![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Cytat:
![]()
![]() |
#782 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() A patrząc od pozytywnej strony (o ile jest takowa) - trzeba się cieszyć, że inaczej nie nawożą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
![]() noooooooooooo .... to byłby widok ![]()
#784 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jak mu rozmnażalnik popsuje, to mnie jeszcze zaskarży do sądu ![]() nie doleci, chyba że z procy,ale chybic mogę ,no i jajek szkoda na obszczy ... ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Ja doradzam zaprosić kilka koleżanek (na przykład mnie,nie przymierzając); zaczaić się,otworzyć okienko i obśmiać gościa na głos czyniąc stosowne uwagi co do jego wyposażenia
![]() Korzyść będzie podwójna - 1) gruntownie wyśmiany być może już więcej na miejsce wyśmiania nie zechce powrócić 2) można się troszkę zrelaksować dając upust złym emocjom skumulowanym względem tego,co i owszem. 3) dodatkowy walor integrujący wizazową społeczność w realu. Miłych Świąt,Koleżanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale trzeba poczekać , bo teraz krzaki jeszcze łyse, a jak się zazielnią, to moża się schować i na takiego z zaskoczenia zrobić mu "BU" ( nie mylić z biochemą urody ) i jajkami można obrzucić, albo pomidorami zgniłymi ![]() Ale Małgoś prawda jest taka, że kto zechce na tą nasza wies przyjechać ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja się składam ze śmiechu jak Was czytam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
Tak, na razie poradziła napisac maila i postraszyć policją
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
lilmary odpisala i obiecala odeslac perfumy w piatek... no to czekam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
A coś się stało? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam takie pytanie, mianowicie mam dziwną sytuacje z Hess. umówiłyśmy się na przesyłkę i to ona miała wysłać pierwsza a ja miałam wysłać zaraz po otrzymaniu paczki od niej jako że jest początkująca. pominę to że paczka szła dość długo...jednak wczoraj dostałam awizo więc dzisiaj poszłam na pocztę, a tam okazało się że wysłała ona mgiełkę do ciała w zwykłej kopercie, nie bąbelkowej i mgiełka się rozwaliła...dotarła ona do mojego miasta już rozwalona. napisałam do niej, że się rozwaliła i niestety ale muszę wystawić negatywa i że mojego kosmetyka nie dostanie, a jej mgiełkę moge jej odesłać na jej koszt lub po prostu u siebie wyrzucić. napisałam że już nawet ta przekupka nie będzie za to że się rozwaliła mgiełka ale za to że wysłała w zwykłej kopercie, a ona mi na to że nie było mowy w jakiej kopercie wysyłamy...a mi się wydawało że koperta bąbelkowa jest w zasadach ogólnych...i zawsze się w takiej wysyła...więc teraz nie wiem czy ta przekupka będzie słuszna...
#800 |
Zakorzenienie
|
wysyła się wyłącznie w bąblach.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
oczywiście że tak, chyba takich rzeczy jak to że wszystko trzeba tak zabezpieczyć żeby się nie rozbiło, nie wylało, nie pękło itd to nie trzeba nikomu tłumaczyć
![]()
![]() |
#802 |
BAN stały
|
witam, ja po pytanie do was drogie wizażystki
![]() a więc kilka dni temu umówiłam się z jedną z użytkowniczek na wymiankę /zapytałam czy znajdzie coś u mnie u niej w wątku, ona odpisała mi , że chciałaby za to tusz/ , wymianiłyśmy się adresami na PW, wszytsko było ustalone jak wysylamy i kiedy, ja oznaczyłam oczywiście na szaro, że tusz nieaktualny, po czym wczoraj otrzymuję informację od niej prywatną, że ona się rozmysliła i że nie chce wymianić swojego kremu za tusz i odwołuje wszytsko.. co w takiej sytuacji? należą jej się jakieś punktry karne czy coś? wystawiłąbym negatywa, ale oczywiscie pewnie w odwecie również takową przekupkę dostanę, więc trochę mi szkoda, zwłąszcza że to zupełnie nie moja wina.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś wystawiłabym neutrala - co i Tobie polecam.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 | |
BAN stały
|
Cytat:
no własnie nie wiem co zrobić, bo wizażystka ma niby 5 przekupek /niby początkująca, ale też nie do końca [trochę pojęcie ma co i jak] /. nie jestem jakaś wredna, jestem w stanie zrozumieć pewne sytuacje; kiedyś już miałam podobną na wizażu, ale użytkowniczka przeprosiła mnie i powiedziała, ze nie może, ze względu na sytuację finansową -okej, nic jej nie wystawiłam, różnie się w życiu zdarza, ale jak mi osoba pisze, że 'zmieniła zdanie' to mnie tzw 'krew zalewa', bo takie decyzje się podejmuje /mogła przemyśleć wcześniej/ przed wymianą adresów i ustaleniami ostatecznymi.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: Wizażanki, a nie Wizażystki ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2010-04-07 o 17:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Co do kopert bąbelkowych. Wydaje mi się, że nie są konieczne, o ile produkt jest generalnie dobrze zabezpiecznony. Bo jesli ja owinę kosmetyk w bąble, włożę między tekturki i wyślę w zwykłej kopercie to jestem przekonana, że dotrze równie bezpiecznie jak w bąbelkowej kopercie. A takie rzeczy jak zapachy to ja się w ogóle w cienkich kartonikach staram wysyłać.
Dla mnie sytuacja z mgiełką to negatyw. Nie chodzi właśnie ani o tę mgiełkę, ani o tę kopertę ale o złe zabezpieczenie kosmetyku do wysyłki. A tego nie trzeba nigdzie dogadywać, bo wymiany mają być rzetelne, a rzetelność ma polegać między innymi na nienagannym zabezpieczeniu wysyłki. |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | ||
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Misianko, ale ja się z Tobą generalnie zgadzam, bo jak napisałam sama większość ładuję do kartonów. Ale czasem to są drobiazgi, a dobrze zabezpieczona koperta zwykła - mam tu na mysli porządne zabezpieczenie szeroką taśmą np.- i zawartość bąblami, dają gwarancję dobrze zabezpieczonej przesyłki. Inna sprawa jest taka, że gdy wysyłam coś super zabezpieczone i w kartonie, a mimo to zawartość dochodzi uszkodzona, to ja biorę na siebie odpowiedzialność za te uszkodzenia. To jest kwestia przyzwoitości.
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
Byłam nie raz świadkiem,kiedy panie na poczcie dość energicznie rzucały moimi przesyłkami na podłogę,gdy je wysyłałam
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.