|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pogaduszki świeżo upieczonych licealistek tuż po rekrutacji :)
Cytat:
Ten mój potwierdził zaproszenie do znajomych na n-k, ale nic nie napisał... no i to chyba lepiej, bo dla mnie jednak to byłaby zbyt duża różnica wieku xD Cytat:
( Cytat:
a wtedy pierwszaczki, co dopiero z gim wyszły, nie będą chciały ośmieszać się przed starszymi ;PP Poza tym wydaje mi się, że w LO właśnie indywidualności nie są tępione. Nikomu to nie przeszkadza.. ale zobaczymy, czy moje wyobrażenie szkoły średniej jest prawidłowe, czy błędne. Jeszcze tylko 49 dni
Edytowane przez bowszystkotoiluzjajest Czas edycji: 2009-07-14 o 09:34 |
|||
|
|
|
|
#782 |
|
Rozeznanie
|
To były takie moje 'refleksje' z pierwszych spotkań z nową klasą. Jak będzie później - zobaczymy...
Nawet dojrzalsi ludzie, w bardziej 'kulturalny' sposób umieją odrzycić człowieka od 'paczki' i mam wrażenie że to jest jeszcze gorsze niż 'spadaj' powiedziane wprost. Jej, już lepiej nie będę się dołować wszystkimi 'być może'
zdrowe odżywianie → ładna cera → nauka, nauka - LO czeka! Ograniczamy kupowanie mazideł do ust i zużywamy stare! kupionych - 1 zużytych - 1 House Addict. Poniedziałek, wtorek, środa, House, piątek, sobota, niedziela. |
|
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zebym jeszcze ja przyjela to do wiadomosci.
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się cieszę, że idę z dwoma najbliższymi mi osobami z poprzedniej klasy, z nimi będę trzymać, a z nowymi to się pozna i obczai wszystko.
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze zaczne zyc normalnie...
|
|
|
#786 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie wróciłam ze spotkania klasowego
Było tak... cicho? Nikt nic nie gadał. Tylko taki chłopak, albo ja. Boże, wyjdę na jakąś gadułę
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a powiem Ci ze takie gaduly sa sympatyczniejsze niz wieczne zamuleńce ani be ani kukuryku nie mowie tu o niesmialych,bo to co innego, ale takie typy,odezwiesz sie to popatrzy spod oka i zero reakcji.
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dziś na spotkaniu z osobami z nowej klasy
![]() było 8 osób ![]() dziewczyny naprawdę fajne, z jedną się bardziej zakumplowałam i okazalo sie ze mieszka jakieś 5 min ode mnie więc pewnie razem będziemy chodzić do szkoły![]() 2 takie dziewczyny też b fajne, jedną znałam już kiedyś jedna jest taka cicha troche, ale zawsze sie takie osoby znajdą. no ale ogólnie. BARDZO FAJNE OSOBY! ![]() w ogóle jakiś kolega/chłopak takiej dziewczyny załatwił nam piwo usiedliśmy sobie w lasku, gadaliśmy i piliśmy. naprawdę było spoko. rzadko potem była cisza już![]() już się będziemy umawiać na kolejne spotkanie już niedługo
Edytowane przez Oliffka Czas edycji: 2009-07-14 o 18:41 |
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Premiera płyty mojego ulubionego zespołu (który kocham nieprzerwanie już od 2,5 lat!) za 88 dni!! Aaaaaaa!!
|
|
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha jakis gosc mi napisal w profilu na nk pod zdjeciem ze "mam ładne oczy potrafia zahipnotyzowac" wow. a mam te same zdjecia co na wizazu w albumie. buahahahaha to se gosc pojechaaal.. a z mojej szkoly jakis.z nowej szkoly w sensie
|
|
|
#791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo ma to w podpisie ![]() edit. a było nas 6 osób (łącznie ze mną). także myślę, że jak więcej osób przyjdzie na następne spotkanie to będzie lepiej ![]() Nie pojechał! Prawde pisał Napisał tak jak myślał ![]() Oliffka ciesz się, że twoja klasa taka wygadana! Moja to cichutka Oprócz chłopaka, który poprostu opowiedział nam całe swoje życie, haha
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
może nie wygadana, ale potem jakoś ruszyło. i większość gadała normalnie
|
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Bo nie zawsze na pierwszym spotkaniu wiadomo o czym rozmawiać i w ogóle.
![]() Pewnie potem wszystko się rozkręci.
