|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
Ja mam biurko, na którym stoi komputer, a obok rozkładane lusterko. Pod spodem jest bardzo głęboka szuflada, obok kontakt. Wszystko stoi pod oknem więc wygodnie siadam w fotelu, suszę włosy, no i otwieram szufladę wygodnie sobie wyciągając kosmetyki [IMG]file:///C:/Program%20Files/Tlen.pl/skins/emo_sets/standardowy/usmiech.gif[/IMG] kupiłam w ikei takie pudełeczka
http://img.archiwumallegro.pl/?967672693 dwa zestawy. W najmniejszych stoją pędzle, w średnich mam podkłady i pudry w kamieniu, w największych lakiery i cienie. No a paletki siedzą obok. Chciałabym toaletkę ale to za dużo zmian... ej wam też dzisiaj wizaz tak strasznie się psuje???? |
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
tak, coś wizaż dzisiaj masakrycznie chodzi.
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
tragedia, żeby cokolwiek napisac muszę się naćwiczyć.
mój wspaniałomyślny chłopak nieświadomie kupił mi podróbkę maca 187 bo mu tak jęczałam jaki to fajny pędzel i że chciałabym mieć skunksa, na przykład z inglota bo jest dużo dużo tańszy :P chciał dobrze, kupił podróbkę która powiem szczerze... zdziwiła mnie, bo spisuje się naprawdę dobrze :P chyba dobrze żę tak wyszło byłam bliska kupienia zestawu lancrone ze skunksem
|
|
|
|
#784 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale porażka dzisiaj z tym wizażem ;/
Cytat:
Daj linka jak możesz bo jak nie ogarniam jeszcze ebay'a i najtaniej znalazłam za 40zł wszystkiego w przeliczeniu ;/ Cytat:
Z 3 psami i kotem sobie rade daje to i Akite wychowam ![]() lol post dodał się 3 razy ,mam nadzieję że te świrstwa przejdą, działa mi póki co tylko ten jeden wątek
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-09-16 o 19:40 |
||
|
|
|
#785 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sorki za off-top. |
|
|
|
|
#786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chodziło mi o samego psa - chodziło mi o to, że psy z pseudohodowli, tzw. w typie czy też rasowe bo po rasowych rodzicach często są obarczone mnóstwe chorób genetycznych - z uwagi na często rozmnażanie "po rodzinie" - psy nie mają metryk ani żadnej historii to je się łączy jak popadnie,suki zachodzą w ciąże przy okazji każdej cieczki co je fizycznie wykańcza i odbija się to na młodych, psy trzyma się w metalowych kojcach albo piwniacach, opieka wetwrynarza ogarnicza się do przymusowego szczepienia, karma to najtańszy shit z tesco, o witaminach zwierzęta mogą pomażyć, psiaki nie mają abosolutnie żadnego kontaktu z człowiekiem na codzień, wyrastają z tego agresywne psy.... można długo pisać a w Polsce wszyscy się potem chwalą rasowymi psiakami za 400zł nie chodzi o to że same psy jako istoty są gorsze (btw. mam w domu dwa kundle, jeden uratowany od śmierci w rzece, drugi ze schroniska, kot też odratowany) chodzi o to że grosza nie przyłoże do biznesu tych ludzi.... niestety w Polsce mało kto się przejmuje losem takich zwierzą, potem są wywalane bo nagle się okazuje że rasowy burek ma dysplazję (jeden z moich psów na to choruje - jak ktoś oszczędza na psie to na leczenie dysplazji już na pewno pieniędzy nie znajdzie np. operacji po 2 tysiące złotych, suplementów diety, karmy po 100zł za worek 1kg, często protezy za 8 tysięcy złotych...), ślepenie, głuchnie, ma kłopoty z serce czy bóg wie co jeszcze a dodam jeszcze najlepsze - obecna moda na mikro psiaki typu York ludzie w pseudohodowlach od urodzenia poją te zwierzęta spirytusem, grom z nich umiera - tylko po to żeby były jeszcze mniejsz i świtnaśne potem wyrastają z tego w deche agresywne zwierzęta których się każdy próbuje pozbyć z domu i lądują w lasach i schroniskach pochowałam offtop.
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-09-16 o 20:00 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://cgi.ebay.pl/Pro-28-Color-Neut...item3a5d08f43d to najtaniej, miałam pewne opory ale jak zobaczyłam ilość pozytywnych komentarzy to zamówiłam. moją kicię mam ze schroniska ale teraz marzy mi się (w przyszłości w ogóle) biały perski albo rosyjski niebieski... ^^ |
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
o dzięki wielkie
tanio faktycznie u niego jest i do tego ta paletka którą chciałam (bo są dwie chyba ?) ciekawe czy niektóre brązy by się nadały na brwi ![]() (btw. sorry za kilka literówek w poprzednim poście na szaro - nie mam siły walczyć z "edytuj" przy działaniu obecnym wizażu a nerwy mnie biorą jak patrzę jak mi się udało napisać np. słowo marzyć a ma ktos tooo : http://cgi.ebay.pl/Pro-72-Color-Neut...item3a5d08e926 fajna jest , niecałe 40zł wszystkiego by wyszło
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-09-16 o 20:12 |
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
co się z tym wizażem dzieje! ja myślę nad kupnem wosku do brwi z inglota, jest taki mały okrągły chyba mogę go włożyć do kasetki magnetycznej?: D
Może sobie od razu kupię wtedy korektor też ten mały okrągły. |
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ale ja osobiście układam brwi albo żelem do włosów albo szczoteczką psiknięta lakierem do włosów i wszystko gra)
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też Wizaż nawala. Widziałyście filmik z makijażem Agabil? Zainspirowała mnie i spróbuję taki jutro wymodzić.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
A nie nie widziałam, możesz rzucić linka : )
ale wosk do brwi jest kolorowy więc oszczędzę czasu na malowanie ich : D |
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jakiego używasz eyelinera ? Bo ja się zastanawiam czy by sobie jakiegoś w żelu nie kupić...
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ja rzadko używam... bo raz się wykosztowałam na manhattan japanese ink - kiedyś miałam za 10 zł z sensique w pisaku i był super, byłam w rossmanie stwierdziłam że też wezmę. kupiłam i żałuję, tragiczny jest po prostu, ledwo dotknę powieki już jest suchy, nie maluje, muszę wyciskać po prostu ten pisak o rękę by coś szło :[
tutaj dziewczyny mi polecały elf, ale to pomyślę o tym dopiero jak zrobię większe zamówienie maestro brush (kupię wtedy do kresek pędzelek) |
|
|
|
#796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiem że wiele osób sie oburzy, ale ja w ogóle jestem przeciwna kupowaniu psów (a co za tym idzie zwiększaniu popytu na rozpładzanie zwierząt dla pieniędzy). Czy nie można wziąć kundelka ze schroniska ?
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/user/lisaeldridgedotcom
cudowna babka, urzekła mnie, cudownie mówi... i profesjonalistka. szkoda że kosmetyki raczej niedostępne dla mnie poza tym używa zupełnie innych niż moja twarz wymaga ale i tak miło się ogląda---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Jula84 ale ze schroniskiem to jest problem. Psy hodowlane mają określone cechy, wygląd można dobrać psa do możliwości - jeśli to mieszkanie mniejsze nie weźmiemy Doga, więc na to też zwracamy uwagę. Czy to ma być pies typu hart - czy będziemy z nim jeździć wychodzić, czy raczej kanapowiec... Więc to nie jest tak jak z kotem że się idzie i bierze, psy różnią się nie tylko charakterem ale usposobieniem i wielkością. Mamy określone wyobrażenie, pewne cechy nam się podobają. Psy różnią się od siebie niesamowicie (koty mniej, jedynie futerkiem no może wagą czasem ale już mniejsza o to)
|
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#799 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ten wosk to średni jest-nabłyszcza ale jest rzadki i raczej nic nie można ułożyć. Odradzam
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Hm szkoda, dziękuję za opinię
![]() ciekawe jak te korektory z inglota |
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Nie oburzajcie sie tak, ja CELOWO kupilam psa bez rodowodu mimo, ze mialam pieniadze na takiego Z. Nikt nie zrozumie moich pobudek i nie mam zamiaru ich tlumaczyc, ale nie sadze, by ludzie, ktorzy hoduja psy z pasja, ale te bez rodowodu, byli gorsi od tych, ktorzy maja same championy w miocie. PRzykladem jest pies znajomego, rzekomo od mistrza swiata, zamowil sobie tego psa kilka miesiecy wstecz i co? Owszem, pies jest zdrowy, piekny, ma papiery, ale........ Jest najglupszym psem pod sloncem. I tu nie chodzi o wychowanie, bo osoba ta wychowala niejednego psa tej rasy, ale o charakter (a sa to psy ulozone bardzo z natury) - ten egzemplarz jest niepodatny na wszelkie tresury ze specjalistami, na nauke w domu, po prostu matoł. A niby taki rasowy i po championie....
Widzialyscie ostatni filmij Little star? Jakas taka przygaszona, zero darcia... a poza tym.. chce odejsc? ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Aha jeszcze jedno - Agabil, przepraszam, ze to powiem, ale jestes przerazliwie chuda, az sie boje, jak ogladam Twoje filmiki... Pomysl o przytyciu
Edytowane przez pumas Czas edycji: 2010-09-16 o 21:17 |
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Pumas ale tutaj chodzi o problem pseudohodowli i okrucieństwa, a nie o to że niby psy bez rodowodu są gorsze
(no bo nie są!)swoją drogą, co do schronisk.. https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...zdech%B3+kotek a mnie w ciapkowie potraktowali jak gówno jakieś, za kupę kasy kupiliśmy karton dobrego jedzenia dla kotów, to z łaską wzięli. przyjechaliśmy po kota o 17:02 to nas nie wpuścili bo do 17 zwierzęta. przyjechaliśmy kolejnego dnia, jakaś łajza zastawiła nam samochód i godzina minęła zanim raczyła przesunąć... nie mówiąc o tym że za kota zażyczyli sobie 50 zł, a za "wyglądającego jak rasowy" 100 zł ![]() podziękowałam i pojechaliśmy do TOZ'u gdzie z pocałowaniem ręki nas przyjęli, koty mają chipy, dokumentację... ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- a mi się ten filmik little star pojawił dopiero teraz, sprawdzałam równo o 20 jeszcze nie widniał na liście ;p |
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą, napisałabyś grubasowi, żeby przeszedł na dietę? "Jesteś przeraźliwie gruba, aż nie mogę na ciebie patrzeć, schudnij trochę." ?
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
myślę że nie miała nic złego na myśli
![]() mogę prosić o linka doooo filmików agabil? |
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak sobie napisałam, wiadomo że nie każdemu się podoba moja sylwetka, ale Twój tekst był nietaktowny, więc czułam potrzebę wyjaśnienia. Nikt nie będzie zmieniał tego co jest dobre i z czym czuje się dobrze, bo Ty tak piszesz.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
nowy filmik little star - nie kłapie dziobem o głupotach, nie ma infantylnych OCH OJEJ FANTASTIC, rzeczowy fajny sympatyczny filmik z uśmiechniętą a nie hihrającą się youtubowiczką.
fajny, na plus oceniam. |
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

bo mu tak jęczałam jaki to fajny pędzel i że chciałabym mieć skunksa, na przykład z inglota bo jest dużo dużo tańszy :P chciał dobrze, kupił podróbkę która powiem szczerze... zdziwiła mnie, bo spisuje się naprawdę dobrze :P chyba dobrze żę tak wyszło byłam bliska kupienia zestawu lancrone ze skunksem

,mam nadzieję że te świrstwa przejdą, działa mi póki co tylko ten jeden wątek