|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 1o
A u mnie -0,6
Witam, w ten piękny, deszczowy, lodowaty poranek ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
Gratuluję zaniku cycków, może @ już Ci nie grozi? ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Znam nieco inną wersję, oni są jak kible: albo zajęty albo zas*any ![]() Cytat:
Ale nerki to chyba zlokalizowane są wyżej gdzieś tak w połowie pleców. Ale może, dla pewności zrób badania, jeśli się niepokoisz
Edytowane przez Ayu Czas edycji: 2010-05-18 o 08:12 |
||
|
|
|
#782 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#783 |
|
Raczkowanie
|
Witam i ja w ten paskudny poranek
![]() U mnie dziś znowu spadek 0,1 kg. Odkąd przeczytałam, że tyle powinno się chudnąć żeby skóra nadążyła się kurczyć to tyle codziennie chudne. Chyba siła perswazji Moose gratuluję braku cycków, oby wszystko Ci się tak nie kurczyło Wszystkim Dukankom i rodzynkowi życzę powodzenia i wytrwałosci.Aha, wczoraj popełniłam grzech i wypiłam lampkę szampana
06.05.2010 67 kg 05.06.2010 60.9 kg 30 dni -6.1 kg 14.07.2010 57 kg 70 dni -10kg 15 dni zastój! 11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg 23.01.2011 III Faza 62 [B] pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm Edytowane przez sonia26 Czas edycji: 2010-05-18 o 08:14 |
|
|
|
#784 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze, że to tylko lampka i nie pociągnęła za sobą innych grzechów, może waga nie będzie okrutna za bardzo. Następnym razem od alko z dala się trzymaj
|
|
#785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie znowu wzrościk ale biorąc pod uwagę całokształt ma prawo Czuję się napuchnięta jak słonica
|
|
#786 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#787 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak się przyzwyczaiłam do tego piwka w weekend z mężusiem, że teraz najbardziej brakuje mi własnie piwa, nie jedzenia. Razem z dietą zafundowałam sobie odwyk Nie no żartuję, ale ta lamka szampana tak się do mnie uśmiechała Już nie będę, obiecuję poprawę
06.05.2010 67 kg 05.06.2010 60.9 kg 30 dni -6.1 kg 14.07.2010 57 kg 70 dni -10kg 15 dni zastój! 11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg 23.01.2011 III Faza 62 [B] pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm |
|
|
|
|
#788 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
dzisiaj spadek o -0,500 Chyba mój ostatnio testowany środek wspomagający chudnięcie naprawdę działa I wiem że to trochę jak enigma, ale z cycków w moim przypadku to NIC, null, zero nie poszło-tzn są jakie były mimo ubytków gdzie indziej ![]() Czy ktoś z tego coś rozumie? ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- O, kolejna zadowolona koleżanka! Jak ja lubie od rana czytać o takich spadkach![]() ![]()
|
|
|
|
#789 |
|
Raczkowanie
|
Nie było mnie tu dobre 3 miesiące - ludziska się pozmieniali, że szok.
Chciałam tylko pochwalić dietę, za brak efektu JOJO. Przez 3 miesiące jadlam wszystko - bywało, że w ilościach masakrycznych - wróciło jedynie 1,5 kg, które zresztą po powrocie na pierwszą fazę (3 dni) już dawno zniknęły. Nadmienię, że mam pracę siedzącą... Tak więc teraz znów walczę i chętnie czytam wasze rewelacyjne POSTY. GO GIRLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
#790 |
|
Raczkowanie
|
Ha! Nie wiem jakim cudem, ale wczoraj byłam na p+w i właśnie od wczoraj spadł mi kolejny kg, możliwe, że to dlatego, że @ mi się kończy...
No w każdym razie 3 za sobą, 17 do końca choć oczywiście wiem, że na warzywach może mi nawet nieco przybyć ![]() no i mam taką cichą nadzieję, że w przeciwieństwie do moose1979, mi aż tak dramatycznie cyce nie spadną
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zgrzeszyłam.
Zjadłam łychę ziemniaków z masłem od TŻ i kilka paluszków.
|
#792 |
|
Przyczajenie
|
Witam, ja tez nie mogę znaleźć nigdzie w moim mieście serka homogenizowanego 0% jak pytam w sklepach to robią wielkie oczy i pytają co to takiego tak więc jestem na etapie poszukiwań i w razie jakbym nigdzie go nie znalazł to czy jest jakiś produkt który można zastąpić zamiast tego serka homo ?? w połowie przepisów jest on jako składnik i jestem wkurzony ze nic bez niego nie mogę zrobić proszę pomóżcie
![]() ![]()
|
|
|
|
#793 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Serki homo przede wszystkim znajdziesz w sieciowych marketach typu:Careffour, Auchan oraz w Lidlu.Może nie będą miały po 0% ale są bodajże do 4%. W tych 2ch pierwszych szukaj uważnie bo są z reguły w małych opakowaniach. A ten w Lidl jest pod nazwą Pilos.no.to powodzenia. Edytowane przez aggie30 Czas edycji: 2010-05-18 o 08:55 |
|
|
|
|
#794 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w Lidlu jest w wiadereczku 3%
|
|
#795 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Następnym razem jak coś cię będzie kusiło, to sobie pomyśl coś w stylu "To wygląda pysznie, no trudno. Szkoda, że nie mogę tego zjeść, ale wolę schudnąć. Jesli się skuszę, będę potem żałowała i czuła się źle." Wolisz schudnąć, czy mieć wyrzuty sumienia i baty na forum? ![]() Cytat:
Ale i tak jest fajnie ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Ale zdecydowanie bardziej wolę ich doświadczać osobiście
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#796 |
|
Raczkowanie
|
Witam, witam, witam,
Za oknem deja vu, czyli deszcz, wiatr, deszcz z wiatrem. I kolejna niespokojna noc za mna. Jednak cos jakby sie zmieniło, bo kawa znów "łagodnie pieści podniebienie", humorek dopisuje. Dosłownie rozpiera energia
|
#797 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Kurcze, ciężkie dni przede mną... Trzymajcie kciuki. |
|
|
|
|
#798 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie rozumiem
Zaczęłam dukana w niedziele z wagą 79 kg, dziś mamy wtorek a na wadze 76,3kg, czy to normalne? Może mój organizm uzależniony od węglowodanów przeżył szok? To prawie 3kg w dwa dni![]() ![]() Wkleję co jadłam przez te dwa dni: śniadanie: jajecznica z dwóch jaj z polędwicą obiad: 3 pulpety(duże) z indyka gotowane podwieczorek: pół dużego jogurty nat, z łyżeczką kakao i łyżeczką słodzika, 2 łyżki otrębów owsianych kolacja: 2 filety z ryby pieczone +galaretka z herbaty śniadanie: 3 jajka na miękko, 3 plastry polędwicy II śniadanie: pieczone udko z kurczaka bez skóry przed obiadem: herbatkowa galaretka obiad: pieczona pierś z kurczaka podwieczorek: pół kostki twarogu, 2 żółtka, łyżeczka słodzika kolacja: jeden płat śledziowy w occie Wydaje mi się, że to nie jest mało
|
#799 |
|
Raczkowanie
|
cześć kobietki, ale masmarowałyście
, witam sie z wami, gratuluje spadkow ...i uciekam.Dziś bardzo aktywny dzień przede mną
|
#800 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tylko ta pogoda mnie martwi, bo jak mi zaleje drogi, to dostawcy nie będą dowozić kury, rybek, twarogu i wieśniaków ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
Musiałaś mieć w sobie strasznie dużo wody. Menu na moje oko w normie, nie dużo i nie mało.A kakao na uderzeniówce lepiej odstawić, to trzecia lista, czyli produkt tolerowany. Chociaż jak tak pięknie Ci spada, to w sumie czemu nie
|
|
|
#801 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#802 | |
|
Zadomowienie
|
MOOSE gratuluje uttraty cyckow
![]() a ja dzisiaj na wadze widze nieśmiałe -3!!!!!! czyli po uderzeniówce to mój pierwszy -1kg ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
|
|
#803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To wychodzi na to, że po tygodniu I fazy powinnam mieć około -5kg ubytku i to najmniej Woda nie woda, przyjemniej się wchodzi na wagę
|
|
#804 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#805 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiec warto szukac
|
|
#807 |
|
Zadomowienie
|
Z testu wyszło Ci 7 dni uderzeniówki? Jesli tak to ok, ale jeżeli nie robiłaś testu, to link w pierwszym poście, razem z tłumaczeniem. Nie ma co robić za długiej pierwszej fazy, bo można sobie tylko metabolizm spowolnić i na drugiej fazie mogą być długie zastoje.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#808 |
|
Zadomowienie
|
Ayu... a wiesz co... rozmarzyłam się.... wiesz co w Krościenku kocham najbardziej????? LODY U MARYSI
te, które taki dziadzius sprzedaje z małego okienka na wage.... jagodowe oł maj gad....albo tam na przeciwko poczty, na rogu w takiej restauracji krokiety z barszczem albo u walusia.................. ![]() W przeklętym przez dukana miasteczku mieszkasz ![]() wogóle mieszkasz w tak cudnym miasteczku... ja tak kocham kroscienko, szczawnice i cale pieniny;( i mam je tylko na wakacje
Edytowane przez czarownica3006 Czas edycji: 2010-05-18 o 09:39 |
|
|
|
#809 |
|
Raczkowanie
|
A ja od wczoraj mam jakieś zatrucie :/ co zjem to od razu do kibelka, poza tym ból głowy i brzucha, nic się nie chce
ledwo przecisnelam dzisiaj owsianke przez usta...
|
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już będę grzeczna, wolę schudnąć. Nawet się nie ważę, za tydzień to zrobię.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

Teraz trzeba tylko nad klateczką popracować, żeby umięśnić to, z czego już niedługo zejdą resztki nadmiaru tłuszczu. 
No, ale praktycznie codziennie już odczuwam bóle, a nie spożywam już samych protein.

27 lipca 2013

Zaczęłam dukana w niedziele z wagą 79 kg, dziś mamy wtorek a na wadze 76,3kg, czy to normalne? Może mój organizm uzależniony od węglowodanów przeżył szok? To prawie 3kg w dwa dni

te, które taki dziadzius sprzedaje z małego okienka na wage.... jagodowe
Już będę grzeczna, wolę schudnąć. Nawet się nie ważę, za tydzień to zrobię.