![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy-pytania,relacje,trzymanie kciuków :) cz.IX
Doczytałam już
#782 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam jutro 3 egzamin. Prosze o trzymanie kciuków!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Wtajemniczenie
|
lilavati007,
![]() ![]()
#785 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Zadomowienie
|
lilavati007 i melissa89- Powodzenia!
![]()
![]() |
#789 |
Rozeznanie
|
Trzymam za Was kciuki!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Wtajemniczenie
|
no i za słabo trzymałyście kciuki dziewczyny:P
nie zdałam już na łuku, tak zwaliłam, że masakra, przejechałam przez linie, bo za wcześnie zaczęłam kręcić, nawet nie wiem kiedy znalazłam się poza łukiem... ale stres tak mnie zżarł, że nawet sobie nie wyobrażacie... ściskało mnie w żołądku, było mi niedobrze, raz zimno raz gorąco, jak wyszłam już na plac, to aż się trzęsłam, no i jeszcze siku mi się chciało ze stresu chociaż byłam przed w łazience... jestem strasznie na siebie zła, bo wiem, że potrafię ten łuk idealnie przejechać... tym bardziej jeszcze, że miałam godzinę jazdy w wordzie na placu i wychodziło mi bardzo dobrze... ehhh... wiem, że może nie powinnam się dołować, bo podobno pierwszy raz jest najgorszy, ale jakoś nie mogę o tym nie myśleć i nie mam na nic ochoty;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj ;D nie dziwie sie! szkoda ze nie ma receptury na opanowanie stresu niestety! ale trzeba probowac ![]()
![]() |
#792 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Wtajemniczenie
|
I ja też nie zdałam.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
(sama dzisiaj z resztą to zrobiłam - zgasł mi za pierwszym razem na górce chociaż górkę zawsze robiłam idealnie..) Cytat:
![]() nie załamuj się, podchodź kolejny raz i walcz, nie możesz się poddać na pewno uda ci się kolejnym razem zdać --- A ja chciałam napisać, że dzisiaj ZDAŁAM za pierwszym razem. Łódź nie jest taka zła jak się o niej mówi ![]() Jak pisałam wyżej - mój jedny błąd to to jedno zgaśnięcie na górce. Potem wszystko bezbłędnie przejchałam. Miałam do pokazania : światła cofania, płyn hamulcowy. Na mieście robiłam : parkowanie skośne przodem, zawracania w bramie po lewej. Zestaw najprostszy z możliwych... miałam super egzaminator ![]() Zawracanie takie normalne na drodze też robiłam, 3x jechałam jednokierunkową, kilka razy po nakazach jazdy prawo/lewo, no i reszta rzeczy "standardowych". Po mieście jeździłam 37 minut. Bałam się strasznie ale jednak przyjazny egzaminator może naprawdę człowieka odstresować. Nie musiałam się przejmować amosferą w aucie tylko mogłam się skupić na drodze. Jestem przeszczęśliwa ![]()
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-11-23 o 14:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Rozeznanie
|
No to nareszcie wesola wiadomosc. Ja tez uwazam ze retkinia nie jest taka zla, tylko trzeba miec oczy wkolo glowy. GRATULUJE EYO. wiem jakie to uczucie zdac za pierwszym razem
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zadomowienie
|
gratki dla wszytskich co zdały !!
3 moich znajomych w tamtym tygodniu uwalilo są naprawde podłamani ;// kumpel a to nie zatrzyał się na stopie, kolezanka nie wyjechala z placu ;/ a druga kumpela nie ustapila pierwszenstwa po raz 2 ![]() 3mam kciuki po raz kolejny za wszystkich bo wiem ze naprawde jest ciezko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Chciałabym się dołączyć do wątku, jeśli pozwolicie ![]() Pierwszy egzamin miałam 14 lipca, nie zdałam ![]() ![]() ![]() ![]()
#799 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
gratuluję Ci bardzo bardzo serdecznie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez melissa89 Czas edycji: 2010-11-23 o 17:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Zadomowienie
|
melissa89 i lilavati007 bardzo mi przykro , ale najgorsze co teraz możecie zrobić to zrezygnować , przecież za duzo Was to kosztowało ,pieniedzy , stresu nerwów , żeby odpuscić
![]() ![]() eyo gratuluje ![]() Jak zwykle bywa normalny egzaminator , połowa sukcesu , bo odpada stres , przez który robi się błedy których nigdy sie nie robiło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I rozumiem twój ból, bo też oblałam na łuku, a zawsze wychodził mi perfekcyjnie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Następnym razem dasz rade ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Po samym mieście jeździłaś 37 minut czy cały egzamin tyle trwał? Bo jak po samym mieście, to moja jazda po mieście musiała być strasznie krótka, bo trochę mi się zeszło zanim wymyśliłam jak w tej nowej corsie przestawia się lusterka (nigdy wcześniej taką nie jeździłam) i jak miałam górkę robić to była zajęta, więc też trochę postałam i jak miałam pokazać płyn hamulcowy, to jak otworzyłam maskę, to czekałam na egzaminatora, bo coś pisał na tej kartce. Ogólnie nie zerknęłam nawet na zegarek i nie miałam pojęcia która jest godzina do tego stopnia, że zdziwiłam się jak zobaczyłam o której się zaczął i skończył egzamin, bo gdyby tam nie było napisane, to bym nie wiedziała ![]() ![]()
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2010-11-23 o 19:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
dziękuje wam dziewczyny
![]() mrytka cały egzamin trwał od 11:02 do 11:51 po samym mieście 37 minut ja w ogóle jakby mnie ktoś w trakcie o czas spytal to bym chyba się tylko roześmiała ;P byłam w jakieś czasoprzestrzeni w której nie ogarniałam czasu... tylko po kierunku/drogach rozróżniałam gdzie jestem i czym bardziej zaczynam ten egzamin czy kończę A wiecie co.. ja się na niego jako na niego ani razu nie spojrzałam na mieście ![]() nie wiem kiedy co wypisywał... wiem że go słyszałam. Siedziałam tam, byłam ja, droga i jego polecenia. Nic więcej. Gdyby nie to, że porozmawialiśmy na początku i na końcu to bym nie wiedziała jak wyglądał. Ja naprawdę się na tej drodze skupiłam ![]()
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-11-23 o 23:13 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#806 | |
Wtajemniczenie
|
To mój łącznie z placem trwał 36 minut.
![]() Cytat:
Ale bywa niestety tak jak Ty napisałaś, że egzaminatorzy "widzą" błąd, którego ewidentnie nie ma. Niestety trzeba mieć też trochę szczęścia i nie trafić na takiego co szuka dziury w całym ![]() Ja sobie przed egzaminem wyobrażałam, że to normalna jazda, że mam tylko gdzieś podwieźć jakiegoś pana ![]() ![]() No i to wszystko mnie trochę rozluźniło i się udało, dlatego pamiętaj, że pozytywne nastawienie jest bardzo ważne. Przed egzaminem się jeszcze śmiałam z kolegą, że bez pozytywnego na kartce nie wysiadam i koniec, że w razie czego mnie będą musieli siła wyciągać ![]()
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2010-11-24 o 13:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Rozeznanie
|
No to musze sie pochwalic. Ja dzisiaj z 80 km zrobilam, najpierw do zdunskiej pojechalam a pozniej na uczelnie do lodzi. w lodzi oczywiscie sie zgubilam znaczy sie traktor jechal przedemna a ja zamiast jechac przy osi to jechalam za nim po prawej stronie, i tak sie wlwklam za nim prawie od wordu na retkini az do stopu przy salonie kia, az wreszcie z meza pomoca wyprzedzilam ten traktor. I widzialam dwa egzaminy - oba oblane
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą polecam sobie poodychać tak na maksa po każdej częsci, to pomaga (haha mózg się dotlenia to lepiej pracuje ![]() co do poleceń mój nie stosował chwytów typu "jest zaraz zakaz skrętu w prawo a on do mnie "na najbliższym w prawo"", nie kombinował tylko jasno mówił co i jak. Głupot się nie czepiał - nogi "trzymał przy sobie", nie szukał okazji żeby mi zahamowac i kazac mi się przesiąść. Nie szukał na siłę powodu żeby się o coś doczepić. Bardzo mi pomogło to, że on po prostu pozwolił mi jechać. Nie komentował, nie narzucał się. Traktował mnie jak kierowcę a nie kogoś kto tam przyszedł na ścięcie. Fajnie było czuć, że jak zdam to dlatego, że potrafię jeździć dobrze a że ja zawalę to z własnej winy a nie dlatego, że ktoś chciał mi zrobić na złość. mala zmiana gratuluję udanej jazdy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
mój też spokojnie mówił gdzie. Jak powiedział na skrzyżowaniu w prawo a te skrzyżowania takie uryte to pokazałam palcem i zapytałm tu? Potem sam mi coś palcem pokazał, i raz powiedział (nie mógł użyć nazwy ulicy - chociaż tę znałam) po zawróceniu w prawo (były 2 drogi), o taam gdzie ten samochód wyjeżdża i jeszcze mi pokazał dokładnie gdzie. Fajny, chociaż nie wyglądał
#810 |
Zakorzenienie
|
ja nie lubię poleceń: "w pierwszym możliwym miejscu"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.