|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Cytat:
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Podam sytuację mój kolega ma dziewczyne niby super związek a tu dowiaduje się, że ma drugą na boku i sam nie wie z którą chce być więc powiedzmy, że umieszczę pierwszą na zaproszeniu nie wiedząc o sytuacji i on z nią zerwie a zechce przyjść z drugą to ja na miejscu drugiej powiedziałabym nie ide bo nie mam zaproszenia widocznie mnie nie chcą widzieć i tłumaczenia nie pomogłyby a co do siostry to nie wierze, że nie chce ślubu tylko poprostu co ma powiedzieć rodzinie widząc podejście swojego mężczyzny do tych spraw, to tak jak ktoś nie może mieć dzieci mówi w rodzinie, że stawia na kariere bo takie przypadki również znam
.
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Więc gadamy tutaj o różnych sprawach związanych z organizacją ślubu
![]() Wiesz, jestem w szoku, bo przed chwilką zamówiłam zaproszenia, a tu już na maila dostałam propozycje tekstów i wybór czcionek no i wierszy!!! Szkoda, że Piotrek ma dzisiaj pracę, bo byśmy już dzisiaj mogli wybrać jaki tekst ma być wpisany W ogóle myślałam nad tym, żeby za zaproszeniu umieścić zamiast wiersza fragment jakiejś piosenki Myślałam nad Nosowską, Kazikiem, czy Myslovitz Zaraz poszukam tych fragmentów i Ci napiszę o co mi chodzi
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj to szkoda ze go nie ma, a bedzie wieczorem? to czekam i zobaczymy
|
|
#787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cham kurde, bo jak można po latach związku powiedzieć dziewczynie, ze się jej nie kocha i mało tego nigdy nie kochało!!! ![]() Myślałam nad tym, żeby zapisać na zaproszeniu nazwiska tych bardzo pewnych, ale prawda jest taka, że nic nie jest pewne Mi też się wydaje, że moja siostra tylko taka gada, bo kto nie chce wziąć ślubu? Ja też tak gadałam, jak się rozstałam z moim byłym facetem, wtedy też twierdziłam, że tylko wolny związek, ale teraz nie wyobrażam sobie, że miałabym być z Piotrkiem bez ślubu U mojej siostry to jest w ogóle zakręcona sytuacja, bo jej facet ma dziecko i jest po rozwodzie mimo bardzo młodego wieku, bo ma 29 lat i 5 letnią córkę ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
![]() Chciałabym umieścić następujące fragmenty utworów: "Więc spleć palce z moimi palcami i chodź!!! Prowadź i daj się prowadzić, Tam gdzie czeka nas czas, Dobry czas spełnienia" K. Nosowska "Nawet gdybym ślepy chciał podążać w ciemności, Tylko wtedy wyjdę do słońca, kiedy Ty, Pójdziesz ze mną, tak naprawdę, do końca" Myslovitz Te dwa podobają mi sie najbardziej i wydaje mi się, że pasują
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zmienia sytuację bo wiesz zraził się raz i Twoja siostra wchodząc w to wiedziała, że raczej ślubu nie będzie ech ale podziwiam ją za odwage
|
|
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oba bardzo fajne ale mnie osobiscie bardziej ten 1 sie podoba
|
|
#790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kłocili się o to ostro, ale siostra w końcu ustąpiła A on ją nazwyczajniej okłamał i tyle ![]() Też ją podziwiam, bo ja sobie nie wyobrażam być z takim facetem ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
Oba sa fajne i oba pokażę Piotrkowi, ale ja się skłaniam bardziej do pierwszego Jeszcze poczytamy, co proponują nam Ci od zaproszeń i cosik wybierzemy
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Aniu bede na troszke spadac bo ide z przyszla tesciowa i szwagierką na sklepy z ciuchami, troszke mi sie nie chce bo taka nie wyspana jestem no ale trudno
![]() to do wieczorka jesli oczywiscie bedziesz ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
a my mamy taki Ty i Ja spośród tysięcy mocno trzymamy się za ręce, niezwykły dzień, doniosła chwila i szept nieśmiały: miły... miła... Odtąd już razem zawsze i wszędzie. Tak miało być i tak niech będzie. /Bolesław Leśmian/
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę Ci, że masz taką super teściową, ja z moją nigdy nie będę miała pewnie takiego kontaktu ![]() Wieczorkiem zapewne będę, więc pogadamy sobie ![]() A wiersz macie śliczny!!! Podeślę potem te, które my wybierzemy ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Do wieczorka
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to juz jestem ciekawa ktory![]() to do wieczorka i milych zakupow
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka jest fajna, ale ja bym takiego fasonu dla siebie nie wybrała, bo bym brzydko w takim wyglądała
![]() Ale dekolt wykonany mistrzowsko
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
sliczna
![]() to do wieczorka dzieczyny narka
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do wieczorka ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
I tak szłam kiedyś z mamą i jej mówię, że kiecka jest zarąbista i moim marzeniem jest, ją mieć, a moja mama mi na to, że mi ją kupić, jak mi się ona tak marzy i będę ją sobie zakładać w domu, jak będę sprzątać albo oglądać Tv Fistaszek, może lepiej nie oglądaj już sukienek, bo jeszcze rzeczywiście kupisz drugą ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Dobra, ja też uciekam, bo mama kończy o 15:15, a jeszcze dojechać po nią muszę ![]() Będę wieczorkiem
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!!!
U mnie tak dzisiaj przysypało, że szok!!! śniegu po same łydki!!! Przy okazji odwiedziłam mój ulubiony sklepik z ciuchami i wróciłam z nowym podkładem i prześliczna sukienką Od razu mi się humor poprawił Dzisiaj ostatecznie wybieramy tekst do zaproszeń i będę mogła wyczekiwać listonosza
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u mnie znowu pada deszcz badziew ![]() a jak tam wczorajsze zakupy? bo widze ze dzisiaj sie udaly sukieneczka fajnie a jaka tak bardziej elegancka czy na luzaka i jaki kolorek?a jaki kupilas podkladzik jest godny polecenia? ![]() czyli dzisiaj wreszcie wyberacie tekst to daj znac jak juz zapadnie decyzja ![]() ja dzisiaj od rana sprzatalam bo jutro mamy gosci, a teraz wlasnie upieklam moje ulubione ciacho
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj zakupy się za bardzo nie udały, ale dzisiaj sukienka kupiona Strasznie dawno nic sobie nie kupiłam, więc tym większa radość z tej sukienki Sukienka jest w kolorowe kwiaty, z tyłu zapinana na zamek i ma taką fajną zakładkę na biuście Jak ją zobaczyłam to od razu się zakochałam ![]() Podkład kupiłam Maybelline'a Affinitone Już go kiedyś miałam i byłam zadowolona, więc stwierdziłam, że lepiej znowu nie ryzykować i kupić cosik sprawdzonego Tydzień temu kupiłam Rimmel'a Stay Mate i powiem Ci, że większego gówna nie miałam w życiu!!! Fatalnie się rozprowadza i do tego w ogólne nie kryje A Tobie jak tam się udały wczorajsze zakupy z teściową? Ja dzisiaj wieczorkiem idę na 2012 do kina. Miałam iść z Piotrkiem, ale się okazało, że ma szkołę niby do 19:00, a film jest na 19:30 i nie zdąży dojechać. Wkurzył mnie ogólnie i postanowiłam, że pójdę sobie do kina bez niego Pytałam mu się kilka razy, czy rezerwować bilety na sobotę wieczór, a on, że tak, jemu pasuje, zarezerwowałam, a on mi wczoraj, że może zadzwonię i przełożę na niedzielę, bo on ma szkołę Jakie ciacho upiekłaś? Zjadłabym sobie ciacho Ale niestety zaczęłam dietkę i słodyczom mówię zdecydowane NIE
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to wczoraj bylam tak do towarzystwa bo moja przyszla szwagierka jakis czas temu kupila sobie ode mnie sukienke bo strasznie jej sie podobala i ladnie lezala chwile potem znajoma jej mamy zapytala czy moze jej pozyczyc i wyobraz sobie ze jej ja zniszczyla, oddala jej kase i byla wlasnie sobie jakas kupic, ale ja bym byla wsciekla gdyby mnie takie cos spotkalo ![]() ale Cie zalatwil, no ale masz racje czemu przez niego masz zrezygnowac z mile spedzonego wieczorku tym bardziej, ze tak na ostatnia chwile Cie informuje, skoro juz sie nastawilas to idz bez zastanowienia![]() a ciacho takie czekoladowe z orzeszkami bardzo latwe chyba nigdy latwiejszego przepisu nie widzialam jak bedziesz chciala to moge podac ![]() Lukasz teraz robi karpatke strasznie lubie ![]() no ja tez juz mialam ograniczyc ale sama rozumiesz jak sa goscie to jak mam sobie odmowic nawet nie wypada ale od poniedzialku juz musze na 100%
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wkurzył mnie Piotrek z tym kinem na maxa!!! Jak wczoraj wieczorem mi oznajmił, że raczej nie zdąży i żebym przełożyła bilety na niedzielę, to się ostro wkurzyłam!!! Może go to czegoś nauczy!!! Dzisiaj mi napisał, że postara sie dojechać, ale nie wie, czy da radę. W razie co przyjedzie do mnie po kinie. Ciekawe czy sprawdził niektóre nazwiska gości ze swojej strony. Przypuszczam, że nie i znowu się będę musiała denerwować Przepis na ciacho poproszę Może upiekę jutro, jeśli będę miała wszystkie skadniki Chociaż ta dieta...![]() Bym musiała jakieś 5 kg zrzucić Mam nadzieję, że dam radę A na miejscu Twojej przyszłej szwagierki bym się ostro wkurzyła!!!
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to widze ze ty tez bedziesz pedalowac ja strasznie tez lubie bieznie ale nie chce mi sie chodzic po silowniach szkoda ze sa takie drogie bo bym sobie kupila prosze Cie ty i przerazona waga na ktoryms watku czytalam ze sie zazwyczaj miescisz w 34 tez bym tak chciala Juz podaje przepis: 2 gorzkie czekolady najlepsze sa wedla , kostka masla, 100g mąki, 300g cukru i orzeszki wloskie a no i 6 jajekczekolade z maslem roztopić w kapieli wodnej, jajka ubic dodac make, cukier i dalej ubijac dodac mase czekoladowa wymieszac i dorzucic posiekane orzeszki piec 20 minut w 200 stopniach piekarnik nagrzany i najlepiej wsadzic do lodowki na troche bo jak jest zimne to jest lepsze chyba o niczym nie zapomnialam
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Ja dziś kupiłam bieliznę do ślubu
i jeszcze buty nacodzień i bluzeczke i jestem mega zadowolona a pozatym z panem od obrączek jesteśmy umówieni na przyszły tydzień i wogóle mam dobry dzień.
|
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to widze ze rzeczywiscie udany dzien, tez bym sie cieszyla jak bym tyle rzeczy kupila a bielizna jaka jesli mozna zapytac? tzn majetczki i staniczek czy jakis gorsecik moze?
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
taka oto http://www.donna.pl/kolekcja/kolekcj...t/natalie/s/24 także udane zakupy były a mój troche marudził ale przy wyborze bielizny już był miły i nawet zakupy mu się spodobały
![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak mogłoby byc inaczej to oczywiste, ze przy bieliznie juz byl mily
|
|
#809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie film rzeczywiście przereklamowany i cholernie długi!!! Ja bym go skróciła o całą godzinę, bo masa była wątków zupełnie niepotrzebnych!!! No i oczywiście przeżyli w większości Amerykanie W ogóle o mało co bym nie dojechała do kina, bo są takie zaspy, ze szkoda gadać!!! W jedną wjechałam i już myślałam, że nie dam rady wyjechać, ale na szczęście się udało Piotrek do kina nie zdążył dojechać i poszłam sama, po filmie do mnie przyjechał i się troszkę pokłóciliśmy, bo stwierdził, że się pośpieszyłam ze zamawianiem zaproszeń!!! ![]() Dzięki wielkie za przepis Niestety nie mam w domu gorzkiej czekolady, ale może to i lepiej bo dietę będę cały czas trzymać ![]() A moja waga mnie naprawdę przeraża Zawsze ważyłam 47-48 kg, a teraz od wakacji przytyłam strasznie i mam 53!! Do tego tłuszcz mi się zaczął odkładać na brzuchu i udach i zaczynam się z tym niedobrze czuć Najbardziej załamałam się wczoraj, kiedy przymierzałam sukienkę, bo mieściłam się w rozmiarze 34, a teraz masakra, wszystko mi się wylewa bokami Trzeba się za siebie ostro zabrać i poprawić sobie samopoczucie ![]() Cytat:
![]() Też mi się marzy pas do pończoch Przez te zaspy to nawet nie wiem, czy uda mi się dojechać do krawcowej
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Musze mieć na pierwszą przymiarkę. Butów wcale nie ma z czego się nie cieszę i chyba muszę się szrpnąć na te dla tancerzy z tym, że cena podstawowej wersji to 230zł ;(
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

Kiedyś zaczęłam czytać sobie te różna ślubne przesądy i normalnie masakra 

Cham kurde, bo jak można po latach związku powiedzieć dziewczynie, ze się jej nie kocha i mało tego nigdy nie kochało!!!
Ja też tak gadałam, jak się rozstałam z moim byłym facetem, wtedy też twierdziłam, że tylko wolny związek, ale teraz nie wyobrażam sobie, że miałabym być z Piotrkiem bez ślubu 

Kłocili się o to ostro, ale siostra w końcu ustąpiła 

ja chce dwie suknie do slubu

Zawsze ważyłam 47-48 kg, a teraz od wakacji przytyłam strasznie i mam 53!!