|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez!! i na początku to myślałam ze ja jestem jakas nienormalna bo wszyscy sie tak od razu "zaprzyjaźnili" a ja z tymi ludźmi nie czuję żadnego związku.. tak o 5 minut przed zajęciami podagac to tak ale żadna to przyjaźn... jakbym miala z kimś z nich spędzić cały dzien w zamknięciu to nawet bym nie miala o czym gadac.. ufff ulżyło mi bo myślałam ze jestem jakiś alien co się na swoich znajomych z mojego miasta uparł a nowych nie dopuszcza do siebie..
z resztą ja teraz mam swiadomosc ze za rok każdy pojedzie w swoją stronę i i tak nie będę ich juz nigdy pewnie widziala to nawet mi sie wysilac nie chce.. ze znajomymi z mojego miasta się spotykamy w weekendy a to na piwko a to na pizzy a tutaj w lublinie tylko siedzę na wizażu bo z wami mi sie lepiej gada niż z tamtymi ludziami z wydziału.. uff jestem normalna
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale właśnie nic na siłę. JA w ogóle nie należe do osób, które się szybko zaprzyjaźniają, szybko nawiązuję znajomości i łatwo, ale nie mam ciśnienia na to, że zgrywac wielką przyjaciółkę całego świata. A niektórzy sa tacy, że każd y to ich wielki przyjaciel
|
|
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ona będzie na moim weselu z resztą jestem na stopie koleżeńskiej ale być może będą na ślubie w liceum tylko jakoś nikogo fajnego nie poznałam
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z podstawówki tylko z jedną mam kontakt, ale w ogóle ciężko jest, bo nie mam czasu sie z nimi wszystkimi widywać
|
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
ja uciekam do pracy...
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na studiach poznałam w zasadzie 3 dla mnie wązniejsze osoby- jedną moją w zasadzie to psiapsiółkę-poznalysmy się w zespole tańca tpwarzyskiego i normalnie nadajemy na tych samych falach ale niestety ona studiuje na innym wydziale prawo więc też nie ma lekko i nie mamy za dużo czasu dla siebie- ale dzięki niej znalazłam swoją suknię marzen ostatnio w salonie ![]() a pozostałe 2 osoby to taka dziewczyna i chłopak z mojej grupy ze studiów- zawsze jak jakiś projest robyc trzeba to my razem. ta trójka wraz z osobami towarzyszącymi będzie na moim weselu na pewno a reszta to nie wiem. w sumie oczekują ze ich zaproszę i mi to mowią ale idę o zakłąd ze jak pojada na drugi koniec Polski to nie przyjadą na wesele. w kazdym razie zaproszenia im rozdam ale nawet nie liczę na to że przyjadą.. aczkolwiek jak przyjada to będzie mi bardzo miło- z reszta jak jest dużo młodych to i wesele jest wesołe
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#789 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() a ja znów nie w temacie ![]() wlasnie wróciłam do skzoły i jestem zalamana.. nie wiem kto sobie wymyslił takie terminy egzaminów.. w sumie mamy już 2 terminy takie przed sesja, ale to nie sa przedterminy tylko normalny egzamin z wszelkimi konsekwenscjami dz isiaj zaczynam się uczyć, bo jutro wieczór panieński, za tydzien wesele i normalnie brak czasu
|
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cala reszta to kolezanki, koledzy, znajomi. z reszta w swoim zyciu mialam tylko jedna przyjaciolke, ktora okazala sie swinia ![]() a wlasnie w liceum poznalam moje 3 ulubione kumpele tylko niestety rozjechaly sie po swiecie, wiec widzimy sie jak akurat ktoras trafi do Krk przypadkiem (a czasem nawet cala czworka udaj sie spotkac - zazwyczaj przy jakis swietach czy cus )ja tu tworze analize finansowa... mam 'juz' opis spolki i dzialalnosci (powinnam to miec juz 2 godziny temu |
|
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra a jak Ty masz techniczne studia to juz w ogóle dramat.Cytat:
Reszta to są tacy przyjaciele innej jakości, takie bardziej super koleżanki niz przyjaciółki, ale z racji tego, że sa ponad inne to nazywam je przyjaciółkami
|
||
