|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek
wilcza, ja do sprawy podchodzę ostrożnie i stopniowo - tymczasem z rudo-brązowej zmieniłam się w rudo-blond
![]() ![]() Raczej nie zaszalałabym z pójściem do fryzjera i załatwieniem sprawy na raz - bo mogłoby mi się nie spodobać ![]() ![]() leelou2010 - niechętną rodzinę TŻa miałam sporo lat temu (pierwszy poważny związek, z kolesiem 6lat starszym - ja kończyłam LO, a on studia.. 3,5 roku się przemęczyliśmy ![]() ![]()
![]() |
#782 |
BAN stały
|
czesc
co za niespodzianki.. dziś wczesnym rankiem zwracam się do tż ze trzeba meldunek na cito bo małą do szkoły zapisać czas najwyższy.. a ten,że to nie takie łatwe..poza tym,że jest zameldowana jakaś dupa to jedno a drugie to ze jego starzy się nie zgodzą na meldunek nas tutaj.. milusio a ja bez meldunku, dzieci też.. ciekawe jak on sobie to wyobraża... ![]() ja mam na to wy...ne już spakowałam graty w walizki kazałam się w nocy zawieźć na śląsk on jakiś niedorobiony jest z całą pewnością skoro wiedział,że ma taką chorą rodzinę to mógł mi życia nie rujnować a ja i mieszkanie i pracę dobrą straciłam, żeby było lepiej no to mam lepiej hehh jedyna kara jaką zapłaci to ta,że przynajmniej mu alimenty zasądze wysoki na moje dzieci bo je uznał ot tak za głupotę płacić trzeba chudnę ze stresu no i ciąże u mnie wyglądają tak,że zawsze na początku spadek wagi mocno widoczny a później tak do 67 kg a jak u Was moje drogie? jak Wam idzie odchudzanie?? ściskam mocno i dziękuję za wsparcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż tak źle z tym TŻem jest?
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
BAN stały
|
Kasza beznadziejny i bez szans już u mnie...skoro jego rodzina mogła po mnie jeździć jak po burym koniu a on nie potrafił tego przerwać tylko twierdził że ma to gdzieś no to jaki z niego byłby mąż??????!!!
facet musi być twardy i wiedzieć jak dbać o kobietę i dzieci! a tu widać że to ja skaczę w jego obronie a on siedzi i nic to niech se siedzi ja się zwijam ![]() już decyzję podjęłam nie zwiążę się z kimś takim jak on ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz już dzieciatko z owym osobnikiem,a 2 w drodze?(Dobrze rozumiem? ) Przeprowadziłaś się do niego i mieszkasz z jego rodziną?Jesteście przed ślubem? No ciężka sytuacja. Tzraba faceta ustawić do pionu, bo na dłuższą metę z rodzinką i to jeszcze niesprzyjającą nie da się normalnie funkcjonować. Ja życzę z mojej strony powodzenia jakkolwiek by się to miało kończyć. ![]() ![]() Co do wagi to u mnie niby ok 1kg w dół ale po ubraniach nie widać.U endo hormony nie za ok-teraz za niskie,mam brać mniejszą dawkę.I będę się tak bujać jakiś czas z unormowaniem. Pozdrówki.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przemyśl na spokojnie, porozmawiaj z nim, bo jeśli zostawiłaś pracę i mieszkanie w innym mieście i pojechałaś zamieszkać do niego to nie był to jakiś kaprys tylko przemyślana decyzja. Czasami jak mamy wszystkiego dość to poddajemy się, a sęk w tym żeby walczyć o swoje i pokazać jego rodzinie, ze nie mają do czynienia z pierwszą lepszą, która strzeli focha jak coś powiedzą, spakuje manatki i zniknie z ich życia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
BAN stały
|
![]() wszystkim bry! ![]() ja dłuuuuugi czas byłam bez faceta i doskonale mi było w tym życiu...dwójkę dzieci mam ale żadne z nich nie jest tż który ma być mężem.. mieszkanie jest jego, ale twierdzi (choć jest głównym najemcą,że starzy mają prawo decydować) dla mnie to on pierdołą jest bo nie potrafi wyrazić swojego zdania jest zahukany przez rodzinę a oni to manipulatorzy, gdybym tu napisała co wyprawi jego siostra to byście padły... nachodzi mojego ojca mimo ze jet 600 km stąd, wypisuje do niego jakieś chore wiadomości.. ajjj szkoda słów dziś mi lepiej wczoraj byłam w oliwskiej katedrze na naukach i pan wyobraźcie sobie (prowadzący) widząc, że dzieci mi na łeb wchodzą,że Ł nic nie robi żeby mnie odciążyć... podszedł w czasie 2 godzinnego spotkania podczas przerwy i myślałam,że nas wyprosi ale poinformował,że od jutra zrobi nam przygotowanie indywidualnie ![]() no gdybym była pewna na stówę,że mam to w dupie to