|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
Padam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Raczkowanie
|
Witaj, ja też jestem od niedawna
![]() Napisałaś, że masz wesele Pod Różą, byłam tam we wrześniu pytać o salę i Pani powiedziała mi, że nie robią i nie będą robić w ogóle zapisów na 2011 bo kończą działalność. W związku z tym od razu ta sala odpadła, chociaż poważnie bym ją rozważała... |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
Faworek witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Przyczajenie
|
Witaj, ja też jestem od niedawna
Napisałaś, że masz wesele Pod Różą, byłam tam we wrześniu pytać o salę i Pani powiedziała mi, że nie robią i nie będą robić w ogóle zapisów na 2011 bo kończą działalność. W związku z tym od razu ta sala odpadła, chociaż poważnie bym ją rozważała... Ja jestem umowiona na spotkanie 23 grudnia na wstepna umowe wiec wydaje mi sie ze wszystko gra.A co to za pani Ci tak powiedziala bo mi ta pani z recepcji powiedziala ze tez zapisow jeszcze nie ma a jednak.... |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Raczkowanie
|
Właśnie Pani na recepcji powiedziała, że już od 2011 nie będzie w ogóle organizowanych wesel. Być może właściciele zmienili zdanie skoro jesteś umówiona na podpisanie umowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Raczkowanie
|
Witaj Faworek!
![]() Dziewczyny, zastanawiam się czego się spodziewać po pierwszej wizycie w salonie sukien ślubnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#788 |
Przyczajenie
|
Ja bede uciekac
Jutro wczesnie wstaje Dziekuje za mile przywitanie do uslyszenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
ja wybralam suknie ktore chce przymierzyc no i babki z salonow tez jakies tam proponowaly. to chyba tez zalezy gdzie trafisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
Ja gdy przymierzałam suknie to te które sama wybrałam i te które pani mi przyniosła też
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam mieć dokładnie taki zestaw ale w końcu zdecydowaliśmy się na Pałac Tarnowskich.
#792 |
Zakorzenienie
|
Faworek, witaj
![]() No właśnie jak się przeszłam po salonach to też nie wiedziałam czego się spodziewać. Oprócz "ulubionej pani" jeszcze jedna była niezła. Manekiny ubrane w suknie stały na takim drewnianym podwyższeniu,a ona mi nawet bliżej podejść nie pozwoliła. Powiedziała że jak nie widzę to mi może jedynie delikatnie przesunąć.Jakbym zapytała o przymierzanie to już w ogóle by nie przesło
#793 |
Zadomowienie
|
Witaj Faworek !!!
Dzwonił tata i z psem juz lepiej. Nawet szczekał troche... ![]() Juz nigdy wiecej nie dam mu nic takiego... jakby umarł to nie darowałabym sobie tego... Michel nas trzyma w niepewności... Ja jakos o sukni nie mysle na razie. Po nowym roku zbiore sie do ogladania. |
![]() ![]() |
![]() |
#795 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#796 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
wowczyk - tu w Lublinie na pewno będzie większy wybór niż w Ostrowcu, ile salonów jest na samej Narutowicza.
![]() |
#798 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!!!
Jestem pierwsza. Zaraz jadę na dworzec, a stamtąd do Ostrowca ![]() Mąż był w domu przed 16-tą. Trzymam, trzymam, bo czekałam z tym do rana. Ale znowu się rozczarowaliśmy z mężem ![]() ![]()
#799 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
michel pytalam ze wzgledu na test o ktorej maz wraca. szkoda ze negatywny w takim razie mysle ze powinnas isc do lekarza. ja dzisiaj mam wizyte u ginki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Zadomowienie
|
Faworek witaj
#801 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zadomowienie
|
Witam i ja. Ja tez mam lekki tydzień ale to z tego względu ze sama sobie taki zrobiłam bo lenia troche złapałam a i zeby nie narazać sie na chorobe
![]() Ja dzis po świczeniach do domku pakować sie i na Bełchatów wyruszamy. Pewnie nie bedzie mnie przez weekend i bede miec sporo do nadrobienia... Michel to na pewno powinnaś pojsc do lekarza!! Aniu zazdroszcze Ci tej fasolki małej... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja - dzisiaj chorobowo.
Byłam u lekarza. Niby sam kaszel to by mnie w życiu nie zaciągnął do przychodni ale rano się obudziłam z jakimś guzem pod pachą i się wystraszyłam. Podobno mam powiększony jeden węzeł chłonny i jakąś infekcję wirusową. Także leków żadnych nie dostałam. Nawet się okazało, że z moją chorobą nie mogę nawet gripexu zażywać. Dostałam zwolnienie do środy i mam się wygrzewać. Wpadłam tylko na chwilkę się przywitać i spadam do łóżeczka. Madziu super, że z pieskiem już lepiej. Michel przykro mi. Ja na Twoim miejscu wybrałabym się teraz do lekarza, chociaż mi moja pani ginekolog powiedziała, że normalna zdrowa kobieta raz w roku może nie mieć okresu z różnych powodów. Ja tak miałam po powrocie z Ukrainy. Może Tunezja tak na Ciebie wpłynęła.
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisz potem jak wrażenia ![]() ![]() Madziaciu to fajnie, że z pieskiem lepiej ![]() Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-11-19 o 09:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Aga no to lez w lozku i zdrowiej. ja dzisiaj meza wyslalam do lekarza bo go gardlo bolalo no i dostal antybiotyk i P. doktor powiedziala ze dobrze ze tak szybko przyszedl to jeszcze sie ropa nie zebrala. ja od razu go wyslalam bo balam sie zeby mnie nie zarazil i mamy separacje na 5 dni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Michel szkoda, jednak miałam nadzieję że będzie dzidzia.
Ja jutro jadę do Opola na ślub (ślub w sobotę), nie wiem nawet w co się ubrać, bo to tylko ślub w urzędzie, bez weselicha. Wieczorem mamy się spotkać w domu u Młodych na imprezce, ale też bez szaleństw bo Panna Młoda z dzidzią w brzuszku. No i w piekarniku ciasto czekoladowe z gruszkami. Nie wiem czy się uda, ale na razie wygląda super. Tylko dalej nie wiem czy cukier brązowy to to samo co trzcinowy - ciemny ![]() Ale ryzyk fizyk, innego nie widziałam w sklepach. Ciasto piekę dla rodziców Tżta szczególnie dla taty, bo jeszcze nie poznałam i trochę się boję. Więc zabieram łapówkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
wydaje mi sie ze brazowy cukier to wlasnie z trzciny ale glowy sobie uciac nie dam
![]() to sprytnie sobie wymyslilas ![]() ja jakos nie mam wogole ochoty na slodycze. na sama mysl o nich mnie mdli juz sie nie moge doczekac az wszystkie zaczniecie pokazywac suknie i inne pierdółki ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2009-11-19 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Noo jak ja będę pokazywać to Twoja dzidzia będzie już pewnie chodzić i mówić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
no nie przesadzaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.