Kto też jest załamany studiami, sesja,zaliczeniami...? Łączmy sie w bólu ;). - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-08, 07:57   #781
lele
Zakorzenienie

Dot.: Kto też jest załamany studiami, sesja,zaliczeniami...? Łączmy sie w bólu ;).

Hula pewnie, ze sie nauczysz i zdasz, madra dziewczynak jestes

Paollino, nie uczylam sie duzo, w sumie to sie wczoraj spielam, ale z drugiej strony wiem, ze wykladowca mnie lubi, to moze mnie pognebi i wpisze to zaliczenie

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

a kawak to fakt, napoj bogow. po poprzedniej sesji rpzestalam pic rozpuszczalna, w sumei w ogole rpzestalam pic i raz na tydzien albo i mniej kupowalam kawe z automatu, teraz pije sypana i tez juz mam jej dosc, o napojach energetycznych nie bede wspomniac, juz chyba wiekszosc przetetsowalam.. w ogolen to zaczelam slodzic herbate, czego nigdy nie robilam i takiej herbaty bym wczensiej nie wypila. co ta sesja robi z czlowiekiem
lele jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 09:29   #782
roxi:*
Wtajemniczenie

Dot.: Kto też jest załamany studiami, sesja,zaliczeniami...? Łączmy sie w bólu ;).

Mi sesja kończy się 26 czerwca, dopiero wtedy mam ostatni egzamin. Do tej pory zdobyłam 2 zaliczenia. W tygodniu mam kolokwium z ekonomi a nawet nie zaczęłam się uczyć . Niech któraś mi da kopa, może wtedy się zmobilizuje.
roxi:* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 09:54   #783
201608251020
Konto usunięte

Dziewczyny zdałam zdaaaaaaaaaaałam !!!!!!
Tzn. zaliczyłam
Projekt mi ocenił na 4.5 Niestety więcej jak 3.5 nie dostałam w sumie, bo w poprzednim projekcie kumpela w ostatniej chwili mnie wystawiła, przez co mam za jeden projekt 2.0 bo oddałam później ale cóż
Z planowania przestrzennego podwyższył o pół oceny więc mam 4.5,
a z gospodarowania nieruchomościami mam 5.0 uffff dziś ciut luźniejszy dzień, ponadrabiam zaległości
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 09:55   #784
kamalaska
BAN stały

a ja musze oddac cala pracę mgr, a mi się nie chce
kamalaska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 11:21   #785
Kira87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kamalaska Pokaż wiadomość
a ja musze oddac cala pracę mgr, a mi się nie chce
Mogę być ciekawska i podpytać się o czym jest owa praca?

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Dziewczyny zdałam zdaaaaaaaaaaałam !!!!!!
Tzn. zaliczyłam
Projekt mi ocenił na 4.5 Niestety więcej jak 3.5 nie dostałam w sumie, bo w poprzednim projekcie kumpela w ostatniej chwili mnie wystawiła, przez co mam za jeden projekt 2.0 bo oddałam później ale cóż
Z planowania przestrzennego podwyższył o pół oceny więc mam 4.5,
a z gospodarowania nieruchomościami mam 5.0 uffff dziś ciut luźniejszy dzień, ponadrabiam zaległości
Gratulacje.
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy."
~Lineage2 & Sigur Ros fan
Kira87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 11:37   #786
Tataraczka
Rozeznanie

paollino brawo, gratuluję sukcesów
lele trzymam kciuki

Jaka ja jestem głupia dziewczyny, zapomniałam że w środę mam poprawę koła, dopiero dziś rano mi koleżanka smsem przypomniała. A tego dnia mam jeszcze dwa zaliczenia. Dziś od 15 do 21 na uczelni :/ ja nie wiem jak ja się nauczę na to wszystko, ale płakać jak coś będę w środę, a nie teraz!
Stary 2009-06-08, 11:56   #787
WhiteCherry
Zakorzenienie

a ja jestem z siebie bardzo dumna, bo mam już pierwszą 5 w indeksie w tym semestrze .....

........... nieważne, że z wf !

