Wirtualne przyjaciółki cz.III - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-22, 10:19   #781
czarnulkax
Zakorzenienie

Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13845763]Mata, angol i polak a ty?
Eee tam szczupła, jest co zrzucać w partiach dolnych[/QUOTE]

Ja pisałam z matematyki, niemieckiego i polskiego
Przecież ja widziałam Twoje zdjęcie i nie zauważyłam niczego, co byś musiała zrzucać

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Na all są tego typu spódnice, to dlaczego ich nie ma w sklepach Przecież mi ich wszystkich nagle nie wykupili

♥♥♥
Narzeczonka
czarnulkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 10:28   #782
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez czarnulkax Pokaż wiadomość
Ja pisałam z matematyki, niemieckiego i polskiego
Przecież ja widziałam Twoje zdjęcie i nie zauważyłam niczego, co byś musiała zrzucać
Na all są tego typu spódnice, to dlaczego ich nie ma w sklepach Przecież mi ich wszystkich nagle nie wykupili
Na temat swojego wyglądu uważam trochę inaczej, ale mimo wszystko dziekuję

I jak Ci matura poszła? Z niemca pisałaś? Uczyłam się go 2 lata jako dodatkowy język w gimnazjum, ale nic prawie nie pamiętam

Też kiedys szukałam spódnicy, takiej z lejącego się materiału, u mnie nigdzie jej nie było, po dwóch latach szukania znalazłam na necie, kupiłam i się okazało, że jak w niej chodzę to strasznię się podciąga i walnęłam ją w kąt, teraz się zastanawiam po co ja ją tyle szukałam jak do mojej budowy nie pasuje
Teraz zaś znalazłam buty z deichmanna ( na jednym z wątków na wizażu) ale najbliższy sklep mam w Rybniku bądź w Katowicach a to godzina jazdy, może je sobie odpuszczę i znajdę choć podobne, a jeśli nie to i tak będę musiała jechać, i kupić, bo przez neta już nie kupię

Mam nadzieję, że znajdziesz kiedyś tą spódnicę
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 10:35   #783
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha szkoda, że nie mogę tego zobaczyć
Tym razem nawet wcześnie Przed 1 pożegnałam się z psiapsiółą, trochę poczytałam i poszłam spać. Było w okolicach po 1 - 1.30. I o dziwo od razu zasnęłam Mówiłam, że ta książka działa cuda Ale mogłaby być trochę ciekawsza, przynajmniej bym się tego nauczyła raz dwa
jak sie bierze za nudna ksiazke to od razu spac sie zachciewa

Cytat:
Masz jeszcze jakieś ciekawe przygody?
No jeszcze jedna mi sie przypomniala jak bylam chyba 3klasa podstawowki to ganialismy sie na korytarzu i nie wyrobilam na zakrecie i w kat sciany uderzylam i glowe rozcielam oczywiecie blizna jest i nawet widoczna ale przynajmniej dzieki niej wiem gdzie przedzialek robic

Cytat:
Pouczyłam się trochę, ale mi się spać chce jak mam to czytać I dalej mam -->
To moze czekoladke zjedz podobno dobra jest na koncetracje

Cytat:
Lepiej, by się nie obudził i grzecznie przyszedł na egzamin A taki to zawsze przypomni sobie tuż przed, a o ustaleniu terminu to nie Trudno spóźnił się
Aż poczułam że się zbliża rok akademicki, ciekawa jestem kiedy sobie przypomną o swoich indeksach?
mi to juz sil by braklo do tego

Cytat:
Ale ile mogę ze zwierzątkami siedzieć? One mówią po swojemu Więc nikt by mi nie przeszkodził tam telefonem w stylu: "jesteś w domu? To ja zaraz do ciebie wpadnę"
Z taka malpka to moge siedziec dlugo.... albo z szympansem zawsze mi sie one podobaly
Czemu do mnie nikt tak nie pisze tylko brat

Cytat:
Mogłam się domyślić, że pewno Cię ugryzł Weruś jaka Ty pechowa byłaś!
No strasznie i troche nadal jestem bo mi zawsze cos dolega ale mozna sie przyzwyczaic

wwweeerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 10:37   #784
czarnulkax
Zakorzenienie

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13845946]Na temat swojego wyglądu uważam trochę inaczej, ale mimo wszystko dziekuję

I jak Ci matura poszła? Z niemca pisałaś? Uczyłam się go 2 lata jako dodatkowy język w gimnazjum, ale nic prawie nie pamiętam

