|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
omg ale mam kacora
![]() ![]() whiskey z cola, a potem na dokladke metaxa to chyba nie byl zbyt dobry pomysl ![]() nawet spac nie moge, a poszlam spac o 2.30 ![]() licze ze jajecznica i herbatka postawia mnie na nogi juz wlalam w siebie dwie szklanki wody z cytryna i lodem i troszke lepiej ![]() a biedny TZcik ma dzis zajecia od 8 tym biedniejszy, ze musial pojechac autobusem ![]() co do podziekowan dla rodzicow to tez uwazam, ze te statuetki sa okropne i w ogole straszne ![]() my bysmy chcieli dac rodzicom zaproszenia do restauracji na romantyczna kolacje, ale cos na razie nie moge wyhaczyc restauracji, ktora by oferowala takie zaproszenia chyba bedzie trzeba to jakos indywidualnie zalatwic![]() ale dzis paskudnie dobrze, ze moge sobie spokojnie posiedziec w domu i sie leczyc podobno na dniach ma padac snieg z deszczem
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
cześć
a ja dzisiaj leżę w łóżku bo chora jestem
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malutki, ale bardzo mi sie podoba ), sama w końcu projekt wybrałam ).
|
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
nic mnie nie zachwyciło...http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja_2010.php
|
#785 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#786 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
ale sobie polezalam w wannie
odprezajacy olejek, hydromasaz i niczego wiecej mi nie trzeba ![]() album to rzeczywiscie fajny pomysl tylko ja jestem troche len i nie wiem czy mi sie bedzie chcialo za to znalazlam zaproszenia do restauracji na prezent kosztuje 149zl i mozna sobie wybrac restauracje z katalogu, a przy kazdej jest podane oferowane menu, wiec dla kazdego cos dobrego tak to wyglada http://wonderbox.com.pl/pl,product,5...ki,swiata.htmlwiec chyba cos takiego kupimy, do tego jak sie uda to damy albumy ze zdjeciami od dziecinstwa az do teraz i jakimis smiesznymi opisami, a po slubie damy albumy ze zdjeciami slubnymi
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-10 o 11:10 |
|
|
|
#788 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kochane
Jutro kończę brać antybiotyk, ale nie mogę powiedzieć aby mi całkiem przeszło Cześć Kasia Bidulko też Cię choróbsko dorwało
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłaś na stałe, przejmujesz kalendarz?
![]() Witam przy sobocie, ja siedzę i piszę listę utworów na poprawiny
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo możesz się dogadać z rodzicami tak, że oficjalnie na środku sali dostaną wspólny prezent, a później wręczysz ten drugi, żeby nie było problemu z "podziałem" albumu.
|
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się te albumy już przestały podobać, teraz jakiś boom na to jest. Z resztą nie ma co przesadzać, przecież po ślubie nie zmiata nas z powierzchni ziemi, by na podziękowania musiało być nie wiadomo co. Ja uważam, że ma być to symboliczne, jak właśnie np kwiaty albo ten pomysł Lain z restauracją (świetna sprawa). A album każdy jakiś w domu ma, nie sądzę, żeby rodzice kogokolwiek siadali i namiętnie te albumy oglądali,od wrzucą na półkę i tyle.
|
#792 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niedawno znajomi mieli slub i dla rodziców kupili jakieś wypasione ekspresy do kawy - ponoć bardzo się spodobały, mnie taki pomysł się również podoba. I tak się zastanawiamy z TŻ czy nie zrobić podobnie, kupić coś takiego a dodatkowo jakieś ciekawe ramki -byłoby i użytecznie i na pamiątkę
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2009-10-10 o 11:42 |
|
|
|
|
#793 |
|
Zadomowienie
|
Co do pamiątek dla rodziców, to mi się najbardziej podobają takie drewniane ramki trzyczęściowe, do których można włożyć zdjęcie z dzieciństwa, zdjęcie ślubne i wierszyk albo zdjęcie wspólne z rodzicami. Album z naszymi ślubnymi zdjęciami, to dostaną tak czy owak. Dziadkowie też.
A co do tej szklanej figurki, to moim rodzicom nigdzie by nie pasowało coś takiego. Gdyby to było w formie wazonu, to już prędzej A te drewniane ramki, to by sobie postawili na komodzie, bo taka pustawa jest w tej chwili
|
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubia sobie raz na jakis czas poogladac stare zdjecia TZa tata wrecz zeskanowal wszystkie stare zdjecia i ma je na plytach z reszta u mnie w rodzinie czesto organizowalo sie wspolne ogladanie zdjec na rzutniku moj ojciec robil z kliszy slajdy, siadalismy wszyscy razem i ogladalismy na scianie. bardzo milo wspominam te wieczory smiechu bylo co nie miara ![]() pogadam z TZem i zapytam co sadzi o takim albumie najlepiej by bylo gdyby ktos to zrobil za mnie bo sam pomysl mi sie podoba, ale jak sobie pomysle o wykonaniu to ehh nie wiem kiedy mialabym to zrobic ![]() ale do restauracji na pewno ich wyslemy jakos mamy takich nieromantycznych ojcow (nie to co moj TZ ), ktorzy sami na taki pomysl nie wpadna i nie wezma naszych mam na kolacje we dwoje, wiec akurat przy naszym slubie niech im sie udzieli romantyczna atmosfera i niech odswieza swoja milosc - my im w tym pomozemy ![]() w ogole takie zaproszenia w rozne miejsca sa fajne jako prezenty. np. mojej mamie na dzien matki kupilismy zaproszenie do gabinetu kosmetycznego Yves Rocher na jakis zabieg odmladzajacy. byla zachwycona ) tez jej sprawimy podobny prezent moze tym razem zaproszenia na jakis relaksacyjny masaz ![]() z reszta sama chetnie dostalabym taki prezent
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-10 o 11:52 |
|
|
|
|
#795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dlatego dostanie album ale nie jako podziękowanie tylko tak po prostu i nie jakiś wypasiony, tylko ładny ale mniejszy. Mi nie zależy, żeby prezent był jakoś szczególnie użyteczny (ekspresy to dla mnie lekka przesada), grunt żeby im nie zawadzał, a żeby było im miło, że coś dostali, dlatego pomyślę o jakimś wierszyku który będzie w środkowej ramce, żeby im było miło jak go będą czytać. A na kolację, to sobie sami pójdą, bo po moim ślubie wyjeżdżają na tydzień nad morze. Ale może jakieś słodycze byśmy im dali żeby im osłodzić życie po mojej wyprowadzce z domu jak zostaną sami |
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
jak mogę go przejąć w końcu to ja go stworzyłam
|
#797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do prezentów dla mamy, to Ja robię tak samo. Daję mamie np. bon do sklepu odzieżowego albo do sklepu z biżuterią, bo sama rzadko chodzi na takie zakupy. Na święta dostanie zaproszenie na manicuire albo bon do Douglasa. Zwykle na początku mina jej rzędnie, że znowu gdzieś musi iść na siłę na zakupy, ale potem się cieszy i mi dziękuje Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-10-10 o 12:02 |
|
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#799 |
|
Konto usunięte
|
Kaśka już masz neta w domu, tak? ;-) Jak zajęcia? Jak Ci się żyje i mieszka?
![]() My wczoraj zjechaliśmy do TŻ na weekend, więc mam spokój z gotowaniem i mogę pospać do 10, zamiast do 6... Ale i tak jestem padnięta, pogoda mnie dobija i w ogóle mam dość wszystkiego
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#800 |
|
Zadomowienie
|
Chill chyba chodzi raczej o dopisywanie nowych PM, bo mamy sporo nowych koleżanek na wątku
u Ciebie nie ma chociażby koleżanki, która parę postów wcześniej coś pisała, czyli Remmi (24.04), Chill tylko pilnowała kalendarza jak Ty nie miałaś neta
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-10-10 o 12:20 |
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za to na rozne takie wymyslne zabiegi kosmetyczne (po tym ostatnim nawet opowiadala, ze cos jej po twarzy pradem robili ![]() u mnie ramki i inne zbieracze kurzu odpadaja rodzice nie lubia zagracac szafek. zdjecia w ramkach to mam tylko ja w swoim pokoju, a tak to zdjecia sa w albumach
|
|
|
|
|
#802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
założymy jak już będzie praca i chyba z play'aCytat:
|
|
#803 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nasi rodzice albumy z naszymi zdjęciami ślubnymi i tak dostaną, bo takowe mamy w cenie u fotografa, tylko to już po ślubie. Takie potrójne ramki też mi się podobają tak jak Tobie Jazz i na pewno będą one dodatkiem do prezentu głównego że tak powiem
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2009-10-10 o 12:26 |
|
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co Ty robisz na mojej dzielni pisz mi tutaj szybko a mieszka się supertylko jakoś z TZ mi "dziwnie"
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-10 o 12:27 |
|
|
|
|
#806 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No ja przejeżdżam niedaleko arkad codziennie do pracy i spowrotem. Bo chwilowo pracuję przy rondzie na powstańców. Ale nie wiem na jak długo ![]() No i super, że Ci się już dobrze mieszka |
|
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja teraz się dziwnie u mnie w mieście czuję tylko jak w czwartek wracaliśmy z imprezy (TZ, ja i koleżanka-bo mieliśmy na rano zajęcia więc poszliśmy szybciej niż reszta) to jakiś chłopak za nami dziwny szedł, to ja niby, że wystawy oglądałam żeby sobie dziad poszedł bo nie chciałam by TZ mu walnął albo coś....a kawałek później jakiś 2 nawalonych się do nas przyczepiło i zaczęli coś TZ opowiadać, ale oni byli nieszkodliwi
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-10 o 12:35 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#808 |
|
Konto usunięte
|
Tramwajem jeżdżę ;-) Jest o wiele szybciej niż samochodem... A w korkach stoję tylko na moście uniwersyteckim i jak się kiedyś wkurzę, to mogę wysiąść i pieszo stamtąd dojść do domu... ;-)
|
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aha! mamy już 3 przepisy załatwione (póki co bo jeszcze z innych musimy popytać ) i nie musimy na te zajęcia chodzić, tylko mamy się przyturlać na ostatnie po wpisy
|
|
#810 |
|
Konto usunięte
|
A mi nic nie chcą przepisać i trzeci raz będę zdawać ten sam przedmiot
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

juz wlalam w siebie dwie szklanki wody z cytryna i lodem i troszke lepiej 

Taniec najlepszy :d