|
|
#781 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
Cytat:
Cytat:
U nas te niektóre dziewczyny to są takie, że szok. Najlepsze, że tapety to miała bardzo dużo, a na mnie najeżdżała. Ale nic, nie będę sobie głowy zawracać. Marlenka może jakiś smoky? Niekoniecznie czarny. |
||
|
|
|
#782 |
|
BAN stały
|
no jak to co maja na twarzy ?
wysmarowaly na jape cala tubke fluidu , a na policzkach to nie wiem co to jest , wyglada jak plamy naciapane brazerem zdjecie jest robione z daleka i nie jest zbyt wyrazne a to co maja na gebach bije na kilometr , jak dla mnie ohyda ![]() czarnulka tez widzialam twoje nowe zdj, sliczne gwiazdeczka jak rozwiazalas sprawe z Tz w koncu ?? |
|
|
|
#783 |
|
Rozeznanie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14884083]Niestety żadnego zdjęcia nie mam. Jutro wybieram się na 18 - nastkę, więc może zakręcę i zrobię sobie zdjęcie. Wtedy będę mogła coś wrzucić. Loczki są małe, ale znowu nie jakoś bardzo.
U nas te niektóre dziewczyny to są takie, że szok. Najlepsze, że tapety to miała bardzo dużo, a na mnie najeżdżała. Ale nic, nie będę sobie głowy zawracać. Marlenka może jakiś smoky? Niekoniecznie czarny.[/QUOTE] dzieki nie wiem co bede miała na oczkach zaraz wspolokatorka mnie pomaluje jest na 3 roku kosmetologi wiec sie nie obawiam i zawsze ładnie pomalowana jest, wrzuce fotkę co z tego wyszło a własnie robie sobie fale prostownicą
|
|
#784 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Już chyba z 15 moich znajomych go używa Kosztuje około 23 zł. Więc cena również jest rewelacyjna. Jedyny problem jest z dostaniem go. U mnie w mieście tylko jest w drogerii Natura i w jednym punkcie kosmetycznym ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Dziekuje ![]() Cytat:
jak ja lubię Was oglądać |
||
|
|
|
#785 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#786 |
|
Konto usunięte
|
Co tu tak cicho? Wszystkie imprezują?
|
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu dzisiaj pustki
idę się kąpać, TZ dzisiaj na męskim spotkaniu przy piwie ma przyjść po nim do mnie, póki co chyba sobie załączę "Gotowe na Wszystko" miłego wieczorku laseczki
|
|
|
|
#789 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc wszystkim
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
nooo straszne pustki
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam jeszcze jakiegos dola strasznego, dostalam okres i wszystko mnie wkurza ajć , swoją drogą mialam pytac ooodete jak tam sytuacja z tztem ale chyba sie wszystko wyjasnilo
|
|
|
|
#792 | ||
|
Wtajemniczenie
|
u mnie weekend na uczelni, ale jakoś się melduję
daje radę ![]() Cytat:
Cytat:
brak umiaru i gustu heheh [1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14881992]Ja mam taką 19. Mam włosy takie do połowy stanika. http://remington24.pl/sklep/lokowki-...gton-ci76.html---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Dokładnie to miałam ubrane krótkie spodenki,wiadomo nie pod tyłek, dłuższe takie, bo nawet specjalnie kupowałam nr większe, żeby była takie szerokie, praktycznie do połowy uda. Rajstopy no i długie skarpetki nad kolano, takie fajne ciepłe. I normalną bluzkę. Sama mama mówiła, żeby zaczęła w tym chodzić, bo mi leży w szafie. Jej ubrałam się po prostu z tłumu, ubrałam sie inaczej niż większość dziewczyn i już jakaś się znalazła, której coś nie pasowało. [/QUOTE]ehh co za ludzie normalnie, już nie można się wyróżniać a z twojego opisu widzę że musiałaś rewelacyjnie wyglądać i podoba mi się właśnie taka odwaga w ubiorze a nie ![]() ![]() w ogóle się takimi tępotami nie przejmuj, jak im coś nie pasuje to im coś powiedz mądrego i tyle, zresztą typowa zazdrość i ten jad jak zwykle u młodych dziewcząt ! u mnie też to jest nagminne w mieście i w szkołach, na ulicy itp... Uciekam, postaram się jutro wpaść tu do was Siwulka kiedy znów się rozjaśniasz ? |
||
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#794 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Miałam coś właśnie powiedzieć, ale się powstrzymałam. Koleżanka mówiła, że mogłam powiedzieć żeby się na siebie popatrzyła lepiej. Ja też już idę spać, bo mi się zaczyna usypiać. Dobrej nocki Wam życzę. |
|
|
|
|
#795 |
|
BAN stały
|
Tak rozmawialam z TZ obiceal ze sie poprawi.. no zobaczymy
![]()
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
dzieńdobry
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczka to powodzenia Wam życzę i miejmy nadzieję, że się naprawdę poprawi
kamciurka nie powinnam pewnie do tego namawiać ale może zjedz czekoladę, mnie zawsze pomaga a doła zakopaj miucci2 mam nadzieję, że zakręcisz i będę mogła zobaczyć efekty ![]() a i zapomniałam.... ..........:::::::::::DZIEŃ DOBRY AG::::::::::............
|
|
#798 |
|
Zadomowienie
|
. DZIEŃ DOBRY.
ale co tu tak cicho.
|
#799 |
|
BAN stały
|
Witam Was
Ja mam okropny problem.. na dzisiaj zapowiada się imprezka.. a mnie opryszczka tak zaatakowała, że mam całą górną wargę spuchniętą... Nie mogę mówić ani pić