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-08, 12:02   #788
201608251020
Konto usunięte

WhiteCherry... już pisałam gratulacje... aż zobaczyłam że wf
Stary 2009-06-08, 12:08   #789
ptysza
Zadomowienie

dziewczyny nawet nie było źle z tą logistyką tzn było trochę lania wody bo te pytania to z były, prawie w ogóle notatki z wykładów się nie przydały, dużo rzeczy na myślenie...

ale jestem dobrej myśli, na każde pytanie coś tam napisałam - jutro wyniki

jeszcze tylko 1 egzamin z ekonomiki i organizacji przedsiębiorstwa 16.06 i koniec nie licząc września oczywiście
ptysza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 12:14   #790
garfieldek
Zakorzenienie

A ja mam juz wyniki z angielskiego, zdalam na 3,5 ale sie ciesze, bo anglika kompletnie kumam....

Teraz czekam na wyniki z anatomii, biochemii, fizyko... ehhh

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 12:34   #791
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
WhiteCherry... już pisałam gratulacje... aż zobaczyłam że wf
nie śmiej się, nawet nie wiesz jaki to ważny przedmiot w życiu każdego studenta !
nawet w indeksie jest na samym ... końcu
on z pewnością rozpocznie dobrą passę i piąteczki posypią się jak z rękawa! (napisała to studentka mająca jutro zaliczenie z geologii i jeszcze nic nie umiejąca - w euforii po wfie nie potrafię się skupić).
Stary 2009-06-08, 13:12   #792
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość

a kawak to fakt, napoj bogow. po poprzedniej sesji rpzestalam pic rozpuszczalna, w sumei w ogole rpzestalam pic i raz na tydzien albo i mniej kupowalam kawe z automatu, teraz pije sypana i tez juz mam jej dosc, o napojach energetycznych nie bede wspomniac, juz chyba wiekszosc przetetsowalam.. w ogolen to zaczelam slodzic herbate, czego nigdy nie robilam i takiej herbaty bym wczensiej nie wypila. co ta sesja robi z czlowiekiem
herbaty co prawda nadal nei słodze, ale kawę piję litrami i energrtyki także

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
nie śmiej się, nawet nie wiesz jaki to ważny przedmiot w życiu każdego studenta !
nawet w indeksie jest na samym ... końcu

ej ja mam wf jako pierwszy w indeksie i na karcie egzaminacyjnej

nie zaliczyłam zerówki z Pk;/ i muszę pisać w środę egazmin;/ a jutro mam egzamin z WT, masakra jakaś;/
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 13:25   #793
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
herbaty co prawda nadal nei słodze, ale kawę piję litrami i energrtyki także

ej ja mam wf jako pierwszy w indeksie i na karcie egzaminacyjnej

nie zaliczyłam zerówki z Pk;/ i muszę pisać w środę egazmin;/ a jutro mam egzamin z WT, masakra jakaś;/
ej, ej, niemożliwe u mnie na pierwszym miejscu jest matma

dodam jeszcze poza tematem, że kawa działa na mnie usypiająco, w ogóle niczym się nie wspomagam w trakcie sesji. A może powinnam, bo jak patrzę na te stosy kserówek ...
Stary 2009-06-08, 13:31   #794
lele
Zakorzenienie

jest mi zle, czuje sie fatlanie.. bylam, czekalam az zrobi test. zaczal mnie pytac, dziura, ale odpowiedzialam na dwa w sumie pytania ( no to drugie opisalam, nie podoalam dwoch nazw jedynie) z 3 i prosze panstwa oto mis.. powiedzial, ze mam miec u niego albo 5 albo 2 i do 10 lipca on ma czas.. bossko. umowilam sie na srode. i tego cudownego dnia mam u neigo dwa egzmainu..
Stary 2009-06-08, 13:35   #795
kamalaska
BAN stały

ja zrobilam postep, od 3 godzin poprawiam połowę drugiego rozdzialu mgr i chyba zaraz skonczę, moze jeszcze sie obronie niedlugo?
Stary 2009-06-08, 16:04   #796
201608251020
Konto usunięte

lele będzie dobrze ja miałam w tamtym sem. idiotę z GISu gdzie mogłam mieć albo 2 albo 5... I zdawałam do skutku... Nawet nie wiesz ile się napłakałam przez to, bo mi ta 5 nie była potrzebna! 3.0 by mi wystarczyło, ale on się UPARŁ że ma być wszystko dobrze... No i człowiek wykładał się na -marynie zamiast dostać trójczynę i uciec szczęśliwym

