![]() |
#781 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Cytat:
![]() ![]() _________________________ _________________________ __ przyleciałeś do mnie na skrzydłach miłości.
ból i cierpienie po twoim odejściu. to jedyne co mi zostawiłeś. pora zakończyć to irytujące przedstawienie o miłości. potrafię latać. dzięki tobie. _________________________ _________________________ ______________ a teraz pora na moje piękne talnty : TwojaKokaina, ruda wieiora, keeendy, panna_miodowa, Little Ballerina, me9so3horny, NicNieMusisz. ![]() ubóstwiam was <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Raczkowanie
|
Mała, to co Ty masz? Faceta czy pieska?
Umyj włosy, zrób makijaż, pomaluj paznokcie na czerwono, załóż mini i idź w miejsce, w którym on właśnie przebywa. Ewidentnie rzuci się na kolana. I wróci.. Perwersyjny uśmiech szczęścia. Robisz ze mną co tylko chcesz. Kochasz mnie. I tyle. Otwórz oczka kochanie. Koniec snu. On nie zwraca na Ciebie uwagi. Cholerna nicość.. ![]()
Mam Ciebie, a reszta to nic. 23.02.2010 Adaś <3 Edytowane przez Gotte Czas edycji: 2010-04-11 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ______________
pomiędzy tamtym a tym , jest czas na przemyślenia i wyprostowanie tego co do tej pory było zagadką dla nas obojgu. potykamy się o własną filozofie chcąc ułożyć komuś życie. wolnym krokiem szłam na przystanek autobusowy, nie śpieszyłam się bo wiedziałam że on już mi uciekł, niedaleko mnie szła kobieta, długowłosa blondynka - na pozór ideał. słuchała na mp3 kawałka Chopina który uderzył mnie w serce, odruchowo spojrzałam w niebo, był na nim prześwit i wydobywało się różowe światło. tajemnica nieba nie została odkryta, choć zawsze gdy mój siostrzeniec pyta mnie gdzie jest niebo, wskazuje palcem do góry. zastanowiłam się chwilę. niebo to rzecz, lub miejsce w ktorym czujemy się szczęśliwi i wiemy że mamy wszystko. uklękłam na chodniku - ty jesteś moim niebem. brak słów. brak emocji.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Raczkowanie
|
Patrze na Ciebie.. Ty nic nie widzisz.
Wciąż w Tobie zakochana. Poprostu JA!! Nie chcę się martwić o to, że ONA nas zobaczy! Albo ona, albo ja.. która z nas Twe serce ma. Płomień, który palił się zmiędzy nami gaśnie. Już wiem, że on nie zaśnie! Powiedz co zrobiłam źle, że wszystko jest nie tak? Powiedz gdzie zgubiłam Cię, że nie jesteś ten sam? Powiedz, co tak bardzo boli i dlaczego się nie goi?
![]() |
#785 | |
Raczkowanie
|
Miło
![]() Cytat:
Ja tutaj ? ![]() ![]() żeby nie było off'a Jesteś śniegiem na moich ustach. Mroźnym oddechem Srebrzystym łykiem. Bezkresnym koszmarem, kryjówką diabła. Chodzę bulwarami, nad rozgwieżdżonym niebem , czyniąc marzenia, realnymi..
![]() |
#786 |
Raczkowanie
|
moge zostać alkoholiczką jeśli Ty zostaniesz moją Finlandią <3
kocham kochać cię w tak kochany sposób kochania ;* potykamy się o własną filozofie chcąc ułożyć komuś życie... _ZaagubiOna_ ![]() ![]() kocham cię za ten opis <3
#787 |
Przyczajenie
|
RozowaSkeyterka - dziękuje i nawzajem.
![]() ![]() unpredictablegirl - zakochałam się w twoich opisach. ![]() ![]() ![]() _ZaagubiOna_ - łuuhuuuhuu. pięknie, pięknie, pięknie ! ![]() ![]() __________________ toksyczna miłość.. toksyczne miasto.. toksyczny świat.. tania i błyskawiczna miłść.. mózg mi się topi. ![]() lubie czasem zamknąć się w szafie i udawać, że winda jedzie. przed nami kosmos możliwości. miłość - jedno, wielkie gówno. potrzebuję Cię tak, jak serce potrzebuje uderzenia. przytul do siebie moje uczucia, by serce biło mocniej.
emma. ![]() Edytowane przez BigHeart Czas edycji: 2010-04-11 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Rozeznanie
|
dziękuję za wyróżnienie RozowaSkeyterka ! ;***
![]() pamiętaj że ty też jesteś świetna. <3 Znowu mnie wzięło na wspomnienia
Znowu chcę, aby to wszystko się zmieniło , żeby w końcu coś sprawiło, aby było cudownie . Znowu chcę być szczęśliwa i mieć uśmiech na twarzy . * spotykam mój wzrok z Jego oczami. * lecz serce zawsze bije mi mocniej, gdy na Ciebie patrzę * Chciałam tak po prostu do Ciebie przytulić się. Powiedzieć coś, cokolwiek, bo rozmawiać z Tobą chcę. Chwycić Twą dłoń i nie puszczać z rąk, być blisko przy Tobie. Chciałam tak zatęsknić znów wiedząc, że tęsknisz też.. * i odkąd moje oczy spotykały się z Twoimi jest inaczej. Nie wiem jak to jest, ale nie mogę spojrzeć w żadne inne. * chyba trochę za bardzo Cię lubię. i chyba trochę za bardzo mi na Tobie zależy.. * Po raz kolejny nie potrafię szczerze się uśmiechnąć i być szczęśliwą. Coś mi na to nie pozwala, czyżbyś to był Ty? Znowu ..
![]() |
#789 |
Zadomowienie
|
_ZaagubiOna_ - okradłam
![]() xxxLOLKAxxx, RozowaSkeyterka - bardzo mi miło ![]() ![]() ________________________
Boję się. Boję się, że Cię stracę, że zostawisz mnie dla kogoś innego, że Ci się znudzę, że za niedługo to "kocham Cię", to będzie puste słowo pisane tylko z przyzwyczajenia, że przestaniesz mnie chcieć, że wszystko straci sens, a wszyko tylko i wyłącznie dlatego, że tak cholernie mi na Tobie zależy. Przy Tobie tak strasznie chce mi się żyć. Jeśli chcesz mnie pocieszyć wystarczy, że będziesz. Uśmiechnij się dla mnie. Chyba już zawsze będę tak reagować na Twoje imię.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-04-11 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Raczkowanie
|
RozowaSkeyterka:
marikab , myszka23101 , dresowa , ZeliNa_ , czekoladowe szczescie , envious , nydee , TwojaKokaina , ruda wiewiora , xGoldAngelx , boskaaa , Malinowa Girl , bad_romance , Mrs Unfabulous , seventh heaven , xsxs , __Fallen Angel__ , Mariettax3 , TiScatteroUnaFoto , _mandarynka , arbuzowaaa , LoveYourEyes , NicNieMusisz , BigHeart, Cholerycznaa, xxgroszek07xx, Love_HateYOU, minimum4znaki, wiolet ka, _ZaagubiOna , OrgietkA , davies , ejvon - Te naj talenty . ![]() ja? ![]() nawet nie wiesz, jak się cieszę być doceniona przez taką talenciaaaarę... dziękuję perełko ![]() ![]() ![]() ______ .proszę pana! mogę z panem na koniec świata?. .to najwyraźniej jest nakazane z góry. .kolejny scenariusz z marzeń. .pochłonie nas magia spojrzeń. .chociaż raz posłuchaj serca i powiedz szczerze co myślisz... .'Kocham Cię' już więcej tego nie powtórzę. .wyczuwam twoje ciepło chociaż jesteś daleko. . biała flaga była wcześniej.. .wystarczy tylko sznur i już nie będzie bolec... .Może z trudem, lecz zobaczyłam to wreszcie, że dwulicowych ludzi jest od ch**a w tym mieście.. .złamane obietnice bolą najbardziej. .lojalność.. tak. to Ciebie też dotyczy!. .nie chowaj się..i tak Cię znajdę.mam mapę do Ciebie, mam mapę do skarbu. . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Raczkowanie
|
mącisz mi w głowie..
działasz na mnie raczej nie poprawnie. mogę płakać godzinami lub uśmiechać się do wszystkich ludzi na ulicy a to wszystko zależy od Ciebie. wspinam się na szczyty ... - szczyty cierpienia i bólu. wyznaczasz moje marzenia.
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
![]() ![]() |
![]() |
#792 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a opis boski ! ![]() ![]() i ode mnie ; Kocham Cię. To zbyt proste i zbyt banalne. To monotonne i za często słyszane. To za mało.
![]() |
#793 |
Raczkowanie
|
- Pomaluję dziś paznokcie na pomarańczowo!
![]() - Czemu na pomarańczowo? Przecież od miesiąca nie rozstajesz się z czarnym lakierem, który, jak mówisz odzwierciedla Twój nastrój... - No tak! Ale dziś się dowiedziałam, że ta panna dla której mnie zostawił olała go dla innego ! ^^ W twoim śnie chcę być gwiazdą... ![]() Kocham żyć, kocham być, kocham patrzeć na to wszystko ! ![]() Ej... jak już mnie zostawiasz, to mogłeś mnie wymienić na LEPSZY model... a nie "to coś"... ![]() Ma poczochrane włosy i łobuzerskie spojrzenie... ![]() a! i cały jest mój ![]() W czym jestem lepsza od niej? Heh... To ja byłam tą "pierwszą" ![]()
Edytowane przez SweetSexyLady Czas edycji: 2010-04-11 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zadomowienie
|
xxxLOLKAxxx Ty to robisz zawsze
![]() ja, tak jak nikt inny, umiem spiep.rzyć szanse. namaluj mi swój obraz idealnego miejsca. naprawdę za Tobą tęsknię. wierz lub nie, Twoja sprawa.
![]() |
#795 |
Przyczajenie
|
Witam ponownie
![]() A dzisiaj mogę tylko śpiewać "Almost lover" i modlić się o to, że jednak kiedyś powrócisz. Powiedz mi czy nadal mnie kochasz ? czy może po prostu przyzwyczaiłeś się do tego, że jestem? Jestem tylko człowiekiem i jak zawsze wszystko psuję. Nienawidzę Ciebie. Nienawidzę siebie. Nienawidzę tego, co zniszczyliśmy... Proszę Cię ! Opuść moje myśli, opuść moje serce... Od dziś ten pieprzony świat, którego nienawidzę , stanie się miłością mojego życia. Od dziś wszystko będzie miłością mojego życia. Wszystko oprócz Ciebie. _____________________ wciąż odwiedzasz mnie w snach.
by TwojaKokaina Edytowane przez sickxtunes Czas edycji: 2010-04-11 o 17:17 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
Raczkowanie
|
`Przyrzeknij przed Bogiem..
przyrzeknij przede mną.. że, będziesz tutaj że będziesz tu zemną, że będziesz mnie kochał.. szczerze i wiecznie, że będę przy Tobie, czuć się bezpiecznie ![]() Śliczne . kradnę jesli moge.;D ..Szarośc ulic, szarosc dnia, szarzy ludzie, szara ja;(.` `.Tylko Ty potrafisz sprawic, że się uśmiecham, ale Ciebie nie ma i już nigdy nie bede się szczerze usmiechac;(.' .Tylko on ją rozumiał , tylko przy nim ona czuła że zyje , tylko z nim wiazała nadzieje i tylko on sprawiał że była szczęśliwa . Rozłączyli ich ludzie i ich nienawiśc . Chociaż mówili że nie da zniszczyc sie takiego uczucia a jednak.. wszystko jest mozliwe.` ..nagle niebo stało sie szare zrobiło się zimno i tak lód zawładał jej sercem i zamroził jej miłośc do niego.;(`!
#797 |
Zadomowienie
|
Zamknąć oczy , aby zobaczyć to co niewidoczne.
Anioła odnaleźli pod bramą w ziemskim stroju. Przydałby się podręczny słownik wymowy spojrzeń. `a ona marzy o chłopcu z którym pójdzie na huśtawkę. Nie dać się zamknąć w cudzysłów. ____________________
#798 |
Wtajemniczenie
|
LoveYourEyes , xxxLOLKAxxx - czujcie się okradzione.;p
_______________ 'bo ziemia Katyńska znów potrzebowała Polskiej krwi . 'i ktoś mądry kiedyś powiedział, że 'historia lubi się powtarzać' - Katyń 2.
![]() |
#799 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ___________________
Tak niewiele mi do szczęścia potrzeba.. Pragnę tylko byś był przy mnie . Każdy człowiek powinien mieć cel w życiu, i dążyć do jego spełnienia.. albowiem człowiek bez celu traci sens życia . __________________ `Life is Beautiful < , 3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Zadomowienie
|
RóżowaSkeyterka - dziękuje
![]() RobCoChcesz - jak cię kopne... to moment do nas wrócisz ![]() where are you ? ![]() ![]() * Dorastanie oznacza jedno – niezależność. Wszyscy tego chcemy. Czasem wykorzystujemy innych, żeby ją pozyskać. Czasem odnajdujemy ją w sobie. Czasem nasza niezależność przychodzi kosztem czegoś innego. A cena może być wysoka. Bo przeważnie, żeby pozyskać niezależność, musimy walczyć. Nigdy nie rezygnuj. Nigdy się nie poddawaj. |
![]() ![]() |
![]() |
#801 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kiedyś nie było miłości i żyłam lecz odkąd ją poznałam jest dla mnie tlenem, pokarmem (...) - czymś czego nie jestem w stanie opisać.
gruczoły łzowe ponownie rozpoczęły produkcje przeźroczystej cieczy o nazwie łzy
![]() |
#802 |
Raczkowanie
|
o dokładnie
![]() ![]() moje laski ![]() _________________ `A kiedy zaśniesz wiernie będzie przy Twym łóżku stać.` happysad Ty masz w sercu ciepłe lato? Ja będę miała srogą zimę, tak dla kontrastu. Tik, tak, tik, tak... nie, już nie wierzę, że przyjdziesz.
![]() |
#803 |
Przyczajenie
|
unpredictablegirl - dziękuje, Twoje też boskie.
![]() ![]() __________________ co komu do tego, skoro i tak mniejsza z tym ?! płynęłam w szklance szczęscia, gdy nagle zaczęłam się topić. przedemną milion mil samotności. Nur Du Bist Du. [tylko ty jesteś ty.] pocałował ją. - serce zaczęło bić mocniej. zegar tyka. teraz czas naprawić swoje błędy. ślepa miłość oceniana po okładce.
#804 |
Raczkowanie
|
NicNieMusisz - bezczelnie okradłam proszę o wybaczenie
![]() ![]() ![]() milczę, brak mi sił by powiedziec cokolwiek
Popsute gardło, spuchnięte oczy, zbełtany mózg, skrwawione serce... Jakaś dziecinna rozpacz. Niema prośba. O Ciebie! ![]()
#805 |
Raczkowanie
|
RozowaSkeyterka
wiolet ka, - Te naj talenty . ![]() jej, dziękuję za wyróżnienie ; * nic nie zastąpi mi ciebie ...
to nie jest mój kaprys ! Ja po prstu nie umiem bez niego żyć ![]() - Jak myślisz co będzie późnij ? - Kiedy później ? - Kiedy już nie będziemy razem... - Nic nie będzie - ? ... - To będzie wtedy kiedy skończy się świat na ziemi i w niebie Potem już chyba nic nie ma prawda ? Nie chcę żyć bez Ciebie ![]() nie chcę złamanego serca , wylanych łez , nie chcę tęsknić zostaję sama -.- Mówimy NIE miłości
#806 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moje słońce ![]() Marikab - ![]() pocałował mnie. w taki oczywisty i naturalny sposób jakby robił to zawsze. a ja poczułam się tak, jakbym traciła przytomność <3
przywykłam do tonu Twojego głosu i Twoich słów. do Twoich myśli, które zawsze były moimi. do Ciebie przywykłam. ej. dotknij mnie rękami. ustami usta zwilż. -co jest Twoim największym marzeniem? -pocałunek podczas największej ulewy. a Twoim? -żeby ta ulewa się właśnie zaczęła <3 uwielbiam Cię nad życie. z każdym biciem mojego serca. wtedy, gdy najgłośniej krzyczałam "pier **** ić miłość" pojawiłeś się Ty ! nie jesteś tylko imieniem na liście kontaktów i pozycją w telefonie. w moim sercu masz swój osobny pokój i własne wygodne łóżko i nagle w moim życiu, nie wiadomo skąd, pojawił się ten ktoś, do kogo chce kierować najcenniejsze słowa, z kim chcę być najbliżej jak się da i dla kogo mogę zostawić wszystko. byle by był. kocham Cię, bez znaków zapytania, bez wykrzykników i żadnego "ale"
![]() |
#807 |
Zadomowienie
|
Podków szczęścia nie wyrzuca się na złom.
w przypadki nie wierze! jak ćwiczyć pamięć, by umieć zapominać? zakochane serce to najpotężniejszy mięsień na świecie. sposobem na kochanie czegokolwiek jest wyobrażenie sobie, że moglibyśmy to utracić. ale trwam w zaufaniu do naszego uczucia,że będzie trwać to jak najdłużej. siemasz kwiatuszku, stokrotko wyglądasz słodko (;
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2010-04-11 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Raczkowanie
|
"A gdy z deszczu będziesz suszyć się http://www.youtube.com/watch?v=OQDoKMH1dlM (10 kwietnia - hołd) utwór kumpla. [*]
W kuchni będę parzyła kawy dwie ..." A po nocy przychodzi dzień, A po burzy spokój.. Już nie umiem udawać, że nie tęknię. Tęsknię i to bardzo, ale nie tylko za Tobą, lecz za Twoim uśmiechem! wychowani na przykrościach życia codziennego ja innego nie pamietam i tak nieźle funkcjonuje chociaż jestem aspołeczniak.. `W walce o serce męższczyzny nie można się spóźnić` Nie, bo tu nie ma nieba, jest prześwit między wieżowcami. A kiedy zmądrzeję zobaczę sens niewyjaśnionych znaczeń.. Miłość na ruskich rejestracjach . Człowiek we własnym życiu gra zaledwie mały epizod. Słuchawki zawsze będą splątane, herbata za gorąca a facet nie ten. Jeżeli miłość przepełnia pierś kochanka, jest jako świetlik, którego nie ukryjesz, choćbyś owijał szczelnie... ![]()
#809 |
Raczkowanie
|
NicNieMusisz - dziękuję
![]() ![]() ja nie wierzę w życie poza nami
'grzesznica zapomniana przez szczęście.' biedna, zagubiona dziewczyna wzdycha do super przystojniaka, który jej nie zauważa. wzdycha, wzdycha i ... się zapowietrza. wysprzątałam dzisiaj swoje serce. wyrzucę z niego wszystkie nasze tajemnice, wspomnienia, Ciebie ... zostawię tylko twoje oczy. odgarnę je z kurzu i umieszczę w samym środku pustego serca.
#810 |
Przyczajenie
|
TwojaKokaina, RozowaSkeyterka, jogobella_musli,
ruda wiewiora, czekoladowe szczescie, arbuzowaaa, sickxtunes, NicNieMusisz `Talenciary ![]() ![]() ![]() ________________
- Wiesz co. ? - Nie.. - Nie przychodź dziś po mnie .. - Czemu .? - Bo gdy jesteś obok mnie, to coraz bardziej Cię pragnę! ![]() `Po co mi mówisz jak mam żyć, skoro za mnie nie umrzesz. ? __________________ `Life is Beautiful < , 3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.