|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
myszka niestety wszystko jest bardzo drogie... sliczne te rzeczy, ale ceny
![]() dziewczyny jak to jest z reklamacja, na wszystko jest gwarancja 2 lata? w styczniu kupiłam sobie w carry torbe i w zasadzie jest w strasznym stanie, niedługo pourywaja mi się "rączki"... tragedia. Mam paragon, torba była przeceniona i czy oplaca mi się w ogole isc?
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
India nie wiem jak to jest z gwarancją bo chyba na każdy produkt jest inaczej. na buty chyba rok, na sprzety róznie albo 2 lata, albo 6 lat albo i więcej. A na torebki nie mam pojęcia. A ile ona kosztowała?
|
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym przecena wynikała z likwidacji asortymentu letniego a nie z wadliwosci towaru
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no na wszystko to na bank nie ma gwarancji na 2 lata. Mysle, że to zalezy od produktu, od producenta. Zawsze możesz sie przejśc i zapytać.
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
no w sumie z gwarancja to moze tak być, ale jest chyba cos takiego jak niezgodnosc towaru z umowa i tu odpowiada sprzedawca przez 2 lata? hmm... nie wiem jak to jest
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
na badaniu byłam we wtorek.
małe się schowało w kąciku i już myślałam (wydawało mi się po minie ginki), że go nie ma. ale okazało się, że w porządku. okropnie się czuję i ciągle mi niedobrze. a w tym mieszkaniu w kuchni tak dziwnie śmierdzi, TŻ czuje, ale nie tak mocno jak ja. tak sobie myślę, że może to grzyb, o którym pisałyście...? i wogóle od wtorku do piątku byliśmy u moim rodziców w Lbn i powiedzieliśmy im. zszokowali byli, ale wyglądało, że się cieszą, a już w ogóle moja siostra. ![]() no i podjęliśmy decyzję, ze wracamy do Lbn, bo tu wyszła d..a i tyle. dzięki. Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2010-07-24 o 11:36 |
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
India nie mam pojęcia, najlepiej idź tam i sie zapytaj
![]() Magialena super, że z dzidzią ok Ale jak to wyszło dupa?? O co chodzi?>? Wracacie do Lublina , będziecie mieszkać u rodziców czy jak?? To wy razem jesteście teraz bez pracy?
|
|
|
|
#788 | |
|
Wtajemniczenie
|
India - reklamować zawsze można, nie ważne że towar był przeceniony - tu masz informację z federacji konsumentów:
http://www.federacja-konsumentow.org....php?story=139 Jak patrzę na ceny pościeli dziecięcej to mnie one osłabiają - komplet dla dorosłych tyle nie kosztuje. Ja nie wiem, czy bym nie wolała sama uszyć. Baldachim - no fajny, ale za parę miesięcy i tak trzeba będzie do ściągnąć bo maleństwo nauczy się ciągnąć i może go na siebie zrzucić. A ile wyjdzie za taki materiał bawełniany np. w misie? Przecież nie trzeba tego dużo. Moje koleżanki same zrobiły takie moskitiery w sumie używając w tym celu welonu ślubnego ![]() A 200 zł za poszewkę na poduszkę plus kołderkę i ochraniacz i baldachim to zdecydowanie za dużo. ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Iwka zgadzam się, można spokojnie kupic materiał jaki nam sie podoba, dac krawcowej (chyba, że się samemu potrafi - ja bym dała mojej babci) i gotowe
|
|
|
|
#790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a reszya spraw na pewno wkrótce się ułożywłansie mam taki zamiar Cytat:
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idź szybciutko do ginekologa, tylko jak Ci zasadzi tabletki dopochwowe, to masz tydzień leczenia z głowy.... ![]() A jak się czujesz tak bardzo niekomfortowo, to odłóżcie ten wyjazd... trzymaj się ![]() Myszko ładne te łózżeczko, ale zdecydowanie- ZA DROGIE!!! Ja widziałam na allegro z szufladą (bo tylko to biorę pod uwagę- też mamy mało miejsca) i widziałam takie nawet z materacem (gryka i kokos) coś takiego za chyba niecałe 350 zł albo 300, jak wróci mój Małżonek to Ci dokładnie napiszę albo dam stronę allegro ![]() A pościel napewno bym ja kupiła, bo jest boska ![]() Ale mnie dzis piorun obudził Się błysło i przez moment pomyślałam, że ktoś mi fote strzelił a potem huk i prądu ni ma i burza przychodziła z powrotem co 2 godziny.... jeju nie poszłam na serwis bo się bałam, że mnie trzaśnie po drodzę, a idę na sam autobus 20 min... mam nadzieje, że burza mnie nie dopadnie jak będę niedługo wychodziła do pracy
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Agatek no to niezłą miałaś pobudkę
A jak tam @ przyszedł?? Bo TZ niedługo będzie, lipa by była jakby znowu i TZ i @ się zgrali.
|
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no sa inne lozeczka tansze ale .... nie podobaja mi sie... tzn podobaja duzo mniej ... wszystkie ktore mi wpadna w oko kosztuja wiecej... no ten klups jedynie jest tanszy zobaczcie jakie slodkie
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-07-24 o 12:10 |
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie. od teraz.
już nie mam siły, wszystko jest ciągle beznadziejnie... |
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze, to współczuje bardzo. Rozumiem, że wracacie do Lublina i pewnie zamieszkacie z rodzicami tak?
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
tylko, że teraz nie będzie nas na nie stać.
zapowiadało się, że będzie dobrze. wszyscy mieli takie odczucia i nagle znów się poj...ało. wstyd mi po prostu... |
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tż za tydzień wraca... więc powinnam dostac jak nie za 2 dni to za 7, no zobaczymy... Oby nie!!! ![]() W ogóle żeby nie przychodził przez 9 miesięcy o ![]() Myszko no to musisz się dobrze zastanowic, jeszcze jest troszkę czasu. Najlepiej przedyskutowac tą sprawę z mężulkiem W razie co pochwal się potem
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
myszka_maj cudny avatar
a posciel ktora wkleilas super ale ceny mnie powalaja...Cytat:
MAGiALENA ciesze sie ze z malnstwem ok, bardzo...no i widze ze rosnie maly zartownis albo zartownisia zeby tak sie schowac kiedy wracacie do Lbn?
|
|
|
#799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no napewno musze przedyskutowac z mezulikem chociaz jak patrzelismy w slepie to maz tez ogladal takie za 400.. jak narazie tz bierze dodatkowe zlecenia zeby bylo wiecej kasy na wyprawke i ja tez glownie prrzyjelam ten staz zeby kasa byla na wyprawke.... no i wychodzimy z zalozenia ze teraz kupiona wyprawka posluzy wszytkim naszym dzieciom bo planujemy wiecej niz jedno ![]() Cytat:
nasza dzidzia nie bedzie miala swojego pokoju to chcialam zeby chociaz lozeczko miala "bogatsze"
|
||
|
|
|
#800 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Napisałam, czy nie mogą spowrotem na moją prośbę jakoś aktywować go znowu, ale już się nie łudzę. Nigdzie nie zapisywałam tego wszystkiego, mam tylko zdjęcia niektóre. Teraz muszę to wszystko pokopiować, żeby miec takiego gotowca na nowy blog, ale coś mi word szwankuje Madziu, świetnie wyszło z teściową, widzę, że chyba poszło gładko No i bardzo miło ze strony Twoich rodziców, taka niespodzianka! Na pewno Wam się przyda teraz ![]() Myszko, piękne łóżeczka i pościel! Tylko te ceny... wszystko teraz takie drogie, masakra! Łóżeczko może lepiej to tańsze, też ma na dole szufladę. Dobra, zmykam dalej sprzątać. |
||||
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
no i prawidlowe podejscie jakbym miala tylko kacik dla dziecka to tez bym kupila jakies wypasne, ale skoro caly pokoj jest maluszka i pomalowalismy specjalnie sciany na bajkowo do tego komoda okna lampa zmieniane zeby "pasowalo" itd... to niechcemy juz szalec zeby niebylo przesadzone, ale widze ze ten sprzedawca cos ostatnio podlapal sporo niefajnych komentarzy..
|
|
#802 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzieńdoberek
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie znowu tak w łazience strasznie śmierdzi, tz to nie przeszkadza a mi ostatnio strasznie. zawsze mnie zbierało na wymioty delikatnie przy myciu zębów ale teraz to poprostu horror, w łazience nie dam rady umyś zębów, tak mi śmierdzi kanalizą, jakimś śmierdzącym kiblem (myję go co drugi dzień bo ostatnio mam obsesję)o ledwo włożę szczoteczkę do buzi od razu mnie wykręca na wymioty. Wogule wczoraj to mnie wszystko drażniło, kanaliza z rur, śmierdząca na kilometr ścierka której tz nawet nie czuł, ale momentem kulminacyjnym było smarzenie boczku. wyjęłam mięso z zamrażalnika, pokroiłam i przy smarzeniu biegłam do kibelka i siedziałam tam 5 minut bo tak mnie zbierało. nie wymiotowałm ale miałam takie mdłości, ze szok. Tz wysmarzył boczek i już nie czułam go. Nigdy nie lubiałam zapachu surowego miesa ale nigdy z jego powodu nie biegłam do kibelka. madzialenka super, że dogadaliście się z teściową i ze już niedługo będziecie mogli sie wprowadzić, no i wogule super, ze wasi rodzice mają taką możliwość aby wam pobmagać finansowo, dla młodego małrzeństwa to duży plus
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy co z tego wyjdzie
|
|
|
|
|
#804 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#805 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Dostałam doustnie Mycosyst, dopochwowo Gynoxin i Pimafucort do smarowania. Super...po prostu rewelacyjnie. A wyjazdu nie da rady przełożyć, bo dla nas to ostatni tydzień urlopu i potem lipa
|
|
#806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim wypadku sama bym szalala ![]() dzien dobry Cytat:
musisz sie wyleczyc.. ehsss... uroki kobiece... a ja uciekam do przyjaciol, lapiemy ostatnie chwile bez dzidziolka gdzie mozemy swobodnie wyjsc do jutra milego weekendu
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze, z ejakiś lekarz cię przyjął dzisiaj. Ja bym na waszym wiejscu pojechała mimo wszystko. Ciepło się ubieraj, będziecie sobie tylko patrzeć w oczy ale zawsze to nad morzem będziecie
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() agatka ja bym pojechala na Twoim miejscu wspoczluje,pociesze Cie ze ja walcze z zapaleniem od czasu operacji czyli juz 4 miesiac teraz biore kolejny lek ,mam nadzieje ze tym razem mi sie uda |
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko jedź tylko nie biegaj w samych majcichach
spodenki na tyłeczek i już i oczywiscie wszystko co lekarz przypisał, mi po Pimafucorcie szybko mijało wiec smaruj tym naprawde
|
#810 |
|
Wtajemniczenie
|
Ach siedzę i płaczę sobie...za długo wszystko było cacy, to teraz sie ze zdwojoną siłą przyplątało...a taki urok nas babek. Na szczęście swędzenie troszkę ustąpiło. Leże sobie teraz i odpoczywam, jestem zła normalnie na cały świat...wrrrrrr. "Dobrze" było jak nie było żadnego faceta, w sensie z nikim się nie sypiało, to i nie było zapaleń, grzybicy...a jak prowadzi się życie intymne, no to jest to nieuniknione.
♥ Jesteśmy zaręczeni !!! ♥ http://s8.suwaczek.com/201102120926.png ♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011 http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png Edytowane przez AgatkaL Czas edycji: 2010-07-24 o 13:11 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

poza tym przecena wynikała z likwidacji asortymentu letniego a nie z wadliwosci towaru
a bylas na badaniu? opowiadaj co i jak

Się błysło i przez moment pomyślałam, że ktoś mi fote strzelił

a wybor skorek na strone jest ogromny, bo mozna 'wypozyczyc' z pelnej gamy stworzonej przez uzytkownikow.
Napisałam, czy nie mogą spowrotem na moją prośbę jakoś aktywować go znowu, ale już się nie łudzę. Nigdzie nie zapisywałam tego wszystkiego, mam tylko zdjęcia niektóre. Teraz muszę to wszystko pokopiować, żeby miec takiego gotowca na nowy blog, ale coś mi word szwankuje 
teraz biore kolejny lek ,mam nadzieje ze tym razem mi sie uda