|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kto też jest załamany studiami, sesja,zaliczeniami...? Łączmy sie w bólu ;).
Hula pewnie, ze sie nauczysz i zdasz, madra dziewczynak jestes
![]() Paollino, nie uczylam sie duzo, w sumie to sie wczoraj spielam, ale z drugiej strony wiem, ze wykladowca mnie lubi, to moze mnie pognebi i wpisze to zaliczenie ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- a kawak to fakt, napoj bogow. po poprzedniej sesji rpzestalam pic rozpuszczalna, w sumei w ogole rpzestalam pic i raz na tydzien albo i mniej kupowalam kawe z automatu, teraz pije sypana i tez juz mam jej dosc, o napojach energetycznych nie bede wspomniac, juz chyba wiekszosc przetetsowalam.. w ogolen to zaczelam slodzic herbate, czego nigdy nie robilam i takiej herbaty bym wczensiej nie wypila. co ta sesja robi z czlowiekiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kto też jest załamany studiami, sesja,zaliczeniami...? Łączmy sie w bólu ;).
Mi sesja kończy się 26 czerwca, dopiero wtedy mam ostatni egzamin. Do tej pory zdobyłam 2 zaliczenia. W tygodniu mam kolokwium z ekonomi a nawet nie zaczęłam się uczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny zdałam zdaaaaaaaaaaałam !!!!!!
![]() Tzn. zaliczyłam ![]() Projekt mi ocenił na 4.5 ![]() ![]() ![]() Z planowania przestrzennego podwyższył o pół oceny więc mam 4.5, a z gospodarowania nieruchomościami mam 5.0 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
BAN stały
|
a ja musze oddac cala pracę mgr, a mi się nie chce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |
Wtajemniczenie
|
Mogę być ciekawska i podpytać się o czym jest owa praca?
![]() Cytat:
![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Rozeznanie
|
paollino brawo, gratuluję sukcesów
![]() lele trzymam kciuki ![]() Jaka ja jestem głupia dziewczyny, zapomniałam że w środę mam poprawę koła, dopiero dziś rano mi koleżanka smsem przypomniała. A tego dnia mam jeszcze dwa zaliczenia. Dziś od 15 do 21 na uczelni :/ ja nie wiem jak ja się nauczę na to wszystko, ale płakać jak coś będę w środę, a nie teraz!
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem z siebie bardzo dumna, bo mam już pierwszą 5 w indeksie w tym semestrze
![]() ........... nieważne, że z wf ! ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#788 |
Konto usunięte
|
WhiteCherry... już pisałam gratulacje... aż zobaczyłam że wf
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Zadomowienie
|
dziewczyny nawet nie było źle z tą logistyką
![]() ![]() ale jestem dobrej myśli, na każde pytanie coś tam napisałam ![]() ![]() jeszcze tylko 1 egzamin z ekonomiki i organizacji przedsiębiorstwa 16.06 i koniec ![]() ![]()
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
A ja mam juz wyniki z angielskiego, zdalam na 3,5 ale sie ciesze, bo anglika kompletnie kumam....
Teraz czekam na wyniki z anatomii, biochemii, fizyko... ehhh |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
nie śmiej się, nawet nie wiesz jaki to ważny przedmiot w życiu każdego studenta !
nawet w indeksie jest na samym ... końcu ![]() on z pewnością rozpocznie dobrą passę i piąteczki posypią się jak z rękawa! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#792 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ej ja mam wf jako pierwszy w indeksie i na karcie egzaminacyjnej ![]() nie zaliczyłam zerówki z Pk;/ i muszę pisać w środę egazmin;/ a jutro mam egzamin z WT, masakra jakaś;/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dodam jeszcze poza tematem, że kawa działa na mnie usypiająco, w ogóle niczym się nie wspomagam w trakcie sesji. A może powinnam, bo jak patrzę na te stosy kserówek ... ![]()
![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
jest mi zle, czuje sie fatlanie.. bylam, czekalam az zrobi test. zaczal mnie pytac, dziura, ale odpowiedzialam na dwa w sumie pytania ( no to drugie opisalam, nie podoalam dwoch nazw jedynie) z 3 i prosze panstwa oto mis.. powiedzial, ze mam miec u niego albo 5 albo 2 i do 10 lipca on ma czas.. bossko. umowilam sie na srode. i tego cudownego dnia mam u neigo dwa egzmainu..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
BAN stały
|
ja zrobilam postep, od 3 godzin poprawiam połowę drugiego rozdzialu mgr i chyba zaraz skonczę, moze jeszcze sie obronie niedlugo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Konto usunięte
|
lele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja się właśnie kimnęłam.... nawet nie wiem, jak te 4 h zleciały, jak otowrzyłam oczy myślałam że już wtorek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
no dokladnie tak. tylko, ze ten doktor ma takie aspiracje jedynie w stosunku do mnie. w ubielym semestrze zaliczylam egzamin na 3 i KAZAL mi pisac go jeszcze raz, znow dostalam trzy ( bo nawet nie mialam czasu, by powtorzyc, bo dzien pozniej czy wczesniej mialam poprawke, wiec coz..). ehh
i teraz nawet nie wiem jak sie uczyc.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Konto usunięte
|
Lele bo pewnie widzi żeś zdolna bestia i że stać Cię na więcej, to się czepia
![]() Biedactwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
ale ja nie mam aspiracji na 5.. 3 i swiety spokoj mnie zadowola. nie lubie jak ktos ma wyzsze ambicje w stosunku do mnie ode mnie samej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 | |||
Zakorzenienie
|
Wszystko ustne?
