|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
W kwietniu przymiarka? Szybko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Wtajemniczenie
|
Witam.
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tego wybierania sukni ślubnych, tych całych przygotowań. Z wielką chęcią wróciłabym do tego. Chciałabym przeżyć ten dzień jeszcze raz. A pomyśleć, że w piątek minie nam 5 miesięcy naszego małżeństwa. Jak ten czas szybko leci. Fizycznie czuję się rewelacyjnie, wszystkie bóle już minęły. Gorzej jest z psychiką, jeszcze nie doszłam całkiem do siebie, choć na pewno jest lepiej niż tydzień temu. Staram się już nie myśleć tyle o tym, co się stało, ale nie jest łatwo, szczególnie jak się widzi małe dzieci i kobiety w ciąży. Zaczęłam szukać pracy, może tym razem się uda, to przynajmniej miałabym zajęcie. Jak to mój mąż powiedział byle do wiosny i zaczniemy kolejne starania. Zobaczymy jak to będzie.
#783 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczynki!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisz coś więcej na temat ślubu i wesela, gdzie i kiedy się odbędzie, to Aga dopisze Cię do listy Panien Młodych ![]()
![]() |
#785 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez bym chciala przymierzac sukienki.... to byl taki super czas. A samo wesele..... Ale dziewczyny macie super, ze to przed Wami!
Ja siedze w pracy, ale zaraz zmykam na lunch i spacerek kolo naszego firmowego jeziorka bo chyba cieplo za oknem ![]() marta110882 super, ze nowe panny mlode sie pojawiaja ![]() Michel dobrze ze zaczelas pracy szukac, bo sie zajmiesz czyms i bedziesz miala mniej czasu na myslenie. Glowa go gory, wiosna juz tuz tuz ![]() Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-02-24 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Rozeznanie
|
marta witaj
![]() ![]() ![]() Napisz coś więcej kiedy i gdzie masz ślub i wesele?? ![]() ![]() Justyś tak koniec kwietnia lub środek maja będe miała pzymiarke 1 a potem coś babka mówiła,że będzie 2 pewnie też potrzebna,więc około tak początku lipca odbiore suknie może ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#788 |
Przyczajenie
|
Nasz ślub odbędzie się 11 września w kościele w Kałkowie, imprezka weselna w Szarym Wilku (Brody Młynek)
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
marta witaj
![]() ![]() Michel, teżź uważam że dobrze z tą pracą, zawsze jak ręce zajęte to głowa mniej myśli. Ninuska, ![]() Jutro jadę zamówić suknię, tylko nie wiem którą nadal
#790 |
Rozeznanie
|
Marta jeszcze raz witaj i pisz
![]() Suknie masz już wybraną i fryzurke?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za bardzo miłe przyjęcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki )Witaj wśród Nas Marta....
![]() ![]() ![]()
#794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#795 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
http://www.szary-wilk.pl/index.php?go=0900 Wesele miało być w Smykowie, ślub na Ogrodach, ale pomyłka właściciela restauracji zmusiła nas do rezygnacji z ich usług... mimo że zapowiadało się bardzo ładnie, mieliśmy już podpisaną umowę...z resztą nie tylko z nimi ale również z orkiestrą, fotografem, załatwiony kościół nawet nie chce mi się o tym myśleć, chcieliśmy zrezygnować z wesela... przykra historia, mam nadzieję że dobra salę ostatecznie wybraliśmy ![]() Gusiak masz rację, sukienki trzeba mierzyć, zobaczymy jak to będzie u mnie czy zakocham się w jakiejś sukience od razu, czy będę poszukiwać długo...póki co jakoś mnie bardzo nie ciągnie przymierzanie, mam nadzieję że jak zobaczę się w sukni to się zmieni i że nie będę miała problemu z wyborem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Wtajemniczenie
|
W Krakowie super pogoda! Az mi szkoda ze musze w pracy siedziec. Teraz tylko patrze na zegarek az wybije 16
![]() Ja jade na weekend do rodzicow do Ostrowca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Rozeznanie
|
Witaj Marta. Jak masz jakieś złe przejścia ze Smykowem, to też warto ku przestrodze o nich wspomnieć innym. A w Brodach byłam na weselu bardzo dawno temu, bo w 99 roku, ale z tego co pamiętam, to było naprawdę w porządku.
W Katowicach masz o niebo lepszy wybór niż w Ostrowcu, ale juz czas rozejrzeć się za suknią. Kiedy masz ślub?
#800 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Marta!!!!!
Fajnie,że dołączyłaś ![]() My w poniedziałek zamówiliśmy już auto do ślubu. Wódke też już mamy zamówioną. Ninuska gdzie czekasz na odpowiedz?? Ja też dziślatałam za stażem i też czekam na telefon:P może z tego samego miejsca:P Taką toaletke miały dzieci u mnie w Przedszkolu. O dziwo, chłopcy częściej z niej korzystali ![]()
#801 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczynki za odpowiedzi na temat sukienek. Dziś mi sie sniło ze kupiłam tą Kendrę tylko ze zamiast spódnicy były spodnie na styl wielkich dzwonów
![]() Obydwie mi sie podobają, jednak co do tej kendry obawiam sie ze moze mnie skrócic, bo to jednak taki styl na który niskie dziewczyny muszą uważać. A ja Wam dziewczyny zazdroszcze ze już jesteście po, najlepiej to bym chciała zrobić pstryk i już dzień slubu ![]() Fajna ta toaletka ![]() ![]() Marta witaj, mam nadzieje ze zostaniesz z nami dłużej, napisz cos więcej o panu ze Smykowa, co tam poszło nie tak, jestem ciekawa bo sama mam tam wesele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Rozeznanie
|
Ja na prezentach dla dzieci mało się znam, ale wiem, co myślą o nich rodzice dzieci
![]() Swoją drogą dzieci mają teraz strasznie dużo zabawek i krótko się nimi bawią.
#803 |
Rozeznanie
|
Marta my mieliśmy mieć tam wesele na Brodach w tym Szarym wilku.Ale za bardzo nam sie tam nie spodobało,bo bardzo mało miejsca do tańczenia i wogóle to na stronce internetowej pięknie wygląda ta sala a jak pojechaliśmy to obskurnie tam dosyć było i pytamy sie tego faceta,że na stronce tak pięknie przybrana jest i wogóle,a on do nas,że jacyś ludzie sobie dekoratora wzieli i tak było dlatego przybrane
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- A my robimy dosyć spore wesele bo ponad 100 osób będzie i nie wiem gdzie by się pomieścili tam tańczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Przyczajenie
|
O sytuacji w Smykowie chyba nie chcę pisać na forum, jak coś to prywatnie mogę Wam dziewczyny krótko opisać. Sytuacja postawiła nas na prawdę w bardzo trudnej sytuacji, kupa niepotrzebnie straconych nerwów... nie chcę do tego wracać... nie chcę też złej reklamy robić właścicielom, mimo wszystko....
Agusia nie wiem jak dawno temu byliście w Szarym Wilku, my w sumie w tym tygodniu, sala wygląda dobrze, schludnie, na jednej sali jest jedzenie a na drugiej tańce, stwierdziliśmy że dla naszych ok 120 gości miejsca będzie wystarczająco. Póki co nie ma pokrowców na siedzenia ale właściciel stwierdził że do września będą. Spełnieniem naszych marzeń na prawdę był Smyków, jak weszliśmy na tamtą salę od razu było to wielkie "łał", tu w szarym jest ok ![]() My ostatnio na urodzinki 4letniego chłopca kupiliśmy akwarium kulę z rybką bojownikiem, Prezent strasznie ucieszył brzdąca, teraz dzielnie opiekuje się rybką, bawi się w rybkę itp. To tak w ramach podpowiedzi co cieszy takie dzieciaczki ![]() A toaletka też świetna, na pewno ucieszy małą damę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
No, właśnie ja też zwróciłam uwagę na dekorację, bo ładna. sama mam tez wymyślać. Już dzisiaj mi przyszły balony ecru, ale jeszcze nie wiem co z nich zrobie. Niedługo jadę z tż porobić na naszej sali zdjęcia, pomierzyć i wtedy bede mogła coś wymyślać. Po 1 muszę kupić gdzieś lub wypożyczyć obrusy
#806 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 | |
Zakorzenienie
|
Marta witaj
![]() a mogę zapytać na kiedy mieliście pierwszy termin slubu ustalony? jak jutro przymierzysz to rozjasni ci się w głowie ![]() to spedzisz miły weekend W Ostrowcu też pogoda ładna ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Tam na liście jest napisane "I szczęśliwe mężatki które z nami zostały" a ty nie pojawiałas się przez pare miesięcy tak jak inne dziewczyny i Aga zrobiła porządki. Ale teraz na pewno cię dopiszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny 24 kwietnia ide na wesele do mojej kuzynki
![]() Qdlatek a jaki macie samochod? Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-02-24 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A dzis sie dowiedzilam ze na moim weselu byly dwie osoby w 3 miesiacu ciazy, bo wlasnie sie im dzidziusie pojawily teraz ![]() Ywanka super ta toaletka! Ja w maju bede miala drugie urodziny chrzesniaka- to chlopiec i zawsze z chlopcami jest gorzej ![]() Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-02-24 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.