Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-16, 10:30   #781
mehja
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII

Cytat:
Napisane przez A taka jedna Pokaż wiadomość
A widziałyście kaktusiki?
Te 'Mikołaje'?
u mnie są za 99gr. ale same brzydkie zostały

Cytat:
Napisane przez cathrii Pokaż wiadomość
a widziałyście może męskie buty?? nie jestem zbytnio tak rannym ptaszkiem jak wy są w miarę ok? czy nie warto sobie głowy zawracać...
widziałam że faceci je oglądali i przymierzali ale ja ich nie oglądałam

Cytat:
Napisane przez Yorki Pokaż wiadomość
Na stronie biedronkowej jest napisane ze tych kapciów jest 8 modeli. Czy widziała któraś z Was, czy te z pomponami są może w kilku kolorach?
te z pomponami sa szare, takie jak w ulotce i kremowe.

Cytat:
Napisane przez mow_mi_aj_em Pokaż wiadomość
ja mam dwie pary takich bamboszków z zeszlego roku. tez kupilam w B. ale wtedy byly w onnych kolorach (mam niebieskie jasne i fioletowe i tez maja kokardki z bąbelkami na koncu).

ale słodkie

Ja kupiłam kapcie te szare, puchate z pomponami a mama brązowe z wywijanym barankiem. Ale ciepłe są! Siedzę w nich teraz i goraco mi. Ale na dlugie zimowe dni super!
Ogólnie był ruch przy tych kapciach, babki wybierały, kasjerki też a byłam o 7 rano
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 10:32   #782
Anielllka
Wtajemniczenie

Cytat:
:d
świetne te kapcie
Stary 2010-12-16, 10:47   #783
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość

Ja kupiłam kapcie te szare, puchate z pomponami a mama brązowe z wywijanym barankiem. Ale ciepłe są! Siedzę w nich teraz i goraco mi. Ale na dlugie zimowe dni super!
Ogólnie był ruch przy tych kapciach, babki wybierały, kasjerki też a byłam o 7 rano
Dziekuję za odp. odnośnie kolorków Oba cudne Co do męskich, właśnie kazałam mojemu TŻ obczaić coś dla siebie, ale znając jego zapał do zakupów, ominie je z daleka hehe. Zobaczymy, właśnie teraz powinien być w biedronce

Yorki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 11:08   #784
sideritis
Zakorzenienie

A ja mam dziewczyny pytanie odnośnie podgrzewaczy z Biedry, tych o zapachu pomarańczy i wanilii [jeśli się nie mylę]. Opłaca się je kupować? Czuć w ogóle ich zapach po zapaleniu?

Kupiłam dziś czekoladę żurawinową na spróbowanie, ukochane orzeszki paprykowej skorupce oraz mleko, serek z Piątnicy i jabłka [mam nadzieję że będą smaczne ]

Aha, w mojej Biedronce widziałam jeszcze blendery, sztuk trzy.

sideritis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 11:12   #785
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sideritis Pokaż wiadomość
A ja mam dziewczyny pytanie odnośnie podgrzewaczy z Biedry, tych o zapachu pomarańczy i wanilii [jeśli się nie mylę]. Opłaca się je kupować? Czuć w ogóle ich zapach po zapaleniu?
Dołączam się
Mam bezzapachowe, które leżały obok waniliowych i są tak przesiąknięte tym zapachem, że ciągle pachną, jeszcze nie otwierane... TŻ kupił i się go pytam czemu waniliowe kupił (a na opakowaniu jasno napisane, że bezzapachowe )

Yorki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 11:19   #786
kokarda87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wildrepublic Pokaż wiadomość
Czy któraś z was widziała może łososia świeżego? Jak jest pakowany? podobno są to dzwonka i ile sztuk, będę wdzięczna za jakies info
pod ciastem francuskim w lodówkach leżał 1 średni dzwonek jakieś 12 zł
kokarda87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 11:23   #787
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

co do tych podgrzewaczy to póki stoją to pachną,ale zapalonych już nie czuć, bynajmniej ja nie czuję

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-16, 11:49   #788
wildrepublic
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kokarda87 Pokaż wiadomość
pod ciastem francuskim w lodówkach leżał 1 średni dzwonek jakieś 12 zł
Dzięki Kokardko!
wildrepublic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 12:21   #789
majoka
Raczkowanie