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
bowszystkotoiluzjajest, no, no, też czekam
![]() Moja klasa chce sie spotkać dopiero w sierpniu. Chłopcy to dresy(prócz jednego-on to jest...hmm.. "Nie mogę Ci pomóc, jestem koniem".), a dziewczyny...Szkoda gadać, kilka sztuk jest fajnych ale tak poza tym... Solar, TrAwIaStE pOkeMoNy itp. Rozmowa na gronie: -Cześć jestem ktośtam, lubie sport, biologię i techo -O, ja też lubię sport, biologę i techno, a Ty? -No oczywiście, że ja też ![]() -To świetnie! Będziemy mieli wiele wspólnych tematów do rozmów. Tak w skrócie <co jest> No proszeee... A do klasy ide ze znajomą z gim, znajomą z podstawówki i dziewczyną, z którą się kumpluję od przedszkola, z przerwami. Dobrze przynajmniej, że będzie ta z przedszkola. Dużo nas łączy i ogółem się uwielbiamy ![]() A liceum nie boję się ani troche. Tzn. Boję się o stan psychiczny ludzi, którzy będą ze mną przebywać, bo potrafię nieźle ciśnienie podnieść, a tak poza tym to git. Ja nie będę ich lubić, a oni mnie. Od podstawówki zawsze odstawałam, ja specyficzny człowiek, a w dodatku aspołecznik z tendencją do zniechęcania do siebie ludzi. I chcę już studia! Te wszystkie obowiązki też chcę;>
Przyłóż mi spluwę do głowy i rozchlap mój mózg na ścianie. Naprawdę, mówię. Nie ma sprawy. Edytowane przez Hikaru Czas edycji: 2009-07-14 o 23:23 |
|
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z takimi zylam 9 lat przez co jestem lekko wypaczona i inna ![]() ![]() nicola to jakis burak byl myslal ze mu napisze pw ohh jeju jeju dziekuje sralalalala
|
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chłopak by się lepiej poczuł i podwyższyłby sobie samoocenę jakby taka dziewczyna mu odpisała.
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a napisalam mu "heh dziekuje za komplement" ale zadnych wiadomosci pw ze o boshe o boshe (pokiemony,...) a niby czemu hipnotyzujace? a Ciebie zahipnotyzowaly?i inne sralalalala ![]() a pierwszym momencie zaczelam sie smiac jak opętana malo z krzesla nie spadlam a pozniej tekst "kto TY kurde jestes?"
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2009-07-15 o 13:43 |
|
|
|
|
|
#799 |
|
Raczkowanie
|
Ehh, pierwsze spotkanie klasowe mojej klasy juz bylo, wczoraj, jak ja sie tluklam autokarem z obozu. Oni juz sie znaja, a ja kurde nic nie wiem ;/
|
|
|
|
|
#800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
eeee tam...wygladam tak pospolicie ze samej mi siebie zal
![]() ![]() "jestes spaaloonaa mowię Ci,płaty Twej skory zdobia posciel mi" mozecie mi to spiewac... jeszcze mi skora nie schodzi,ale cala czerwona jestem.Plecy to centralnie burak tylko na stanik miejsce biale Dzis jest co?Czwartek,aha umre na tym polu. Czuje sie jak stara baba z ziemia za paznokciami. Trudno,skoncze to sie za siebie wezme zeby JAKOS wygladac
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie wiem, szukaj pozytywów.
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
co najwyzej na zloto brązowy
taka karnacja gupia ;/ ale i tak sie tym pocieszam.jeszcze caly nastepny tydzien,nie wiem jak dam rade...
|
|
#807 |
|
Zadomowienie
|
A ja się chowam przed słońcem. Bladość jest śliczna. Niestety mojej cerze do bladości daleko, na twarzy przede wszystkim. Chciałabym mieć taką...perłową bladość na twarzy, jest śliczna.
|
|
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem wiecznie blada... teraz dla odmiany delikatnie sie opaliłam. Pomysl sobie jak to wyglada,jasna cera,ciemne wlosy i zielone oczy.Az mi sie cos robi Oliffka tak Ci sie podoba zloto brązowa opalenizna czy jak?:P
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.

Znaczy i tak pozostaliśmy przyjaciółmi. ;D
(
a wtedy pierwszaczki, co dopiero z gim wyszły, nie będą chciały ośmieszać się przed starszymi ;PP Poza tym wydaje mi się, że w LO właśnie indywidualności nie są tępione. Nikomu to nie przeszkadza.. ale zobaczymy, czy moje wyobrażenie szkoły średniej jest prawidłowe, czy błędne. Jeszcze tylko 49 dni

05.06.2015