|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Rozeznanie
|
Dot.: 'Liceum witamy, dzieciństwo żegnamy' czyli rocznik '94 cz.XI
a ja nie lubie tymbarkow, bo zawsze sie poleje jak otwieram
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Wtajemniczenie
|
Może nie będzie tak ślisko ;D Może jednak dla niego jesteś wszystkim
![]() Mag cześć ![]() dobra lecę spać bo znowu się nie wyśpię. dobranoc, kolorowych ;* I udanego jutrzejszego dnia ![]() Morf kwestia wprawy i się nie polejesz ;D
#783 |
Rozeznanie
|
ŁAŁ, SUPERR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Anita, no ja się starma nabrać wprawy ale jak nie urwę tego gówienka to się poleję i wyglądam potem super sexy jak miss mokrego podkoszulka ;d |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
Mag, my chyba się nie znamy?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Morf, widzę ,że nie tylko ja się oblewam podczas otwierania, dlatego ostatnio stawiam na te odkręcane. lol2 a obecnie mam 1l tymbarka hihi. ja też powoli lecę. do jutra. ;* udanego dnia w szkole. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Rozeznanie
|
Kara, no narazie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- idę spaaaać. papa ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Raczkowanie
|
nierealnaaa hej
![]() Morf fakt humana nie ma i jest rzeczywiscie ciezko, juz przeszlam od wrzesnia 5 załaman nerwowych, nic tylko plakac. chodzilam do gim 54 na os. Mikolaja Kopernika, przy Tesco niedaleko Piotra i Pawla xD raczej mało znane. niestety poziom byl beznadziejny no to teraz mam problemy w LO.. Ktos jeszcze z Poznania sie tutaj udziela czy niebardzo? ![]()
#787 |
Rozeznanie
|
haha, no ja znam bardzo dużo osob z 54
![]() wiesz co, ja tu od ponad roku nie spotkałam nikogo innego nawet z OKOLIC Pń. xD aktualnie ja też raczej sie nie udzielam. w ciągu roku szkolnego nie mam czasu - chyba, ze jestem chora tak jak teraz :P boże, forum nie działało. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Wtajemniczenie
|
O działa ;D
#789 |
Rozeznanie
|
no działa ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
w końcu... ;]
#791 |
Zadomowienie
|
Liiii wizaz dziala
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Nareszcie!
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- To teraz opowiadajcie co się zdarzyło w ciągu tych dwóch dni.^^ ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Wgl. wiecie ,że dziś jest 1 grudnia?;d za 16dni mam urodziny. ^^ w sumie to za 15, nielicząc dzisiaj. 8 grudnia zdejmują mi aparatttt. ; DD i wgl. wiecie ,że dziś mijałam D na korytarzu i oczywiście nasz wzrok się spotkał, ale on nie powiedział mi żadnego cześć.. więc ja mu pierwsza mówić nie będę. ;// i dowiedziałam się od naszego wspólnego przyjaciela, bardziej mojego niż jego..;D że pisze z taką laską, od nas ze szkoły.. szybki jest, nie powiem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
nadrobiłam.. przepraszam, że nie odpowiem...
tak mi Was brakowało, nie miałam co na kompie robić.. ![]() Nierealna wyprawiasz ur? fakt szybki ;o nie lubię jak ktoś mi nie mówi czesc..
#794 |
Zakorzenienie
|
Bound , nic się nie stało. przecież wizażu nie było przez 2 dni.;*
Właśnie nie wiem czy wyprawiam.. nie mam wolnej chaty. ; / Ja też nie lubię, szczególnie ,że nie byliśmy sobie obojętni. |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zadomowienie
|
Nierealna - Nic ciekawego sie chyba nie wydarzylo..
Jeeeej 1 grudnia, jak to leci, juz niedlugo swieta ;O Czemu ci nie powiedzial oO? Rzeczywiscie szybki... Bound - Tez mi brakowalo wizazu i to strasznie, odruchowlo wpisywalam w internacie wizaz a tam awariaaaaaa... -.- Co tam ? ![]()
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Just, bez kituuu! już powoli muszę się rozglądać za prezentami świątecznymi, bo jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę zostawiam, ale w tym roku muszę to zmienić.;D
Nie mam pojęcia czemu nie powiedział, jego sprawa. Uważam to za brak manier. |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
racja, barak manier.. bez przesady żeby dziewczyna się prosiła o głupie ''cześć''
Just no dokładnie.. ale jest ![]() a w zasadzie nic tam... nie odliczam dni, a tu jutro już czwartek... jestem ciekawa jak to będzie... a jak u Ciebie? coś sie zmieniło z ciachem? wgl zapisałyśmy się z dziewczynami na turniej w siatkówkę ^^ ''mój tata generał'' na prawdę genialna piosenka, akurat na ostatnie wieczory mi pasuje
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-12-01 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Bound, ja nawet prosić się nie zamierzam. Ale dobrze ,że tak robi.. dzięki temu jestem coraz bardziej zadowolona z tego ,że już z nim nie jestem..
![]() Wiecie co? Dzisiaj wstaje.. i tata mówi do mnie ,żebym zobaczyła ile jest stopni.. I normalnie popadłam w szok. -15. o.o myślałam, że sobie kpią. |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Wtajemniczenie
|
Ja też co chwile tylko sprawdzałam czy wizaż działa ;D
Kara no cześć mógł powiedzieć. Niech nie będzie taki szybki bo się przewróci kurde xD Święta świętami a przed świętami oceny mają być wystawione co mnie nie cieszy za bardzo ;D A mój termometr rano pokazał -18 -,-
#800 |
Zakorzenienie
|
Ja po prostu czuję się kotką lodu. o.o A jutro ponoć intensywnie ma padać śnieg, bosko! I ja też co chwile włączałam wizaż, a tu nic. o.o Bez kitu.. nawet nie wiem do którego mają być wystawione.. jedni mówili ,że do 13, a inni ,że do 22. ; D Będę miała tróję z chemii pierwszy raz w życiu. ; /
A niech się potknie! będę się cieszyła. ;d |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Wtajemniczenie
|
A jak u was z feriami? bo kurde ja mam w tym roku głupio bo po świętach idę 2 tygodnie do szkoły a potem ferie i ten drugi semestr strasznie długi ;/
Ale dam rade ;D
#802 |
Zakorzenienie
|
Anita oo to chyba mamy razem ferie
![]() Nierealna i tak trzymaj! ;* z mrozem to przesada... ale padać śnieg może ja lece dziewczyny... czeka na mnie hista,niemiec, fran i cały quo vadis ![]()
#803 |
Zakorzenienie
|
Bound - powodzenia.
![]() znogamiwchmurach - A ja mam dwa ostatnie tyg. lutego dopiero.;PP I dobrze, oby już wtedy nie było takich strasznych mrozów i będzie gicior.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Wtajemniczenie
|
bound dzięki
![]() kara właśnie tak ferie jak Ty masz jest najlepiej mieć ![]() Kurdee ma sprawdzian jutro z geo a mi się tyłka nie chce podnieść..
#805 |
Zakorzenienie
|
napisał do mnie...
wrócił z podkulonym ogonem.. a ja głupia bym do niego wróciła.. |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Bound..wysle Ci na priv.
Mysle ze gdyby pisal z przymusu to tak jak pisalas do 1 w nocy by z Toba nie pisal ![]() powodzenia w nauce ! Just..kapciochy są prze! A plaszczyk fajny taki militarny ![]() kurcze, chcialabym zebys byla szczesliwa z tym ciachem ![]() Nierealna..kurcze, czytajac gubilam się. Było ok, za chwilke jednak z powrotem nie, pozniej znowu się dogadaliscie teraz znowu nie. Szkoda, może jeszcze udalo by się to naprawic. Ale jeśli uwazasz ze lepiej pozostawic to takim jakim jest. To dobrze. ![]() mamy z tym samym czasie ferie. MagGonagal..witam! ![]() Morf..podoba mi się ta piosenka Rojka. I podziwiam Cie za ten francuski, to trudny język. Chcialabym go umiec, szczegolnie ze mam tam rodzine. Anita..z tego co wyczytalam to mam 15-28 luty...najpozniej, ale może być,wszyscy skoncza a ja będę miala luzik ;D
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Marrr. kurde. ja co chwilę zmieniam zdanie. Wystarczy ,że on coś powie to ja już jestem za nim.. ;/
ooo, to w ferie razem będziemy siedzieć na wizażu. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Zadomowienie
|
Nierealna - Tak ja tez a nie mam nawet pomyslu na
prezenty co nieco utrudnia cale zadanie ;/. No troche brak manier jest nie powiem.. Bound - A w piatek znow go zobaczysz? A u mnie nic, z ciachem nic, jutro go zobacze ale nie nastawiam sie na nic bo jak jest potem rozczarowanie to mam ochote plakac -.- Siatka, tez chce zagrac ![]() Anita - geo ? tez by mi sie nie chcialo ;p Mari - Haha dziekuje, tez je lubie sa taaaakie cieplutkie ![]() zeby cos wyszlo ale sama nie wiem..A jak u Ciebie? Co z twoim ciachem ? Uff ja naszczescie nie mam dzisiaj nauki, ogladalam sobie przed chwila Scrubs i jest mi milo ![]()
Zapuszczam wlosy Ograniczam slodycze Ucze sie hiszpanskiego Cwicze brzuszki Edytowane przez Just_Smile Czas edycji: 2010-12-01 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Just, to tak jak ja nie mam pomys?u. ;D Na szcz??cie brat kupuje tacie, wi?c o jedna osoba mniej do my?lenia... ale co mamie? pustkaaa..
wyt?umaczy? si? czemu nie powiedzia?.. niech mu b?dzie. ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Just, to tak jak ja nie mam pomys?u. ;D Na szcz??cie brat kupuje tacie, wi?c o jedna osoba mniej do my?lenia... ale co mamie? pustkaaa.. wyt?umaczy? si? czemu nie powiedzia?.. niech mu b?dzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
Kara uch... u mnie nie ma możliwości bym jakiejś pracy nie odrabiała ;o zabiłaby mnie i to poważnie
![]() wróciłaś do niego.... ? wiesz, tak szczerze to on nie jest wart takiego zachodu.. Anita brrr gegra, a ja rozszerzenie -.-' pomogłabym Ci, ale ja nic nie czaję z moją babką oO Mari ok;* no tak... w zasadzie nie wiem co myśleć dlatego nie myślę w cale.. genialnie masz tak ferie! a ja zaraz na początku... Just tak... no i masz rację, nie warto tak sobie nadziei robić aczkolwiek to nie znaczy, że trzeba przestać działać ![]() teeeeż nie chcę nauki i film ;< fajny? ogarnęłam w miarę fran, niemca i histe jeszcze tylko przeczytać quo vadis ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.