![]() ![]() ![]() A w ogóle jak Ci tam poszedł dziś egzamin? Ja dopiero wczoraj zaczęłam łapać o co w tej całej mechanice płynów chodzi ![]() ![]() Dokładnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() paollino, garfieldek gratuluję ![]() ![]() Ja to mam pecha ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez czarnulkax Czas edycji: 2009-06-08 o 21:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
Czrnulko to mamy podobnie.. jesli czegos nie rpzeczytam, bo na bank nie bedzie to to jednak bedzie. albo gdy wchodze na dana grupe to ma gorsze zadania niz ra wczesnijsza/ pozniejsza. normlanie powinnam pisac egzaminy sama, dobrze ze malo osob wie o tym moim "szczesciu" ( aby nie bylo, to te gorsze pytania nie sa subiektywna ocena, a grupowa)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
Lele w tym też mam podobnie. Przykładowo jak robią dwie grupy na jakimś kolokwium, to gdzie bym nie siadła trafiam na tą "dla ambitniejszych"
![]() A z tą nauką, to się śmieją ze mnie, że powinnam się uczyć tylko tego, co stwierdzę że na pewno nie będzie ![]() ![]() Zaliczyłam fizykę ![]()
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
Jutro zaliczam kineze, a ja nawet ksiazki jeszcze nie otwarłam.... Fajnie...
Jak sie dzisiaj tego nie naucze to nie poprawiam jutro ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj zaliczenie z masażu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
A ja mam dzis dwa kola
![]() jedno - luzik, ale drugiego na bank nie zdam i nie wiem kiedy bede go poprawiac bo w poniedzialek jest egzamin z tego przedmiotu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Hihi ja masaz zaliczylam na 5, ale bylam w szoku, bo od razu na poczatku zrobilam blad przy pozycji ułożeniowej i żle zrobiłam ugniatanie przedramienia (ale koles mial widocznie dobry humor i dal mi 5)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
BAN stały
|
dziewczyny mnie zmotywowali rodzice do nauki, obiecali po obronie kupic nowego laptopa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje zaliczen
dzis moj ulubiony dr oddal prace grupom, ktore pisaly wczoraj- masa 2, ale byly i oceny pozytywne. ja pisze jutro, a poprawa uwaga,uwaga jest w piatek o 14.30.. pomine fakt, ze mam wesele brata na 16.30 w moim rodzinnym miescie, czyli nawet jakbym chciala to nie dojade.. no coz, musze zaliczyc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Zadomowienie
|
a u mnie dzisiaj dużo emocji
![]() patrze do indeksu - 2,0 - myślę ku**a mać :/ no ale idę zobaczyć pracę zabrakło mi 1 punkt do zaliczenia, no łzy w oczach bo nie chce mi się tego uczyć jeszcze raz we wrześniu. Zad z teorii to nawet nie pytałam co źle. No ale co do zadań obliczeniowych to byłam pewna. Obok stoi mój koleś z lab, pytam go o 1 zadanie, okazało się, że cały czas błędnie go robiłam, no głupi błąd matematyczny i tyle, ale wyniki od razu też inne wychodzą. Pytam kolesia, czy on by dał jakikolwiek punkt za to zadanie. Ćwiczeniowcy sprawdzają zad obliczeniowe, ale mojej pracy akurat on nie sprawdzał. Powiedział, że tak i żebym szła do profesora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i teraz najlepsze. Ocena w indeksie to średnia z pisemnego i projektów jakie oddawaliśmy. I takim sposobem mam właśnie skreślone 2 i wpisane 4,5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzeba to dzisiaj uczcić ![]()
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
ja już jestem po egzaminie, było tak średnio, test wielokrotnego wyboru i niestety trzeba mieć wszytskie poprawne odp zaznaczone żeby mieć punkt nie stawiają połówek;/
jutro wyniki więc zobaczymy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.