Też kiedys szukałam spódnicy, takiej z lejącego się materiału, u mnie nigdzie jej nie było, po dwóch latach szukania znalazłam na necie, kupiłam i się okazało, że jak w niej chodzę to strasznię się podciąga i walnęłam ją w kąt, teraz się zastanawiam po co ja ją tyle szukałam jak do mojej budowy nie pasuje
Teraz zaś znalazłam buty z deichmanna ( na jednym z wątków na wizażu) ale najbliższy sklep mam w Rybniku bądź w Katowicach a to godzina jazdy, może je sobie odpuszczę i znajdę choć podobne, a jeśli nie to i tak będę musiała jechać, i kupić, bo przez neta już nie kupię

Mam nadzieję, że znajdziesz kiedyś tą spódnicę[/QUOTE]

Moim zdaniem dobrze, choć zawsze mogło być lepiej Dostałam się na studia, które chciałam, więc dobrze
Ja się długo angielskiego uczyłam i przez długi czas nic z tym językiem nie robiłam i sporo zapomniałam. A maturę z niemieckiego zdawałam po 3 latach nauki Ale bardzo lubię ten język!

Ja już za tą spódnica zlatałam wszystkie okoliczne miasta A na necie się boję kupować, bo ten typ spódniczki trzeba zmierzyć, bo musi dobrze leżeć, więc się boję. Ja sobie lubię po przymierzać i pomacać przed zakupem Zresztą przejrzałam 20 stron i nie znalazłam takiej co by mi się na prawdę podobała

A to masz jakieś nieprzyjemne doświadczenia? Czy tą spódnicę też masz na myśli?

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Weruś wstałaś!
A miałaś dziś odsypiać

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-22, 10:44   #785
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tagogirl Pokaż wiadomość
Niezbyt przyjemnie zostałam potraktowana...najpierw kolega Taty mnie skomentował że o jeny ale ja się zmieniłam ale chuderlak dalej jestem, jak ja nienawidzę tego słowa! no ale dobra przecież w sumie nic złego nie powiedział, ale dzień później jestem z koleżanką i czekamy na jej siostrę i idzie ta siostra i do mnie cześć chuderlaku a do siostry z buziaczkiem uśmiechnięta, oblukała mnie i czułam się tam jak powietrze...dobra, idzie za mną i tekst matko Monika jak ty wyglądasz jaka ty jesteś chuda jak ty wyglądasz masakra! oczywiście przemilczałam to bo co miałam powiedzieć...potem idziemy i znów masakra Monika powinni cie na jakiś obóz wysłać gdzie cie nakarmią. ścisnęło mnie w gardle i miałam ochotę się rozpłakać, niestety już taka jestem
ogólnie tej osoby nie trawię odkąd pamiętam zawsze nie chciałam żeby była np.w jednym pokoju ze mną bo obawiałam się że sprawi mi przykrość.

nie przejmuj sie
Wiem wiem ciezko sobie wyobrazic ale ja kiedys tez bylam taka szczupla i tez ze albo anoreksje mam albo mnie w domu nie karmia a w szkole zawsze bylo ze ze mnie szkielet i ze jak nie bedzie potrzebny na bilogie szkielet to mnie zawolaja to bedzie to samo zawsze sie smialam i mowilam zeby powiedzieli kiedy to sobie ladana bielizne zaloze mi tez czesto tak mowili jak Tobie ale ja sie z tego smialam a nie przejmowalam

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:

Weruś wstałaś!
A miałaś dziś odsypiać
No mialam i nikt dzisiaj mnie nie budzil z wlasnej woli wstalam bo jakos juz nie moge spac do 12 dziwne

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13845946]
Mam nadzieję, że znajdziesz kiedyś tą spódnicę[/QUOTE]

Znajdzie znajdzie jak nasz butik otworzymy

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez cherrry2009 Pokaż wiadomość
Nie no jestem w szoku, w ciągłym przekonaniu że nikt nie pisze w poprzednim wątku nie wchodziłam na niego, dzisiaj zerkam bo coś mi tu nie pasuje przecież zawsze toczyły się jakieś rozmowy i zaskoczenie już 11 strona IIIcz. nie ma co jak zwykle jestem bystra xD
jak fajnie ze juz jestes

Stary 2009-08-22, 10:46   #786
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wwweeerka Pokaż wiadomość
jak sie bierze za nudna ksiazke to od razu spac sie zachciewa
Ale co ja poradzę, że to jest takie nudne A muszę się tego nauczyć Dziś miałam wstać o 8 i się uczyć (takie miałam dziwne postanowienie ) wyszłam z łóżka o 10 Jakaś taka zmęczona byłam