nie robiłabym tego wszystkiego co robię aaaa gdyby któraś z Was kochane znała w trójmieście chętnych do sesji zdjęciowych to oproszę podajcie mi dane bo u mnie potworna posucha a wydatkom końca nie widać... fotografią się zajmuje i nie wiem co tak marnie tutaj na południu dziennie coś a tu... kiszka straszna.. a przecież tło wyśmienite do fotografii ![]() jakby co to piszcie proszę podam wtedy swoje namiary pozdrawiam Was dziewczynki aaaa no i jak będziecie TAK dużo pisać to nie nadążę z czytaniem ![]() zostawcie chociaż linki, gdzie Was mogę znaleźć no. to pa lecę po kawusię gdyby któraś chciała się przyłączyć to jestem dzieci śpią ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#788 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Dołączam sie z kawą... ![]() Właściwie wpadłam tu na chwilę... Mam na nastepnych kilka miesięcy bardzo napięty plan - w sumie na własne życzenie, bo jakoś tak zabraklo mi poczucia, że sie rozwijam... a tu nagle - jakbym dostała z buta w twarz... dostałam od "góry" zadanie ![]() ![]() A co do Twoich ostatnich przeżyć... leelou... to wiesz... ja jestem mocno wyczulona na takie "niuanse", jak np. nieumiejętność postawienia rodzince jasnych granic albo też zostawianie na głowie jednego z rodziców opieki nad potomstwem... I to nie ma dla mnie znaczenia, że to są np. dzieci z poprzedniego związku... jak dla mnie "widziały gały, co brały"... i nie ma wymówek ![]() ![]() miłego dnia ![]() pozdrawiam ![]()
#789 |
Zakorzenienie
|
leelou2010 a ile czasu jesteś razem z owym przyszłym małżonkiem?
Co do sesji - nie ma co się dziwić, w takiej branży trzeba nabrać doświadczenia=znajomości, a później już leci poczta pantoflowa. Jak długo już jesteś w Trójmieście? a wątek teraz podgląda 5 osób ![]() ![]() witam wilczą i superanię oraz leelou2010 ![]()
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
Cześć starowinki i podglądaczki. Do kawusi sie nie przyłączę, bo nie pijam, bo nie lubię. Ale jak mnie z herbatka owocowa przyjmiecie to sie dosiadam. Trochę jestem tzrasnięta bowiem mój małżonek zafundował mi wczoraj atrakcje w postaci ogromnego stresu tzn wyszedł do pracy(wolny zawód) ok21 i zwykle wraca ok24 Czekałam do 01 i zadzwoniłam. Nie odbierał.I tak do 01.35.Ja oczywiście,żę coś mu się stało. Zadzwonił 01.45że jak plakatował to tel zostawił w samochodzie.Ja wrócił o 02 to wypiłam pół butelki melisy ale i tak rzucałm sie jeszcze 2 godz.No
A teraz cos weselszego. Na podwórku mamy "swoją ropuchę" Edka.Łaził po ogrodzie, taplał się w błocie, którego u mnie dostatek, zżerał ćmy i komary itp. Wczoraj okazało się ,że Edek jest Edzią i powił małe ropuszki , które radośnie skacza po moim tarasie.No chyba,że mam ropusią rodzinkę i Pan Domu tez jest. Muszę poobserwować. Słonko zza chmur wyłazi.Pozdrówki.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! A mnie wczoraj dopadła jelitówka - jednym słowem masakra. Dzisiaj jestem już w pracy, ale jestem taka słaba, że nie mam sil siedzieć przy kompie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
BAN stały
|
![]() no nieźle.. Mww zdrowiej kochana..nie daj się pij dużo koli.. hehh paskudztwa te wirusy, których tyle dookoła... dobrego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
mww, hehe najlepszy sposób na odchudzanie
![]() ![]() Przyjmuję zakłady - czy jest jeszcze szansa w tym roku na dni choć trochę tak ciepłe, jak w czasie owej fali upału? Bo jak dotąd nie miałam okazji po ich zakończeniu ubrać np. krótkich spodenek ![]()
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
leelou - dzięki
![]() kasza - ja o niebo lepiej się czułam jak były upały, to był cudowny okres keidy nie miałam zimnych rąk i nóg... teraz już nie ma pewnie szans na taką pogodę, bo poranki i wieczory już chłodne... |
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
Baw się dobrze
![]()
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
olla - nie zapomnij spakować walizki lekarstw... i za dużo tam nie szalej żebyś kobieto przyjechała cała (nie napiszę zdrowa, bo w tym wieku to krucho ze zdrowiem)
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
BAN stały
|
dziewczyny podjęłam męską decyzję...
wracam na swoje śmieci tam jestem u siebie, mam przyjaciółkę lepiej się uwolnić od idioty wcześniej niż wchodzić w dalsze relacje.. skoro dla niego fakt,że noszę JEGO dziecko nie jest wystarczającym powodem do tego,żeby być moim mężem aaa no i że uznał nie swoje dwoje dzieci (moich) no to ja z nim nie mam o czym.. dno! trzymajcie się będę bez neta jadę jutro do ośrodka interwencji kryzysowej, gdybyście mogły nam jakoś pomóc czasem będę ogromnie wdzięczna ściskam mocno i dziękuję Wam za obecność czuję się potwornie pa |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie teraz jedziesz? Ten ośrodek to gdzie? A dopiero później wracasz na południe Polski? Współczuję skomplikowanej sytuacji..
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
BAN stały
|
ośrodek na ślasku, spakowana jestem
ojciec niedoszłego męża wydzwania do mnie na komórkę nie wiem po jaki h,.. on pojechał do jakiejś dupy no powiem Wam masakra jakaś ale daję rade nie poddam się byłam właśnie w schronisku i wyprowadziłam na spacer piesa którego adoptuję za kilka spotkań będzie moim mężczyzną i chociaż mnie obroni i przytulić go będę mogła, śliczny taki pręgus...amstafowy cudne ma oczy smutne jak moje będziemy się kochać bardzo... cała reszta nieważna już dla mnie no i dzieci one wiadomo no a poza tym sytuacja komplikejszyn ale da się przeżyć pozdrówka leje u mnie hehh do zaś dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas tez od rana deszcz, ale na szczęście ciepło |
|
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
leelou
![]()
![]() |
#805 |
BAN stały
|
tak dokładnie jest
mam pod sercem JEGO dziecko a on nie tyle nie walczy ile mi dał wyraźnie do zrozumienia że nie zależy mu na mnie ani na tym dziecku ale to nic sąd wie jak zrobić,żeby nam nie brakło niczego ![]() dam radę dzięki dziewczyny!! ![]() ![]() ![]() głowa mnie boli, niedobrze mi idę się dalej wylegiwać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Raczkowanie
|
leelou - no jestem w szoku...
Mój poziom naiwności osiąga chyba momentami poziom krytyczny... bo nie wyobrażam sobie takiej sytuacji... chyba nie miaąłś do tej pory szczęścia do mężczyzn... ![]() ![]() Życzę powodzenia... a ja dzisiaj robię ogóry... i od mojej mamy dowiedziałam się, że "chrzan daje ogórkom twardość" ![]() ![]() ![]() ![]()
#807 |
Zakorzenienie
|
leelou - nie wątpimy w to, że dasz radę
![]() ![]() a ja siedzę na imieninach u taty |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
BAN stały
|
halooo babony moje
co u Was? nie było mnie wczoraj i tu zamarło.. Mww jak się czujesz kochana po tej jelitówce?? Kasza a Ty jak? ![]() u mnie cisza na froncie jadę z dziewczynkami do schroniska do naszego czworonoga spacerować ![]() śliczny taki, spróbuję dziś zdjęcie pstryknąć chociaż nie wiem czy można ![]() sie zobaczy na razie to idę ogarnąć moje kobiety bo w piżamach na podłodze siedzą a ja już kompocik z truskawek im ugotowałam, pranie schnie na balkonie ... podłoga czyściutka ach ja to jestem ![]() dobrego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty kobieto masz od rana tyle wigoru? ![]() Ja rozkręcam się ok.11-12.. podłogi pomyte o 9 rano? no way - nie u mnie, nawet jakbym wstała o 8 to dla mnie takie zadanie nie do wykonania rozpoczynamy kolejny tydzień - miłego poniedziałku ![]() wstawiaj zdjęcie psiaka - można, można |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
BAN stały
|
no i pisałam pisałam i znikło mi tu..hmm
no cóżn na froncie jakie niusy ojjojjjj tvp mogłaby zarobić na mnie i moich perypetiach zajechałam dziś pod kościół autem mojego pseudo narzeczonego i proboszcz poinformował mnie że w ubiegłym tygodniu był on i jego rodzina ![]() a ten podpisał oświadczenie,że rezygnuje ze ślubu z prostytutką o czym powiadomili rodzice jego parafię podobno ogłaszam się w necie jako panna do towarzystwa no i powiem Wam,że jak proces wytoczę to pojadę po nich nieźle ślubu na pewno nie będzie bo ja z takim kimś nie mam o czym gadać.. psychopaci!!! a tu ja i mężczyzna mojego życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.