![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z Sagi Zmierzch część II :D
lazurowa - nie kojarze tej sceny z 13 sierpnia...
![]() no i masz rascje, scena z ojcem byla genialna, w ogole jak wiekszosc z tych, gdzie ojciec sie pojawial. w pierwszej czesci byla taka jak Bella mowi mu, ze Edward czeka na zewnatrz, a on czyscil bron ![]() kocham - nie czytaj ![]() ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- A no i avka masz super ![]() ![]() ![]() http://www.pudelek.pl/artykul/25818/...kolejna_czesc/
![]() |
#782 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Avek super ![]() Co do ulubionej sceny - zgadzam się z toba w 100 % ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
Nie ukrywam że u mnie tez duzo straciła przez swoje zachowania ale juz któraś z dziewczyn na forum złozyła jej kondolencje z powodu tego ze jest sławna ![]() Szczerze mówiąc wole ja jako Belle niz prywatnie, prywatnie mnie poprostu wkurza jej brak szacunku do ludzi dzieki którym jest tam gdzie jest dzis - czyli na szczycie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masz ładny avek ![]() dzięki za ostrzeżenia, przydają sie ![]() sama jestem ciekawa jakie bedzie moje zdanie ![]() a moze pobawisz sie w jasnowidza?? ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- aluniaaaaa - ja tam nie przepadam za tym całym pudelkiem, normalnie czasami tak mi sie chce śmiac z tych ich bzdur że to szok...:P najlepsze artykuły mają o Robie i Kryśce ![]() a co do samej Kryśki to ja ją lubię, ale to dlatego że uwielbiam jej włosy ![]() i nie naczytałam sie o niej zbytnio w tych różnych pisemkach... zdystansowałam sie do tego i ooo :P EDIT: jak sie podobał rozdział dziewczynki?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
alunia - chodzi mi o tą scene kiedy Bella postanowiła razem z Edziem powiedzieć Charliemu o zaręczynach
![]() kochaam - tekst powyżej przeczytasz dopiero w środe lub w czwartek, a mianowicie po seansie ;D. wiecie co ! kocham ten Eclipse Soundtrack ![]() ![]() ![]() Matric, Vampire Weekend , Sia ![]() ![]() ![]() ![]() a Ty kocham sobie je przysłuchasz w kinie, prawda? ![]() ![]() kochaam - rozdział dobry jedyne co mi się w nim nie podoba to te "trzy lata później" . zaskoczyłaś mnie tym. Ale ładnie z tego wybrnełaś ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- aa! PeeEss.. ;D kochaam - dobra pobawie się w jasnowidzke ;D. ee. będzie Ci się podobał , po wyjściu z kina będziesz zachwycona ale coś Ci się nie spodoba..? ;D ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- a i dla tych co już oglądali: zauważyliście że inaczej wyglądają bohaterowie niż w innych częściach. moim zdaniem jest git nawet ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
Saundtrack Eclipse - to mistrzostwo swiata
![]() ![]() Lazurrowaa - mamy te same gusta i co do muzyki i co do ulubionych scen ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- No a skoro tak sobie juz czekamy na "przed switem" a zostało nam jakies 500 dni -Charlie, zdaję sobie sprawę, że nie zrobiłem wszystkiego po kolei, jak należy. Wedle tradycji powinienem zapytać cię pierwszego. Nie chciałem okazać ci braku szacunku, ale skoro Bella powiedziała już „tak”, a ja nie chcę pomniejszać wagi jej wyboru, więc zamiast prosić cię o jej rękę, proszę cię o twoje błogosławieństwo. Pobieramy się, Charlie. Kocham ją bardziej niż cokolwiek innego na tym świecie, bardziej niż własne życie, a ona – jakimś cudem – odwzajemnia to uczucie. Dasz nam swoje błogosławieństwo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co było dalej w tym cytacie ? co na to Charli bo już nie pamiętam a jestem ciekawa ![]() no to wygląda że mamy podobne gusta ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
Brzmiał tak pewnie, tak spokojnie. Przez ułamek sekundy, przysłuchując się absolutnej pewności w jego
głosie, doświadczyłam tego rzadkiego momentu, w którym miałam wgląd do jego świadomości. Przelotnie zobaczyłam, jak świat wyglądał w jego oczach. Przez długość jednego uderzenia serca, wszystko to miało sens. I wtedy dostrzegłam wyraz twarzy Charliego, jego oczy utkwione były teraz w pierścionku. Wstrzymałam oddech, podczas gdy jego skóra zmieniała odcienie – od jasnego do czerwonego, od czerwonego do purpurowego, od purpurowego do niebieskiego. Zaczęłam się podnosić – nie jestem pewna, co planowałam uczynić, może zastosować manewr Heimlicha,* by upewnić się, że się nie dusi – ale Edward ścisnął moją dłoń i wymamrotał „daj mu minutę” tak cicho, że tylko ja to mogłam usłyszeć. Milczenie tym razem trwało dużo dłużej. A potem, stopniowo, na twarz Charliego powróciły normalne kolory. Usta miał ściągnięte, brwi zmarszczone – rozpoznałam ten wyraz twarzy – był pogrążony w myślach. Przypatrywał się nam przez długą chwilę. Poczułam, jak Edward rozluźnił się u mego boku. -Chyba nie jestem taki zaskoczony – mruknął. – Wiedziałem, że będę musiał zmierzyć się z czymś takim już wkrótce. Odetchnęłam. -Jesteś tego pewna? – spytał, rzucając mi groźne spojrzenie. -Jestem w stu procentach pewna Edwarda – powiedziałam, nie dając się zbić z tropu Proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Wtajemniczenie
|
alunia - co do pudelka to sie zgadzam, lubie sie pośmiac z tych głupt, które wypisują
![]() a wlosy Kryśki są bardzo lade, jak je sobie ogarnie.. ja wole osobiście ją w tych długich strasznie mi sie podobały i kolor bardzo ladny ![]() zrobiłam siebie podobny ![]() lazurrowaa - TAK! TAK! TAK! jutro jade do kina i posłucham sobie Soundtrack i pooglądam ![]() i jestem taka podekscytowana że to szok ![]() a co do ff to BARDZO SIE CIESZE ŻE CI SIE PODOBAŁO ![]() dlatego wlaśnie bałam sie reakcji innych właśnie ze względu na te trzy lata później... bo większośc spodziewała sie tego ze rozwinę wątk z tajemniczym nieznajomym z trzeciego samochodu... ale szczerze to nawet nie wpadłam na pomysł o tym trzecim kierowcą ![]() aaa jak bardzo bede podekscytowana filmem to z tej eufori dodam nowy rozdział ![]() no zobaczymy czy sie Twoja wróźba sprawdzi ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- laurrowaa !!!!! - masz za***isty avatar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 | |
Zakorzenienie
|
dziękuje
![]() ![]() fajny fragment ;d ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
kocham - spokojnie ;D. a na którą godzine idziesz? ![]() albo nie! dodawaj nowy rozdział ![]() ![]() trzeci kierowca ? - Edzio ;D. no zobaczymy ![]() oo. dziękuje ![]() ![]() Nikki < 3 ;d. a wiesz że po Twojej wiadomości widać że jesteś podekscytowana ? ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
idę na 17.15 ![]() wczoraj zarezerwowałam bilety ![]() niedługo dodam nowy rozdział ![]() watku z trzecim kierowcą nie bede już rozwijac ![]() zostawie go tak jak jest ![]() no jasne że jestem podekscytowana ![]() dziwisz sie ??? ![]() bo ja ani troche ![]() a moja siostra ma mnie już dostyc (pod tym względem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- P.S ide pisac kolejny rozdział ![]() bede potem ![]() ![]() musze dac gdzies upust mojemu podekscytowaniu xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Tez to zauwazylam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() życze Ci by nie było reklam ![]() ![]() trzymam Cie za słowo . ![]() ![]() no może troche się (nie) dziwie ;D ![]() ![]() ja po seansie miałam taką ochote się pozachwycać filmem więc zrozumiem ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
Taaaak, pozachwycajmy sie jeszcze troche
![]()
![]() |
#795 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zobaczymy ile bedzie komentarzy ![]() no ja bym sie nie dziwiła ![]() jak najbardziej ![]() ![]() więc radze sie już dzisiaj na to przygotowywać psychicznie ![]() jestem do przodu z rozdziałami ![]() ciekawe na jak długo ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- poczekajmy z tym do jutra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Jesteśmy przygotowane psychicznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
Ja tam nie mam nic przeciwko zachwycaniu sie
![]()
![]() |
#798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie możemy się pozachwycać dziś ? ![]() tym co już oczywiście wiesz przed obejrzeniem filmu kochaam ![]() a te rozdziały masz zbetowane?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
lazurowa - ty masz w avku Rosalie prawda?
A powiedzcie mi, jak wyobrazacie sobie Przed świtem? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#800 |
Wtajemniczenie
|
no jak chcecie to możecie sie dzisiaj pozachwycać tylko ja pójdę sobie i wrócę aż jtr około 23
![]() a ja jakoś nie wyobrażam sobie ostatniej cześci wgl nie wiem czy wspominałam ze ostatnio nadrabiam i zaczęłam czytać jeszcze raz sagę ![]() i jestem już w 3 części i jak pomyślę ze czekam nie ich ślub i cała reszta to dziwnie sie czuje i chce wrocic do 1 części ![]() czy to znaczy ze jestem nie normalna?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
kocham - chyba nie. po prostu jesteś przed filmem tej części albo ta część Ci się nie podoba i wolisz 1.
alunia - tak , Nikki Reed jest na moim avku a ona grała Rosalie . alunia - mnie ciekawi jak będzie wyglądała scena ogłoszenia wszystkim (i Charliemu i Renee i innym) wiadomości o ślubie i sam ślub.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Wtajemniczenie
|
luubie wszystkie cześci a ostatnio zwłaszcza dlatego że Bella jest już wampirem ale jakoś tak sie dziwnie czuje myśląc teraz o ostatniej cześci.....
![]() nie wiem jak wam to wytłumaczyc tak żebyście mnie zrozumiały ![]() podobają mi sie włosy Nikki, wgl jest ładna ![]() a mnie najbardziej w ostatniej cześci ciekawi to jak bedzie wyglądała piękna, szybka, groźna, nieśmiertelna Bella ![]() rozdziały bedą zbetowane do piątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bella bedzie NIESAMOWITA ![]() ![]() no ale ja bym tak mogła bez konca.......... ![]() Tylko bardzo się boje żeby tego nie spierdzielili...... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Przyczajenie
|
"Nie przejmuj się - szepnął mi do ucha - Gdybym mógł śnić, śniłbym tylko o Tobie. I nie wstydziłbym się tego."
To moim zdaniem najlepszy cytat z sagi ![]() Sorry, że nie w temacie ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Raczkowanie
|
nie było mnie cały dzień, iż byłam pomagać ammaie w pracy i taka zmecozna jestem ze szok.
Lazurowa - to dobrze, że Ci się film podobał, ;D w końcu komu nie, był nieziemski ![]() kocham no to do 00.00 z recenzją ;D (ff przecztam jutro bo dzisiaj już nie wyrobie ^^) ja nie mogę się doczekać min belli na widok tej walizki bielizny haha, albo jak Alice bedzie odciagac Belle od Edzia żeby ja przebrać ![]() Dziewczyny a słyszałyście o parodii zmierzchu ,,zmrok'' .? jest ebook na chomiku wlasnie zaczelam czytac ![]()
High of a love Drunk from the hate. Edytowane przez moniskova Czas edycji: 2010-07-06 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Wtajemniczenie
|
poczekamy to zobaczymy jaka bedzie 4 cześć
![]() wgl to ja wszystkiego jestem ciekawa ![]() zauważyłyście ze na forum jest spory ruch ![]() częściej zaglądamy i cześciej piszemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja cie doskonale rozumiem bo mam tak samo, a nawet identycznie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do "Zmroku" to widzialam to w świecie książki, ale powiem wam, ze chyba nie chce tego czytac. Za bardzo jestem zafascynowana sagą, zeby czytac parodie tego ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Patrzcie na to - Przed świtem w 3 D ![]() http://twilightinpolish.ning.com/pro...cji-o-breaking nie wiem jak was, ale mnie ta informacja nie cieszy ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Albo wyobrazcie sobie to... Siedzicie sobie w kinie, czekacie na Zaćmienie i wchodzi Rob i Kristen ![]() http://www.youtube.com/watch?v=29d21...layer_embedded no ja bym sie posikała chyba ![]()
![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
Ja tak mam od paru lat juz
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Patrzcie na to - Przed świtem w 3 D ![]() http://twilightinpolish.ning.com/pro...cji-o-breaking nie wiem jak was, ale mnie ta informacja nie cieszy ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Albo wyobrazcie sobie to... Siedzicie sobie w kinie, czekacie na Zaćmienie i wchodzi Rob i Kristen ![]() http://www.youtube.com/watch?v=29d21...layer_embedded no ja bym sie posikała chyba ![]() Ha ha ha ha no ja chyba tez ![]() Poza tym widze że nie tylko ja buszuje po twilght in polish ![]() A i jeszcze jedno mój maz wczoraj mnie zapytał czy to sie kiedyś skonczy ( fascynacja i siedzenia na stronach i forach ) odpowiedziałam że nie wiem moze z czasem. Ale po tym co napisałaś Alunia - juz nie jestem taka pewna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.