|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Cytat:
Tylko coś takiego mi przyszło do głowy. Brak weny, brak
|
|
|
#782 |
|
Raczkowanie
|
Zakochana_a. - Jesteś wspaniała skarbieee <33 !
|
|
|
|
|
#783 |
|
Raczkowanie
|
LekNaCaleZlo .! ; **
Zakochanaaaa .! ; ** vicky_ .! ; ** emocjonalna_maskochistka .! ; ** Dziękuję Wam bardzo.! ![]() wszystkie są poprostu świetnee.! ;* napewno się przydadzą.! ;*
|
|
#784 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
' To właśnie tobie zabraknie mnie . ' siedzę , nad kubkiem kako, i zastanawiam się , czy potrafię bez ciebie żyć. ' Byłeś , moimi słońcem , które zgasło . ' Razem ,ponad wszystko - pamiętasz? 'i ? jakoś pomogłam > |
|
|
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maturzystki piję wasze zdrowie
|
|
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#787 |
|
Raczkowanie
|
;***********.
Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-05-03 o 20:11 |
|
|
|
|
#788 |
|
Raczkowanie
|
Nieodkrytaxd- pomogłaaś .! dziękuję. ;D;* Jeden już w opisiee. ;p < 3
emocjonalna_maskochistka - no widzisz. a jednak.! ; * cudnee ; ** LekNaCaleZlo - napewno skorzystam .! ; * < 3 Normalnie kocham Was dziewuchy .! ;D
|
|
#789 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kolejny nowy życiowy start. Wciskam reset i zaczynamy pisać historię od nowa. Wiem że tym razem się uda. Teraz będę nowa, piękna, pewna siebie Ja. 2.Koniec ze smutami. Od dziś już nic nie wprowadzi mnie w stan smutku. Postanowiłam i tego nie zmienię, koniec z nieszczęśliwą, zapłakaną mną. 3.Szukam ósmego koloru tęczy . Legitymuję się uśmiechem -nie mój Sialala i do przodu . Uśmiechamy się, no dalej wszyscy smile. Teraz liczy się każdy uśmiech. Ogłaszam ci oficjalnie i elokwentnie, iż lubię żumę do gucia firmy Orbit. 4. Uwaga!! Mistrzu idzie spać, błogosławiony ten co powiedział dobranoc. [wizaż] Leże w łóżku i wgapiam się w powieki. Szkoła/Mózg mi się już przegrzewa od tego myślenia ... ![]() Edukuję się. Matma, polak i te sprawy . Oficjalnie ogłaszam iż zaręczyłam się z matematyką, a nasze dzieci będą miały na imię Biologia i Chemia [przedmioty możesz zmieniać do woli].. Może coś ci się spodoba. |
|
|
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*Zaczynam wszystko od nowa...smutki odkładam na bok... *Mówią, że ludzie się zmieniają. I ja sie zmieniam. 'Przewracam stronę, rozpoczynam nowy rozdział w moim życiu. 'Zmiany, zmiany, zmiany.[by paulina18021995] *Spalić mosty, zacząć wszystko jeszcze raz. Nowe życie, nowa ja.[by moon_light] 3. Dzień bez uśmiechu to dzień stracony. Zakochałam się w Twoim uśmiechu. Just smile. ) pachnie mandarynką xD ciut wesoło Jak nie słońce to gwiazdy nad głową. I'm a supergirl and supergirls don't cry Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? optymistycznie. pozytywnie. nadzwyczajnie. byłam u lekarza - mam zapalenie wyobraźni ^^ wszystko do góry nogami lub na rzęsach. ale czy to źle ? gdy powiesz kobiecie,że ma najpiękniejsze oczy na świecie, zwróci ci uwagę, że ma też całkiem niezłe nogi. w Twoich oczach widzę swój blask. charakter