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-05-28 o 13:06 |
|
|
|
|
#794 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja ze studiów to mam jedną bliską koleżankę,z która mi się fajnie gada,rozumiemy się i nadajemy na podobnych falach,dwie takie koleżanki spoko i jeden kolega a reszta to tak koleżeńsko ok ale nic więcej,w sumie z tamtymi bliższymi to byłam tylko na 2 spotkaniach poza zajęciami i też nie mam parcia na to żeby były częściej ja najlepszy kontakt mam ze znajomymi z podwórka(z młodości jeszcze czyli już baaardzo dawno) , podobnie mój TŻ a tak to mam dwie przyjaciółki takie bardzo bardzo-jedna już od podstawówki a druga już od podwórka jak miałyśmy jakieś hmm ja 4 ona 3 lata:![]() Cytat:
dokładnie u nas było tak samo-wszyscy imprezki zwoływali,jakieś spotkania integracyjne ,wspólne wyjścia do kina - a ja z boku,tylko się spotkałam jak już wyżej napisałam z tymi osobami, z którymi trochę bliżej coś i gitarka ale to nie tak na siłę tylko przy okazji jedna do drugiej zadzwoniła czy ma ochotę i spoko.Na wesele zapraszam tylko moje dwie przyjaciółki-te od małego(są ze śląska wieć będą na miejscu ) a TŻ swoich kupmpli najbliższych i spoko,ze studiów nie zapraszam bo nawet nikomu by się nie chciało tyle km robić chyba a o drugie nie czuje potrzeby. Pozatym z mojej grupy tylko ja i ta najbliższa tam koleżanka wychodzimy za mąż w tym samym roku a reszta to tylko gadki: " po co wychodzić za mąż?" "nie szkoda Ci kasy i nerwów na to?" itd
|
||
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Szana a pytałam dzisiaj ale chyba przeoczyłaś-pytałam się czy siostrzyczka twoja ma już jakąś wymarzoną datę na ślub bo się niedawno zaręczyli prawda? czy narazie nic nie kombinują?
|
#796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(patrz post #773 Tancerko siostra z TŻ jej ustalili już datę 4 maja 2011 ale pierw muszą zobaczyć jak stoi sprawa z salami itd mam nadzieję,że im się uda wszystko ładnie zgrać.Oni też nie chcą za dużego wesela,będą mieli koło 50-60 gości,trochę mniej niż u mnie
|
|
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mają do slubu tyle w zasadzie co i ja miałam od zaręczyn do śłubu- prawie 2 latka bez dosłownie tygodnia i mimo że już nie chciałabym nigdy więcej tyle czekać to uważam że byl to bardzo fajny i owocny czas pewnie siostra w 7 niebie co? ja po zaręczynach miałam mały mętlik w głowie bo rodzice się tak szybko rzucili do zaklepywania sali i orkiestry ale jak juz wszystko się uspokoiło i gratulacje z każdej możliwej strony się skonczyły to wreszcie zaczęłam się cieszyć chyba lubię spokój
|
|
#799 |
|
Wtajemniczenie
|
Samoa nop jestem na studiach technicznych.. ale mam taką laskę na roku która nie jest starościną a wszystko chce robic po swojemu .. szkoda gadać, ale jestem dobrej mysli i musze dać radę
|
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to byl taki zwiazek gimnazjalny wiec sama wiesz ![]() ja sobie z jego ex studiuje na tym samym roku, czasem sie umawiamy na piwko i pogadac, nawet zdarzyl nam sie wspolny wyjazd w gory to ona mi pozyczyla do Egiptu zestaw do snurkowania z reszta ona mieszka niedaleko mnie ![]() ona ma swojego TZa, ja swojego, wiec nie ma problemu z reszta moj TZ z jej TZem swego czasem razem na silownie chodzili
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-05-28 o 13:34 |
|
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mądra dziewczynka przecież jesteś ![]() powiedziałm tz, że chce tatuaz to powiedział, że jemu się podoba na kostce na przykład a tam gdzie ja chciałam, czyli na dole pleców nie, bo jemu się to kojarzy z dresiarami i prostymi laskami NA karku nie, bo nie widać, na łopatce nie, bo nie widać haha. Także mogę na kostce albo ramieniu, bo wg niego bez sensu robić jak nikt ma nie widzieć. A ja chciałam dla niego i tam na dole tez odpada Moja koleżanka chce sobie zrobić Ciekawe jak jej wyjdzie, teraz robi depilację laserową.