Cytat:
Ja kupiłam pomarańczowe. Wiadomo jak zapali się jeden podgrzewacz to nie czuć za bardzo, ale ja mam świecznik na 4 podgrzewacze i jak je wszystkie zapaliłam to pachniało w całym domu.
majoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 13:01   #790
lilkaa009
Zadomowienie

a kupiła któraś w Was podkolanówki takie ciepłe za 20zł ?? jak się sprawują?? Ciekawe jak będą wyglądały po praniu..
lilkaa009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 14:23   #791
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
co do tych podgrzewaczy to póki stoją to pachną,ale zapalonych już nie czuć, bynajmniej ja nie czuję
Cytat:
Napisane przez majoka Pokaż wiadomość
Ja kupiłam pomarańczowe. Wiadomo jak zapali się jeden podgrzewacz to nie czuć za bardzo, ale ja mam świecznik na 4 podgrzewacze i jak je wszystkie zapaliłam to pachniało w całym domu.
Ja często kupuje waniliowe i moim zdaniem bardzo ładnie pachną, zwłaszcza jak się zapali dwie lub trzy sztutki

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 15:55   #792
mow_mi_aj_em
Raczkowanie

Cytat:

Kupiłam dziś czekoladę żurawinową na spróbowanie, ukochane orzeszki paprykowej skorupce oraz mleko, serek z Piątnicy i jabłka [mam nadzieję że będą smaczne ]

Aha, w mojej Biedronce widziałam jeszcze blendery, sztuk trzy.
ja mam te waniliowe i pachna jak sa nowe i nie palace sie. jak sie zapali to ja przynajmniej nic nie czuje.

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
u mnie są za 99gr. ale same brzydkie zostały

ale słodkie

Widzialam dzis w B. te szare kudlate i zastanawialam sie czy nie kupic, ostatecznie zrezygnowalam przypominajac sobie, ze mam w domu 2 pary :brzyda l:

http://www.pustamiska.pl
mow_mi_aj_em jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 17:37   #793
BioIvO
Zakorzenienie

Cytat:
Mam jeszcze z zeszłego roku jak były pakowane luzem w woreczku. Bardzo intensywnie pachną pomarańczowo w całej szafce. Moim zdaniem warto sobie kupić.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 17:43   #794
bejbi19
BAN stały

GG do bejbi19

Cytat:
Napisane przez Kinga 72 Pokaż wiadomość
Ale mowa była o tortelloni mięsnym i z żółtym serem. No to chyba na słodko to nie bardzo.
A skąd wiesz o jakim była mowa? dziewczyna (mroowa_) zapytała ogólnie o tortelloni to odpowiedziałam. Trzeba czytać co inne osoby piszą
bejbi19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 17:44   #795
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Ja czuje, nawet jak pali sie tylko jedna ; )
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-16, 18:19   #796
princass
Raczkowanie

wczoraj miałam ochotę na pierniki i chciałam kupić te w czekoladzie mlecznej Marco w kartoniku, ale zobaczyłam, że znowu cena skoczyła - ponad 6zł, więc zrezygnowałam...
wzięłam za to inne z Marco, w niebieskim opakowaniu i się bardzo pozytywnie zaskoczyłam. dobre, miękkie, w dodatku z nadzieniem, 250g i to za 2,30. szaleństwo, dzisiaj kupiłam kolejne opakowanie
princass jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 18:34   #797
zoila
Klientka w krawacie

Mam do was pytanie: czy któraś jadła biedronkowe pasztety z łososia? Bo przykuły dziś moją uwagę, a nie wiem czy warto się na nie rzucać

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 18:45   #798
malina333
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princass Pokaż wiadomość
wczoraj miałam ochotę na pierniki i chciałam kupić te w czekoladzie mlecznej Marco w kartoniku, ale zobaczyłam, że znowu cena skoczyła - ponad 6zł, więc zrezygnowałam...
wzięłam za to inne z Marco, w niebieskim opakowaniu i się bardzo pozytywnie zaskoczyłam. dobre, miękkie, w dodatku z nadzieniem, 250g i to za 2,30. szaleństwo, dzisiaj kupiłam kolejne opakowanie
Chciałam tylko napisać, że te pierniki uzależniają

Rośnijcie
malina333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 18:52   #799
sideritis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majoka Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Ja często kupuje waniliowe i moim zdaniem bardzo ładnie pachną, zwłaszcza jak się zapali dwie lub trzy sztutki
Cytat:
ja mam te waniliowe i pachna jak sa nowe i nie palace sie. jak sie zapali to ja przynajmniej nic nie czuje.