wariata wpajany od małolata Królewna posiadająca skarbiec, wszelkie wymarzone zabawki i żadnych obowiązków... W kącikach ust uśmiechu ślad, i ten spojrzenia pełen wiary blask.. ..a teraz życie posłuszne mi jest słodki smak szczęścia. mam parasol, który chroni mnie przed smutkiem. radością nadziewane życie (; Jej dano świat. Kocham to życie. Życie podarowano mi. odnalazłam smak szczęścia. bo dzisiaj nawet chmury się do mnie śmieją! ' bo najważniejsze to być zaj*bistym! ' legitymuję się uśmiechem na twarzy! ' bo jest tak dobrze, że nic tego nie zapsuje. ' cała happy, ot tak ! ' optymizmu nigdy za dużo, więc jestem nim przepełniona. ' nadmuchana radością, jak balon helem! ' kilkanaście centymetrów ponad chodnikami, unoszona przez szczęście 4). sql: ' w szkole, poszerzam swoją wiedzę. ' w miejscu, gdzie nudzę się przez całe 6 godzin ;] ' ah ta szkoła, ale są obowiązki których nie uniknę. ' szkoła. ' Kolejny ciężki dzień w szkole. Papieros skraca życie o 5 minut, szkoła o siedem godzin' . 'sQl ! ale przynajmniej będzie się coś działo . ;P ' 'szkoła . z moimi Ziomami . ' ;D 'bd za 7 godzin . szkoła . ' 'siedzę i myślę . | szkoła . ;] sen. ' głowa do poduszki i mnie nie ma ;] ' pod ciepłą kołderką myślę co spotka mnie jutro. ' śpie, nie budzić mnie ' no i wszyscy mówią [ Twoje imię] DOBRANOC! Pora Na Dobranoc Bo Juz Ksiezyc Swieci Dzieci Spac Juz Ida Miś Po Flaszke Leci... Dobranoc pchły na noc. Jak zaczna gryźc to prosze przyjść Koniec pogaduszki.. Poszłam przytulic sie do poduszki =) Spie i snie by zapomniec o tym co zdarzylo sie dzis... ... sen jak mgła otulił mnie... Grzeczne dzieci o tej porze spia... DOBRANOC!!!!!! Nie ma mnie.. | Śpie i rosne ZzZzZz... Dobranocka sie skonczyła! Kolorowych snów Gwiazdy tula mnie do snu... Lulam sobie Wszytskie dzieci poszły spac, ja nie pójde k**wa mac!! Ide do łozeczka i przytule misia, kto wie moze dzis przysnicie mi sie Lubie patrzec na swoje powieki od spodu.. Szlachta spi.... Szef nigdy nie spi! SZef odpoczywa Tylko ja i moja podusia.... Spie! Nie budzic! W razie wojny przeniesc w bezpieczne miejsce.. zamykam oczy i wkraczam w mój swiat marzen... W poszuszke wtulona, we snie bładzac, szukam chwil szczęścia Czarno-białych senków, bo od kolorowych oczka bolą A ja sobie snie... Bo chcesz czy nie-jestem słodka kiedy spie Łóżkowice-> Biała sala -> tanczę-> W objeciach Morfeusza Daleko. tam gdzie nikt nie znajdzie mnie... Pod kołderka.. Dobranoc Słodkich snów Jutro dostepna bede znów Byłam i nie ma.. Wtulona w poduszke błakam sie w krainie snów W objęciach słodkich snów, bujam w chmurkach.. dobrej nocy. śnie o miejscu gdzie możemy spotkać się znów Dobra nic Noc Zapada A Ja Sobie Słodko Śpię I O Kimś Śnie A O Kim Ta Osoba Wie... Słodko śpie ;* bo chcesz czy nie słodka jestem kiedys śpię a On nic nie mówi. tylko mi się śni.! A jak oczy zamkniesz, to niech Ci się zasłodzą sny. Śniąc przenoś się tam, gdzie słodko płynie czas. W mojej celofanowej krainie... W krainie czarów. Z nim... <33 Chodź, zaśpiewaj mi kołysankę. Niebo ma w fartuszku pełno gwiazd. Jak słodko się uśmiechasz kiedy śnisz. śpię przytulona do własnej wyobraźni. sen jak mgła otulił mnie. a gwiazdy tulą mnie do snu. WIĘKSZOŚĆ Z WIZAZU I NOTATNIKA ![]() ![]() MOŻE COŚ SIĘ PRZYDA ![]() Edytowane przez kaaarii Czas edycji: 2010-05-03 o 20:13 |