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-05-28 o 13:40 |
|
|
|
|
#802 | |
|
Wtajemniczenie
|
się obaczy ![]() Cytat:
![]() a ile kosztuje taka depilacja laserowa?? Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-05-28 o 13:42 |
|
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z reszta moj TZ twierdzi, ze kobieta nie powinna szpecic swojego ciala tatuazami i ze nie widzial laski ktorej tatuaz dodawalby urody, a wrecz przeciwnie ![]() cwaniak, bo sam chce sobie zrobic no, ale ja juz nie chce, wiec zgrzytow na tej linii nie bedzie a on niech sobie robi - dla mnie to bez roznicy ![]() moj szwagier ma wytatuowane cale ramiona i pol plecow ![]() ciekawe jak jej ta depilacja laserowa wyjdzie, bo slyszalam przerozne historie
|
|
|
|
|
#804 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zwracam honor![]() masz rację jest w siódmym niebie ale też trochę temu nie dowierza i co jakiś czas patrzy na pierścionek i się śmiejemy ,że niedawno nasza maleńka była a teraz już do ślubu się tez będzie szykować cieszy się bardzo i jak pomyśli,że pierw mój ślub a potem jej to tak dziwnie bo my zawsze obie wszędzie a teraz już będzie tak,że ona swoja rodzina a ja swoją chyba wiesz o co chodzi narazie to mają to w tajemnicy trochę przed dziadkami moiminp i chcą się pochwalić jak pojadą na Śląsk ![]() Cytat:
ona swojego Ty swojego i spoko luz![]() i miałaś od kogo pożyczyć co Ci potrzebne było ![]() idę na obiad
|
||
|
|
|
#805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądałam Miami ink i mnie naszła ochota![]() Cytat:
Cikawe czy sie kiedyś zdecyduję Tż też chce, ale nie wiem czy u któregos z nas to dojdzie do skutku![]() TA depilacja ok. 2 tys. tylko ona robi głęboką, bo można samo bikini tu na górze(bez sensu) a można też tam bardziej na dole. Ponoć strasznie boli. Zobaczymy jak jej wyjdzie, jak wyjdzie to ja tez tam pójdę Na razie była na pierwszej serii. Jak mi się trafi wysokie stypendium to sie nie będe szczypać i sobie zrobię
|
||
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
uuu Samoa ciekawe co ty byś chciała sobie wytatuowac?? ja chyba nie chcę tatuażu.. kiedyś chciałam mieć na podbrzuszu- tak po prawej stronie mniej więcej tam gdzie wyrostek jest ale już mi się odechciało
jak byłam niepełnoletnia to nie mogłam bo rodzice chybaby mnie zamordowali a teraz jak już mogę to nie chcę
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jakby mi się znudziło to głupio, bo nie można tego usunąć.
|
|
|
|
|
#808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to były czasy a tu już w wakacje będzie pierwsza ich rocznica... a w następne już ślub o rany.. wyprowadzę się od rodziców.. zmienię nazwisko.. założę swoją rodzinę... ranyyy to się dzieje naprawdę![]() Cytat:
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak w nieskonczonosc... ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- mozna ale drogo, bolesnie i niekoniecznie 100% skutecznie ![]() mi tam wystarczy kolczyk w pepku - TZowy ulubieniec
|
|
|
|
|
#810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze, że przy tej głębokiej to siedziesz tam rozwalona jak u gina.My mamy w niedzielę półtora roku od zaręczyn A za jakieś trzy tygodnie zostanie tylko rok do ślubu Jak sobie tak rozmawiam z koleżankami, które tezbiora ślub to dla nas wszystkich najdziewnijsze w tym wszystkim jest to, że zmieniamy nazwisko i tracimy naszą dawną tożsamośc oczywiście chcę zmienić nazwisko, ale nie dociera do mnie, że będę się inaczej nazywać.---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() Ja to nawet nie wiem jak wyglądam tak jak mnie natura stowrzyła a tz to juz w ogóle![]() Mojemu tż sie strasznie nie podoba kolczyk w pępku, dlatego nie zrobiłam a chciałam kiedyś. a tautaż własnie niekoniecznie sie usunie skutecznie. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.

Ale właśnie nic na siłę. JA w ogóle nie należe do osób, które się szybko zaprzyjaźniają, szybko nawiązuję znajomości i łatwo, ale nie mam ciśnienia na to, że zgrywac wielką przyjaciółkę całego świata. A niektórzy sa tacy, że każd y to ich wielki przyjaciel

dz isiaj zaczynam się uczyć, bo jutro wieczór panieński, za tydzien wesele i normalnie brak czasu