Cytat:
No jeszcze jedna mi sie przypomniala jak bylam chyba 3klasa podstawowki to ganialismy sie na korytarzu i nie wyrobilam na zakrecie i w kat sciany uderzylam i glowe rozcielam oczywiecie blizna jest i nawet widoczna ale przynajmniej dzieki niej wiem gdzie przedzialek robic
O matko! Dziewczyno, rozwalasz mnie A ja myślałam, że to ja mam pecha

Cytat:
To moze czekoladke zjedz podobno dobra jest na koncetracje
A najlepsza to jest na figurę No podobno dobrze robi na myślenie. Ale na to nic nie pomaga Nawet 2 litry kawy, gdzie ja po kubku nie śpię do rana

Cytat:
mi to juz sil by braklo do tego
Mnie czasem też brakuje, szczególnie kiedy po raz któryś z kolei dzwoni do mnie ktoś z tym samym pytaniem

Cytat:
Z taka malpka to moge siedziec dlugo.... albo z szympansem zawsze mi sie one podobaly
Czemu do mnie nikt tak nie pisze tylko brat
Hahaha z małpką? Rozmawialibyście sobie
Napisać do Ciebie tak?

Cytat:
No strasznie i troche nadal jestem bo mi zawsze cos dolega ale mozna sie przyzwyczaic
Można? Ja nie wiem, czy bym umiała

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-22, 10:52   #787
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
nie przejmuj sie
Wiem wiem ciezko sobie wyobrazic ale ja kiedys tez bylam taka szczupla i tez ze albo anoreksje mam albo mnie w domu nie karmia a w szkole zawsze bylo ze ze mnie szkielet i ze jak nie bedzie potrzebny na bilogie szkielet to mnie zawolaja to bedzie to samo zawsze sie smialam i mowilam zeby powiedzieli kiedy to sobie ladana bielizne zaloze mi tez czesto tak mowili jak Tobie ale ja sie z tego smialam a nie przejmowalam

Jak to ciężko sobie wyobrazić? Szczupła jesteś do tej pory.
Ja jako dziecko byłam wręcz chuda. Bo nawet nie można powiedzieć szczupła I miałam dokładnie to samo. Babcia za każdym razem mówiła, że ja to chyba w ogóle nie jadam. Do mamy czy mnie pilnuje? itd. A jak u niej kiedyś zostałam na tydzień goniła mnie po swoim wielkim ogrodzie, bo powiedziałam, że nie będę tego jeść Co poradzę, że ugotowała coś , co mi nie smakowało

Cytat:
No mialam i nikt dzisiaj mnie nie budzil z wlasnej woli wstalam bo jakos juz nie moge spac do 12 dziwne
Niemożliwe! Jestem z Ciebie dumna!

Cytat:
Znajdzie znajdzie jak nasz butik otworzymy
Hahaha wtedy na pewno, szczególnie, że ją sama zaprojektuję

♥♥♥
Narzeczonka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-22, 10:53   #788
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale co ja poradzę, że to jest takie nudne A muszę się tego nauczyć Dziś miałam wstać o 8 i się uczyć (takie miałam dziwne postanowienie ) wyszłam z łóżka o 10 Jakaś taka zmęczona byłam
O matko ja nigdy nie moge sie rano uczyc bo od razu usypiam

Cytat:
O matko! Dziewczyno, rozwalasz mnie A ja myślałam, że to ja mam pecha
A czemu Ty?

Cytat:
A najlepsza to jest na figurę No podobno dobrze robi na myślenie. Ale na to nic nie pomaga Nawet 2 litry kawy, gdzie ja po kubku nie śpię do rana
No na figure najlepsze
To to musi byc strasznie nuuuudne

Cytat:
Mnie czasem też brakuje, szczególnie kiedy po raz któryś z kolei dzwoni do mnie ktoś z tym samym pytaniem
Ale nie wydzierasz sie na nich bo jak moja koleznka cos zaltwiala o pozniej kazdy do niej dzwonil to pierwsze dwie osoby uzyskaly odp reszta slyszla tylko krzyk

Cytat:
Hahaha z małpką? Rozmawialibyście sobie
Napisać do Ciebie tak?
To ja czekam tylko jak napiszesz to oczekuje ze wpadniesz

Cytat:
Można? Ja nie wiem, czy bym umiała
Mnie nawet strasznie nie zdziwilo ze mam guzka piersi w koncu za dlugo zdrowa nie moge byc

Stary 2009-08-22, 11:02   #789
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:

Jak to ciężko sobie wyobrazić? Szczupła jesteś do tej pory.
Ja jako dziecko byłam wręcz chuda. Bo nawet nie można powiedzieć szczupła I miałam dokładnie to samo. Babcia za każdym razem mówiła, że ja to chyba w ogóle nie jadam. Do mamy czy mnie pilnuje? itd. A jak u niej kiedyś zostałam na tydzień goniła mnie po swoim wielkim ogrodzie, bo powiedziałam, że nie będę tego jeść Co poradzę, że ugotowała coś , co mi nie smakowało
Ała
Nie patrzac na brzuch to jestem szczupla

