|
|
#781 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 !
Oo, podliczę się.
Żeby wiedzieć ile zbierać. ![]() Ale nam tu dziś idzie to pisanie, jak po grudzie!
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
To pewnie wina soboty i TŻów
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
ja się nie będę sumować
ja myślę, ze w 10 tysiącach się zmieścimy, a jak nie, to zrobimy jeszcze skromniejsze wesele niż planujemy ![]() ja teraz mam talent oglądam ale ładnie przed chwilą jedna dziewczyna zaśpiewała jestem pod wrażeniem
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakoś się nie wciągnęłam nigdy w "mam talent", nie wiem w sumie dlaczego
![]() Właśnie oglądam sobie suknie ślubne, zobaczył to T i do mnie: "co Ty oglądasz??!! suknie ślubne??!! nie oglądaj, bo to do niczego dobrego nie prowadzi"
|
#785 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak on mógł tak powiedzieć?!![]() Mój na szczęście nie komentuje tego, że oglądam suknie ślubne czy pierścionki. (Chociaż pewnie jeszcze nie wie, ile tego mam na kompie. ) Po prostu przyjmuje, co mam mu do powiedzenia, powie najwyżej "aha" i nie reaguje na moje ślubno-zaręczynowe podniety. ![]() Znalazłam jeszcze taką ciekawostkę: 21 listopada 2010 - Białystok, ul. Wierzbowa 6 (Klub Rozrywki Krąg, V Targi Ślubne) 21 listopada 2010 - Chojnice, ul. Huberta Wagnera 1 (Sala Osir, targi Młodej Pary) 5 grudnia 2010 - Zielona Góra, al. Konstytucji 3 Maja 1 (Hotel Ruben, godz 11-17) 12 grudnia 2010 - Wrocław, ul. Wystawowa 1 (Hala Ludowa, Targi ślubne) 15-16 stycznia 2011 - Warszawa, Pl. Defilad 1 (Pałac Kultury i Nauki) 16 stycznia 2011 - Grudziądz, ul. Focha 19 (Sala Centrum Kultury Teatr) 23 stycznia 2011 - Legnica, ul. Skarbowa 2 (Hotel Qubus, godz 11-17)
Edytowane przez miss_bennet Czas edycji: 2010-11-20 o 21:25 |
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
ja to tak od czasu do czasu oglądam, nie jestem maniakiem
teraz sobie jakiś film włączyłam jeszcze nie wiem o czym, ale pierwszy cytat z filmu niezły: "Sometime the only way to catch uncatchable woman is to offer her a wedding ring" heh, gdyby mój zobaczył co przeglądam na allegro to chyba by się załamał, biedny
|
|
#787 |
|
Rozeznanie
|
Jeju, podliczyłam się.
Trzeba składać ze 30tys. Wprawdzie zaokrąglałam sporo rzeczy w górę, ale i tak. Najwięcej oczywiście za alkohol i za salę. (Chociaż nie wiem ile powinno się alkoholu liczyć? Po litrze na głowę, bez poprawin plus 30 butelek na bramki i konkursy + alkohol jakiś na drinki, to chyba jest sporo, zakładając, że nie wszyscy piją dużo. ) I liczyłam, że będzie 70 osób, bo ode mnie na siłę będzie 30 osób, a od TŻta może być więcej.:/Tylko korzystałam z tego kalkulatora, bo ten od _kamea_ nie działał mi. I ten ma więcej rzeczy wypisane, takich, których nie widziałam w tym wcześniejszym. http://wieszjak.pl/kalkulatory/23,kalkulator-slubny.htm
|
#788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a ja jutro mam pokaz na targach slubnych w Koninie
|
||
|
|
|
#789 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie mnie TŻ przyłapał na oglądaniu sukien ślubnych. Spytał co robię. Nie chciałam się przyznać, ale wiercił dziurę w brzuchu i mu powiedziałam w końcu.
I zaczęliśmy rozmowę na ten temat, że ogólnie nie ma nic przeciwko mojej fazie na oglądanie sukien czy pierścionków... Ale wyszło też, że w sumie jeszcze trochę nam do ślubu daleko. Ogólnie, sama powiedziałam, że jeszcze nie dojrzałam w 100% do tej decyzji... Zresztą to prawda, bo z jednej strony bym bardzo chciała, żeby się oświadczył, a z drugiej wiem, że to jeszcze nie ten moment. Po prostu czuję, że teraz by było dla nas za wcześnie i nawet wolałabym jakoś w wakacje/po wakacjach. I tak mi się jakoś humor skwasił... Ech... ![]() Ale za to mam dla Was coś fajnego. Ogólnie uważam, że praktycznie cała kolekcja jest super , ale moje faworytki to: 2, 5, 7 (taka prosta dla Gai ), 8, 10, 13 (bez kokardy) i 15. http://www.lasposa.info/wedding-gown...ction-silueta/
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi, i będziesz tańcować w sukniach ślubnych czy jak?
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.lasposa.info/wedding-gown...llection-glam/
mnie tu 1 sie podoba aaaaa |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
10!!!!!!!!!!!!!!!!
z linku Beautiful
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
nie nie. bron boze
robimy pokaz jako ze mozna u naszej trenerki wziasc lekcje na "pierwszy taniec"![]() ale juz zapowiedzialam TŻtowi ze poprzymierzamy obraczki i sie zgodzil ![]() ![]() ![]() z reszta sam mowil zebysmy wczesniej pojechali poogladac
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
nie za dobrze Ci?
|
|
|
|
#795 |
|
Zadomowienie
|
Sylvi !! Twoj TŻ przechodzi przełom - jak nic!!
To daje nadzieje, ze regula 26/27 się sprawdza
|
|
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i cos napomknal dzisiaj ze chcialby slub w czerwcu ale nie w przyszlym roku jeszcze:P
|
|
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
tak, tak Sylvi, pachnie mi tu przelomem
mój nie zdradza zainteresowania tematem ![]() Gaja, co tam u Ciebie? co tak cicho z Twojej strony?
|
|
#798 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#799 |
|
Rozeznanie
|
Ja na trochę zniknęłam, bo się zaczytałam w wątku o najbrzydszych sukniach i natknęłam się na takie COŚ. Uwaga, tylko dla ludzi o mocnych nerwach! https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius.
Niewiadomo, czy się śmiać, czy płakać.
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
eee, pani ma co pokazać to pokazuje
że też jej mąż pozwolił jej coś takiego ubrać mało tego wydaje się być nawet dumny ze swojej żoneczki
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#802 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miss nawet mi nie mów o tych targach we Wrocławiu Ja bym sobie chętnie poszła i pooglądała ale Mój Tż to ostatnio Pan Detektyw i po prostu... ![]() Cytat:
Jakie one są piękne Te, które wymieniłaś też mi się strasznie podobają A co do Twoich takich wahań... Sądzę, że każda je ma Nie smuci mnie to, wręcz przeciwnie Trochę ciężko mi się przekazuje takie rzeczy :PCytat:
Ty to już się nie odzywaj bo po prostu... Prezenty od Mikołaja widać przychodzą do Ciebie duuużo wcześniej Grzeczna chociaż byłaś w tym roku? Skoro tak jest na Mikołaja to czekam na wieści co będzie pod choinkę ![]() Dziołszki Wróciłam z HP i jestem niezmiernie zadowolona z pracy reżysera, scenarzysty i ogólnie, ogólnie, ogólnie
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciesze sie ze HP ci przypasowal
|
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
To może ja też powinnam być bardziej niegrzeczna, bo do przełomowego wieku 26/27 Mojemu P. brakuje jeszcze 5,5 roczku
![]() Co do HP Lubię jak ktoś się przykłada do swojej pracy I cieszę się, że nie jest to kolejny 1,5-godzinny film na podstawie książki, zrobiony na odwal się i tylko po to, żeby kasę zarobić (nie obraźcie się, ale dla mnie Księżyc w Nowiu właśnie taki był ![]() ). Lubię wiedzieć jaką inni mieli wizję, lubię to porównywać
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet inne książki Stephanie Meyer ![]() ![]() Pamiętam jedną sytuację po Księżycu w Nowiu, jak się zbieraliśmy z siedzeń w kinie z Tż Przed Nami siedział chyba pan wojskowy z podnieconą żoną i podnieconą córką Więc od razu założyłam, że facet książki nie czytał Po filmie, w trakcie zbierania się, szepnęłam Tż, że ten film był tak daremny, że się strasznie zraziłam Zero treści, nic kompletnie Wyraziłam również zdanie, że "ten facet przed Nami na pewno tej książki nie czytał i wątpię, żeby cokolwiek z tego filmu zrozumiał" Pan chyba wojskowy odwrócił się w tedy i powiedział donośnie "Nie chu*a nie zrozumiałem" ![]() ![]() Czyli dla mnie to był film pod kasę, a nie po to, żeby był w choć 0,001 tak magiczny jak książka To mnie teraz denerwuje Jeszcze ogólnie, to trafiłam na jakieś zapiski i fotki z kręcenia kolejnej części ). No i oczywiście pierwsza część skończyć się ma na porodzie ![]() Idę już spać, muszę jakoś rano się zwlec z łóżka przecież ![]() Dobranoc
|
|
#807 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
NIe chce mi sie isc na wybory, a wam? ![]() Cytat:
![]() Łaaaaał, to chociaz sobie suknie poogladasz ![]() Cytat:
Ja bym chciala taka wlasnie w pasie dopasowana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A dla zainteresowanych: tu macie w miare na bierzaco informacje http://twilightinpolish.ning.com/A mnie jak sie T. pyta czy chce sobie u niego cos na kompie sprawdzic to juz sam mowi: "Co, pewnie wizaż?" A ja wtedy mowie, ze nie bo nie chce zeby widzial o czym piszemy i zeby sie denerwowal ![]() Ta mi sie podoba tylko bez tych ciapek http://www.lasposa.info/wedding-gown...llection-glam/ i jakby mocno scisnal to ramiaczek by nawet nie trzeba bylo
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2010-11-21 o 09:20 |
||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
ale mnie gardlo boli
![]() alunia ładna ta twoja data
|
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Widzę że znów króluje u nas oglądanie sukien ślubnych to może i ja wrzucę moje typy![]() http://www.lisaferrera.com.pl/kolekc...sa-2010/page:1 tu są sukienki które w miarę mi się podobają może nie wszystkie bardzo ale część jest na prawdę ładna i cena też spoko
|
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boziu, boziu, podobają mi się dokładnie te wszystkie, które tu wymieniłaś a najbardziej 2 no może bez 8 i 13 ![]() http://www.lisaferrera.com.pl/suknia/l503 sweet ja bym tylko dała fioletowy pasek chociaz niebieski tez fajny ![]() Annanke, z tych co zapodałaś to mi się 2ga najbardziej podoba a trzecią widziałam na żywo (moja przyszła szwagierka taką miała) ładna ![]() Ala, no pewnie, po co ma wiedzieć, co tu wypisujemy ja swojemu kiedyś zapodałam linka i czasami mam stracha, że tu zagląda Edit: w tym linku co zapodała miss_bennet można zmieniać różne kolekcje kolekcja glam jest świetna 2 ma świetną górę, jakby była mniej rozłożysta na dole to by była super, a 3 cała cudowna
![]() Zaręczeni: 31.12.2010 Edytowane przez Mutny Czas edycji: 2010-11-21 o 11:09 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.

Żeby wiedzieć ile zbierać. 

ja myślę, ze w 10 tysiącach się zmieścimy, a jak nie, to zrobimy jeszcze skromniejsze wesele niż planujemy
jestem pod wrażeniem 

Jak on mógł tak powiedzieć?!
Trzeba składać ze 30tys. Wprawdzie zaokrąglałam sporo rzeczy w górę, ale i tak.
Najwięcej oczywiście za alkohol i za salę. (Chociaż nie wiem ile powinno się alkoholu liczyć? Po litrze na głowę, bez poprawin plus 30 butelek na bramki i konkursy + alkohol jakiś na drinki, to chyba jest sporo, zakładając, że nie wszyscy piją dużo.
) I liczyłam, że będzie 70 osób, bo ode mnie na siłę będzie 30 osób, a od TŻta może być więcej.:/

A jak jest u was?
, ale moje faworytki to: 2, 5, 7 (taka prosta dla Gai

Ja bym chciala taka wlasnie w pasie dopasowana