![]() |
#781 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dieta plaż południowych - kto ze mną?
nie mozna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Rozeznanie
|
yeah dziekuje bardzo
![]()
#783 |
Rozeznanie
|
cisza tu
![]() ![]() kolejny tydzien plazowania czas rozpoczac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Raczkowanie
|
Guleczku witaj w klubie :/ ja też w weekend przegiełam z jedzeniem w dodatku tym niedozowlonym i teraz jest mi WSTYD! no ale co sie stało to się nie odstanie .... podpisuje się pod twoimi słowami "kolejny tydzien plazowania czas rozpoczac " POZDRAWIAM jutro będzie lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Raczkowanie
|
guleczek nie przejmój się ja to robie co tydzień, i nic się nie dzieje, dalej trzymam wagę, spokojnie dietuj dalej
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Raczkowanie
|
ja sie trzymam ale wprowadzilam juz do dietki:
chleb pelnoziarnisty zytni otreby ze sliwkami jablka wase 7 zboz dzemik niskoslodzony truskawkowy ryz naturalny brazowy czekolade gorzka i mleczna Wawel 0%cukru ciasteczka korzenne dla diabetykow(max 1 dziennie na deser) wafelki truskawkowe tez z apteki, dla diabetykow (max 2 dziennie) wiec jak widac tez juz sobie niezle dogadzam ale chyba wszystko moze byc prawda?? zwlaszcza ze u mnie to juz III faza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Raczkowanie
|
piwnoo a czym są słodzone te ciasteczka i wafelki i czemu piszesz max, sama sobie tak ustaliłaś , czy jest jakiś limit
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Raczkowanie
|
ciasteczka slodzone fruktoza, a ustalilam tak sobie sama zeby nie zjesc za duzo i delektowac sie smakiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Raczkowanie
|
Witam. Po weekendowym szaleństwie dziś już wszystko ok! dieta +ćwiczenia
![]() ![]() ![]() POZDRAWIAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Rozeznanie
|
hehehe, nie przejmuję się, a co tam że mi kilogram przybrał
![]() Ale dla samego towarzystwa warto było mieć taki weekend ![]() Dzisiaj ślicznie ![]() ![]() Kasiula tak samo mówię ![]() ![]() Trzeba jakoś wyglądac po tym roku rozłąki :P Buziaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Zadomowienie
|
dziewczeta, od czwartku przechodze na II faze, zalezalam sie na tej I
![]() co powinnam wprowadzic? czego unikac? jak to rozplanowac? jej...... wymyslilam sobie, ze wprowadze otreby. otreby z jogurtem naturalnym. ale jak? codziennie? czy to ma byc jeden rodzaj weglowodanow? pomozcie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#792 |
Raczkowanie
|
Cześć plażowiczki
![]() Czytałam sobie troszkę Wasz wątek i postanowiłam cuś dopisać ![]() ![]() No i cudownie jest zacząć dzień od jajecznicy na szyneczce wiedząc, że w sumie od tego się schudnie ![]() Teraz też odchudzam się, teoretycznie nie na SB, ale tak dobrze pamiętam zasady, ze siłą rzeczy stosuję się do nich ![]() Kurczę, to chyba jedyna dieta, która jest tak pozytywna, ciekawa, skuteczna i przyjemna! ![]() Buziaki dla Was wszystkich, życzę samych sukcesów na SB ![]()
#793 |
Raczkowanie
|
witam kochane plażowiczki
![]() kasia kasia - ja też uważam że jest to najlepsza na świecie dieta ! można jeść tyle dobrych rzeczy i to w nie małych porcjach ![]() ![]() yeah- po pierwsze gratuluje przejścia na 2faze ![]() słyszałam tylko że najlepiej na samym początku wprowadzić np jabłko jednego dnia następnego ciemny chleb itp ale nie jestem pewna narazie skupiłam się na 1 fazie ![]() ![]() ![]() Dzisiejszy dzień zaliczam na + ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Raczkowanie
|
yeah wprowadż sobie np. przez tydzień codziennie inny węglow. przez następny tydzień 2-3 węglow. dziennie, np. śniadanko płatki owsiane i pół grejfruta, obiad np. z kaszą gryczaną .Ja tak robiłam było wszystko ok. chudłam dalej bez problemu.
yeah w końcu dotrwałaś do 2f, no to super, |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Raczkowanie
|
yeah congratulations
![]() ![]() a ja dzisiaj ryżyk brązowy z jogurtem i łyżką dżemiku na obiad planuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zadomowienie
|
dziekuje dziewczeta.
w sumie to troche za długo na I fazie bylam, teraz wiecej cwicze i potrzebuje chociaz troche weglowodanow na poczatek dnia ![]() ![]() no zobaczymy jak to bedzie. a jak Wam idzie? |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Ja się trzymam na diecie chociaż dziś było cięzko ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Raczkowanie
|
od łyżeczki dżemiku nie przytyjesz, spróbuj sobie zrobić sama dżemik , ja robię sobie jabłkowy, 5min roboty. Jabłka są teraz bardzo słodkie i wogóle nie trzeba niczym dosładzać. Czasami dodaję szczyptę cynamonu i pomarańczę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Raczkowanie
|
KUBUSIU to jest łyżka dżemiku- chyab sie zreszta od niego uzaleznilam ale co tam, bylam dzisiaj u lekarki i kazala mi wiecej jesc wiec jem
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#800 |
Zadomowienie
|
dzisiaj, z produktow takich II fazowych zjadlam 3 duze lyzki otrab pszennych i.. fantazje z wiorkami czekoladowymi, bo wiecie ona prosila sie zeby ja zjesc!
![]() do tego ta pogoda mnie dobija, mam kiepski humor. ech. dzem... a nie w sumie to nie mam ochoty na dzem ![]() a tak w ogole to mam zapytanie, ile jadlyscie w II fazie? czy zwiekszalyscie ilosc kcal? duzo cwiczylyscie? ja codziennie sobie biegam po 1h, cmyslicie, ze zauwaze efekty? biegam od tyg.... |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Wtajemniczenie
|
Witam witam dziewczynki
![]() ![]() znow powracam do was i do dietki SB... ale dopiero od poniedzialku bo teraz jeden wielki stres... aktualnie jestem na "glodzie' treningowym co mnie dobija ![]() a i dietka by nie wychodzila w tym przypadku ps. sesyjaaa niszczy planik ale nie dam sie ![]() ![]()
#802 |
Zadomowienie
|
pamietamy, pamietamy i witamy ponownie na plazy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Raczkowanie
|
yeah ja jadłam dużo, bynajmniej tak mi się wydaje.
śnadanie - szkl.mleka, 0,5 szkl płatków owsianych z suszonymi morelkami, 10szt.orzechów ziemnych, jabłko, obiad- 2 kostki /mrożone/ łososia/ oczywiście już usmażonego, 5łyżek /solidne/ kaszy jęczmiennej, sałatka z młodej kapusty z cukinią,szczypior , koperek, natka pietruszki. deser- 4 ciasteczka owsiane/własnej produkcji/ kolacja - dzwono halibuta wędzonego, kromka chleba, 0,5 grejfruta. |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Zadomowienie
|
ja jem b duzo nabialu. twarogi, jogurty naturalne, serki homogenizowane 0% tłuszczu (moje odkrycie!)..... chyba troche w sumie za duzo.
ale zobacze gdzies tak za twa tygodnie jak bedzie wygladala moja waga. tak to jest swietny pomysl 16czerwca ogladam wage i miare z kazdej strony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Raczkowanie
|
tak się plażujecie, że nie macie czasu paru słów sklecić, niedługo nam wątek zginie
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Raczkowanie
|
Nic nie zginie
![]() Dopiero od srody, bo jestem swiezynka w tym temacie i musze sie troszke doinformowac, zeby nie zrobic falstartu ![]() Oczywiscie zaraz zabieram sie za czytanie tego tematu od poczatku. Mam mnostwo pytan, ale zeby ich nie powtarzac to lektura topiku obowiazkowa. Jak przeczytam i nie znajde odpowiedzi, wtedy zaczne meczyc zaprawione w boju plazowiczki. Widze, ze wiekszosc z was, jak nie wszystkie, sa juz na 2 i 3 fazie, a ja dopiero na 1. Moze ktos zdecyduje sie jeszcze na poczatkowa faze zebym sama tak nie spacerowala ![]() Mam tylko nadzieje, ze nie przytyje po tej diecie, poniewaz kiedys sprobowalam przeprowadzic 1 faze to po 4 dniach zrezygnowalam, bo mi kilogram przybyl ![]() Chcialabym pozbyc sie oponki na brzuchu, boczkow itp No i fajnie jakby mi przy okazji ze 6 kg polecialo. Tymczasem pozdrawiam i piszcie dziewczyny, co u was! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie wszystkie odchudzające się!!
magda.p - super, że chociaż Ty jedna jesteś w pierwszej fazie - nie będę sama ![]() ![]() Miło mi, że bedziemy mogly razem wymienic opinie, efekty itd, szczegolnie, ze wiele nas łączy :p Też mam na imię Magda i też chcę zrzucić 6 kilo. Bardziej niż na kilogramach to w sumie zależy mi na spaleniu tłuszczyku z brzusia.... ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() faktycznie jak sie grzeszy dietka jako tako dziala ale nie jak powinno ![]() Ja dzisiaj pierwszy dzien ![]() jajecznica z zolta papryczką i pomidorkiem + kubek mięty ![]()
![]() |
#810 |
Raczkowanie
|
magda.p znam jeden przypadek że dziewczyna przytyła 2 kg po tygodniu. Miała 178cm i ważyła 50kg więc nic dziwnego. A u ciebie jak z wymiarami?.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.