Ja to czesto z placzem jadlam a mama nade mna stala bo co ja poradze jak ja nie lubie gotowanych rzeczy, albo jak ktos mnie zmusza do jedzenia, bede glodna to pojde i zjem a nie.... a ze nie bylam glodna caly dzien to inna sprawa

Cytat:
Niemożliwe! Jestem z Ciebie dumna!
A jednak
Warto bylo wstac wczesniej by to uslyszec

Cytat:
Hahaha wtedy na pewno, szczególnie, że ją sama zaprojektuję
Wtedy to bedzie najpiekniejsza Twoja spodnica

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13845763]Mata, angol i polak a ty?
[/QUOTE]

A dodatkowy? Bo Ty matematyke masz juz obowiazkowa

Stary 2009-08-22, 11:07   #790
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
O matko ja nigdy nie moge sie rano uczyc bo od razu usypiam
Ja też z reguły wolę się uczyć później. W roku akademickim wolę posiedzieć do późna w nocy, niż wstawać rano i się uczyć. Ale poszłam wcześniej spać, to stwierdziłam, że wstanę i się będę uczyć

Cytat:
A czemu Ty?
Bo mam w tym roku jakiegoś pecha, mama się ze mnie śmieje, że pokraka jestem Po ostatnim "wypadku" mam do tej pory bliznę

Cytat:
No na figure najlepsze
To to musi byc strasznie nuuuudne
No, nawet sobie nie wyobrażasz! Choć mam kolegę, który jest zachwycony tym przedmiotem

Cytat:
Ale nie wydzierasz sie na nich bo jak moja koleznka cos zaltwiala o pozniej kazdy do niej dzwonil to pierwsze dwie osoby uzyskaly odp reszta slyszla tylko krzyk
Hahaha mój kolega, taki co się z nim na uczelni trzymam, zawsze mówi, że mnie podziwia za cierpliwość I że on by nerwowo wysiadł przy tym wszystkim Ale zdarzyło mi się na nich krzyknąć Kiedy nie dało się z nimi dojść do porozumienia, bo każdy chciał czegoś innego, a przecież każdemu nie da się dogodzić. Więc im kazałam dojść do czegoś i przyjść do mnie jak się dogadają

Cytat:
To ja czekam tylko jak napiszesz to oczekuje ze wpadniesz
Tylko dolicz tak ze 3 godziny do tego, bo muszę dojechać

Cytat:
Mnie nawet strasznie nie zdziwilo ze mam guzka piersi w koncu za dlugo zdrowa nie moge byc
Nawet tak nie mów Bo to poważniejsza sprawa już była przecież

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Ała
Nie patrzac na brzuch to jestem szczupla

Ja to czesto z placzem jadlam a mama nade mna stala bo co ja poradze jak ja nie lubie gotowanych rzeczy, albo jak ktos mnie zmusza do jedzenia, bede glodna to pojde i zjem a nie.... a ze nie bylam glodna caly dzien to inna sprawa
No dobra, niech Ci będzie z tym brzuszkiem, choć ja go nie widziałam
Hahaha na siłę się przecież nie da

Cytat:
A jednak
Warto bylo wstac wczesniej by to uslyszec

Cytat:
Wtedy to bedzie najpiekniejsza Twoja spodnica
I nikt takiej nie będzie miał Może ja ją narysuję i pójdę do krawcowej? Mama by mnie chyba udusiła jak by to usłyszała

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-22, 11:16   #791
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też z reguły wolę się uczyć później. W roku akademickim wolę posiedzieć do późna w nocy, niż wstawać rano i się uczyć. Ale poszłam wcześniej spać, to stwierdziłam, że wstanę i się będę uczyć
Ja tez wole w nocy posiedziec nie umiem rano wstac jeszcze spiaca jestem i sie uczyc wtedy odklaam ksiazke i ide dalej spac

Cytat:
Bo mam w tym roku jakiegoś pecha, mama się ze mnie śmieje, że pokraka jestem Po ostatnim "wypadku" mam do tej pory bliznę
jaki wypadek?

