|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z Sagi Zmierzch część II :D
lazurowa - nie kojarze tej sceny z 13 sierpnia...
przypomnij prosze!!no i masz rascje, scena z ojcem byla genialna, w ogole jak wiekszosc z tych, gdzie ojciec sie pojawial. w pierwszej czesci byla taka jak Bella mowi mu, ze Edward czeka na zewnatrz, a on czyscil bron ![]() kocham - nie czytaj ![]() ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- A no i avka masz super Pomimo tego, ze jest tam Bella Bella jako Bella jest ok, gorzej z ta Stewart Jakos mi nie pasi dziewczyna do tej roli... Albo moze sie tak nastawilam przez te wszystkie "newsy" ktore czytam na jej temat, ze z fochem zawsze do fanow podchodzi i takie tam. Dziewczyny, widzialyscie? http://www.pudelek.pl/artykul/25818/...kolejna_czesc/
|
|
#782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Avek super ![]() Co do ulubionej sceny - zgadzam się z toba w 100 % jak ogladam teraz ulubione momenty to własnie ten do napisów i zaręczyny ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
Nie ukrywam że u mnie tez duzo straciła przez swoje zachowania ale juz któraś z dziewczyn na forum złozyła jej kondolencje z powodu tego ze jest sławna ![]() Szczerze mówiąc wole ja jako Belle niz prywatnie, prywatnie mnie poprostu wkurza jej brak szacunku do ludzi dzieki którym jest tam gdzie jest dzis - czyli na szczycie. |
||
|
|
|
|
#783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masz ładny avek ![]() dzięki za ostrzeżenia, przydają sie ![]() sama jestem ciekawa jakie bedzie moje zdanie ![]() a moze pobawisz sie w jasnowidza?? ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- aluniaaaaa - ja tam nie przepadam za tym całym pudelkiem, normalnie czasami tak mi sie chce śmiac z tych ich bzdur że to szok...:P najlepsze artykuły mają o Robie i Kryśce ![]() a co do samej Kryśki to ja ją lubię, ale to dlatego że uwielbiam jej włosy xDi nie naczytałam sie o niej zbytnio w tych różnych pisemkach... zdystansowałam sie do tego i ooo :P EDIT: jak sie podobał rozdział dziewczynki??
|
|
|
|
|
|
#784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
alunia - chodzi mi o tą scene kiedy Bella postanowiła razem z Edziem powiedzieć Charliemu o zaręczynach
![]() kochaam - tekst powyżej przeczytasz dopiero w środe lub w czwartek, a mianowicie po seansie ;D. wiecie co ! kocham ten Eclipse Soundtrack Matric, Vampire Weekend , Sia a Ty kocham sobie je przysłuchasz w kinie, prawda? to już jutro kochaam - rozdział dobry jedyne co mi się w nim nie podoba to te "trzy lata później" . zaskoczyłaś mnie tym. Ale ładnie z tego wybrnełaś . Bardzo fajnie opisałaś. A z tym Aro bym się nie spodziewała. Bardzo fajny rozdział ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- aa! PeeEss.. ;D kochaam - dobra pobawie się w jasnowidzke ;D. ee. będzie Ci się podobał , po wyjściu z kina będziesz zachwycona ale coś Ci się nie spodoba..? ;D ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- a i dla tych co już oglądali: zauważyliście że inaczej wyglądają bohaterowie niż w innych częściach. moim zdaniem jest git nawet
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Saundtrack Eclipse - to mistrzostwo swiata
Jestem zakochana ![]() Lazurrowaa - mamy te same gusta i co do muzyki i co do ulubionych scen ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- No a skoro tak sobie juz czekamy na "przed switem" a zostało nam jakies 500 dni -Charlie, zdaję sobie sprawę, że nie zrobiłem wszystkiego po kolei, jak należy. Wedle tradycji powinienem zapytać cię pierwszego. Nie chciałem okazać ci braku szacunku, ale skoro Bella powiedziała już „tak”, a ja nie chcę pomniejszać wagi jej wyboru, więc zamiast prosić cię o jej rękę, proszę cię o twoje błogosławieństwo. Pobieramy się, Charlie. Kocham ją bardziej niż cokolwiek innego na tym świecie, bardziej niż własne życie, a ona – jakimś cudem – odwzajemnia to uczucie. Dasz nam swoje błogosławieństwo? |
|
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co było dalej w tym cytacie ? co na to Charli bo już nie pamiętam a jestem ciekawa .?no to wygląda że mamy podobne gusta
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
|
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Brzmiał tak pewnie, tak spokojnie. Przez ułamek sekundy, przysłuchując się absolutnej pewności w jego
głosie, doświadczyłam tego rzadkiego momentu, w którym miałam wgląd do jego świadomości. Przelotnie zobaczyłam, jak świat wyglądał w jego oczach. Przez długość jednego uderzenia serca, wszystko to miało sens. I wtedy dostrzegłam wyraz twarzy Charliego, jego oczy utkwione były teraz w pierścionku. Wstrzymałam oddech, podczas gdy jego skóra zmieniała odcienie – od jasnego do czerwonego, od czerwonego do purpurowego, od purpurowego do niebieskiego. Zaczęłam się podnosić – nie jestem pewna, co planowałam uczynić, może zastosować manewr Heimlicha,* by upewnić się, że się nie dusi – ale Edward ścisnął moją dłoń i wymamrotał „daj mu minutę” tak cicho, że tylko ja to mogłam usłyszeć. Milczenie tym razem trwało dużo dłużej. A potem, stopniowo, na twarz Charliego powróciły normalne kolory. Usta miał ściągnięte, brwi zmarszczone – rozpoznałam ten wyraz twarzy – był pogrążony w myślach. Przypatrywał się nam przez długą chwilę. Poczułam, jak Edward rozluźnił się u mego boku. -Chyba nie jestem taki zaskoczony – mruknął. – Wiedziałem, że będę musiał zmierzyć się z czymś takim już wkrótce. Odetchnęłam. -Jesteś tego pewna? – spytał, rzucając mi groźne spojrzenie. -Jestem w stu procentach pewna Edwarda – powiedziałam, nie dając się zbić z tropu Proszę
|
|
|
|
|
#789 |
|
Wtajemniczenie
|
alunia - co do pudelka to sie zgadzam, lubie sie pośmiac z tych głupt, które wypisują
![]() a wlosy Kryśki są bardzo lade, jak je sobie ogarnie.. ja wole osobiście ją w tych długich strasznie mi sie podobały i kolor bardzo ladny ![]() zrobiłam siebie podobny lazurrowaa - TAK! TAK! TAK! jutro jade do kina i posłucham sobie Soundtrack i pooglądam ![]() i jestem taka podekscytowana że to szok ![]() a co do ff to BARDZO SIE CIESZE ŻE CI SIE PODOBAŁO ![]() dlatego wlaśnie bałam sie reakcji innych właśnie ze względu na te trzy lata później... bo większośc spodziewała sie tego ze rozwinę wątk z tajemniczym nieznajomym z trzeciego samochodu... ale szczerze to nawet nie wpadłam na pomysł o tym trzecim kierowcą aaa jak bardzo bede podekscytowana filmem to z tej eufori dodam nowy rozdział no zobaczymy czy sie Twoja wróźba sprawdzi ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- laurrowaa !!!!! - masz za***isty avatar
|
|
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje
.fajny fragment ;d ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
kocham - spokojnie ;D. a na którą godzine idziesz? ![]() albo nie! dodawaj nowy rozdział .trzeci kierowca ? - Edzio ;D. no zobaczymy ![]() oo. dziękuje ![]() Nikki < 3 ;d. a wiesz że po Twojej wiadomości widać że jesteś podekscytowana ?
|
|
|
|
|
#791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
idę na 17.15 ![]() wczoraj zarezerwowałam bilety ![]() niedługo dodam nowy rozdział watku z trzecim kierowcą nie bede już rozwijac ![]() zostawie go tak jak jest no jasne że jestem podekscytowana ![]() dziwisz sie ??? ![]() bo ja ani troche a moja siostra ma mnie już dostyc (pod tym względem ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- P.S ide pisac kolejny rozdział ![]() bede potem ![]() musze dac gdzies upust mojemu podekscytowaniu xD |
|
|
|
|
|
#792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Tez to zauwazylam Cytat:
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
życze Ci by nie było reklam ![]() trzymam Cie za słowo . ![]() no może troche się (nie) dziwie ;D ja po seansie miałam taką ochote się pozachwycać filmem więc zrozumiem
|
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaak, pozachwycajmy sie jeszcze troche
|
|
#795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zobaczymy ile bedzie komentarzy no ja bym sie nie dziwiła jak najbardziej ciągle bede wam pisała jaki to film był cudowny ![]() więc radze sie już dzisiaj na to przygotowywać psychicznie jestem do przodu z rozdziałami ![]() ciekawe na jak długo ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- poczekajmy z tym do jutra
|
|
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteśmy przygotowane psychicznie
zniesiemy to - znając życie pewnie sie dołączymy do zachwycania się
|
|
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam nie mam nic przeciwko zachwycaniu sie
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A nie możemy się pozachwycać dziś ? tym co już oczywiście wiesz przed obejrzeniem filmu kochaam ![]() a te rozdziały masz zbetowane?
|
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
lazurowa - ty masz w avku Rosalie prawda?
A powiedzcie mi, jak wyobrazacie sobie Przed świtem? Ja nie moge sie doczekac wyspy Esme, ich wspolnego plywania i tych wszystkich nocy poslubnych
|
|
#800 |
|
Wtajemniczenie
|
no jak chcecie to możecie sie dzisiaj pozachwycać tylko ja pójdę sobie i wrócę aż jtr około 23
a ja jakoś nie wyobrażam sobie ostatniej cześci wgl nie wiem czy wspominałam ze ostatnio nadrabiam i zaczęłam czytać jeszcze raz sagę i jestem już w 3 części i jak pomyślę ze czekam nie ich ślub i cała reszta to dziwnie sie czuje i chce wrocic do 1 części czy to znaczy ze jestem nie normalna?? ![]() |
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
kocham - chyba nie. po prostu jesteś przed filmem tej części albo ta część Ci się nie podoba i wolisz 1.
alunia - tak , Nikki Reed jest na moim avku a ona grała Rosalie . alunia - mnie ciekawi jak będzie wyglądała scena ogłoszenia wszystkim (i Charliemu i Renee i innym) wiadomości o ślubie i sam ślub.
|
|
|
|
#802 |
|
Wtajemniczenie
|
luubie wszystkie cześci a ostatnio zwłaszcza dlatego że Bella jest już wampirem ale jakoś tak sie dziwnie czuje myśląc teraz o ostatniej cześci.....
![]() nie wiem jak wam to wytłumaczyc tak żebyście mnie zrozumiały podobają mi sie włosy Nikki, wgl jest ładna ![]() a mnie najbardziej w ostatniej cześci ciekawi to jak bedzie wyglądała piękna, szybka, groźna, nieśmiertelna Bella ![]() rozdziały bedą zbetowane do piątku |
|
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bella bedzie NIESAMOWITA ślub podejrzewam też. Mam nadzieje że nie dadzą plamy w temacie " wyspa Esme" czekam na to i na pojedynek Emmeta z Bellą.....no ale ja bym tak mogła bez konca.......... Przed Świtem to moja ulubiona część.Tylko bardzo się boje żeby tego nie spierdzielili...... |
|
|
|
|
|
#804 |
|
Przyczajenie
|
"Nie przejmuj się - szepnął mi do ucha - Gdybym mógł śnić, śniłbym tylko o Tobie. I nie wstydziłbym się tego."
To moim zdaniem najlepszy cytat z sagi ! Sorry, że nie w temacie ... |
|
|
|
|
#805 |
|
Raczkowanie
|
nie było mnie cały dzień, iż byłam pomagać ammaie w pracy i taka zmecozna jestem ze szok.
Lazurowa - to dobrze, że Ci się film podobał, ;D w końcu komu nie, był nieziemski ![]() kocham no to do 00.00 z recenzją ;D (ff przecztam jutro bo dzisiaj już nie wyrobie ^^) ja nie mogę się doczekać min belli na widok tej walizki bielizny haha, albo jak Alice bedzie odciagac Belle od Edzia żeby ja przebrać ![]() Dziewczyny a słyszałyście o parodii zmierzchu ,,zmrok'' .? jest ebook na chomiku wlasnie zaczelam czytac )
High of a love Drunk from the hate. Edytowane przez moniskova Czas edycji: 2010-07-06 o 21:45 |
|
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#807 |
|
Wtajemniczenie
|
poczekamy to zobaczymy jaka bedzie 4 cześć
![]() wgl to ja wszystkiego jestem ciekawa ![]() zauważyłyście ze na forum jest spory ruch ![]() częściej zaglądamy i cześciej piszemy
|
|
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#809 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie siedzisz w tym sama Wylapuje jedynie szczegoly, ktorych za pierwszym razem nie wylapalam.Cytat:
A jeszcze gdzies indziej jakies projekty sukien dla Belli tez byly ![]() Ja cie doskonale rozumiem bo mam tak samo, a nawet identycznie ![]() Cytat:
Cytat:
To chyba bardziej my z tematu schodzimy Cytat:
A co do "Zmroku" to widzialam to w świecie książki, ale powiem wam, ze chyba nie chce tego czytac. Za bardzo jestem zafascynowana sagą, zeby czytac parodie tego ![]() Cytat:
Wchodze na kompa i sie maraton zaczyna ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Patrzcie na to - Przed świtem w 3 D ![]() http://twilightinpolish.ning.com/pro...cji-o-breaking nie wiem jak was, ale mnie ta informacja nie cieszy ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Albo wyobrazcie sobie to... Siedzicie sobie w kinie, czekacie na Zaćmienie i wchodzi Rob i Kristen ![]() http://www.youtube.com/watch?v=29d21...layer_embedded no ja bym sie posikała chyba
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak mam od paru lat juz
Wchodze na kompa i sie maraton zaczyna ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Patrzcie na to - Przed świtem w 3 D ![]() http://twilightinpolish.ning.com/pro...cji-o-breaking nie wiem jak was, ale mnie ta informacja nie cieszy ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Albo wyobrazcie sobie to... Siedzicie sobie w kinie, czekacie na Zaćmienie i wchodzi Rob i Kristen ![]() http://www.youtube.com/watch?v=29d21...layer_embedded no ja bym sie posikała chyba Ha ha ha ha no ja chyba tez ![]() Poza tym widze że nie tylko ja buszuje po twilght in polish ![]() A i jeszcze jedno mój maz wczoraj mnie zapytał czy to sie kiedyś skonczy ( fascynacja i siedzenia na stronach i forach ) odpowiedziałam że nie wiem moze z czasem. Ale po tym co napisałaś Alunia - juz nie jestem taka pewna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

przypomnij prosze!!
Pomimo tego, ze jest tam Bella
Jakos mi nie pasi dziewczyna do tej roli... Albo moze sie tak nastawilam przez te wszystkie "newsy" ktore czytam na jej temat, ze z fochem zawsze do fanow podchodzi i takie tam. Dziewczyny, widzialyscie?