![]() |
#781 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
kurzą się myśli, słowa. ja cała pokryta tym kurzem, który Ty powinieneś zdmuchiwać.
bo ile razy można zaczynać od nowa? do cholery, przewracane kartki też się kiedyś kończą! boję się myśleć, że kiedyś mógłbyś przestać być Mój. i że to nawet jutro, czy dziś. |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Rozeznanie
|
za oknem na minusie. ja wtulona w niego. to nie koc nas grzeje, to miłość. mieliśmy plany na wakacje, przyszłego sylwestra i dwudzieste urodziny. nagle planów brak. w jego idealnie poukładanym świecie brak miejsca na mój metr siedemdziesiąt. a o godzinie 7:30 nie znam piękniejszych słów niż Twoje zaspane 'dzień dobry kochanie'. jego ciepły oddech na mojej twarzy, jego silne ręce na mojej talii, jego serce z daleka ode mnie. jego obraz wyryty na moim sercu jak na drewnianej ławce w parku.
#783 |
Raczkowanie
|
Kolejny świra dzień Zaczyna się... ![]() Chciałabym znowu dzieckiem być, wierzyć w anioły i naiwnie w dobre sny... ![]() Może czas zawiesić broń, poddać się temu co niesie ślepy los... ![]() Złapać życie za kark i uwierzyć, że ciągle warto trwać... ![]() Ciągle gram, nawet jeśli stawką będzie mętna przyszłość... ![]() _________ yeah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
Issuee - miło mi. ; *
----------- uczę się unikać wszystkich twoich miejsc. przyjedź i zostań. nie opuszczaj mnie teraz. teraz, gdy już pokazałeś mi co moglibyśmy razem przeżyć. pamiętasz jak kiedyś byliśmy pewni, że zawsze będziemy istnieli? tak długo jak był przy mnie, jak tulił mnie do siebie, byłam gotowa stawić czoła każdemu i wszystkiemu. |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zadomowienie
|
namiastka Mnie dziękuję za pomoc oczywiście są wszystkie świetne ;**
_________________________ ________________________ Będę starać się znaleźć drogę, która potrafię dostać sie do ciebie zarezerwuję sobie truskawkową kąpiel z bąbelkami Anielski uśmiech jest tym co sprzedajesz Obiecujesz mi niebo, potem przyjmujesz do piekła Łańcuchy miłości trzymają mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Rozeznanie
|
ruda wiewiora - Ty, mnie ?
![]() ![]() Piękny zimowy dzień. To wtedy zapytałeś mnie:
Czy spędzimy razem resztę życia ? Moje oczy odpowiedziały za mnie. Tak, Najdroższy. Stałam tam jak wryta widząc: Twe ciepłe brązowe spojrzenie, Nie było uśmiechu na Twej twarzy, A jednak biła od Ciebie radość. Nigdy nie zapomnę Twej postaci w tym pięknym dniu. tak na zimowo, bo u mnie za oknem już śnieg. ![]()
![]() |
#788 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, kolejna prośba . Przepraszam Was, bo wiem, że nie lubicie próśb . ;* Ale potrzebuję opisów, dotyczących, chłopaka "przyjaciela", który trzyma mnie za rękę, przytula, a nawet potrafi pocałować , a nazywa się tylko moim przyjacielem. A ja naprawdę coś do niego czuję. Jedna z Was dodała taki opis: ` Tylko kolega ? Z kolegami nie chodzi się za rękę. ` jest on prześliczny . <33 i właśnie o takie opisy mi chodzi . : ) Z góry dziękuję . <333
` I czemu robisz tak, że coraz bardziej Cię kocham?` ` - Zapomnisz mnie? - Prędzej zapomnę jak się oddycha. -Co mam zrobić żebyś mi wybaczył? -Nic, tylko mnie kochaj. ` nie. nie zależało mi na tobie. no może troszeczkę. tak tyci, tyci </3` -Oddałeś mi bluzę i teraz Tobie będzie zimno. -Nawet jakby, to i tak bym Ci nie powiedział, bo chciałbyś mi ją oddać i Tobie by znów było zimno.` ` mój tusz przyzwyczaił się do płaczu i codziennie rano na pewno chciałby krzyknąć - nie maluj się!' 'wyegzystencjonowana tylko dla jednego Pana.' 'i pokochałam ten świat, który miał niebieskie oczy.' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
moje maleństwo <3.
Dzisiaj nie lubię wszystkiego.
Tak, dla zabawy.
![]() |
#790 |
Rozeznanie
|
Pamiętam ten dzień. Dzień pierwszego dotyku, pocałunku. Dzień spełnienia najskrytszych marzeń. Dziękuję Ci za to wszystko. Dałeś mi więcej niż mogłeś. Tak bardzo Cię Kocham. a może coś romantycznego o pierwszych płatkach śniegu w tym roku ? ![]()
#791 |
Raczkowanie
|
uwierzyłeś we wszystko, poszedłeś na każdy chwyt tani,
lecz tak szczerze mówiąc to jesteś do bani , wiesz?
#792 |
Raczkowanie
|
zabieram !
![]() ______________________
i obiecuję Ci, że kiedyś mnie nie poznasz. i będziesz tak cholernie o mnie zazdrosny. a jednak potrzeba mi twoich słów i trzeba twojej pamięci. Pamiętaj o mnie, dobrze? kocham Cię całym sercem, zrozum draniu ! przepraszam , nie potrafię być idealna . właściwie jesteś?Na to przyjaźń: Osuszam łzy, które ty powodujesz! może coś, komuś... ![]()
#793 |
Rozeznanie
|
i ja powracam po półrocznej przerwie . :wstydnis:
Może niektóre mnie jeszcze pamiętają ;> I oczywiście zachwycam się tymi waszymi opisami;* ____________ W przemyśle rzeczy , szukam towaru nadziei .
naprawie ten zepsuty świat . Nienawidze Cię za słowa , czyny i gesty . Zakryje światu oczy i kopne go z całej siły w d*pe . ![]() A w torebce nadal nosi jego lizak z napisem "Kocham Cię" choć tak naprawde nie jest jej już do niczego potrzebny , no chyba że do wspomnień . Zmieniasz kolej rzeczy .
#794 |
Rozeznanie
|
dziewczyny <3 was.
chciałabym wysłać mu pustego smsa. albo kropkę na gadu . cokolwiek , żebym choć raz przez minute była główną myślą w jego głowie .
#795 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
KRADNE! ![]() ChupaChupsxd - Twardowski ![]() o miłości wiemy niewiele. z miłością jest jak z gruszką. gruszka jest słodka i ma kształt. spróbuj zdefiniować kształt gruszki. znaki dymne twej miłości. proszę o fakty. czasem kręci mi się w głowie, a czasem w sercu. nikomu nie powiedziałam, że istniejesz, bo sama staram się o tym nie pamiętać. czasem zostajesz na noc, mówisz zbyt wiele i zbyt szczerze. a ja muszę zamknąć głowę, chować oczy, odwracać serce. przestań. I still can't understand why they say you're never coming back for me... // ang. Wciąż nie mogę zrozumieć, czemu powiedzieli, że nigdy nie wrócisz do mnie. Edytowane przez xxgroszek07xx Czas edycji: 2009-10-23 o 13:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
BAN stały
|
Wbrew pozorom, łamanie serc nie sprawia mi nawet najmniejszej przyjemności.
. |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
pękło niebo , pojawił się otwór .
miłość w naszych czasach nie istnieje , trzeba robić melanż i się nie przyzwyczajać . wczorajszy dzień jak rozmyty obraz . bez recepty na jutro . gdy Ciebie nie będzie , coś się skończy Ty odejdziesz . chciałabym wykrzyczeć swoje grzechy ! karmi nas kultura . też chce wierzyć w miłość. i tylko może mi się marzyć świat płonący w uczuciach . Choć zabiorę Cię tam gdzie w kolorach jest świat . Otule Ciebie szalem , ciepłym tak doskonale . Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2009-10-14 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
w powietrzu unosi się zapach mych marzeń. chcę byś mnie miał. jak zwykle było niezwykle.
![]() |
#800 |
Gość
|
dziękuję za pochwały bo jakieś mi tam migneły i przepraszam że nie odpowiadam na prośby, ale brak czasu..
![]() Ona stała wtulona w niego ze łzami w oczach.. Nie wiem jaki błąd popełniłam, że nie ma Cię teraz przy mnie. Chciałam byś mnie kochał, ale moje życzenie odmieniło się już... |
![]() |
![]() |
#801 |
Raczkowanie
|
może....:
`Idąc z Nim śnieg słodko chrupie pod moimi stopami...` <3.
#802 |
Zadomowienie
|
wolę andantino.
Choć fajnie było. Pomimo.
![]() |
#803 |
Raczkowanie
|
but he was looking at her all funny in the eye.
she said :c'mon boy tell me what you’re thinking now don't be shy. he said :alright I'll try.. all the stars in the sky and the leaves in the trees. all broken bits that make you trip up and grassy bits in between all the matter in the world, is how much I like you. she said: ..thanks, i like you too.♥ he said: cool. /tłum. ale on przyglądał się jej dziwnym wzrokiem. więc powiedziała: no dalej chłopcze, powiedz mi, o czym myślisz, nie ma się co wstydzić. on powiedział: no dobrze, spróbuję.. jak wszystkie gwiazdy na niebie i liście na drzewie, jak wszystkie te popsute rzeczy, o które się potykasz i trawniki między nimi, tak bardzo cię lubię. ona powiedziała:..dzięki, też cię lubię. ♥ on powiedział: super./
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Twój pocałunek...Taki przyjacielski... Tak weź mnie za rękę ,pocałuj w usta...Przecież to tylko przyjaźń.. Czy to ja jestem dziwna.? Że sądzę że nie wygląda to na ,,przyjacielskie'' stosunki .? Może coś Ci się przyda a te twoje 2 kradnę ![]() A teraz coś z innej beczki ;D Gdy na mój nosek spadł płatek śniegu ,po raz pierwszy mnie pocałowałeś,i zapytałeś czy nie zostałabym twoją Śnieżynką <3 Gdy odszedłeś wszystkie listki pospadał z drzew i zaczął padać wielki deszcz... Czemu tak się zmieniłeś .? Nie kocham cię takiego jak jesteś teraz,tylko kocham Cię za to kim byłeś...
![]() |
#805 |
Rozeznanie
|
BananowaBrazylijka - idealny, Bananowa Śnieżynko.
![]() Ona z: pięknością Bryzeidy, miłością Julii, opętaniem Izoldy.
On z: pięknością Achillesa, miłością Romea, opętaniem Tristana. Wszystkie miłości połączone w Nich !
#806 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ojejuuu ![]() ![]() ......................... ..........
Nie oddalaj sie teraz, trzymasz w dłoniach mój mały świat ![]() Chcę powiedzieć gdzie jestem i jaką mam sukienkę. Nie pokazuj ludziom, że na czymś Ci zależy, bo dajesz im wtedy broń do ręki. I'm in love with a fairytale, even though it hurts [Zakochałam się w bajce, mimo, że to boli]
![]() |
#807 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam coś takiego :
mówiłam mu, żeby mnie nie tulił, bo mogę się zakochać. nie uwierzył gdy się już zobaczymy, nie pozwól mi się zapomnieć. przypominaj mi, że jesteśmy tylko przyjaciółmi. chyba, że i Ty się zapomnisz. jeśli tak to mi nie przypominaj. takie zapomnienie może zdarzyć się nawet największym przyjaciołom _________________ i zostawić przeszłość w przeszłości najwięcej kofeiny we krwi krąży wieczorem, kiedy siedzę i kocham a Ciebie nie ma na wyciągnięcie palców to niewiarygodne, jak można czuć się szczęśliwą przez tyle lat, mimo tylu kłótni, tylu upierdliwości i tak naprawdę, ****.a, nie wiedzieć, czy to miłość czy nie
![]() |
#808 |
Zadomowienie
|
Zasypiam wiedząc, że szczęśliwa zbudzę się. Dla niej nie istniały pory roku, tylko wiekuista wiosna.. and my heart used to be cold 'til Your hands laid on my soul. Baby, that's why You're beautiful. a moje serce było zimne dopóki nie położyłeś swoich dłoni na mojej duszy.. Skarbie, to dlatego jesteś piękny. Uwierzcie.. marzenia się spełniają.. Nie pytajcie skąd wiem. Nigdy nie chciałam Ciebie mieć, ale to Ty doprowadziłeś że Cię mam. Będę stała ramię w ramię, nawet gdy Ty nie będziesz chciał, nie zwątpię w Ciebie, w ogień pobiegnę.. Jak raz ją poczujesz.. uzależni Cię na zawsze.. ktoś nadbiegł, ktoś zapukał w papierowe ściany.. I nie pozwól, by ktoś w Tobie to ugasił.
![]() |
#809 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za pochwały. <3 .
_________________________ Coś się skończyło,najlatwiej jest powiedzieć że wina leŻy we mnie. Nieznośna ta cisza,Twoja obojętność przerażająca. To jak łyk zimnej wody,jak ochłodzenie narastających emocji,ziarnem smutku. A teraz zobacz jak płacze. Widzisz tą łze?,jest ostatnią płynącą łzą z Twojego powodu. Zamilcz. Worek pełen marzeń,coraz mniejszy. Jakby nasza miłość wylatywała z kieszeni. -Zimno mi... - Było się cieplej ubrać. Cholerna samotność.cholera,to znowu przez Ciebie! Łzy,spływające po naszym zdjęciu. Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-10-14 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Raczkowanie
|
słowa zatopione w głębi duszy, umarłe na dnie , nikogo to nie wzruszy
może go nie kocham , tak to prawdopodobne , że tylko go lubię , ale ciągle o nim myślę , i zastanawiam się co robi , i jak się czuje , czy wszystko mu się udało , czy myśli o mnie tyle co ja o nim . Kiedyś się z Niego wyleczę. jesień. to najlepsza pora roku dla niespełnionych miłości. to tak jakby cały świat płakał deszczem razem z Tobą. samotnymi nocami tęsknota robiła z nią co chciała .
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.