cytat:

a z tą pogodą to ja nie wiem... wyglądam za okno a tam szaro, zimno i do tego deszcze leje
Cytat:
a u mnie zimno i szaro
zimno leje
to ja mam tak za oknem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wiosna.jpg (99,2 KB, 19 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-18, 11:29   #800
lusmarija
Wtajemniczenie

bo Ty Lain nie musisz odmawiać, a ja muszę

a tym zdjęciem to wiesz..... jak mogłaś w ogóle zaproś mnie
u mnie tata nawet w piecu rozpalił bo jest naprawdę zimno

Stary 2009-04-18, 11:30   #801
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
zimno leje
to ja mam tak za oknem
padać nie padało teraz słonko się próbuje przebić zza chmurek

piszę dalej

Stary 2009-04-18, 11:39   #802
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

dziwnie z tymi datami obron. U nas jest tak, że się rejestruje pracę i oni wyznaczają termin i normalnie jest w czerwcu dla jakiś z chorymi ambicjami cały lipiec i wrzesień, nie ma tak jak u Ciebie, że widełki.
Pisz, żebys miała juz głowy, bo nie ma co sie bujać z tym.
Ja powinnam się zając bibliografią do mgr, mam zrobic na poniedziałek, ale dziś mamy dwie imprezki, jutro pewnie mi się nie będzie chciało i przygotuję taką byle jaką
A pogoda śliczna u mnieAle wszystko mnie boli po wczorajszym dniu, więc będziemy leżeć i odpoczywać, żebyśmy za szybko nie wymiękli wieczorem
Natj pytałas po co do orto i gdzie chodzę a mi się chyba nie zacytowało - mam aparat i chodze do ortomanii
Stary 2009-04-18, 11:49   #803
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam
Cytat:
Kasia fajny pomysł na grawer, ciekawy my chyba nie będziemy chcieli w ogóle, no chyba że coś się zmieni
Wcześniej nie zastanawiałam się nawet nad grawerem, a tu nagle moje Kochanie wyskakuje z tekstem: Co sobie wygrawerujemy na obrączkach? Normalnie mnie zaskoczył. Czasami myślę, że to on bardziej się przejmuje tym ślubem niż ja

Kasia, pisz póki masz venę

lusmarija, może zacznij jeszcze łykać jakiś cerutin, rutinacea, rutinoscorbin albo coś podobnego. Zawiera sporo witaminy C i też pomaga się uodpornić na grypkę Ja aktualnie walczę z zatokami (już kilka miesięcy), ale tym razem mam nadzieję, że wygram

PS. U mnie śliczna pogoda. Słoneczko świeci, żadnej chmurki na niebie Trochę zimny wiatr, ale da się przeżyć

Edytowane przez aniolekKB
Czas edycji: 2009-04-18 o 11:52
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 12:04   #804
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
dziwnie z tymi datami obron. U nas jest tak, że się rejestruje pracę i oni wyznaczają termin i normalnie jest w czerwcu dla jakiś z chorymi ambicjami
ja sobie wypraszam
Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Kasia, pisz póki masz venę
piszę piszę

Stary 2009-04-18, 12:36   #805
metkaa
Zakorzenienie

hej dziewczynki
od razu mam pytanie do tych ktore maja wesele w sali typu osp czy pytałyscie juz moze ile bedzie kosztowała dekoracja waszej sali ja sie pytałam w 2 niby cena nie jest kosmiczna ale zaczełam sie zastanawiac czy nie dali bysmy rady sami jakos jej udekorowac kupiłabym materiały balony tylko czy efekt byłby porownywalny
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 12:36   #806
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja sobie wypraszam

Ty się nie liczysz, bo Cię życie zmusza
Jak jutro przyjdę to ma być napisane!
Papa
Stary 2009-04-18, 12:59   #807
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
od razu mam pytanie do tych ktore maja wesele w sali typu osp czy pytałyscie juz moze ile bedzie kosztowała dekoracja waszej sali ja sie pytałam w 2 niby cena nie jest kosmiczna ale zaczełam sie zastanawiac czy nie dali bysmy rady sami jakos jej udekorowac kupiłabym materiały balony tylko czy efekt byłby porownywalny
co to jest osp?
ja ostatecznie mam dekorację w cenie, ale np w hotelu Lipsk powiedzieli że można za 800 a można i za 1800 ale waha się ok 1000. Jak dla mnie to strasznie dużo...
jeśli macie możliwość udekorować salę sami (to znaczy czy właściciel sali pozwala bo czasami chcą zedrzeć kasę i nie pozwalają) to ja bym dekorowała sama a właściwie zrzuciłabym to na Niego, bo on ma zmysł estetyczny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-18, 13:08   #808
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ty się nie liczysz, bo Cię życie zmusza
Jak jutro przyjdę to ma być napisane!
Papa
dobrze plose Pani

już mi się nie chce pisać czekam na TZ bo musi zjeść zupkę

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-04-18 o 13:17
Stary 2009-04-18, 13:22   #809
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
co to jest osp?
ja ostatecznie mam dekorację w cenie, ale np w hotelu Lipsk powiedzieli że można za 800 a można i za 1800 ale waha się ok 1000. Jak dla mnie to strasznie dużo...
to jest sala tak zwana remiza należąca zazwyczaj do Ochotniczej Straży Pożarnej (OSP)

mi się już też nie chce pisać tej pracy

Stary 2009-04-18, 13:23   #810
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
mi się już też nie chce pisać tej pracy
no Ty to masz poważniejsze zadania niż ja

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości