|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
![]() U mnie też za***ista pogoda!!! I jestem w****iona, bo mam tyle nauki dzisiaj, że nie będę miała nawet czasu, żeby się poopalać![]() Chyba, że z zeszytami, tylko wtedy nie wiem czy będę się uczyć czy zasnę![]() ![]() Wczoraj byłam na koncercie tej Ewy Farny Tzn. u nas w mieście była Nie lubiłam jej za bardzo, ale wczoraj pokazała, co potrafi I jestem mega zaskoczona, bo śpiewa nawet lepiej na żywo I jest strasznie wyluzowana na scenie i żartuje, widać, że lubi to, co robi![]() Sunset Mój były mi to samo mówił, co Tobie Desperados Gała O rany, podziwiam Cię, że chciało Ci się te kartki robić w sobotni wieczór ![]() Anastazja A to TŻ niedobry Tak z rana Cię obudził... Ja bym była już cały dzień zła![]()
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
w ogóle to nie rozumiem jak może kobieta się wymigiwać od seksu przecież to sama radość![]() no nie śpię od tej godziny jakby była jesień czy zima to pewnie bym zasnęła a tak jak jest jasno to nie da rady![]() ja dopiero będę się opalać po obiadku ok 14 bo wtedy u mnie jest słońce na balkonie a później pójdę doprawić u rodziców w sumie u nich cały dzień jest słońce ale nie chce mi się iść i wracać żeby zrobić obiad
|
|
|
|
|
#783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i życzę Ci owocnej nauki ! Chyba by mnie szlag trafił,gdybym musiała uczyć się w taki piękny dzień No ale coś za coś Cytat:
![]() Ahhh już się nie mogę doczekać, aż on wróci Ciekawe, kto pierwszy będzie miał dośćJa też tak często mam , że jak mnie ktoś obudzi, to raczej już nie zasnę ... Tak jak dzisiaj ta Alize o 7 rano , gdybym pospała dłużej, to pewnie czułabym się znacznie lepiej :/ Aa myślałam że gdzieś nad jeziorko śmigasz, a Ty balkonowo ! Ja niby też mam balkon, ale za mały na opalanie ... Albo ja za duża |
||
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pewnie jakbyś dłużej pospała to byś szybciej wróciła do formy ![]() no nad jezioro nie bardzo mam z kim dzisiaj jechać każdy w rozjazdach dzisiaj, pojechałabym z Tż ale jest po nocce więc pewnie będzie spał do wieczora przed kolejną nockąpojechałabym z tatą roweem ale on ma chory palec u nogi, strasznie spuchnięty i ledwo chodzi a co dopiero jeździć rowerem ![]() dzisiaj zamierzam wieczorem Jadźkę wydepilować
|
|
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I niewyżyta W ogóle to opowiadałam mu mój sen o tym, że niby z nim ślub brałam i później chciałam go unieważnić i o dziwo nie przeraziło go to ![]() A co się tacie stało w palec ? Ooo Jak ja wytrzymałam, to Ty na pewno wytrzymasz tym bardziej
|
|
|
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym chciała już ślub ale z prostego powodu: bo mi się obrączki podobają dobrze jest mi tak jak jest teraz, nie potrzebuję papierka![]() właśnie nie wiadomo co mu się stało, ale tak ma spuchnięty palec że masakra, nagle zaczął go boleć i po paru dniach strasznie spuchł, był u lekarza i przepisał mu leki przeciwzapalne i przeciwbólowe no już sobie to wyobrażam dłuższych nie zamierzam hodować od razu sobie paszki też wydepiluję
|
|
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pewnie , nie ma się co spieszyć Ale kiedyś chyba fajnie byłoby ubrać białą suknię ,hm ? Mi się to strasznie marzy ,a po tym ślubie koleżanki to już w ogóle ! W kościele mało się nie poryczałam, tak się wzruszyłam Ale ja też tak będę mieć Za 5 lat ![]() No to ciekawe,co mu się porobiło w tego palca Znajoma mojej mamy miała coś podobnego ,z tym, że jej zaczęło się coś dziać w palec u ręki. Wiem, że była na chorobowym przeszło pół roku właśnie z powodu tego palca, ale nie pamiętam ,co jej się tam porobiło dokładnie.Ja też myślę nad depilacją paszek , ale na samą myśl mnie boli |
|
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do białej sukni to nie przywiązuję do tego takiej wagi podobają mi się suknie ślubne ale jakoś sobie siebie w takiej sukni nie wyobrażam jeszcze chyba nie dojrzałam do tego, nie czuję się gotowa na ślub, w koncu to bardzo poważny krok no i ponoć na całe życie![]() nie wiadomo co z tym palcem, niby miało mu przejść od tych leków po ok dwóch dniach a tu jeszcze gorzej mu się zrobiło, jak mu nie przejdzie do jutra to we wtorek planuje iść do chirurga no ja już kiedyś wydepilowałam sobie pachy, ale darłam się niesamowicie mi na szczęście włosy nie wrastają wolę się wydepilować i mieć spokój przez 2-3 tyg niż się codziennie golić
|
|
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam oglądać suknie ślubne i jak najbardziej widzę siebie w takim wdzianku I już nie mogę się doczekać Tylko ciekawe, kto jest tym panem mężem Jeśli faktycznie nie przejdzie, to jasne, najlepiej wybrać się i sprawdzić. U tej znajomej mojej mamy wydawało się to pierdołą - ot , paluszek, a wyszło z tego coś poważniejszego :/ Mam nadzieję, że w przypadku Twojego taty wszystko będzie okej No to Ci zazdroszczę, że Ci nie wrastają... Jest to mega wygodne i ja też wolałabym pocierpieć i mieć spokój przez tyle czasu, no ale siła wyższa ;/Czekam na mamę ,aż zrobi obiad i jedziemy na tą działkę , będziemy palić jakiegoś grilla Ale się najem hihih![]() A od jutra dieta ścisła , bo za 3 tygodnie wraca pan D |
|
|
|
|
#790 |
|
Zadomowienie
|
Anastazja Depilatorem?
Ja na samą myśl się boję Sunset Do Ciebie mi pasuje idealnie suknia ślubna Wiecie co się dowiedziałam?! ![]() MOJA CIOCIA spotkała się ostatnio z mamą mojego byłego. I zapytała jej, czy jesteśmy jeszcze z M. razem. Odpowiedziała, że nie. A moja ciotka do niej z tekstem:"No i dobrze! Bo to nie jest dziewczyna dla M. Jeszcze teraz się na rudo zrobiła i wygląda jak nie wiem co..." Moja ciotka tak o mnie mówi! Nie wiem wgl o co jej chodzi...![]() Zabieram się za tą naukę Ale mam lenia
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Aga-powodzenia w nauce ![]() Anastazja-o matlpo 6.30?! toż to srodek nocy![]() Sunset-no to ładnie ale reddsy były wiec gicior a na miejscu Desperadosa to ja bym się cieszyła ze taka laskę ebdzie miał *zdjęcia kartek wkleje pozniej,bo na razie baterie się ładuję ![]() pogoda cudna odwaliłam się jak stróz w boze ciało teraz ide sobie sałateczkę zrobić
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() chyba sie z wami pozegnam i czasami bede podczytywac... wiecznie nie mam czasu ) zahaczylam o pret metalowy rozwalilam palca...myslalam ze nic sie nie ztalo tylko paznokiec sie zlamal bo krew mega leciala... ale zaczal puchnac, pojechalam do szpitala i mam pekniety;/ wczoraj zauwazylam ze chyba z drugiego kosc troche wystaje..masakra..moze dzisiaj znowu pojade na kolejne przeswietlenie... na dodatek dostalam zastrzyk przeciw tezcowi i nie moglam pic a w ten sam dzien mialam 18stke kumpla... wrocilam wczenie, wczoraj mialam troche rodzinna impreze, dzisiaj poszlam spac o 4, wstalam o 12...i cos mi sie wydaje ze pol dnia zmarnowalam...ale trudno...![]() pozdrawiam was wszystkie
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Olka-no ładnie się urządziłaś;/ trzymaj się
![]() no to jmacie kartkę one są w różnej kolorystyce ale wszytskie taki sam wzór
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś nooo mi też do siebie pasuje suknia ślubna
Będę wyglądać najpiękniej w świecie A co do ciotki to normalnie aż nie wiem ,co powiedzieć :/ Masakra, żeby osoba z rodziny tak nadawała... No i oczywiście owocnej nauki życzę Nadziejka kartki bardzo ładne ! tak myślałam, że chodzi o kartki tego typu. Z tego, co widzę, to faktycznie jest tam dość sporo grzebania, ładnie z nich mendy , że tak mało płacą ![]() A w co się wystroiłaś do tego kościoła , hęę? Ja byłam na działce, wytopiłam wiadro tłuszczu ![]() Właśnie się wykąpałam i szykuję sobie podwieczorko - kolację , kiełbaskę z wody z musztardą i ketchupem i jedną kromkę chleba. Już dzisiaj nic nie będę jadła, bo koło 19 pryskam do koleżanek i wrócę pewnie koło 22 jest tak ślicznie, że biorę sobie pieska i idziemy piechotką, spacerek mi się przyda
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Aga- ładna mi ciotka
żeby tak rodzinę obgadywać to przesada..Ola- to ładnie się załatwiłaś no ale do wesela się zagoiNadziejka -tak myślałam że chodzi o takie kartki, ładne ale widać że sporo roboty z tym klejeniem Sunset-ale masz dobrego tatę że zrobił Ci taki taras do opalania a spacerek na pewno wyjdzie na zdrowie![]() u mnie na kolację sałatka z kurczakiem wędzonym i dwie kromki żytniego nie poopalałam się dzisiaj bo słońce było jakieś zamulone tzn było gorąco ale tak jakby cały niebo było lekko zachmurzone i to słońce w ogóle nie opalało![]() byłam z TŻ dzisiaj u jego siostry posiedzieliśmy trochę, pośmialiśmy się pobawiłam się z dzidzią ![]() byłam też u rodziców i na zakupach ![]() przyszła do mnie jeszcze sąsiadka z córką i też się z nią pobawiłam:P tzn pogadałam bo ona ma 2 lata i nawija jak przekupka ![]() właśnie wyszłam z wanny i teraz siedzę z waxem na włosach zaraz sobie zrobię chyba pazurki bo są w opłakanym stanie, wyglądają jakbym na roli robiła
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Mmmmmmmmmmmm Anastazja uwielbiam tą sałatkę
Widzę, że lubisz małe dzieciaki Ja dawniej nie znosiłam małych dzieci, a teraz mogłabym non stop bawić Niestety w mojej rodzinie coś nie chcą się rozmnażać Więc dupa, chyba prędzej się swojego doczekam ![]() Właśnie wróciłam do domu, ale jestem padnięta ! ![]() Szłyśmy z psinką w obydwie strony na piechotę i byłyśmy z dziewczynami się jeszcze przejść na mieście, także zrobiłam kupę kilometrów . W ogóle jest mnóstwo komarów :/ Nie szło się odgonić od tych dziadów , całe nogi mam pogryzione ...Między innymi przez te komary zmyłam się tak wcześnie do domu, a w ogóle to dopadło mnie jakieś takie zmęczenie i stwierdziłam, że pryskam Ale bardzo przyjemnie jest na dworze, pogoda na spacer idealna Tak bym pojeździła na rowerze, to kurna nie mam :/ Przez tą Anastazji sałatkę zrobiłam się głodna ale postaram się już nic nie jeść dzisiaj
|
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam małe dzieci, są zaje.iste ![]() no to ładnie się nachodziłaś u mnie nie ma komarów na razie pewnie przez tą powodź u Was się tego dziadostwa najmnożyłozmyłam waxa i teraz mam cudowne włoski opiłowałam pazurki i nałożyłam odżywkę dzisiaj nie maluję, niech odpoczną sobie trochę![]() Tż właśnie pojechał na nockę do pracy, więc jest spokój
|
|
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze ja też muszę się przeprosić z waxem, bo coś mi włoski zaczęły lecieć ostatnio :/ Pazurki też by mi się przydało zrobić, ale to jutro, bo dzisiaj już jestem nietomna No to skoro tż w pracy, to Ty pewnie będziesz pracować A ja zjadłam sobie 3 plasterki szynki, zaraz wezmę jeszcze psa na siku, bo wypiła chyba z pół litra wody
|
|
|
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale i tak mniej niż kiedyśno pracuję już 2 h ![]() ale nasz psinka też tyle pije jak jest tak ciepło
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i jak tam idzie dzisiaj ? No jakby nie patrzeć szła kawał drogi Niosłam ją może z 20 metrów , jak mi się jej szkoda zrobiło, że tak jej język wisiał A ja nie lepsza, bo po powrocie do domu myślałam, że nie odessę się od butelki ![]() Gdzież ta nasza Nadziejka się podziewa?
|
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Skonczyłam te pierońsklie kartki
ale co z tego jak od jutra 200 bede musiała zrobićwykąpałam się,wyspzratałam pokój bo bałagan po klejeniu niesamowity,teraz wieprzam jabłuszko bo dawno sie nei załatwiałam ![]() jeszcze musze paznkocie sobie zrobic ![]() Anastazja-przyjedz do mnie,ja mam dzieci od chuja i jeszcze wiecej ![]() Sunset-ładnie małą przesuszyłaś
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to twarda sztuka z niej ja naszą psinkę może jutro wezmę na dłuższy spacer![]() no właśnie gdzie Nadziejka może kartki klei
Edytowane przez Anastazja86 Czas edycji: 2010-06-06 o 22:35 |
|
|
|
|
#803 |
|
Zadomowienie
|
Zeszliśmy się. Jestem znowu z M.
Jeszcze do mnie nie dotarło to. Do niego też nie. Ale dzisiaj spędziliśmy pół dnia razem. Było tak przyjemnie. Cały czas do mnie mówił, aż się popłakałam. Teraz sobie tak myślę, dlaczego go zostawiłam, co w nim mi nie pasowało? Przecież to idealny facet. Dosłownie. Chyba nie ma żadnej wady..?
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejko 200
To chyba cały dzień będziesz robić A w ogóle to masz jakąś określony czas, w którym masz zrobić wszystkie te kartki , czy sama sobie ustalasz? ![]() Anastazja no i odważyłaś się w końcu użyć depilatora ? Bo z tego co pamiętam, to były plany na wieczór, żeby nie zwyzywać tż Aguś no cóż ja mogę powiedzieć Jeśli uważasz, że to dobry pomysł, to pozostaje pogratulować i życzyć powodzenia A w ogóle to dzień dobry Mnie dzisiaj obudzono o 7 Hrabina piszczała, żeby ją wyprowadzić na siku po tym wczorajszym przesuszeniu Nie bardzo się wyspałam, no ale co poradzić... ![]() I o dziwo nic mi się dzisiaj nie śniło ![]() Na śniadanie zjadłam półtorej kromki z wędlinką i serem i ketchupem z mikrofalówki Teraz mam w planach ogarnąć pokój ,poskładać ubrania i koło 10 jadę na działkę się smażyć, bo pogoda cudo Podobno dzisiaj wieczorem mają być burze , a jutro ma padać, więc wolę korzystać ze słonka, póki jest ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pracowałam i zajęłam się oglądaniem tv dzisiaj Tż ma ostatnią nockę więc dzisiaj to zrobię![]() zazdroszczę tego słonka u mnie całą noc padało a teraz jest pochmurno i parno czyli pewnie dalej będzie padać..tak w ogóle to dzień dobry ![]() na śniadanie płatki z mlekiem, teraz piję kawę zaraz chyba zasiądę do pracy bo nie mam co robić ![]() byłam z psem na spacerze więc gdzieś do 12 mam spokój
|
||
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ale jestem głodna pusta lodówka,chleba brak,ja nie wiem jak by dopuscilismy do czegos takiego zjadłam jabłko i cierpliwie czekam![]() Aga-powodzenia ![]() Anastazja-tez taka sama pogoda u mnie tzn nie pada i ejst dosc cie4pło ale jest zachmurzenie![]() Sunset-a Ci zazdrosze tego słonka a kartki robiena tydzien czasami od piatku do piatku,czasami od poniedziałku do poniedziałku ale czasami od poniedziałku do piatku![]() a mi się głupoty sniły sniło mi sie ze brałam w takim jakby rodzinnym wysciugu rowerowym i byłam na przodzie ale juz jechac nie mogłam bo mnie strasznie barki bolały i się przebudziłam i w rzeczywistosci mnie bolały bo spałam na brzuchu a rece miałam wysoko na poduszcze i były mocno wygiętę![]() widać ,że lato przyszło bo specyficznie spie niby w nocy miałam otwarte okno balkonowe ale było mi gorąco więc spałam na poprzek łożka z kołdrą miedzy nogami
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Wam współczuję takiej pogody hihih
U mnie dzisiaj było naprawdę pięknie Ale teraz już pojawiły się chmurki , na wieczór zapowiadają burze Także jakbym znowu tutaj nie pisała to znaczy, że znowu neozdrada zawaliła... Ale oby nie A na weekend zapowiadają u nas... do 38 stopni ![]() Rano byłam z koleżanką na mieście , później pojechałam na działkę, poopalałam się , umyłam sobie samochód i niedawno wróciłam Wzięłam prysznic , a po prysznicu nasmarowałam się tym serum Eveline i szlag mnie trafia, jak kurna grzeje :/ Muszę sobie kupić to drugie, chłodzące , a to wygrzewające zostawię na zimę, bo ciężko wytrzymać to grzanie :/Jeśli chodzi o jedzenie, to dzisiaj średnio na jeża . Po śniadaniu, przy okazji łażenia na mieście skusiłyśmy się z koleżanką na zapiekankę , była przepyszna Nie jest źle, oby tylko nie jeść słodkiego ![]() Zaraz muszę składać pranie, a nie chce mi się strasznie :/ A potem jadę do dziewczyn na ploty ![]() A Wy jakie plany na resztę dnia ?
|
|
|
|
#808 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Przed chwila zjadłam kawałek placka Bijcie i krzyczcie!![]() U mnie, tak jak u Sunset, słonko nieźle napierdala Nic, tylko się opalać Ale też zaczyna być trochę duszno... Pewnie będzie burza... Tylko nie to
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z miasta
złaziłam się niemiłośiernie,raz padało raz słonce grzało,myslałam ze ejst zimno to założyłam kurtkę a tu buch duszno jak cholera i tylko się kisiłam na teori ale mielismy dzisiaj nowego wykładowce,taki fajny smieszek i tak myślę czy do niego się nie zapisac na jazdy a propo mogę zaczynac jezdzic tylko badania musze szybciutko zrobić![]() oddałam do reklamacji buty,koturny bo mi normalnie zaraz na pierwsze założenie podeszwa się odkleiła i zrolowała a baba w sklepie,że fleczki nie są pod gwarancją to ja z***ałam,że odkąd w koturnach są fleczki?!no to łaskawie spisała protokuł![]() jeszcze byłam w rossmanie i miałam sobie podkład kupić i nie mogłam się zdecydowac na KWC naczytałam się o WIBO i Lirene i tak poszłam i siedziałam i patrzyłam az w końcu nie kupiłam![]() a nie uwierzycie od rana jestem na 2 jabłkach
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Aga-co tam kawałek placka
na zdrówko![]() Sunset- ja też mam to grzejące z Eveline, masakra jakaś nawet tego nie próbuję teraz używać ![]() Nadzieka- 2 jabłka tylko dzisiaj zjadłaś?? nie dobrze, ale z moją mamą zawsze było to samo, zamiast na zakupy to na ploty tak to jest z babami![]() u mnie na obiad były pałki kurczaka na kolację kanapki z polędwicą i ogórem zjadłam prince polo ![]() byłam u rodziców i na zakupach pokłóciłam się dzisiaj okrutnie z TŻ o to że powiedziałam że na mszę za jego tatę pojadę z kuzynką a nie z jego siostrą..bym z nimi pojechała ale oni będą pewnie trochę siedzieć a ja mam o 19 zaliczenie przez internet i muszę być w domu a msza jest na 18, no i jemu się nie podoba to że jadę z moją kuzynką, zaczął mnie wyzywać że jestem popie.dolona itd, strasznie się pokłóciliśmy, teraz już jest ok ale..mam go gdzieś ciągle coś mu nie pasuje, nawet powiedział że mam nie iść do pracy do Szczecina bo to daleko i za długo mnie nie będzie na chacie...pamiętam jak dwa lata temu dostałam pracę na recepcji w fitness klubie to mi zabronił tam pracować żeby jakieś dupki mnie nie podrywali co by przychodzili ćwiczyć...szkoda gadać
Edytowane przez Anastazja86 Czas edycji: 2010-06-07 o 20:42 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

I jestem w****iona, bo mam tyle nauki dzisiaj, że nie będę miała nawet czasu, żeby się poopalać
Chyba, że z zeszytami, tylko wtedy nie wiem czy będę się uczyć czy zasnę
Nie lubiłam jej za bardzo, ale wczoraj pokazała, co potrafi
Tak z rana Cię obudził... Ja bym była już cały dzień zła

Masakra :d
każdy w rozjazdach dzisiaj, pojechałabym z Tż ale jest po nocce więc pewnie będzie spał do wieczora przed kolejną nocką
Znajoma mojej mamy miała coś podobnego ,z tym, że jej zaczęło się coś dziać w palec u ręki. Wiem, że była na chorobowym przeszło pół roku właśnie z powodu tego palca, ale nie pamiętam ,co jej się tam porobiło dokładnie.

Jest to mega wygodne i ja też wolałabym pocierpieć i mieć spokój przez tyle czasu, no ale siła wyższa ;/
Ja na samą myśl się boję

Bijcie i krzyczcie!