|
|
|
|
|
#793 |
|
Raczkowanie
|
no i mam prośbę Kochane ;*
o tym, że przyjaciółki obraziły sie na mnie bo obiecałam , że pójdę na urodziny do jednej z nich , ale nie poszłam , bo mi mama nie pozwoliła. błagam no ; - *** ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- kaaarii jakie boskie jejciu ! ; - ** |
|
|
|
|
#794 |
|
Raczkowanie
|
vicky_ .! ; **
. ; D
|
|
#795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj Słoneczko a niby za co? Większość tamtych opisów jej z wizazu :P Kradnij na zdrowie ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
*Bo bardzo chciałam być tam z wami w tym dniu, lecz niestety, ktoś chciał żebym sobie posiedziała w domu *A miało być tak fajnie : muzyka, % , fajna zabawa, a co było? "mile" spędzony wieczorek z rodziną dzięki za miłe słowa, ale większość nie mojego autorstwa
|
||
|
|
|
|
#796 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki prośba;]
Miłosne że jestem znowu zakochana..;] Że ten ktoś daje mi duzo szczęsci i bd nam jak w bajce..^^ <3;***
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-ale gdzie ? -no na niebie . -serce . -a po co ? -żeby Ci je oddać . `chciałabym zdobyć cały świat, zrobić to dla Ciebie. Gdy o Tobie opowiadam, widać błysk w moich oczach. Nie zauważyłeś? ` Z kimś, z kimś takim jak Ty na koniec świata mogę iść. .`Bo wiesz... to Twoje spojrzenie jest warte wszystkiego ;-* Ona nigdy nie pragnęła czegokolwiek i kogokolwiek bardziej niż Ciebie. Spojrz w moje oczy.. wszystko zrozumiesz.. -Będę plątać Ci się w myślach aż oszalejesz na miom punkcie.! -Uskrzydlasz... niewiedzieć jak i dlaczego.. -Z myślą, że czujesz tak samo... -Nie dasz mi swojej miłości bo nie wiesz jak bardzo jej potrzebuje. -Chciała tylko jednego...-by kochał ją nad życie. -By mieć Ciebie więcej. - Kiedy myślę o Tobie to rysuje jedną gwiazdkę... I wiesz co? Mam już całe niebo... -Jest taka jedna dłoń, z którą znów chciałabym spleść moje palce. i należysz do mnie, choć to nie kwestia posiadania. przy Tobie mam powody do uśmiechu na codzień.. każdy dzień to walka, a my musimy przetrwać. chcę być obok. nie chcę widzieć nas oddzielnie. nie zamierzam prowadzić z Tobą żadnych gier, najważniejsze to byś wobec siebie fer. kocham Cię bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro. a Twój pocałunek musi dawać mi siłę, aby on był napędem, by przejść każdą milę. za to co mam, że nadal trwa, dziękuję dziś. wiem, że złapiesz mnie zanim upadnę na ziemię. i czujemy się bezpiecznie jakby cały świat był dla nas.. <3 chcę chłonąć każdy oddech Twój. ; ** ja przed Tobą otwieram wszystkie części nieba, odkrywam słońce <3 ! kotku, wygraliśmy siebie w totolotku Szukam słów, tych kilku słów co odmienią Twe spojrzenie ;*** Chciała tylko tego, by kochał ją nad życie.. -Bukietem stokrotek zaskocz mnie tak, jak jeszcze nikt tego nie zrobił.. -By mieć Ciebie więcej. -Nie dasz mi swej miłości, bo nie wiesz, że tak bardzo jej pragnę.. -Wstyd się przyznać, ale ja nadal w myśli wypowiadam to jedno imię... -Chciałabym być z Tobą sam na sam... I rozmawiać o pogodzie.! -Siedziała na parapecie licząc gwiazdy. łudziła się ,że gdy dojdzie do ostatniej on powie,że ją kocha. -Siedziała na balkonie pod kocem. czkała na kolejną spadającą gwiazdę by pomyśleć po raz 10 to samo życzenie -I nie chcę żadnego księcia z bajki. Chcę Ciebie. Po prostu -Przy mnie bądź... Potrzebuję Cię jak powietrza... -A co jeśli powiem Ci, że bez Ciebie nie wyobrażam sobie ani jednego dnia.? -A z Toba to ja moge nawet... sufit w parku pomalowac -Uskrzydlasz... niewiedzieć jak i dlaczego -Dajesz mi siłe jak sok z gumi jagud. -Będę plątać Ci sie w myślach aż oszalejesz na miom punkcie! i nie mogę powiedzieć, że nie chciałabym Cię mieć.. aa jeśli wypcham Cię watą, to zostaniesz moim pluszowym misiem? `ej. narysujesz mi szczęście? `lubię Cię. lubię na Ciebie patrzeć. `aa gdy się uśmiechasz, to rób to tylko dla mnie! ;* `lubię, gdy patrzysz, jak patrzę. `heej, czy Ty wiesz, że ja się w Toobie kocham? ^^ `ii może zadzwoniłabym do Ciebie z budki, mówiąc, że zależy mi na Tobie i jestem smutna?.. `wieesz. chcę wiedzieć jak całujesz, bo dostaję świra! ;p `pocałowałabym Cię w usta, by poczuć smak życia. <3 `a serce bije nad stan, szybciej niż w normie.. `dla nas raczej w planach jest spacer po tęczy.. `bez Ciebie wszystko było dla mnie tak nieważne.. `Kiedy patrzę w Twoje oczy wiem, że nie chcę już niczego szukać, że nie chcę nigdzie iść, chcę mieć Cię tutaj dziś. `czekałam, kiedy powiesz mi, że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty to coś, co jest na pewno, że jest naprawdę .. `może czujesz to, co ja i za czymś tęsknisz? `może możesz iść ze mną za rękę i skończyć na bruku? `może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek? móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.. `czułam, że czujesz to, co ja. może się mylę? `w moim innym świecie możemy gadać do rana. < 3 `i należysz do mnie, choć to nie kwestia posiadania. `w moim świecie jesteś ze mną nawet, gdy mamy kryzys . 1).Tych kilka prostych słów ![]() 2).po kolana w błocie, bo szyje w chmurach to wszystko dla Ciebie 3). Bo tą chorobę każdy na świecie przejść musi- to miłość. Na nią nie ma lekarstwa :P 4).Ej lubie jak mnie całujesz.. powtórz to! 5).Bo ta księżniczka była szczęśliwa. Bo Książe był tu! Przy niej, dla niej! 6). Odnalazłam szczęście połączone z miłością. Na imię jej [imię] 7).I ślubuje Ci kawę z mleczkiem, złote rybki w oczku wodnym,i tulipany na wiosnę 8).gdy tak na mnie patrzysz nie mogę przestać się uśmiechać te ostatnie chyba moje ;p większość z wizazu
|
|
|
|
|
|
#798 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki moje, a coś o tym że teraz mam już tylko jego. Że on musi być przy mnie. Teraz potrzebuje go podwujnie. Jest on mi teraz potrzebny jak nikt inny!I mogę teraz lczyć tylko na niego.Ale jest mi z tym źle, bo przyjaciółki mi brakuje i że chciałabym aby bylo tak jak kiedyś, we troje...
![]()
|
|
|
#799 |
|
Raczkowanie
|
Kaaarii dziękuje;*Boskie są
<333
|
|
|
#800 |
|
Raczkowanie
|
no i mam prośbę Kochane ;*
o tym, że przyjaciółki obraziły sie na mnie bo obiecałam , że pójdę na urodziny do jednej z nich , ale nie poszłam , bo mi mama nie pozwoliła. błagam no ; - *** |
|
|
|
|
#801 |
|
Zadomowienie
|
a coś tajemniczego, szczęśliwego, radosnego, o miłości ? ogólnie rzecz biorąc z przekazem. nic smutnego
widzę, że zawsze pomagacie potrzebującym więc bardzo Was proszę
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
dzudzu - a no owszem ,podoba siee
![]() kaaarii-masz racje, przyda siee .
|
|
#803 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam kolejną prośbę... Chodzi o to, że mój najlepszy kumpel znalazł sobie dziewczynę i teraz totalnie mnie olewa kiedyś pisaliśmy ze sobą codziennie, spotykaliśmy się kiedy się tylko dało, a teraz nawet nie zapyta czy żyje bardzo proszę![]() pozdrawiam talenciary |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#804 | |
|
Rozeznanie
|
Ja bym chciała opisy w stylu , że on jest dla mnie jak.. szczescie itd. dam przykłady ;
Jesteś moją osobistą tęczą w pochmurny dzień ! <3 Jestes tymm co daje mi szczescie ! <3 coś w tym stylu, chyba bedziecie wiedziały o co chodzi ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- aldi88; Przypomina mi się tylko jeden opis, ale moze sie spodoba Mimo wszystko jestem tą samą dziewczyną, z którą się śmiałeś i bawiłeś, nie zmieniłam się i liczę na to samo od Ciebie. ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
Przypomina mi się tylko jeden opis, ale może Ci się spodoba :Mimo wszystko jestem tą samą dziewczyną, z którą się śmiałeś i bawiłeś, nie zmieniłam się i liczę na to samo od Ciebie. |
|
|
|
|
|
#805 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
*Kąciki ust w górze
![]() *Na łańcuszku zawieszone szczęście, zawsze przy sercu. *Błysk w oku mówiący "będzie dobrze" *Wiosenny zapach szczęścia i nadziei *'Zawładnęła nią chęć życia, chęć ogromna, nieprzeparta, prawdziwa' *Roztaczając wkoło siebie promienie radości ![]() *Udowodnić światu, że jest piękny *'Życie jest po to by żyć' *Poznasz ją po radości życia Za wczesna pora na ambitne myślenie ![]()
|
|
|
#806 |
|
Przyczajenie
|
aldi88: Przypomina mi się tylko jeden opis, ale może Ci się spodoba :Mimo wszystko jestem tą samą dziewczyną, z którą się śmiałeś i bawiłeś, nie zmieniłam się i liczę na to samo od Ciebie.[/QUOTE] dziękuję
|
|
|
|
|
#807 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze jakieś, że wszystko idzie po mojej myśli
Aldi88 ciesze się, że się podoba ![]() |
|
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#809 |
|
Raczkowanie
|
I kiedy czego gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa na Twoją korzyść.
Tak właśnie pachnie szczęście. Właśnie tego chcę. Tak miało być, kości zostały rzucone. Nagle los mi dał wszystko co chciałam mieć. Wszystko idzie w dobrym kierunku. chciałam żeby.. a jednak udało się! idealnie, idealnie! może to nie jest do końca na temat, ale mam cichutką nadzieję, że coś się przyda
|
|
#810 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczynki chciałabym opisy o tym że, przyjaciółka mnie zostawila i poszał sobie do innych koleżanek ... . Proszę
pomórzcie ; ( .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

bardzo proszę