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Widzialam dzis w B. te szare kudlate i zastanawialam sie czy nie kupic, ostatecznie zrezygnowalam przypominajac sobie, ze mam w domu 2 pary :brzyda l:
Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
Mam jeszcze z zeszłego roku jak były pakowane luzem w woreczku. Bardzo intensywnie pachną pomarańczowo w całej szafce. Moim zdaniem warto sobie kupić.
Cytat:
Napisane przez Laura2112 Pokaż wiadomość
Ja czuje, nawet jak pali sie tylko jedna ; )
Dzięki za odpowiedzi na pewno kupię te podgrzewacze na próbę

sideritis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 21:28   #800
Kfiatuszek1987
Rozeznanie

witam! Mam na imie Karolina i od dluzszego czasu obserwuje Wasze wypowiedzi gdyż jestem częstą klientką biedronki. Jestem młoda mamą( moja córcia na 14 miesięcy) dlatego chcialabym podzielić sie z Wami kilkoma uwagami odnosnie produtow dla dzieci. Pieluchy Dada jak dla mnie są super(choć oczywiscie zależy od dziecka). Kupilam raz huggisy w takim kartonowym opakowaniu ale jak dla mojej małej sie nie sprawdziły, gdyż tak jakby obcierały ją. Chusteczki dada tez jak dla mnie są super bo sa dobrze nawilżone a czasem droższe firmy mają chusteczki suche prawie jak papier toaletowy. Poza tym to kupuje jej mleko Bebiko bo w porównaniu do innych sklepów w moim mieście jest różnica 3zl czyli sporo i wczesniej kupowalam obiadki gerbera bo tez były tańsze(chyba ze gdzies byla promocja). Czasem kupuje jej tez zabawki. Ostatnio Kupilam klocki drewniane w wiaderku. Nie bede ukrywać ze mialam obawy przed tym zakupem bo kiedyś kupilam jej tez takie drewniane klocki ale te zakładało sie na patyczki i wychodził domek(nie wiem czy dobrze wyjaśnilam). W każdym badz razie moja córcia któregoś dnia rzuciła takim klockiem o ścianę(nie z dużą siłą, normalnie jak to dziecko) i ten drewniany klocek rozpadł sie na dwie części. Oczom swoim nie moglam uwierzyc, bo podobno drewniane zabawki są najbezpieczniejsze i w życiu bym nie pomyśla że taki kawalek drewna sie rozpadnie. Na mikołaja dostała tez sanki z biedronki i z czystym sumieniem moge je polecić. Często tez zdarzalo mi sie kupowac jej np body i tez moge je polecić. Cena niska i dobra jakość, a wiadomo ze takie małe dziecko szybko wzrasta wiec uważam ze nie ma sensu przepłacać. Pozdrawiam wszystkie biedro-maniaczki
Kfiatuszek1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 21:29   #801
2016070150903
Konto usunięte

ja ostatnio kupiłam podgrzewacze bezzapachowe, ale chyba skuszę się na te, o których piszecie. i tak trzeba zrobić zapas na zimę i święta.

mama kupiła mi dziś różowe kapcie, urocze są. i getry, czerwone z norweskim wzorem.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 21:34   #802
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez Kfiatuszek1987 Pokaż wiadomość
witam! Mam na imie Karolina i od dluzszego czasu obserwuje Wasze wypowiedzi gdyż jestem częstą klientką biedronki. Jestem młoda mamą( moja córcia na 14 miesięcy) dlatego chcialabym podzielić sie z Wami kilkoma uwagami odnosnie produtow dla dzieci. Pieluchy Dada jak dla mnie są super(choć oczywiscie zależy od dziecka). Kupilam raz huggisy w takim kartonowym opakowaniu ale jak dla mojej małej sie nie sprawdziły, gdyż tak jakby obcierały ją. Chusteczki dada tez jak dla mnie są super bo sa dobrze nawilżone a czasem droższe firmy mają chusteczki suche prawie jak papier toaletowy. Poza tym to kupuje jej mleko Bebiko bo w porównaniu do innych sklepów w moim mieście jest różnica 3zl czyli sporo i wczesniej kupowalam obiadki gerbera bo tez były tańsze(chyba ze gdzies byla promocja). Czasem kupuje jej tez zabawki. Ostatnio Kupilam klocki drewniane w wiaderku. Nie bede ukrywać ze mialam obawy przed tym zakupem bo kiedyś kupilam jej tez takie drewniane klocki ale te zakładało sie na patyczki i wychodził domek(nie wiem czy dobrze wyjaśnilam). W każdym badz razie moja córcia któregoś dnia rzuciła takim klockiem o ścianę(nie z dużą siłą, normalnie jak to dziecko) i ten drewniany klocek rozpadł sie na dwie części. Oczom swoim nie moglam uwierzyc, bo podobno drewniane zabawki są najbezpieczniejsze i w życiu bym nie pomyśla że taki kawalek drewna sie rozpadnie. Na mikołaja dostała tez sanki z biedronki i z czystym sumieniem moge je polecić. Często tez zdarzalo mi sie kupowac jej np body i tez moge je polecić. Cena niska i dobra jakość, a wiadomo ze takie małe dziecko szybko wzrasta wiec uważam ze nie ma sensu przepłacać. Pozdrawiam wszystkie biedro-maniaczki
Bebiko w Carrefour jest tańsze niz w biedronce