Cytat:
No, nawet sobie nie wyobrażasz! Choć mam kolegę, który jest zachwycony tym przedmiotem
No widzisz ma kto Ci wytlumaczyc

Cytat:
Hahaha mój kolega, taki co się z nim na uczelni trzymam, zawsze mówi, że mnie podziwia za cierpliwość I że on by nerwowo wysiadł przy tym wszystkim Ale zdarzyło mi się na nich krzyknąć Kiedy nie dało się z nimi dojść do porozumienia, bo każdy chciał czegoś innego, a przecież każdemu nie da się dogodzić. Więc im kazałam dojść do czegoś i przyjść do mnie jak się dogadają
Wtedy dzialalas przy ostatecznej decyzji a moja kolezanka byla w goracej wodzie kapana czasem to nie mialam do niej sily

Cytat:
Tylko dolicz tak ze 3 godziny do tego, bo muszę dojechać
Moge nawet wiecej bo zanim znajdziesz ta dziure to Ci zejdzie

Cytat:
Nawet tak nie mów Bo to poważniejsza sprawa już była przecież
No powazna ale mi zawsze cos jest

Kolezanka chciala sie ze mna spotkac wczoraj i napisala na poczte a ja dzisiaj weszlam i przeczytalam a wczoraj sama w domu siedzialam

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:

No dobra, niech Ci będzie z tym brzuszkiem, choć ja go nie widziałam
Hahaha na siłę się przecież nie da

Bo zdjecia mam od pasa w gore
No nie da wiec podlubalam podlubalam zrobilo sie zimne i koniec jedzenia

Cytat:

I nikt takiej nie będzie miał Może ja ją narysuję i pójdę do krawcowej? Mama by mnie chyba udusiła jak by to usłyszała

Bedziesz jedyna i nie powtarzalna

Stary 2009-08-22, 11:17   #792
Konto usunięte

czarnulkax na ja też lubie przymierzać (o ile nie są to spodnie) ubrania.

Chodzi o tą spódnice, bo ja jednak muszę sprawdzić jak leży, w ciemno już nie kupuje, a i jeszcze bluzkę kupiłam, ale jako tako mogłam w niej chodzić, choć trochę za wąska była na brzuchu i trochę przykrótka, dlatego wole pojechać, przymierzyć i ostatecznie kupić, choć często kończy się na przymierzaniu

wwweeerka jak otworzycie butik to pewnie też znajdę rzeczy dla siebie

Z tego co słyszałam, niby dodatkowego nie muszę mieć a jeśli już to będę geografie brała.

Mnie tata uczył jeść, bo ja najczęściej ugryzłam kawałek i trzymałam w buzi, potem tata podchodził i ruszał mi szczęką i mówił:"tak się gryzie" albo "ty znowu zasypiasz przy tym jedzeniu"
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 11:24   #793
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez wole w nocy posiedziec nie umiem rano wstac jeszcze spiaca jestem i sie uczyc wtedy odklaam ksiazke i ide dalej spac
Ja robię to samo Dlatego po paru takich próbach zaniechałam pomysłu i siedzę do oporu

Cytat:
jaki wypadek?
Poleciałam ze schodów.... na uczelni Dobrze, że nikogo tam nie było poza kolegą który ze mną szedł A jak w domu pokazałam bratu co zrobiłam, to mi nie chciał wierzyć, że spadłam ze schodów Mówił, że coś kręcę

Cytat:
No widzisz ma kto Ci wytlumaczyc
Hm nie bardzo, bo wyjechał do Szwajcarii, bo tam pisze prace magisterską i zaproponowali mu, by u nich robił doktorat

Cytat:
Wtedy dzialalas przy ostatecznej decyzji a moja kolezanka byla w goracej wodzie kapana czasem to nie mialam do niej sily
Wiedzieli kogo na starostę wybierają Śmieją się, że ich ustawiłam, bo jak mówię, tak ma być i jak nasz poprzedni zbierał indeksy przez tydzień i jeszcze nie miał wszystkich, tak ja mówię, że zbieram wtedy i wtedy i potem niech robią co chcą, przychodzą wszyscy
Ty do niej? Dlaczego?

Cytat:
Moge nawet wiecej bo zanim znajdziesz ta dziure to Ci zejdzie
Wyjechałabym rano i z moją orientacją w terenie to bym w takim razie na wieczór dojechała

Cytat:
No powazna ale mi zawsze cos jest
Teraz Ci nic nie ma

Cytat:
Kolezanka chciala sie ze mna spotkac wczoraj i napisala na poczte a ja dzisiaj weszlam i przeczytalam a wczoraj sama w domu siedzialam
Nie mogła sms?

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-22, 11:24   #794
wwweeerka
Zakorzenienie

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13846659]
Chodzi o tą spódnice, bo ja jednak muszę sprawdzić jak leży, w ciemno już nie kupuje, a i jeszcze bluzkę kupiłam, ale jako tako mogłam w niej chodzić, choć trochę za wąska była na brzuchu i trochę przykrótka, dlatego wole pojechać, przymierzyć i ostatecznie kupić, choć często kończy się na przymierzaniu[/QUOTE]

Ja nie mam takiego problemu bo jak jest cos za duze to mama mi zweza

wwweeerka jak otworzycie butik to pewnie też znajdę rzeczy dla siebie[/QUOTE]

Nawet mozesz zaprojektowac

Z tego co słyszałam, niby dodatkowego nie muszę mieć a jeśli już to będę geografie brała.[/QUOTE]

jak to nie? polski obowiazkowy, matematyka tez i jezyk obcy i dodatkowy jeden

Mnie tata uczył jeść, bo ja najczęściej ugryzłam kawałek i trzymałam w buzi, potem tata podchodził i ruszał mi szczęką i mówił:"tak się gryzie" albo "ty znowu zasypiasz przy tym jedzeniu"[/QUOTE]

Stary 2009-08-22, 11:30   #795
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Bo zdjecia mam od pasa w gore
No nie da wiec podlubalam podlubalam zrobilo sie zimne i koniec jedzenia
To ja chcę jakieś Twoje zdjęcie w całości!
Dlatego właśnie mnie potem babcia goniła po ogródku

Cytat:
Bedziesz jedyna i nie powtarzalna
Tak jak lubię

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13846659]czarnulkax na ja też lubie przymierzać (o ile nie są to spodnie) ubrania.[/QUOTE]

Spodni nie lubisz przymierzać?

Chodzi o tą spódnice, bo ja jednak muszę sprawdzić jak leży, w ciemno już nie kupuje, a i jeszcze bluzkę kupiłam, ale jako tako mogłam w niej chodzić, choć trochę za wąska była na brzuchu i trochę przykrótka, dlatego wole pojechać, przymierzyć i ostatecznie kupić, choć często kończy się na przymierzaniu[/QUOTE]

Też tak wolę Jeszcze nic nigdy nie kupiłam tak w ciemno. Wolę już się najeździć, niż potem marudzić, że mnie się to teraz nie podoba

wwweeerka jak otworzycie butik to pewnie też znajdę rzeczy dla siebie[/QUOTE]

Bo nasz butik będzie najlepszy

Mnie tata uczył jeść, bo ja najczęściej ugryzłam kawałek i trzymałam w buzi, potem tata podchodził i ruszał mi szczęką i mówił:"tak się gryzie" albo "ty znowu zasypiasz przy tym jedzeniu"[/QUOTE]

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-22, 11:35   #796
201701300931
Konto usunięte

Witam Ja od rana książeczka, potem zakupy z TŻ i zaraz znowu wracam do czytania. To jest to, co tygryski lubią najbardziej
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 11:38   #797
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja robię to samo Dlatego po paru takich próbach zaniechałam pomysłu i siedzę do oporu
Ja tez mialam taka probe przed spr i nie wyszlo nic

Cytat:
Poleciałam ze schodów.... na uczelni Dobrze, że nikogo tam nie było poza kolegą który ze mną szedł A jak w domu pokazałam bratu co zrobiłam, to mi nie chciał wierzyć, że spadłam ze schodów Mówił, że coś kręcę
Taa.... a jakie szpilki mialas?

Cytat:
Hm nie bardzo, bo wyjechał do Szwajcarii, bo tam pisze prace magisterską i zaproponowali mu, by u nich robił doktorat
Ojej.... to zostaje Ci isadz jednak przy ksiazce i tel wylaczyc

Cytat:
Wiedzieli kogo na starostę wybierają Śmieją się, że ich ustawiłam, bo jak mówię, tak ma być i jak nasz poprzedni zbierał indeksy przez tydzień i jeszcze nie miał wszystkich, tak ja mówię, że zbieram wtedy i wtedy i potem niech robią co chcą, przychodzą wszyscy
Ty do niej? Dlaczego?
No i tak powinno byc a nie Ty bedziesz sie prosic
Bo do niej slowo sie powiedziialo ona tego nie przemyslala tylko latala po nuczycielach a potem roznie wychodzilo....
Cytat:
Wyjechałabym rano i z moją orientacją w terenie to bym w takim razie na wieczór dojechała

Cytat:
Teraz Ci nic nie ma
Az dziwne

Cytat:
Nie mogła sms?
No wlasnie.... takto fajny wieczor bylby i moze i ranek jakbysmy sie zagadaly

Stary 2009-08-22, 11:39   #798
czarnulkax
Zakorzenienie

Chcecie zobaczyć mojego rudzielca gdzie się wcisnął i poszedł spać? Aż mu musiałam zdjęcie zrobić

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-22, 11:42   #799
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
To ja chcę jakieś Twoje zdjęcie w całości!
Dlatego właśnie mnie potem babcia goniła po ogródku
Moze jak schudne
Wczoraj skakalam na skakance, biegalam i 1km bylam na spacerku sama

Cytat:
Tak jak lubię
MY lubimy

Cytat:
Bo nasz butik będzie najlepszy
No a jak

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
Chcecie zobaczyć mojego rudzielca gdzie się wcisnął i poszedł spać? Aż mu musiałam zdjęcie zrobić

Chcemy!