|
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to bylo do przewidzenia, moj wczorajszy dol odbil sie na facecie i ogromnej awanturze, oczywiscie przez moje chore schizy, poszlam spac przed 5, a jeszcze o 6 jakis idiota mi domofonem non stop wydzwanial, dopiero jak go wylaczylam to moglam spokojnie zasnac, no i dopiero niedawno wstalam, a czuje sie masakrycznie![]() Czarnula nie wiem sama co z tym mozna zrobic, nigdy nie mialam zimna, ale wiem ze potrafi dokuczyc, moze ten zovirax czy jak mu tam, tylko czy to podziala do wieczora? |
|
|
|
|
#801 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam pamiętacie mnie jeszcze
.? Ohh mogę się dołączyć po raz kolejny?![]()
|
#802 |
|
BAN stały
|
Mój najukochańszy tż poszedł mi właśnie po plasterki Compeed
Ach jaki on jest kochany
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14881905]Fajna ta prostownica taka grubaśna strasznie.
Jej, dziewczyny normalnie padłam dziś w szkole. Od razu pomyślałam żeby Wam napisać. Byłam dziś rano w szatni i przyszły dwie dziewczyny, miały szafki niedaleko ode mnie. Jedna coś powiedziała do drugiej, a do mnie dolecaił oto dopiero po chwili. Tekst był taki "Ja nie wiem czy to jest szkoła czy burdel". Ja się nic nie odzywałam, bo i po co mam się produkować. A za chwile jeszcze dodała "Bo mi sie wydaje, ze szkoła, no nie?". Przeszłam koło obydwu ładnie, jedna tak się rozsadziła, że ciężko było przejść więc ją lekko potrąciłam. [/QUOTE]Boże ale zazdrośnice ![]() Wczoraj jak jechałam autobusem to też musiałam przywalić (potrącić) takim dwóm. Sobie usiadły jedna po jednej stronie druga na drugiej i nie miałam jak przejść To powiedziałam ładnie grzecznie "przepraszam" a te tylko milimetr łaskawie swoje nogi przesunęły To się zdenerwowałam i się na chama wepchnęłam, troszkę je porozpychałam, chyba przez przypadek jedną jeszcze dowaliłam, ale no co ja mam błagać takie glorie by ruszyły dupsko? No bez przesady, przeprosiłam by zrobiły mi miejsce ale nie zrobiły to miały pecha Za to jak wysiadałam to od razu się ustawiły tak że miałam miejsce do przejścia ![]() troszkę chamsko zrobiłam ale niestety same tego chciały Boże ja już chcę przejść moją metamorfozę na AG ![]() bo wiem doskonale co mam zrobić tylko kasy brakuje ![]() a tutaj śliczną dziewczynę znalazłam http://www.maxmodels.pl/syll_s.html |
|
|
|
#804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Moim nr 1 sa zęby, takie równe i bielusieńkie
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie mam tak samo *zęby wyrównać, zrobić bielutkie ![]() *uszy odstające zoperować *zapuścić włoski (narazie pomagać będą mi clipy jak je zakupię) *pazurki zapuścić (nie chcę tipsów) *znaleźć KWC wśród samoopalaczy (czaję się loreala sublime bronze ale jak poszłam do sklepu to zamiast go kupić kupiłam Tztowi ciepłą kurtkę)*umięśnić się (poprzez windsurfing (w czerwcu jadę na hel i mam gdzieś kolańco ja chce pływać), taniec na rurze , bieganie i fitness; bardzo chętnie to bym na siłownie chodziła, ale jak narazie to pewnie basen sobie załatwię)*pokupować ubrania w stylu Ag *a w przyszłości to piersi powiększyć i usta (ale to takie moje widzimisie, których nie jestem pewna w 100% czy je zrobić) Hehehe takie podstawy ![]() Czyli tak naprawdę to pieniędzy brak na zęby i uszy
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-10-24 o 12:58 |
|
|
|
|
#806 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hey dziewczyny
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najgorsze jest to, ze jak zwiaze włosy to tez mam wrazenie ze mi odstają ale ciiiiiiii
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Tz mi nawet to powiedział, to uwierz mi że mam Ja chcę nosić wysokie gładkie kitki a nie ciągle rozpuszczone włosy ![]() Tamto zdjęcie po prostu było zrobione lekko z boku a nie z przodu
|
|
|
|
|
#809 |
|
Zadomowienie
|
Czarnuleczkaaa - to ci współczuję , ja miałam zimno raz w życiu, i to trasznie przeszkadzało, a zanim zeszło mineły 2 tygodnie.
1985SiWA - moim numerem 1 też są bielutkie ząbki równe to mam, bo gdy byłam mała nosiłam aparat. neheszta - jakie zmiany. też mam takie plany , tylko zamiast operacji uszu, to nosa
|
#810 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam o wieleeee wiecej do zrobienia
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

.
witam ale drzemie w Tobie potencjał 
ma któraś jakis fajny link do make-upu który by do mnie pasował ;>?? help

zdjecie jest robione z daleka i nie jest zbyt wyrazne a to co maja na gebach bije na kilometr , jak dla mnie ohyda 

[/QUOTE]
a z twojego opisu widzę że musiałaś rewelacyjnie wyglądać i podoba mi się właśnie taka odwaga w ubiorze a nie 

i będę mogła zobaczyć efekty 

Zmieniam swoje życie na lepsze. Spróbuj i TY 
Przeszłam koło obydwu ładnie, jedna tak się rozsadziła, że ciężko było przejść więc ją lekko potrąciłam.