Stary 2010-12-16, 21:38   #803
Kfiatuszek1987
Rozeznanie

wiem że tam jest tańsze ale niestety mam bardzo daleko, jedyną alternatywą jest dla mnie lewiatan gdzie musze o 3zl przepłacać
Stary 2010-12-16, 21:40   #804
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
wiem że tam jest tańsze ale niestety mam bardzo daleko, jedyną alternatywą jest dla mnie lewiatan gdzie musze o 3zl przepłacać
a to chyba, że tak

Stary 2010-12-16, 21:54   #805
Kfiatuszek1987
Rozeznanie

Takie uroki mieszkania na koncu świata do carrefoura mam 60km a do biedronki 5minut piechotką dlatego to ona ratuje moj portfel. Zazwyczaj robię tam podstawowe zakupy w stylu chleb, margaryna, jogurty. Co do wędlin to raz sie zraziłam bo kupilam cos( ale nie pamietam juz dokladnie co, ale napewno bylo to w plasterkach) i czuć bylo bardzo od tego chlorem czy czymś takim, ale za to uwielbiam parówki biedronkowe te wieprzowe w dużym opakowaniu i sery żółte te w opakowaniach dużych.
Stary 2010-12-16, 22:02   #806
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Takie uroki mieszkania na koncu świata do carrefoura mam 60km a do biedronki 5minut piechotką dlatego to ona ratuje moj portfel. Zazwyczaj robię tam podstawowe zakupy w stylu chleb, margaryna, jogurty.
Witaj
A te parówki też są w jakichś mniejszych opakowaniach? Nie lubię gdy wszystko pakuje się tylko w kilogramowe czy tym podobne opakowania nie bacząc na to, że nie każda rodzina musi być duża
Co do chleba to jakoś ciągle nie mam swojego faworyta w biedronce. Wczoraj miałam nawet w ręce ten polecany tutaj kiedyś Janosik ale był tak czerstwy, że nadawał się tylko chyba do wybicia komuś okna no więc chleb kupuję w lidlu bo tam jest cieplutki i smaczny.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 22:13   #807
niem
Raczkowanie

różowe kapcie są super, takowe zakupiłam, ale.. pojechałam też dzisiaj do carrefoura i w tej samej cenie sa takie same kapcie tylko inne wzory,w sumie najbardziej podobały mi się te z pomponikami, ale w B. sa biale, a mam psa z czarna sierscia, takze nie bylo sensu kupowac tak jasnych, a w carrefourze byly z pomponami i szare i bezowe w spiralki czy inne wzory, hmm.. no trudno
plusem jest to, ze w B. byly ladnie zapakowane w worki,a tam w carrefourze to metlik,zeby gorzej tego nie ujac.. trudno znalezc lewy i prawy kapeć, hehe
niem jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-16, 22:24   #808
indja2
Zakorzenienie

Cześć ja mogę polecić następujące produkty:
jogurty zwłaszcza z papają i rabarbarem - pyszne
serek w plasterkach taki biały
czekolada do picia w saszetkach
masę krówkową kajmak idealna do zrobienia wafelków
chusteczki mokre lawendowe dla dzieci
nektar bananowy
drink w butelce - niebieski z curacao -
ogórki konserwowe w takim dużym słoiku daltona bodajże coś koło 5 zł

indja2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 04:54   #809
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

w jakiej cenie są podgrzewacze zwykłe i zapachowe? Po ile sztuk są pakowane?
Z tego co się orientuje to Jysku zwykłe 100 szt- 10.99, Ikea 100 szt- 7.99, zapachowe Ikea 9.99 za 36 szt (świeczki które naprawdę pachną)
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 06:27   #810
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez indja2 Pokaż wiadomość
Cześć ja mogę polecić następujące produkty:
jogurty zwłaszcza z papają i rabarbarem - pyszne
serek w plasterkach taki biały
czekolada do picia w saszetkach
masę krówkową kajmak idealna do zrobienia wafelków
chusteczki mokre lawendowe dla dzieci
nektar bananowy
drink w butelce - niebieski z curacao -
ogórki konserwowe w takim dużym słoiku daltona bodajże coś koło 5 zł

Dawtona

Córcia 21.04.2018 <3

dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości