|
|
#781 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Cytat:
|
|
#782 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama się przekonasz na kolacji![]() Czemu ? ![]() Cytat:
Cytat:
dasz rade![]() ![]() I zgadzam sie co do prezentu
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy, witamy !
|
|
|
|
#785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#786 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
dzisiaj niechcący trafiłam na wątek spodziewających się rozwiązania niebawem, to sobie poczytałam, pooglądałam zdjęcia świezo upieczonych dzieciaczków, powzruszałam się
a teraz jeszcze Carmi mnie dobija piosenkami z dzieciństwa
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc tusiulka!
![]() Kalendarza nie zrobie, bo ten mózg by nie przekładał kartek na nastepny miesiąc, znam go :P album taki duzy... byloby fajne. myslalam o takim w formie duzego "plakatu" w antyramie... |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co ja mam o sobie opowiedzieć. Jesteśmy ze sobą prawie 2,5 roku (dokładnie 2 lata 4 miesiące). Oboje jeszcze studiujemy. Mój K. jest starszy o rok ode mnie. No i... hmm... Nie wyobrażam sobie życia bez niego ![]() Hehe u mnie jest wręcz odwrotnie Przypomniała mi się pewna historia. W lato byliśmy na spacerku w parku, usiedlismy na ławce i rozmawialiśmy, nagle patrzymy, a tutaj podchodzi do nas maleństwo, które jeszcze na nóżkach się chwiało i trzymała je za rączki mama (podejrzewam, że miało koło roczku). Uśmiechnęło się do mnie i w ogóle zaczęło coś gaworzyć, gdy tylko mój K. spróbował zwrócić na siebie uwagę dzieciaczka uśmiechając się do niego, mały skrzywił buźkę i się rozpłakał. Miałyśmy niezły ubaw z mamą tego malca, z mojego faceta :P No cóż, wystarszyło się go dziecko Ale ogólnie to mój K. bardzo lubi dzieci, ja również, jednak jakby przyszło do przewijania, to wątpie, czy by tak szybko się za to zabrał, jak zabiera się za zabawę z moim siostrzeńcem
|
|
|
|
|
#789 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie płacz mnie też zawsze wzruszają takie dzieciaczki na Ciebie też przyjdzie pora![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#790 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, pewnie pomyślicie, że to młody wiek, że na wszystko mamy czas, ale jak się czegoś tak bardzo pragnie... Ah... Poza tym, jakby miało dojść do ślubu, to minimum za 2 lata, bo zanim On się zbierze z zaręczynami, zanim się trochę kasy uzbiera, zanim cokolwiek... |
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Karmelku
Taki bukiecik ode mnie Życzę Ci, żeby Ci się buźka śmiała każdego dnia Edytowane przez Biska Czas edycji: 2010-01-28 o 13:59 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#792 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
w zasadzie same młode Ja też 20 (skończę w marcu heh) a na wątku jestem od II części, czy od końcówki I heh Witam(y) jeszcze raz a ja zaraz do pracy muszę iść niee chcee mi sieeeee.... to przez ten zjechany humor!
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście nie mam czasu nadrobić, dopiero wróciłam do domu i już siadam do immunologii. Jutro mój sądny dzień, tak bardzo się boję
(((Ale... Carmi w dniu Twojego święta życzę Ci, żeby w życiu układało Ci się zawsze po Twojej myśli ![]() Mam dzisiaj koszmarny dzień, znaczy mam mega farta. Ale po kolei: Musiałam wstać przed 6. zanim brat pojechał na narty, żeby wydrukować sobie jeszcze raz ściągę na egzamin u niego, bo stwierdziłam, że nie doczytam się i muszę mieć większą czcionkę Oki wydrukowałam, poszłam spać, budzik na 7. Wstałam o 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Chwila konsternacji co robić i tyle co się ubrałam, nic nie piłam, nic nie jadłam, żadnego makijażu, nawet siku nie zrobiłam wyleciałam z domu i normalnie wskoczyłam facetowi przed autobus bo już odjeżdzał i mnie wpuścił na szczęście Jeszcze skomentował: tak blisko mieszka i jeszcze się spóźnia, a ja:zaspałaaam Kurde ale miałam farta, następny autobus za pół godziny, że zdąrzę na ten egzamin to bym sobie mogła pomarzyć Dojechałam ufffff, zdąrzyłam przed babką i zajęłam sobie wymarzoną miejscówę, czyli pośrodku. Ciężko było ściągać, bo aż dwie wstrętne zołzy pilnowały, no ale nie byłabym sobą gdybym po takim pełnym poświęceń poranku się poddała. No więc ściągałam jak szalona, hope ze zdam I wracając też ledwo co na autobus zdąrzyłam, przez co nie musiałam czekać pół godziny w przemokniętych butach (wiedziałam, że mi przemokną, ale cholewki w miarę szerokie, więc je wybrałam, żeby szybko ubrac i na autobus zdąrzyć, a jak widzicie ledwo ledwo) Ogólnie koszmar i boję się jutra. Kciukajcie za mnie proszę Was o 8. rano, bo to moje być albo nie być (
Edytowane przez Claris Czas edycji: 2010-01-28 o 14:04 |
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwile, chciałam złozyc zyczenia karmelkowi naszemu
wszystkiego najlepszego z okazju urodzin! Duzo zdrowia, miłosci i spełnienia marzeń. i "...." ![]() lece sie uczyc na tą poprawke. Powiem Wam tylko, ze humor mam do dupy, bo jak juz pisałam wczesniej, duzo od tej poprawki zalezy jak sie potoczy moja dalsza nauka na tej uczelni. Poprawke mam 15 lutego, wiec juz prosze o kciuki I pewnie przez te dwa tygodnie bede bardzo rzadko wchodzic, wiec nie zapomnijcie o mnie!![]() Buziaczki do wszystkich zazdrosnic!
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze! |
|
|
|
|
#797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do dołowania, albo i nie (jednak piosenka fajna) to polecam http://www.youtube.com/watch?v=-NsxB2lqxj0 Insane współczuje, ja dopiero niedawno z uczelni wróciłam, z zamiarem uczenia się do egzaminu i jakoś mi to nie wychodzi, nie wyspałam się przez tą naukę i dzisiaj jestem nie do życia nawet kofeina nie pomaga... I w ogóle smutno mi jak nie wiem... Kurde mógłby ten mój K. się domyślić, przyjśc chociaż na chwilę i mnie przytulić... |
|
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tisiulka, cześć Jesteście młodzi, ale tu dużo dziewczyn jest w tym wieku. I nas młode i te starsze łączy tutaj jedno pragnienie Chociaż wydaje mi się, że po 2,5 latach związku facet ma prawo jeszcze do końca nie być pewnym swojej małżeńskiej przyszłości w tym wieku, ale dobrze, ze Twój już się określił A ja sama nie wiem czy chcę dzieci. W sumie jak pomyślę, to nie byłabym za dobrą mamuśką... Zresztą Stanęło na tym, że jeśli TŻ będzie miał stacjonarną robotę, to będą dzieci. Jak będzie miał w systemie 2 tyg lub miesięcznym, to będziemy żyć tylko we dwoje. Ale tak miło powspominać dzieciństwo ![]() Claris jaka masakra! To teraz się wygrzej, odpocznij chwilkę Oczywiście, będę trzymać kciuki
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-01-28 o 14:08 |
|
|
|
|
#799 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś tutaj ma urodzinki!
) To ja też się oczywiście dołączam do życzeń! Wszystkiego najlepszego Karmelku
|
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Biska, medeline dziękuję moje kochaniutkie
![]() Aa i witam nową zazdrośnicę )
|
|
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kobieto, jak Ty takie szczęście masz, to z immuno na pewno sobie poradzisz! Ja siedzę przed kompem, miałam się od 10 uczyć, a nie zrobiłam nic poza położeniem notatek na kolanach nie wiem, liczę na fuksa, mam przeczucie, że się nie przeliczę i oby nie było mylne ![]() Coś jeszcze miałam pisać, ale zapomniałam.
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Pony, może upiecz jakieś ciasteczka w kształcie serduszek, zrób na nich jakieś fantazyjne wzorki, napis czy co tam...? Zapakuj w celofan, obwiąż wstążką, coś tam dorzuć...? Napisz list miłosny, nie wiem no xD
Ew daj mu skarpetę z napisem: zbieram na pierścionek ![]() Claris dla Ciebie wszystko Justynko, no... oby poszlo Ci dobziu
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skarpetka bylaby fajna listy milosne juz chyba ze 4 dostal ![]() chyba zostane przy opcji zeby zrobic te zdjecia na duzym arkuszu, przyozdobic ladnie i w antyrame |
|
|
|
|
#805 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#806 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak wszystko ściągnęłaś to zaliczysz geografie a jutro pewnie ,że będziemy kciukać![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#808 |
|
Raczkowanie
|
W ogóle to trochę dyskryminująca piosenka, czemu nikt nie wymyślił piosenki "Ja chcę mieć męża!"? :P
Dla wszystkich studĘtek Na poprawę humoru! http://www.youtube.com/watch?v=jySzLAuIke4http://www.youtube.com/watch?v=XAQhq...eature=related |
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak z doskoku dzisiaj odpisuję, bo mam ostatnio jakiś nawał pracy w pracy
![]() Ale to "ja biedna nieszczęśliwa" mnie rozwaliło Z jakąś bajką mi się kojarzy ![]() Cytat:
Jako (prawie) 29-latka walczę o prawo do młodości dla nas ![]() aaaaaaaaaaaaa i witam nową zazdrośnicę jeszcze
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
O mnie zapomniała a ja tu z kwiatami...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.

Sama się przekonasz na kolacji

a teraz jeszcze Carmi mnie dobija piosenkami z dzieciństwa 

jaka masakra! To teraz się wygrzej, odpocznij chwilkę 

a ja tu z kwiatami...