A ja się właśnie kimnęłam.... nawet nie wiem, jak te 4 h zleciały, jak otowrzyłam oczy myślałam że już wtorek
Stary 2009-06-08, 16:26   #797
lele
Zakorzenienie

no dokladnie tak. tylko, ze ten doktor ma takie aspiracje jedynie w stosunku do mnie. w ubielym semestrze zaliczylam egzamin na 3 i KAZAL mi pisac go jeszcze raz, znow dostalam trzy ( bo nawet nie mialam czasu, by powtorzyc, bo dzien pozniej czy wczesniej mialam poprawke, wiec coz..). ehh
i teraz nawet nie wiem jak sie uczyc..
Stary 2009-06-08, 16:29   #798
201608251020
Konto usunięte

Lele bo pewnie widzi żeś zdolna bestia i że stać Cię na więcej, to się czepia
Biedactwo
Stary 2009-06-08, 19:22   #799
lele
Zakorzenienie

ale ja nie mam aspiracji na 5.. 3 i swiety spokoj mnie zadowola. nie lubie jak ktos ma wyzsze ambicje w stosunku do mnie ode mnie samej.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-08, 21:42   #800
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
No...problem w ty, że to jest egzamin ustny...wszystko są u nas ustne...
Wszystko ustne? Ja mam pierwszy w swojej karierze studenta i drżę na samą myśl o nim. I to jeszcze z jakiego przedmiotu... Zresztą wszyscy ubolewamy nad tym ustnym
A w ogóle jak Ci tam poszedł dziś egzamin?

Cytat:
Napisane przez AntenkA86 Pokaż wiadomość
Oj czarnulkax współczuje też się uczyłam o tych ruchach
Ja dopiero wczoraj zaczęłam łapać o co w tej całej mechanice płynów chodzi Pod koniec semestru

Cytat:

ja szamię śniadanko i piję kawę - napój bogów w sesji
Dokładnie Normalnie nawet nie pijam, bo nie lubię. Ale sypanej to bym w życiu nie wypiła

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
a ja jestem z siebie bardzo dumna, bo mam już pierwszą 5 w indeksie w tym semestrze .....

........... nieważne, że z wf !
Moja pierwsza w tym semestrze to też był wf Potem niemiecki, a teraz będzie chyba tendencja spadkowa

Cytat:
jest mi zle, czuje sie fatlanie.. bylam, czekalam az zrobi test. zaczal mnie pytac, dziura, ale odpowiedzialam na dwa w sumie pytania ( no to drugie opisalam, nie podoalam dwoch nazw jedynie) z 3 i prosze panstwa oto mis.. powiedzial, ze mam miec u niego albo 5 albo 2 i do 10 lipca on ma czas.. bossko. umowilam sie na srode. i tego cudownego dnia mam u neigo dwa egzmainu..
Cytat:
no dokladnie tak. tylko, ze ten doktor ma takie aspiracje jedynie w stosunku do mnie. w ubielym semestrze zaliczylam egzamin na 3 i KAZAL mi pisac go jeszcze raz, znow dostalam trzy ( bo nawet nie mialam czasu, by powtorzyc, bo dzien pozniej czy wczesniej mialam poprawke, wiec coz..). ehh
i teraz nawet nie wiem jak sie uczyc..
Coś o tym wiem Miałam w zeszłym semestrze to samo. Facet powiedział, że nie wpisze mi 3 w indeks i mam przyjść kolejny raz. To nic, że reszta mogła mieć 3, ale ja nie I nie chciał wpisać Musiałam latać do niego.

paollino, garfieldek gratuluję I całej reszcie, która też coś dziś zaliczyła

Ja to mam pecha Wczoraj nie zrobiłam dwóch zadań z każdego działu, bo już nie miałam na nie kompletnie pomysłu, całą resztę miałam w małym paluszku. A z racji, ze była okropnie późna pora stwierdziłam, że może ich nie da. I kolejny raz się na tym przejechałam. Były dokładnie te zadania W tej kwestii, to ja mam zawsze pecha, choćbym się nauczyła wszystkiego, poza jedną małą rzeczą, będzie właśnie ta

♥♥♥
Narzeczonka

Edytowane przez czarnulkax
Czas edycji: 2009-06-08 o 21:43
czarnulkax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 22:32   #801
lele
Zakorzenienie

Czrnulko to mamy podobnie.. jesli czegos nie rpzeczytam, bo na bank nie bedzie to to jednak bedzie. albo gdy wchodze na dana grupe to ma gorsze zadania niz ra wczesnijsza/ pozniejsza. normlanie powinnam pisac egzaminy sama, dobrze ze malo osob wie o tym moim "szczesciu" ( aby nie bylo, to te gorsze pytania nie sa subiektywna ocena, a grupowa)
Stary 2009-06-08, 22:39   #802
czarnulkax
Zakorzenienie

Lele w tym też mam podobnie. Przykładowo jak robią dwie grupy na jakimś kolokwium, to gdzie bym nie siadła trafiam na tą "dla ambitniejszych" I tak samo jak u Ciebie, nie jest to tylko moja ocena trudności zadań, a ocena grupy.
A z tą nauką, to się śmieją ze mnie, że powinnam się uczyć tylko tego, co stwierdzę że na pewno nie będzie Choć wtedy pewnie bym trafiła na to co zostawiłam

Zaliczyłam fizykę

♥♥♥
Narzeczonka
czarnulkax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-09, 07:45   #803
garfieldek
Zakorzenienie

Jutro zaliczam kineze, a ja nawet ksiazki jeszcze nie otwarłam.... Fajnie...

Jak sie dzisiaj tego nie naucze to nie poprawiam jutro ;(

Wymianka
Stary 2009-06-09, 09:34   #804
shena
Rozeznanie

Dzisiaj zaliczenie z masażu boje się.
shena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-09, 09:36   #805
Tygrryska
Zakorzenienie

A ja mam dzis dwa kola
jedno - luzik, ale drugiego na bank nie zdam i nie wiem kiedy bede go poprawiac bo w poniedzialek jest egzamin z tego przedmiotu
Tygrryska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-09, 10:54   #806
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shena Pokaż wiadomość
Dzisiaj zaliczenie z masażu boje się.
Hihi ja masaz zaliczylam na 5, ale bylam w szoku, bo od razu na poczatku zrobilam blad przy pozycji ułożeniowej i żle zrobiłam ugniatanie przedramienia (ale koles mial widocznie dobry humor i dal mi 5)

Wymianka
Stary 2009-06-09, 10:56   #807
kamalaska
BAN stały

dziewczyny mnie zmotywowali rodzice do nauki, obiecali po obronie kupic nowego laptopa no i teraz muszę zdązyc przed wrzesiem, bo stary mi się komputer sypie heheh, tak naprawdę to planuję wyjechac za granicę, a bez laptopa ani rusz
Stary 2009-06-09, 11:03   #808
lele
Zakorzenienie

Gratuluje zaliczen

dzis moj ulubiony dr oddal prace grupom, ktore pisaly wczoraj- masa 2, ale byly i oceny pozytywne. ja pisze jutro, a poprawa uwaga,uwaga jest w piatek o 14.30.. pomine fakt, ze mam wesele brata na 16.30 w moim rodzinnym miescie, czyli nawet jakbym chciala to nie dojade.. no coz, musze zaliczyc
Stary 2009-06-09, 12:53   #809
ptysza
Zadomowienie

a u mnie dzisiaj dużo emocji były wyniki z logistyki

patrze do indeksu - 2,0 - myślę ku**a mać :/ no ale idę zobaczyć pracę
zabrakło mi 1 punkt do zaliczenia, no łzy w oczach bo nie chce mi się tego uczyć jeszcze raz we wrześniu. Zad z teorii to nawet nie pytałam co źle. No ale co do zadań obliczeniowych to byłam pewna. Obok stoi mój koleś z lab, pytam go o 1 zadanie, okazało się, że cały czas błędnie go robiłam, no głupi błąd matematyczny i tyle, ale wyniki od razu też inne wychodzą. Pytam kolesia, czy on by dał jakikolwiek punkt za to zadanie. Ćwiczeniowcy sprawdzają zad obliczeniowe, ale mojej pracy akurat on nie sprawdzał. Powiedział, że tak i żebym szła do profesora o ten punkt. ja strach i oczach bo on jest nie z tego świata To koleś z laborek podchodzi ze mną i taką ładną ściemę puścił, że profesor od razu dał ten punkt. .
No i teraz najlepsze. Ocena w indeksie to średnia z pisemnego i projektów jakie oddawaliśmy. I takim sposobem mam właśnie skreślone 2 i wpisane 4,5 .

Trzeba to dzisiaj uczcić
ptysza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-09, 15:52   #810
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

ja już jestem po egzaminie, było tak średnio, test wielokrotnego wyboru i niestety trzeba mieć wszytskie poprawne odp zaznaczone żeby mieć punkt nie stawiają połówek;/
jutro wyniki więc zobaczymy
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości