|
|
#781 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
tajla ale ja od poniedzialku pracuje
samo najlepsze slonce... licze ze jutro troche jescze bedzie jest takie piekne niebo... ale pewnie w nocu nadejda chmury ![]() nie lubie solarium, bylam tam ze 3 razy w zyciu, ale coz... nie pojde taka blada. pojde w poniedziqlek i we srode na solarke. albo w pon i czwartek. mozew cos mi da te 2 razy. moglam dzis isc Ci ludzie przed kazdym swietem takiego szalu zakupowaego dostaja ze az nie do uwierzenia to jest.
|
|
#782 |
|
Zadomowienie
|
Odżyłam
![]() Był mój przyjaciel i tak mnie wymasował że nic mnie nie boli ![]() Zjedliśmy 2kg truskawek z bita śmietaną osmialiśmy sie i jest spoko ![]() Zaraz ide spać ![]() Więc dobrej nocki Kobietki
|
|
#783 |
|
Wtajemniczenie
|
Freddy ;p aaaa;p ja takze od poniedzialku do pracy ale do 14 ale zanim do domu przyjade to slonce uciekne;p ja na solarium nigdy nie bylam;p boje sie o pieprzyki choc mam wyciete ale lepiej nie ryzykowac;p lepiej uzyc samoopalacza;p
a ci ludzie dokladnie....jeden dzień a waraiuja;p Sabcia a co cie tak bolalo ze przyjaciel cie masowal;> chyba musialo byc milo bo z twojej wiaodmosci az żar bije;p |
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Magic piekna twórczość
Sabciu sama bym chciała takiego przyjaciela mieć
|
#785 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Dzień zaczął sie do kitu bo od wczoraj tak mnie dziąsło boli a dziś wstałam z jeszcze większym bólem Troszke mam napuchnięta buzie przez to..Tajlaa nogi i plecy ![]() Asiaczku takiego przyjaciela mieć to mistrzostwo ![]() Szlak mnie trafi w truskawkach chyba ![]() Mam nadzieje ze popołudniu zacznie padać i nic z tego nie wyjdzie.. Wszyscy świętują a ja musze pracować, to niesprawiedliwe ![]() Miłego Dnia
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Asiaczku- dziękuję ślicznie za życzenia ![]() Sabciu- bidulko Mam nadzieję, że Cię przynajmniej później znów przyjaciel porządnie wymasuje ![]() Magic- jak zdróweczko? Freddy- znam ten ból: też tkwię w pracy od 8.00 do 16.30 i gdy opuszczam biuro po najbardziej intensywnym słońcu zostaje już tylko wspomnienie Tak więc też jestem skazana na solarium ![]() Przede mną 4 dni totalnego lenistwa. Dziewczyny... Nawet nie wiecie jak mi błogo
|
#787 |
|
Zadomowienie
|
Lim jak ja Ci zazdroszcze...
Hehehe mnie dziś bedzie masowało ale piwo ![]() Bede sie wieczorem znieczulać ![]() Tany tany liki liki ![]() A jutro do pracy nie wstane he ale młodość mamy tylko jedną
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie życzę dobrej zabawy
![]() Ja imprezować będę jutro- party z okazji moich urodzin
|
#789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W pon. do pracy więc sobie jeszcze odpocznę. No lenistwo jest fajne.. Ale jak tak dłużej się odpoczywa to już czasami się robi nudno.. :P
|
|
|
#790 |
|
Zadomowienie
|
Oo i kicha, koleżanka nie bedzie mieć auta więc ja bede jako kierowca ale i tak dobrze
![]() Magic dobrze że w końcu sie wyspałaś
|
|
#791 |
|
Zadomowienie
|
No nawet nie wiesz co to za ulga się wyspać..
![]() rano mnie tata obudził, ale to nic ważne, ze całą noc przespałam Asiaczek fajnie, ze się Tobie podobał Mój wierszyk.. mam jeszcze kilka, ale nie wiem czy pokazać..
|
|
#792 |
|
Zadomowienie
|
Magic w tej chwili masz je tutaj napisac!
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() ostatnio nie pisalam, ale tez nic specjalnego sie nie dzialo... i dalej w sumie sie nie dzieje ![]() ide farbowac wlosy
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Na jaki kolorek?
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
|
#796 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze a ja już mam takie odrosty swoich że grzywka to wygląda jakbym miała pasemka czarno ciemno blond..
Ale nie farbuje bo ta kuracja.. Copy chyba nie można farbować włosów podczas kuracji co nie..?
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja farbuje i nic mi sie nie dzieje. nawet nie wypadają jakoś strasznie...
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Ech... Też powinnam się pofatygować do fryzjera (w 80% składam się z odrostów
), ale nawet na to nie miałam ostatnio czasu... Było nie było- baleyage na moje włosy to jednak są 3 h wycięte z życiorysu...Właśnie skończyłam robić tort na jutrzejszą imprezę. Miałam zrobić coś najprostszego z prostych, bo nie bardzo miałam ochotę na siedzenie w kuchni, ale rozkręciłam się i w rezultacie mam tort truskawkowy z nutellą i kremem ajerkoniakowym. Ciekawe czy gościom będzie smakował
|
#799 |
|
Zadomowienie
|
bo skóra głowy jest bardzo wrażliwa i delikatna i mogę sobie podrażnić. w sumie to ja mam dawkę 60mg więc spora dlatego wolę unikać farbowania. Włosy mi leciały w pierwszym miesiącu teraz już się jakoś uspokoiło, szybciej rosną ale nadal sa takie sianowate.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na balejażu aż tak odrostów nie widać... ja przez dlugi czas farbowałam z dość jasnego blondu na ciemny brąz. Odrost pokazywał się po ok 2 tygodniach, a po miesiącu juz była tragedia no i pomimo ze bardzo lubiłam mieć ciemne włosy, teraz farbuję na jasny brąz/ciemny blond i mam takie coś pośrednie ![]() Cytat:
|
|
#801 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
;*Magic ale Cię choróbsko wzieło akurat na dłuższy weekend;/ Sabcia Ty się wyimprezujesz przez swoje życie za nas wszystkie hihi a na pewno za mnie:P Limonko ale torcik bo samym składzie chętnie bym spróbowała;p a ja dziś nie spałam za długo.;p humorek nawet dopisuje tez mam 3 dni wolnego przed sobą a nie nie co ja pletę szkoła w sobote i niedziele;/ i rano wstać. i ylko jutro mogę poleniuchować bo przecież od pon do pracy o matko!!! wolalałbym tak w sierpniu pójść a nie tak tak zaraz po szkole i nic odpoczynku....;p nio ale nie mozna marudzić;p |
|
|
|
#802 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ja się pytałam dermatologa mojego to mówiła że lepiej nie farbowac bo podrażnię skórę głowy ze względu na duża dawkę. Mogę jedynie tymi szamponami koloryzującymi farbować do kilku zmyc, al enie zwykła farbą. Ale ja i tak nie farbuje bo zamierzam kolor chyba zmienić..
|
|
|
#803 |
|
Wtajemniczenie
|
Magic masz idealna okazję do zmiany kolru, bo tu jesteś zmuszona nie malować i po kuracji sobie strzelisz nowy kolorek fryzurke
|
|
|
|
#804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, że wlosy będa zniszczone, ale od zcego są odżywki.. No to takie plany sa jeszcze zobaczę..
|
|
|
#805 |
|
Zadomowienie
|
Lim mi by napewno takie cudo smakowało
![]() Magic w czarnych Ci bardzo ładnie, a miałas juz kiedyś taki blond? Tajlaa nio teraz wróciłam do formy... jak miałam tżeta to tak nie szalałam, pozniej też nie, dopiero teraz zaczęłam ![]() Ehhh nie przejmuj sie ja też wogóle nie odpoczne, właśnie wróciłam od truskawek bo zaczęło padać, co mnie na jedno cieszy a na drugie nie bo nie pojde w białych spodniach ![]() Nie wiem czy pisałam że wczoraj kupiłam sobie bluzke do moich butów w groszki, też czerwona w biale grochy ![]() Aaa i dziś bede pić bo koleżanka ma jednak auto ![]() I znowu bedziemy sie bmw nosić hehehe
Edytowane przez Sabcia87 Czas edycji: 2009-06-11 o 14:46 |
|
|
|
#806 |
|
Zadomowienie
|
Tak miałam od zawsze to Mój naturalny kolor..
Dlatego się zastanawiam.. Wiem, że w czarnych ładnie, ale teraz strasznie zbladłam i tak słabo mi pasuje ten czarny.. No pożyjemy zobaczymy.. najpierw skończę kurację a potem będę myśleć o innych przyjemnych rzeczach
|
|
#807 |
|
Wtajemniczenie
|
Magic ja także sciągalam kolorek mialam juz czarne. i wiesz co wcale mi sie wlosy nie zniszczyły
moja mama takze to robila i z nia gorzej bylo. ale podobno to zalezy od struktury wlosa. wiesz.jak masz cienke i prostre to one dluzej sie odbarwiaja ale mniej niszcza.Sabcia ja tez dzis planuje biale spodnie zalozyc hihi ja lubie tkie polaczenie jak Ty ze ta bluzeczka taka sama jak buciki ogólnie to na kolorowo sie ubierasz czy tylko ten akurat stroj?;pu mnie tez ma padac kurcze ale jak u ciebie pada to u mnie tez bedzie i nic tegi nie zmieni;p Edytowane przez tajlaa Czas edycji: 2009-06-11 o 14:50 |
|
|
|
#808 |
|
Zadomowienie
|
Magic rozumiem, tez mam własnie naturalny kolor ciemny blond, ale nie wracam do niego, teraz farbuje na ciemny braz albo jak ost oberzyna, tyle ze mi kolor szybko spływa ;/;/;/
Tajlaa ogólnie to teraz dopiero tak zaczęłam, bo zawsze w standardzie zakładałam czarne lub brązowe albo białe buty, a teraz kupiłam te i planuje jakies klapeczki jeszcze w kolorku kupic i pewno tez czerwone ![]() We wtorek miałam na sobie granatowa sukienke fioletowe buty i fioletowa torebke, staram sie z sensem dobierac kolory choc teraz to własnie taki nieład jest modny
|
|
#809 |
|
Wtajemniczenie
|
Sabcia można powiedzieć, że zaczełaś od niedawna łaczyć kolorki inaczej niż zwykle;p właśnie ja czesto widzę w gaztekach czy na ulicy takie połaczenie u dziewczyn fioletu granatu. a sama boje się jakoś tak ubrac. jedak dzinsy, kolorowa bluzka i buciki zostaja;p może gdybym mniej wazyła i miała zgrabniejsze nóżki ale wymówka się zawsze znajdzie;p
|
|
|
|
#810 |
|
Zadomowienie
|
Własnie ja na to przestałam patrzeć, mam ciut krzywe nogi ale w cale na to nie patrze... Chodze w tym co lubie, a wiekszosc ciuchów mam z ciucholandów, bo wiem ze nikt czegoś takiego miał nie bedzie, jeszcze do niedawna ubieralam sie klasycznie ale teraz coraz wiecej ciuchów mam innych, wiadomo do pracy jeansy i jaks tam bluzka trampki agidasy badz teraz ost klapki, ale wieczorem obowiązkowo obcasy i elegancki strój
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.

samo najlepsze slonce... licze ze jutro troche jescze bedzie
jest takie piekne niebo... ale pewnie w nocu nadejda chmury 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ja farbuje i nic mi sie nie dzieje. nawet nie wypadają jakoś strasznie...