Stary 2009-08-22, 11:46   #800
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez mialam taka probe przed spr i nie wyszlo nic
A napisałaś?

Cytat:
Taa.... a jakie szpilki mialas?
To było pierwsze pytanie mojej mamy Właśnie, że o dziwo byłam w balerinkach na płaskim

Cytat:
Ojej.... to zostaje Ci isadz jednak przy ksiazce i tel wylaczyc
Wczoraj tak musiałam zrobić Wyłączyłam kompa, dźwięk w telefonie i trochę ruszyłam z tym do przodu Aczkolwiek jeszcze jestem w

Cytat:
No i tak powinno byc a nie Ty bedziesz sie prosic
Bo do niej slowo sie powiedziialo ona tego nie przemyslala tylko latala po nuczycielach a potem roznie wychodzilo....
Co się będę z nimi cackać
Jak nie przemyślała, to mogło ciekawie wychodzić

Cytat:
Az dziwne
A tam zaraz dziwne

Cytat:
No wlasnie.... takto fajny wieczor bylby i moze i ranek jakbysmy sie zagadaly
Znowu do 4?

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Moze jak schudne
Wczoraj skakalam na skakance, biegalam i 1km bylam na spacerku sama
Nie! Ja chce teraz
Nie chcesz do Krakowa na bieganie przyjeżdżać? Bo ja lubię biegać tam w jednym parku, który miałam blisko do tej pory, tylko nikomu się nigdy nie chce A z kimś to raźniej

Cytat:
MY lubimy
Tak, poprawka : MY lubimy!

Cytat:
Chcemy!
Podeślij mi meila, bo Twojego nie mam

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-22, 11:54   #801
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
A napisałaś?
Tak na takich malych karteczkach a potem poszlam na lekcje

Cytat:
To było pierwsze pytanie mojej mamy Właśnie, że o dziwo byłam w balerinkach na płaskim
JAkie my zgodne z Twoja mam no az dziwne

Cytat:
Wczoraj tak musiałam zrobić Wyłączyłam kompa, dźwięk w telefonie i trochę ruszyłam z tym do przodu Aczkolwiek jeszcze jestem w
Pierwsze koty za ploty

Cytat:
Co się będę z nimi cackać
Jak nie przemyślała, to mogło ciekawie wychodzić
No a jak
Oj ciekawie i zawsze wychodzilo ze jestesmy klasa ktora ma najwiecej problemow, bo nawet sie klocila o to ze tanczymy na koncu poloneza a bylo alfabetycznie a ze my "h" i dalej nie ma

Cytat:
A tam zaraz dziwne

Cytat:
Znowu do 4?
Mogloby sie tak zdarzyc

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:

Nie! Ja chce teraz
Nie chcesz do Krakowa na bieganie przyjeżdżać? Bo ja lubię biegać tam w jednym parku, który miałam blisko do tej pory, tylko nikomu się nigdy nie chce A z kimś to raźniej
Teraz to nie ma w calej okazalosci
Zawsze inna okolica to biegania by byla oj tak we dwie razniej przynajmniej ma sie do kogo buzie otworzyc

Cytat:
Tak, poprawka : MY lubimy!
No

Cytat:
Podeślij mi meila, bo Twojego nie mam
juz juz

Stary 2009-08-22, 11:55   #802
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Tak na takich malych karteczkach a potem poszlam na lekcje
Hahaha nie dobra, ściągi robiła!

Cytat:
JAkie my zgodne z Twoja mam no az dziwne
Stwierdziła, że muszę na szpilkach chyba chodzić, bo jakiś miesiąc wcześnie też poleciałam ze schodów i również miałam wyjątkowo płaskie buty

Cytat:
Pierwsze koty za ploty
Pierwsze koty już dawno były, tylko gorzej dalej

Cytat:
No a jak
Oj ciekawie i zawsze wychodzilo ze jestesmy klasa ktora ma najwiecej problemow, bo nawet sie klocila o to ze tanczymy na koncu poloneza a bylo alfabetycznie a ze my "h" i dalej nie ma
Hahaha to była wasza przewodnicząca?

