|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Zadomowienie
|
Dot.: ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `
Vo - To to lusto ci coś kłamie
![]() I mama masz świetną ![]() Morf - Aaaaa ![]() ![]() Uni - Ah tez mam nadzie ![]() Lenisz się dzisiaj? ![]() Lecę się przygotowywać ;*
![]() |
#782 |
Wtajemniczenie
|
Just skądże?
![]() ![]() ![]()
#783 |
Zakorzenienie
|
Smarkulo - Magda napisała ,że to jej nr. i jak coś to chyba mogę napisać do niej. ;DDD Czyli jednak czyta forum, jak znalazła mój numer gg. ; >
Inf. - Do Ciebie też to napisała?;D Myślałam ,że jestem wyróżniona. ^^ Marakuia - Ja nawet nie chcę zdejmować. ; < Lubię siebie w moim złomie! ;ppp oooo Magda się odezwała. ;> Just Smile - Noo przez trzy dni je się jogurty i wszystko inne tyle ,że płynne jak już mówiłam. ;P Najgorsze jest zrezygnowanie z makowca lol2. ale ja i tak go jem, tyle ,że ostrożnie!;DDD No i nie można robić balonów z gumy ![]() Vo - Ale masz fajną mamę. ;33333 A ja nie poszłam do szkoły, bo jestem chora. ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
BAN stały
|
A ja nie chodzę bo są matury.
Na temat Magdy nie będę się wypowiedać ![]() Nierealna - zdrowiej ;* Czy robiła któraś z was prasówki ? Bo ja nie mogę znaleźć wiadomości z 27 kwietnia :/ ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Vo- ale ja go kocham :P ![]() Morf - ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Rozeznanie
|
prasówki? No my w szkole robimy dość czesto i na poważnie. Dlaczego akurat temat z 27 kwietnia?
ej, lecę na próbę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
Smarkulo - Próbuję, ale ten katar mnie wykańcza. A co do prasówki, nie. My nie musimy robić, ale przyjaciółki z innej szkoły owszem. ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zadomowienie
|
Nowa jestem i postanowiłam dołączyć
![]() Marta jestem, z okolic Wawy,mam tż no i jak narazie wszystko dobrze:P Interesuję się hm.. modą i wizażem i piłką nożną hehe ;D gralam w siatkowke, ale SKS się skończyły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
BAN stały
|
Morf - bo ja robię od 27 kwietnia do 3 maja :P wtedy mi sie nie chcialo wiec teraz musze. juz zrobilam 27, 28, 29 . Teraz zaczynam 30 :P
Nierealna - wiem rozumiem. Choroba wykańcza :P Magne - a jak długo jestes z Tz'tem ? Gdzie można cie zobaczyć ? Sandra jestem. |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
BAN stały
|
To wklej tu jakieś swoje ;P
Żebyśmy mogły Cię zobaczyc |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Smarkulo - Z tej choroby to nawet posprzątałam pokój.. xD
Witaj Magne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
Magne - Włosy mam krótkie. Marzą mi się te 45cm. ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Magne - Ja zapuszczam włosy na dready. Według obliczeń za 257 dni będę miała te 45cm. ;DDD A Ty może powiesz coś o sobie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
hejo! ;*
Inf, kochana, napiszesz mi na pw co się stało..? ;* Just, no cieszyłam się bardzo ![]() i na pewno świetnie zdasz egzamin z plastyki, kciuki trzymam! ;* Vo, ahahaha. ![]() Morf;* do maca na śniadanie? ;> jej..jak fajnie...ja do maca mam 40 km ;DDD a Świat Zofii kiedyś przeglądałam, bo w bibliotece pracuję w szkole ![]() Magda, miło było; D bajo. Uni, nie poszłaś bo Ci się nie chciało? ;> i co? leniuchowanie w domku czy byłaś gdzieś? ![]() Nierealna, jak chora to leżeć! ;* a nie się za sprzątanie bierzesz! ![]() a co do włosów...ja nie wiem ile moje mają tych cm...muszę zmierzyć..sięgają tak prawie do zapięcia stanika... Cali, ja prasówki robię często i wiadomości sprzed paru dni biorę z jakiś archiwów na onecie np.. Magne hej;D Patka jestem;D ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
Marta;*
![]() ej, co się tak cicho zrobiłooo? ;>> |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
Inf..napisz mi o co chodzi na gg...
![]() Martys..ja tez chcialam aparat..teraz mam nie narzekam ale juz bym wolala sie go pozbyc ;D Magda..na wstepie chce Ci powiedziec ze nie chce Cie urazic ani nic w tym stylu..jednak wszystkie tutaj uwazamy ze olewasz Nas na calej linii..jak widzisz w pierwszym poscie jest napisane ze mozemy pisac o sobie ALE rowniez odpisujmy innym..denerwuje Nas gdy staramy sie kazdej odp..a kto taki jak Ty przyjdzie i napisze bezczelnie ze nie ma czasu lub nie chce sie jej nadrabiac..jesli chcesz sie tutaj udzielac to powinnas to robic..i nie obraz sie bo to tylko i wylacznie dobra rada..ale jesli Ty Nas bedziesz miala gdzies to My Ciebie tez..tymczasem radzilabym sie starac i pisac dalej ![]() Cali..mam nadzieje ze bedzie tak jak sobie obiecaliscie.. ![]() Just..ja sie juz x miesiecy zabieram za avatara..odkad pojawil sie w sieci to nigdy nie mam czasu albo ochoty zeby ogladnac ;p Blanka..ja juz sie czasami gubie w tych Twoich facetach ;D Vo..ten dziaduszko..boski! ;D Uni..Ty gnojku! skopie tylek to migiem do szkoly pogalopujesz! ![]() Nierealna..ja bym juz troche sciagala..ale nie wiem jak sie przyzwyczaje do tego ze go nie mam..<badz co badz juz rok go mam na sobie ;D> ..tyle ze ja mojej ortodontki nie lubie..bo czesto cos spieprzy..ej Ty masz te kolorowe gumki ? bo mi zawsze takie bo calej dlugosci luku takie przezroczyste zakalda..i zastanawiam sie czy nie spytac sie czy nie moze mi zalozyc tych kolorowych na kazdy zamek..moze ona taka leniwa jest i dlatego tak robi ? ;/ ..a co do balonow z gumy dzisiaj robilam! <hah> ;D Magne..witam! ![]() Pati..ja tez nie wiem ile moje wlosy maja cm..kiedys takim metrem dlugim mierzylam..ten no krawieckim..to mi cos duzo wychodzilo ..wiec pewnie zle ;p reszta <333
Edytowane przez MaRaKuIa Czas edycji: 2010-05-05 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Troskliwa ta Twoja mama wraz z sąsiadem ![]() ![]() leń !! ![]() ![]() Hej dziewczyny ![]() Magne mów mi Blanka miło widzieć Cię w naszym gronie ![]() Pati ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Mari ![]() ![]() nie dziwie Ci się , że się gubisz bo ja w sumie czasami sama nie wiem o co kaman ![]()
![]() |
#803 | |
Raczkowanie
|
No wiem, wiem.. Każdemu się zdarza mieć gorsze dni
![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
Haha ![]() ![]() No ja się pytałam, bo ja jestem stamtąd ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dla przykładu: w zeszłym miesiącu był w Głosie Wielkopolskim wywiad z panią redaktor miesięcznika IKS. Przeanalizowałam i streściłam wywiad, wyraziłam swoją opinię na temat techniczny wywiadu i od strony merytorycznej. Następnie napisałam krótki artykuł o pismach kulturalnych, z uwzględnieniem tych obowiązujących w Poznaniu. Do tego moja krótka wypowiedź, co sądzę na temat rozwoju kultury w moim mieście, ale też i Polsce. No i przyniosłam aktualny numer IKSa, żeby pokazać innym jak wygląda - bo niewiele ludzi wie, że istnieje (ma mały nakład i jest strasznie trudno dostępny - raczej w empiku nie kupisz) ![]() Magne - miło mi Marcel, Morf, jestem ![]() Pati, co tam? ;** ;d Hej Blanka, Uni ;* Kto tu jeszcze jest? ;> Witam wszytskie ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
w ten weekend zawalilam bo po prostu nie mialam kiedy. Wchodzilam i wychodzilam. Postaram sie naprawic. Ale wiecie.. nie spodziewalam sie nigdy ze potraficie tak ladnie mnie zjezdzac ze 'szuka majtek' 'pewnie znowu oleje' itd... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Mari;* zmierzyłam..wyszło 30 cm ;D
Blankaa;* Morf;** jeju...jakbym tak musiała robić prasówkę...; oo u nas wybieramy czy chcemy wiadomości ze świata czy z kraju i przez tydzień spisujemy informacje najważniejsze. a co u mnie? ja na razie idę, więc napiszę potem..chociaż..u mnie nic ciekawego.. ![]() bajo;* potem będę;*** |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Rozeznanie
|
Magda, a co w tym dziwnego? Jestesmy tylko ludźmi, wkurzałyśmy się! Nie jestesmy siostrami miłosierdzia by mówić: tak dziecko, dobrze robisz, przepraszam, ze mam swoje życie, chętnie Cię wysłucham!
---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- pa Pati <3 ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Vo. świetna mama ![]() co to tego co napisałaś to ![]() Uni. ty leniu ![]() Nierealna. nie napisała. ; ) nową witam. Angela jestem. ; )
Edytowane przez Infallible Czas edycji: 2010-05-05 o 14:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hm... A ja mam kilka słów do powiedzenia na ten temat.... Według mnie nie powinniście od razu krytykować Magdy, ok może kilka razy nie nadrobiła, ale może ma taki czy inny powód.. Może nie ma codziennie dostępu do neta, może ma dużo nauki przed zakończeniem roku (każda z Nas chce jak najlepiej wypaść) Ale to nie znaczy, że nigdy nie nadrabia. Wiem długo tu nie jestem i dużo powiedzieć nie mogę na jej temat, ale Wy pewnie też święte nie jesteście, też Wam się raz czy dwa zdarzyło nie przeczytać stron. Piszecie dużo, a jak Ona wchodzi raz dziennie, wieczorem na wizaż to ma naprawdę dużo do przejrzenia. Jest zmęczona po szkole, czeka jeszcze nauka.. A to że dzieli się z Wami swoimi przeżyciami to nie znaczy, że od razu myśli tylko o sobie. Po to jest forum, żeby każdy napisał to co myśli. A może ona po prostu nadrabia ale nie ma Wam za dużo co powiedzieć bo Wy jesteście zżyte ze sobą i macie jakieś swoje skróty (S., R., ten od mebli, tamten którąś przeprosił) których my nie rozumiemy?? Sorki ale nie każdy spamięta, której chłopak jest tak uroczy, że mówił że jest jego księżniczka (daję przykład i żeby nie obrażać się na mnie) I teraz nagle wszystkie się zgadzacie, że Magda jest zła i powinna odejść? No to prawie tak jak ze mną. Ja napisałam o tym, że u mnie śpi chłopak to zaraz wszystkie, bez wyjątku że u mnie to PATOLOGIA!!! A zastanowiłyście się w ogóle co to jest??? Bo jakoś to słowo nie pasuje do tej sytuacji. Radzę zajrzeć w słownik ![]() A odnośnie tego: ,,Magda. i jeszcze jedno. to jest życie Sandry. więc nie wyjeżdzaj tu że poleci do niego z otwartymi ramionami jak on powie kilka miłych słów. są ze sobą 1,5 roku. wieć gó.wno Ci do tego. o tobie tez mogłybyśmy wiele powiedzieć.'' Ooo.. A to?? To co ma znaczyć?? To ona jedna nie może się wypowiedzieć na forum, bo jest tu rzadko??To co ty tutaj napisałaś, to jest żenujące ;/ ,,Gów.no Ci do tego" - tego opisywać nie będę bo szkoda mi słów nawet. Chamstwo po prostu..;/ Wiem, że teraz mnie zwyzywacie i napiszecie to ,,Wasze zdanie, po którym każdemu jest głupio" ale ja uważam, że nie powinniście się czepiać Magdy, a jak coś to tylko zwrócić jej uwagę, żeby bardziej się udzielała, częściej była. A od razu takie teksty jak ,,nie będziemy płakać po Twoim odejściu" to jest dla Mnie porażka.. ;/ Tak się nie robi... ![]() Tym bardziej, że Ona tu była długo z Wami, związała się a Wy ją potraktowałyście jak śmiecia..;/
![]() |
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do prasowek. Ja robilam przez dwa lata. Dzielila nam nauczycielka klase po 6 osob, my w grupie dzielilismy sie kultura, gospodarka i polityka... plus to jeszcze na swiat i polske. i kazdy przygotowywal z dwoch tyg; 3 informacje najwazniejsze. Ot nasze prasowki... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.