|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
Ale Wam się koci temat zrobił
ja tez bym chciała taką kulkę puszystą, ale teściowie maja psa-zabójce takiego kundla, nie za duży, ale jest świrem,szczeka na tych którzy do domu wchodzą i na tych, którzy wychodzą , a obcych to by zeżarł, taki niby odważny. A jak jego obrończyni w pracy (teściowa) to chowa się przede mną nie lubię go. Jak juz jest wieczór a wyczuje że idę do łazienki to też warczy. Póki teściowa w domu to brytan, a jak jej nie ma to nawet nie wiem gdzie on jest, ale najczęściej pod łóżkiem u nich w pokoju ![]() Cytat:
![]() Cytat:
przez tego wariata teściów nosiłam go na rekach ciągle i wąchałam, bo pachniał jeszcze szczeniaczkiem i mlekiem mamy a był taki mini mini że bym go zjadładobrze wymyśliłas to imię, nawet pasuje ![]()
|
||
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz byl na nartach z kolegami, a tak tylko od czasu do czasu do niego na piwo przychodza, ale bardzo rzadko...no a to klasowe spotkanie to nie moge mu zabronic, zreszta wykorzystam to w przyszłosci ![]() Lanai dobrze Ci poszło z tymi życzeniami
|
|
#784 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny ale dajecie czadu
Normalnie to jescze muszę jakiś placek upiec chyba będzie to rafaello i sałatkę zrobić A do wieczorka już nie dalego. Ja z miśkiem wybieramy się gdzieś na miasto do knajpy posiedzieć. Dziewczyny udanego weekendu życzę BUUUZIAKI
|
#785 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie ta "Marina" wciągła że szok
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Znów na sekundę zajrzałam, ale nadrobię wieczorem, bo na 17 wychodzę
Właśnie skończyłam psiątać, teraz pomaluję pazurki, przebiorę się i mykam ![]() Aaaaa, przy okazji weszłam na wagę... I znów kilo mniej
|
#788 |
|
Zadomowienie
|
Chciałam się pochwalić, że mam wyniki z ubiegłotygodniowych egzaminów. Zaliczyłam na 4,5 i 5,5
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() HONOLINKO KOCHANA-MILOSCI, WYROZUMIAŁOSCI I SAMYCH PIEKNYCH DNI W JUZ "WASZYM" ŻYCIU a ja wrocilam
uwielbiam te wypady z is;p ale bez meta sie obylo, gdyz po pierwsze,kiedy wyznalam,.ze mialam prawie biale wlosy moglam zapomnjiec o zdjeciu farby a po drogie-rudy to ponoc noz w serce dla mojego fryzjera;p i musi mnie przed tym chronic;p sis sie wygadala,ze slub planujemy,wiec stwierdzil,ze do tego czasu "wlosy wyjda na ludzi"![]() a teraz musze wypic zielona herbatke i syzkuje sie na walentynki z M.-rodzice o 17 wychodza ![]() |
|
|
|
#790 |
|
Zadomowienie
|
Luesita pokaż mu co potrafisz
![]() Dobra jest etraz nazwa wątku. Jak zminimalizuję okno, to na pasku się pojawia "Serwery się...." Nikt nei kuma, o co kaman
|
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pieknie!kurcze ale macie fajnie... tak sobie idziecie do knajpy z TZ,. ja tez chce
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
no ja dopeiro teraz mam chwilke i biore sie za nadrabianie a mam az 10 stron;/
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Lanai
![]() ja bym wolała, żeby TŻ nie wychodził sobie na imprezy, ale co robić... W czwatrki zawsze spotyka się z kolegami - grają w piłkę i potem zawsze jadą na piwo. Kiedyś spotykali się w piątki - wyobrażacie to sobie? Ile ja musiałam prosić, grozić, żeby przestali jeździć w piątki... :/ |
|
|
|
#794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja bym chciała żeby P po ślubie coś dla siebie robił mój tata np ma piłkę 2x w tygodniu i to jest fajne moim zdaniem |
||
|
|
|
#795 | |||
|
Zakorzenienie
|
a ja sie zastanawialam o co chodzi z tymi sutami
ale super ![]() Cytat:
pięknieCytat:
![]() udanego wieczoru Cytat:
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
dotta i karolinusienka kiedyś pisałyście o dietkowym chlebku
można przepis bo mi się chleba chce jak diabli
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Lanai
za ocenki ojjjjjjj poakza,pokaze...;p:brzyda l:dokaldnie-ja tez bym chciala,zeby TŻ mial jakas pasje,ale dla niego pasja to "kabelki";p kiedys byl z chlopakami na pilce,ale stwierdzil,ze pt mu nie odpowiadaja, bo to czas dla nas... ![]() ale moj tata...ech...odkad jest na emyryturze to tylko w wiosne i lato sie uaktywnia-a tak ciagle TV Stysik nie ma co pokazywac
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
a moi rodzice to mają hopla na punkcie łażenia po górach; nawet jak jest paskudna pogoda, to potrafią iśc
no i zaraziłam się tym od nich i też się włóczę z TŻ po górkacha teraz musze sprzatać, mamuśka z tatą na kulig wybyli i ja na miotle i mopie będę latać
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
ja się cieszę, że w tę piłkę gra, ale powiedzcie - czy to nie wystarczy raz na tydzień spotkać się z kolegami? Trzeba jeszcze mnie w sobotę samą zostawić i jechać sobie gdzieś?
W dodatku, ostatnio powiedziałam wprost, że nie chcę, żeby miał wieczór kawalerski i jestem w stanie zagrozić, że ślubu wcale nie będzie, jeśli się uprze. Ja znam jego kolegów - to nie jest tylko picie. Na ich wieczorach kawalerskich są striptizerki i bóg wie, co jeszcze. Myślę, że to nie takie dziwne, że nie chcę, prawda? |
|
|
|
#800 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze teraz wyniki z jednego egzaminu i egzam do napisania z seksuologii ![]() My dzisiaj siedzimy w domu, będziemy przestawiać szafę... mam taki syf w pokoju, ze .... ![]() Cytat:
![]() Mój dosyć często chodzi ze znajomymi z pracy na kręgle, a ja w tym czasie wychodzę do koleżanki/jadę na zakupy/czytam/lenię się/upiększam się ![]() Anemeon (trudni nick:P) a Ty będziesz miała panieński...
Edytowane przez Lanai Czas edycji: 2010-02-06 o 16:35 |
||
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
no chyba też by mnie coś ruszyło jakbym wiedziała, że taki wieczór kawalerski się zapowiada, ale znając mojego TŻ i jego podejście do takich striptizowych rozrywek, to ni mam się o co martwić
a tak w ogóle, to u nas większość praktykuje wieczory kawalersko - panieńskie, po prostu taka wspólna impreza - jakoś się tak porobiło przez ostatnie dwa lata, jak mieliśmy wysyp ślubów
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
no, jeśli TŻ nie będzie miał kawalerskiego, to i ja nie chcę mieć panieńskiego. Myślałam o jakiejś wspólnej imprezie dla znajomych - np. wynająć miejsca w knajpie i zaprosić najbliższych znajomych - dużo jest par, więc nie byłoby to takie głupie, ale dla D. jest to nie do pomyślenia, uważa, że znowu "wydziwiam"...
|
|
|
|
#803 |
|
Zadomowienie
|
Mój to pewnie wypije z kolegami w jakimś barze i tyle. Ale może mu się odmienić
![]() Honolinka jesli ma ślub na 16.00 już ślubuje
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie! już może nawet po...
|
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie fajne ja też czasem się cieszę że mam wyro dla siebie, może lipcowe PM tak maja a koleżanką się nie przejmuj, niech się cieszy ze się jej tak życie ułozyło i zrozumie wreszcie że nie wszystkich na wszystko stać ![]() ![]() ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16991673]Zmykam dziewczynki spać,bo jutro nie mogę mieć worków pod oczyma .I trzymajcie kciukasy za mnie jutro .Buziole .[/QUOTE]Powodzenia! Żeby to bł najpiękniejszy dzień! ------------------------- Cześć Laski
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
anemeon hmmm....nie wiem co ci radzic, bo "grozenie"to nie jest wyjscie.pamietam,ze byl czas,ze tez sie "balam"co to bedzie u mojego m.,bo jego brat jest erotomanem i pewnie mu jakas d..e zalatwia.z kolei moje koelzanki tez sa zboczuszki;p i moze mi zaltwia chipendalesa hehe;p ja do tych spraw teraz podchodz elekko...bo mnie nie ajraja tacy faceci-jedyne co to smiech znich,a wiadomo jak to daceci zkolei-lubia patrzec na innekobiety
mysle,ze przed slubem bede sie amrtwic ale TŻ mowi mi,ze "niby" jego takie cos nie kreci i pewnie sie tylko napija...
|
|
|
|
#807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() on mowil, ze nic nie wie i wogolle ale jakby mial kawalerski to pewnie pojdzie na piwo z kumplami i tyle. ale ja nie wierze, ze kumple mu nie zafunduja lepszych rozrywek myslalam ze ja tylko mam takie poglądy a tu prosze ![]()
Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2010-02-06 o 16:46 |
||
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym chciala
![]() aaa striptizera bym nie chciala. brzydzą mnie tacy kolesie.. ble... to by mi popsulo wieczor
|
|
#810 | ||
|
Zakorzenienie
|
fikasz?
pokaż ![]() Cytat:
moj pewnie w domu sie kolegami upije... chociaz kto wie Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.

ja tez bym chciała taką kulkę puszystą, ale teściowie maja psa-zabójce
takiego kundla, nie za duży, ale jest świrem,szczeka na tych którzy do domu wchodzą i na tych, którzy wychodzą , a obcych to by zeżarł, taki niby odważny. A jak jego obrończyni w pracy (teściowa) to chowa się przede mną
nie lubię go. Jak juz jest wieczór a wyczuje że idę do łazienki to też warczy. Póki teściowa w domu to brytan, a jak jej nie ma to nawet nie wiem gdzie on jest, ale najczęściej pod łóżkiem u nich w pokoju 

)
przez tego wariata teściów
nosiłam go na rekach ciągle i wąchałam, bo pachniał jeszcze szczeniaczkiem i mlekiem mamy
a był taki mini mini że bym go zjadła

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

pieknie!

bo mi się chleba chce jak diabli