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-22, 11:58   #803
Konto usunięte

Cytat:
Ja nie mam takiego problemu bo jak jest cos za duze to mama mi zweza

Nawet mozesz zaprojektowac

jak to nie? polski obowiazkowy, matematyka tez i jezyk obcy i dodatkowy jeden
Mi mama skraca spodnie, ale poza tym nic więcej.
Projektantka to pewnie ze mnie rzadna, ale spróbować mogę
Szczerze mówiąc, nie wiem jak to jest z tą maturą, ale dowiem się na początku roku. Ale przed chwilą czytałam gdzieś na necie;
,,...Od 2010 roku, aby otrzymać świadectwo maturalne, wystarczy zdać
egzamin na poziomie podstawowym z trzech przedmiotów: języka
polskiego, obcego i matematyki.
Ponadto można będzie zdać egzaminy na poziomie rozszerzonym z
dziesięciu lub trzynastu przedmiotów do wyboru..." wolałabym żeby to była prawda.

czarnulkax spodni nie lubie przymierzać bo trzeba się mocno pogimnastykować przy ich wkładaniu, a zwłaszcza jak przymierzam rurki Jestem pewna, że wasz butik będzie najlepszy

Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Czas edycji: 2009-08-22 o 12:02
Stary 2009-08-22, 11:59   #804
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha nie dobra, ściągi robiła!
Od razu sciagi pomoce nukowe

Cytat:
Stwierdziła, że muszę na szpilkach chyba chodzić, bo jakiś miesiąc wcześnie też poleciałam ze schodów i również miałam wyjątkowo płaskie buty
plaskie buty sa zdecydowanie nie dla Ciebie

Cytat:
Pierwsze koty już dawno były, tylko gorzej dalej
Teraz to beda kocury

Cytat:
Hahaha to była wasza przewodnicząca?
Tak

Stary 2009-08-22, 12:00   #805
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz to nie ma w calej okazalosci
Zawsze inna okolica to biegania by byla oj tak we dwie razniej przynajmniej ma sie do kogo buzie otworzyc
Jak to nie ma?
Ja to zawsze gadam

Cytat:
juz juz
Poszło

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-22, 12:01   #806
MaPa
Zadomowienie

Kurczę, a Kachaaa skasowała mnie ze znajomych na nk. Moim zdaniem to jest bez sensu akceptować czyjeś zaproszenie, a potem tego kogoś kasować ze znajomych, ale już trudno Mam nadzieję, ze Wy mnie nie usuniecie?

MaPa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 12:02   #807
czarnulkax
Zakorzenienie

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13847276]
Projektantka to pewnie ze mnie rzadna, ale spróbować mogę[/QUOTE]

W razie czego ja służę radą, bo ja lubię projektować

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-22, 12:02   #808
wwweeerka
Zakorzenienie

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13847276]Mi mama skraca spodnie, ale poza tym nic więcej.
Projektantka to pewnie ze mnie rzadna, ale spróbować mogę
Szczerze mówiąc, nie wiem jak to jest z tą maturą, ale dowiem się na początku roku. Ale przed chwilą czytałam gdzieś na necie;
,,...Od 2010 roku, aby otrzymać świadectwo maturalne, wystarczy zdać
egzamin na poziomie podstawowym z trzech przedmiotów: języka
polskiego, obcego i matematyki.
Ponadto można będzie zdać egzaminy na poziomie rozszerzonym z
dziesięciu lub trzynastu przedmiotów do wyboru..." wolałabym żeby to była prawda.[/QUOTE]

Mi to wszytsko skraca przeksztalca
Prubuj probuj
Mysle ze ja mam racje hm... no zobaczymy

Stary 2009-08-22, 12:05   #809
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Od razu sciagi pomoce nukowe
A tak, tak

Cytat:
plaskie buty sa zdecydowanie nie dla Ciebie
Nie zostałam do nich stworzona

Cytat:
Teraz to beda kocury
Byle nie drapały

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez MaPa Pokaż wiadomość
Kurczę, a Kachaaa skasowała mnie ze znajomych na nk. Moim zdaniem to jest bez sensu akceptować czyjeś zaproszenie, a potem tego kogoś kasować ze znajomych, ale już trudno Mam nadzieję, ze Wy mnie nie usuniecie?
Nie!
Tak w ogóle to cześć

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Mi to wszytsko skraca przeksztalca
Prubuj probuj
Mysle ze ja mam racje hm... no zobaczymy
To ja latam najczęściej do sąsiadki

Nie strasz dziewczyny

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-22, 12:05   #810
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to nie ma?
Ja to zawsze gadam
No nie mazdjecia
do siebie?

Cytat:
Poszło
Juz odp

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości