|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. V, pt. Czekamy na dwupaki :D
Elcia super że zdecydowaliście się na 2 dzidzię ..... trzymam mocno kciuki za staranka
, synek Aldii może i Wy zmienicie zdanie i dołączysz jeszcze w tym roku ![]() Tity współczuję tych mdłości, już niedługo się skończą Ewurka fajny hotel, też w takim popracowałabym sobie ![]() Anessa taki wózek kiedyś mi się podabał lecz teraz nr 1 to MUTSY URBAN RIDER ..... juz przekonałam TZ ze 2300 to wcale nie jest dużo na wózek dla dziecka tym bardziej że zamierzamy mieć 2 ...... złapał haczyk Lindsley jak Ci się jeździ samochodem? nie szwankuje? Kretencja i jak byłaś u fryzjera? pamiętam że miałaś takie plany ciekawe co się dzieje z Scio i Pomidorką już długo się tu nie odzywały wiecie coś może? |
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Anessa to moze trojmiasto ?
![]() Sloneczko ooooo nie,poza tym po cc najlepiej odczec 2 lata ![]() Skoro juz przekonalas tz do tego wozka,to kupujcie od czegos tzreba zaczac
|
|
|
|
#783 |
|
Wtajemniczenie
|
I Ewurka wróciła z pełną torbą zakupów
Elcia ![]() Aldii hotel może fajny tak z doskoku i na pierwszy rzut oka, ale ogólnie ludzie płacą grubą kase, a dostają...guzik (że tak się lekko wyraże) a fryzurkę zaraz pokaże, muszę wziąść prysznic bo mam włosy na całym ciele ale jestem zadowolona Anessko oby @ nie przylazła , a plamienia...hmmm ja też już po 30 i czasami tak mam... to już nie będzie coraz lepiej, już będzie pod górke Danika to całkiem niedaleko byłaś, Newcastle lubię, dobre na wypad na impreze ![]() My też planujemy powrót, tak do 5 lat, aż ten domek nam powstanie
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
EWURKA dziekuje
synio to czysty TZ
|
|
|
|
#786 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wozek fajniutki ale troche kosmiczny jak dla mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No tak wlasnie myslalam Ale laska z ciebie Sliczna fryzurka!![]() TZ mi do Londynu dzis ucieka na wieczor facetowy z lasagnimi w tle wiec sama wieczor spedzam
|
|
#787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuje Anessko po ostatnim, czyli jego przyjechał z podpuchniętym okiem, bo się stawiał do największego kolesia w klubie ciekawa jestem...jaki wróci teraz
|
|
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
elciu no to trzymam kciuki
Synek cudny Anessko wózeczek fajny Oby to nie było plamienie na @ ![]() ewurko bardzo ładna fryzurka Ładnie Ci ![]() A ja rozstrzelam moich sąsiadów. Po 21 wczoraj rozkręcili imprezę, poszliśmy z mężem spać na dół, ale tak tam nie wygodnie było, że trzeba było wrócić. Dzisiaj cały dzień cierpiałam z powodu bólu głowy i jak chciałam się zdrzemnąć to znowu łupankę na cały regulator włączyli....skończyło się na małym ibupromie, bo by mi głowa wybuchła... Siedziałam pod prysznicem z godzinę, bo czasami pomaga, ale nie pomogło, amol też, Apap to już w ogóle...padaka. Teraz jestem trochę oszołomiona, ale przynajmniej głowa nie boli....
|
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fryzurka superNewcastle strasznie mi sie podobało, nie miałam za wiele czasu na zwiedzanie, bo właściwie dotraliśmy tam wieczorem, ale zdołaliśmy się z kolegą zgubić tam w środku nocy widać,że imprezowe miasto ale też takie romantyczne ![]() Titka biedactwo...nie cierpie takich imprez, któe na pół wsi słychać, a w sobote sie taka odbyła u sąsiada teraz jak o tym pomysle to zal mi tych ludzi, którzy nas musieli znosić ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- zapomnialam....anessko trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#790 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Tity, Daniko
Tity, bidulko Danika kupiłam mega wygodne butki do pracy...babcia mi je chciała ściągnąć z nogi jak przymierzałam i prawie płakała jak je wzięłam, nie obyło się bez historii jak to jej ciężko buty znależć i w ogóle kupiłam majcioszki dla mnie i dla TŻ kilka kosmetyków i owocków
|
|
|
|
#791 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
To jest sklep z porcelaną. Na razie na 2 miesiące na umowę-zlecenie za oczywiście najniższą krajową a potem na tzw. franczyzę na własnej działalności i 25% od utargu... Teoretycznie się opłaca, tyle tylko, że jeśli będę w ciąży to będzie po zabawie-dużo dźwigania, sięgania, noszenia itd.![]() Ewurko, śliczna z Ciebie dziewczyna Aldii, jak mała Lu? Anessko ![]() Tity, jak zdróweczko?
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
ewurko paracetamol nie działa na mnie w najmniejszym stopniu
...a ibupromu podobno nie powinno się brać w 3 trymestrze dopiero bo hamuje czynności porodowe. Z resztą ginekolog jakiś się ostatnio wypowiadał w tv, że można ibuprom. Oczywiście nie za często, ale jak trzeba to co zrobić...jasiulku dobrze, że na razie jest jakaś praca. Potem będziesz się martwić. A nie można potem kogoś zatrudnić do ciężkiej roboty? Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-07-21 o 20:25 |
|
|
|
#793 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewurko - śliczna fryzura!
Elcia - jaki słodziutki ten Twój Synuś fajnie, że staracie się już o drugiego dzidziusia![]() Aldii - pokaż Lu ![]() Tity -
|
#794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że ten ból głowy Ci minie, ale zważywszy na Polską pogodę to nie macie ciekawie z tymi upałami i pewnie ciśnienie spada...ehhh ale ja tęsknie do tego lata nie byłam w PL rok i chyba będę ryczeć jak wyląduje, tak się stęskniłam....Dziękuje dziewczyny za ciepłe słowa odnośnie fryzurki i powiedział mi rano, że jak zetnę za krótko to on się ogoli na łyso akurat Ahaaa Scio była chwilke na innym wątku i wszystko u niej w porządku musimy czekać aż będzie mieć troszke więcej czasu to o wszystkim nam opowie
Edytowane przez ewurka Czas edycji: 2010-07-21 o 20:49 |
|
|
|
|
#795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzieki dziewuszki za kciuki Plamienie ustalo, nic nie boli nadal ![]() Czekam do jutra
|
|
#796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Anessa...to ja zaciskam, tak MOOOCCCNOOOOO, MOOOCCCNNOOO aż mnie kciuki bola
|
|
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
EWURKA super fryzurka
JASIULKA dobrze ze masz prace trzymam kciuki zeby ci przedluzyli umowe ANESSA trzymam kciuki mocno mocno
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Ewurka ladnie ci i w zyciu bym nie powiedziala,ze jestes po 30
Tity biedactwo Jasiulek za prace,a co dalej to sie bedziesz martwic jak juz beda IILu ma juz 6 m-cy i wreszcie zaczela lepiej przybierac na wadze Starlett Lu pokaze jak zgram fotki do kompa Anessa ty wiesz kiedy testujesz jak @ nie przylezie?
|
|
|
|
#799 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i dziś nadszedł dzień zmian Ja coś czuje, że Anesska się wyłamie z pocelanowego września.....
|
|
|
|
|
#800 |
|
Wtajemniczenie
|
Babole moje kochane
Testowac bede w piatek albo w sobote - dla wiekszej pewnosci ![]() Kurcze, jak ja bym chciala sie wylamac... ![]() No ale nic - co bedzie to bedzie Bedzie @ - to czekamy do pazdziernika.Nie bedzie @... - to bede mama?? ![]() ![]() Spadam kolezanki, buzka! TZta nadal nie ma ale mnie sie juz oczka zamykaja
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Póki co byłam tylko u teścia, księdza i na zakupach. Wszystko ok, poza ręcznym którego nie mam siły zaciągnąć, chyba ze oburącz:d Jeździ się ok, trochę wyżej siedzę i auto jest krótsze także mniejszy problem z zaparkowaniem
![]() Cytat:
Jakieś 50m od mojego domu![]() Jasiulek za pracęAnessa trzymam żeby @ nie przylazła.
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
No oby oby ![]() ewurko no wyobrażam sobie jak tęsknisz za domkiem. Jeszcze troszkę i w domciu będziesz ![]() aldii czekam z niecierpliwością na zdjęcie małej pięknisi ![]() Idę z psami póki nie ma skwaru jeszcze. Głowę dalej czuję, mam nadzieję, że ból się nie rozwinie. Wieczorem dla relaksu obejrzeliśmy komedię "Walentynki" Bardzo miły film
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przepraszam, jakoś wypadłam z obiegu tu u Was
Elcia, czuję się nieźle, gdyby nie upały. Staram się tylko siedzieć w cieniu i pić wodę. Niestety wczoraj wracaliśmy od teściów z Sieradza pociągiem (dobrze, że wieczorem) i przyjechałam wykończona, z bólem głowy. Na szczęście bez tabletki się obyło (od początku ciąży nie wzięłam nic, czego by mi nie przepisał mój gin, nic na ból Od początku ciąży mam już 7kg na plusie, co mnie lekko przeraża. Jak utrzymam tempo, to przed porodem będę mieć 20 nadprogramowe Trochę twardnieje mi macica, ale gin powiedział, żeby się zbytnio nie niepokoić, brać magnez i w razie potrzeby - nospę. Z dolegliwości typowo ciążowych - sikam często Macica uciska już na pęcherz, co powoduje, że co pół godziny mi się chce, a jak już pójdę, to wysikuję troszkę...Tity, oczywiście słuchaj swojego gina, ale mnie mój powiedział, że przeciwbólowo wyłącznie paracetamol (najlepiej apap). Sloneczko, byłam u fryzjera. Nie jestem zachwycona, bo mi trochę za krótko ścięła (w sensie krócej niż chciałam, bo ja już w życiu nosiłam znacznie krótsze), ale przyzwyczajam się I tak jak się dzidziuś urodzi to chcę obciąć na chłopaka. Załączam zdjęcie, gdzie widać i fryzurkę i brzuch, robione równiutko w 20tc, czyli 4 dni temu.
RAZEM OD 5.03.2000. Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór ![]() TYMEK - 26.11.2010 Edytowane przez kretencja Czas edycji: 2010-07-22 o 08:47 |
|
|
|
#804 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tu już wyglada na dużego chłopca, mały elegancik Cytat:
Fajna fryzurka, jakbym miała proste włosy to na pewno bym coś kombinowała z cięciem Ja bym jednak ibupromu nie brała...Jeden pewnie nie zaszkodzi, ale następnym razem bym już nie łyknęła Cytat:
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Sloneczko555xxx we wtorek miałam wizytę i w karcie ginka podała mi termin 08.03.2011 r.
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Anessa a TZ co na to,ze @ chyba sie nie pojawi ?
![]() Kretencja fote widzialam na nk.Juz calkiem spory masz ten bzrunio,ale i tak malutki w porownaniu z moim
|
|
|
|
#807 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka dziewczyny
Anessko myślałam o Tobie cały dzień i zaciskam strasznie....oby to Wasze wakacyjne szaleństwo było owocne Kreti brzusio śliczny, rośnie szybko, a Ty wyglądasz uroczo, mamuśko Magialenka ciekawa data...dzień kobiet hmmm czyżby dziewczynka ![]() Ale tu dziś cicho...ja już po obiadku i wcinam czereśnie takie dużżże zapraszam
Edytowane przez ewurka Czas edycji: 2010-07-22 o 18:02 |
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
ABZ moj Szymus to aniolek na szczescie
![]() KRETENCJA super ze dobrz sie czujesz i sliczny masz brzusio |
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Lindsley---> oj współczuje z tymi weselami
nie ma jakichs przepisów na ten temat, że w strefie zamieszkania nie wolno tak hałasować?wpadłam do domu po całym dniu, taka byłam głodna, że rzuciłam się na wczorajszą zupę meksykańska mniam mniam---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Kretencjo--> fajnie ci w takiej fryzurce wogóle ładnie wyglądasz, ciąża ci służy
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie komplementy
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

, synek 

, a plamienia...hmmm ja też już po 30 i czasami tak mam...

synio to czysty TZ 

Siedziałam pod prysznicem z godzinę, bo czasami pomaga, ale nie pomogło, amol też, Apap to już w ogóle...padaka. Teraz jestem trochę oszołomiona, ale przynajmniej głowa nie boli....
To jest sklep z porcelaną. Na razie na 2 miesiące na umowę-zlecenie za oczywiście najniższą krajową
a potem na tzw. franczyzę na własnej działalności i 25% od utargu... Teoretycznie się opłaca, tyle tylko, że jeśli będę w ciąży to będzie po zabawie-dużo dźwigania, sięgania, noszenia itd.

takie dużżże