|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)
No Michalinka niezłe ciałka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#783 |
Rozeznanie
|
Właśnie, dla samej siebie warto
![]() Michalinka, zazdroszczę predyspozycji do uzyskania takiej figury. Ja niestety prostokąt jestem z natury i czego bym nie robiła, to takich proporcji nie uzyskam ![]() A cypiskowi oczywiście spadku wagi gratuluję, oby tak dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
Ja to wogóle mam wielki szacunek do osób, które się odchudzają, bo wiem jaka to jest ciężka praca... Ja musiałąm zmienić moje nawyki żywieniowe prawie całkowicie, chodzi mi o to, że jem mniej a częściej i wogóle, a moja szwagierka ograniczyła tylko słodycze i waga zjeżdza jej w dół w maksymalnym tempie... w ciągu tygodnia już zjechała 2 kg. Ja rozumiem, że to może być woda i wogóle, ale ile ja się musiałąm męczyć i nadal muszę żeby zrzucić 1 kg...;/ no ale każdy organizm jest inny;p
Ja tam jestem zadowolona z mojego wyniku ![]() ![]()
![]() |
#786 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Gratuluję spadków i życzę, żeby dalej waga leciała w dół i pamiętajcie, że nie poddajemy się ![]() Ja dzisiaj w lustrze zauważyłam, że brzuch mi spadł ![]() ![]() ![]() I wgl byłam na domówce wczoraj i było super! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A koleżanki się na mnie wy***ały i mają mnie gdzieś. ![]()
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
Hmm... no to zapytaj go jak to z Wami jest;p czy jesteście razem czy nie;p
u mnie w sumie to było tak, że byliśmy razem, ale niby nie byliśmy. Więc tak oficjalnie jesteśmy parą od 21 stycznia 2007 roku ![]()
![]() |
#788 |
BAN stały
|
Powiedzenia dziewczyny, czas na zmiany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Zadomowienie
|
malinka Wolę, żeby to on zaczął tą rozmowę.
![]() ![]()
![]() |
#790 |
Zadomowienie
|
no ktoś i tak musi zacząć tę rozmowę, a olej koleżanki pewnie zazdroszczą żeś szczuplejsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Raczkowanie
|
agusia byłemu pokaż gdzie jego miejsce,weź sprawy w swoje ręce szkoda żeby miłość ci ktoś zgarną spod nosa.Czasami tak trzeba bo mężczyźni są często mało kumaci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#792 |
Zadomowienie
|
cypisek Jak będzie za dużo mieszał to mu pokażę!
![]() happys No nie pierwszy raz się tak zachowały, na sylwestra też mnie olały i wszystko pojechały do Wrocka na domówkę, a tylko ja zostałam. Ale bawiłam się super bez nich nawet ![]()
![]() |
#793 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A dziś waga pokazała 61,4 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
agusia jeśli One Cię olały to widać, że nie zasługują na taką kumpele jak Ty, jak coś to Ty zrób to samo i też je olej!
![]() Ja jak zaczęłam z Moim Dawidem kręcić i wogóle to też mnie kumpele olały, została tylko Moja wierna i kochana przyjaciólka, która mnie jeszcze nie zawiodła. ![]() michalinka gratuluje spadku wagi ![]() ![]() no u mnie dziś 58.7 ![]()
![]() |
#795 |
Zadomowienie
|
malinka No a ja mam właśnie za dużo tych pseudo przyjaciółek chyba
![]() ![]() michalinka Brawo! ![]() Ale ostatnio nam ładnie wagi lecą w dół! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
No ja w czwartek wieczorem wyjeżdżam na urlop do Polski i nie mogę się doczekać miny Mojej kochanej mamusi jak zobaczy jak już schudłam!
![]() niby niecałe 4,5 kg ale już widać i to mocno! ![]()
![]() |
#797 |
Zadomowienie
|
malinka Łaał, ale super!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#798 |
Przyczajenie
|
Czesc Dziewczyny mam na Imie Marysia mam 21 lat i chcialam sie do Was przylaczyc lecz najpierw musze zapyac czy nie macie nic przecowko temu?? mysze sie pozbyc 15 kg a wiadomo za wsparcie jest bardzo potrzebne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Rozeznanie
|
aniolek__0 - zapraszamy
![]() malinka - idziesz jak burza ![]() Generalnie jest tak, że im ktoś jest niższy, tym bardziej widać każdy dodatkowy lub zgubiony kilogram ![]() A ja dzisiaj zanotowałam mały sukces - mam jedne ekstremalnie (przynajmniej dla mnie) obcisłe (ale tylko w okolicach talii/bioder) spodnie, w które od ładych kilku(nastu) miesięcy nie mogłam się wbić, a teraz już się w nich dopinam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#800 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Nezka brawo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Przyczajenie
|
hej ja od dziś zaczynam też sie odchudzać,próbowałam już wcześniej ale zawsze po dwóch tygodniach i półtora kilo mniej dopadała mnie chęć wieczornego pałaszowania lodówki
![]() Zaczynam od porzucenia chleba ,no może z wyjatkiem pełnoziarnistego ciemnego chleba,oczywiście w miarę rozsądku,bo przecież opychanie się cały dzień nawet tym pełnoziarnistym nic mi nie pomoże.Po 18 już nic nie będę jadła-spać idę 0 21 więc akurat 3 godziny przed snem ostatni posiłek.Oczywiście produkty niskowęglowodanowe i jakis zestawik ćwiczeń.Tylko niewiem co wybrać na spalanie tłuszczu-bieganie odpada ,na basenie bywam raz w tyg.Macie jakieś inne pomysły??? aaa ważę 70 kilo mój cel to 58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Raczkowanie
|
Mati witamy! rowerek stacjonarny , a wiosną normalny same plusy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Przyczajenie
|
ja musze sie do czerwca odchudzic bo wychodze za maz
![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- a w jaki sposob sie odchudzacie??? liczycie kalorie , jecie zdrowo czy macie jakas diete??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Przyczajenie
|
danie zawrtość węglowodanów w 100g
Baranina, łopatka 0 Baranina, udziec 0 Cielęcina, łopatka 0 Cielęcina, sznyclówka 0 Cielęcina, udziec 0 Dorsz wieży 0 Dorsz wieży, filety bez skóry 0 Dorsz wędzony 0 Flaki 0 Flšdra wieża 0 Gę, tuszka 0 Halibut biały wieży 0 Herbata bez cukru 0 Indyk, mięso z piersi bez skóry 0 Indyk, mięso z podudzia ze skórš 0 Indyk, mięso z udca ze skórš 0 Indyk, skrzydło 0 Kabanosy 0 Kaczka, tuszka 0 Karp wieży 0 Kiełbasa krakowska sucha 0 Kiełbasa mortadela 0 Kiełbasa myliwska sucha 0 Kiełbasa parówkowa 0 Kiełbasa podsuszana z kurczaka 0 Kiełbasa szynkowa z kurczaka 0 Kiełbasa lšska 0 Kiełbasa toruńska 0 Kiełbasa zwyczajna 0 Kiełbasa żywiecka 0 Królik, tuszka 0 Kura, tuszka 0 Kurczak, mięso z piersi bez skóry 0 Kurczak, mięso z uda ze skórš 0 Kurczak, skrzydło 0 Kurczak, tuszka 0 Łoso wieży 0 Łoso wędzony 0 Makrela wieża 0 Makrela wędzona 0 Margaryna Bona 0 Margaryna Flora 0 Margaryna Kama 0 Margaryna Tina 0 Masło rolinne Nova 0 Mintaj wieży 0 Morszczuk wieży 0 Nerki wieprzowe 0 Nogi wieprzowe 0 Olej kukurydziany 0 Olej rzepakowo-sojowy 0 Olej rzepakowy 0 Olej słonecznikowy 0 Olej sojowy 0 Ozór wieprzowy 0 Parówki 0 Pikling 0 Planta 0 Płastuga wieża 0 Polędwica z piersi kurczaka 0 Pstršg strumieniowy wieży 0 Pstršg tęczowy wieży 0 Salceson włoski 0 Sandacz wieży 0 Sardyna wieża 0 Sardyna w oleju 0 Serca wieprzowe 0 Słonina 0 Smalec 0 Szczupak wieży 0 Szynka delikatesowa z kurczaka 0 Szynka z udca kurczaka 0 led solony 0 led wieży 0 led w oleju 0 Tuńczyk w oleju 0 Tuńczyk w wodzie 0 Węgorz wędzony 0 Wieprzowina, boczek bez koci 0 Wieprzowina, golonka ze skórš 0 Wieprzowina, karkówka 0 Wieprzowina, łopatka 0 Wieprzowina, podgardle 0 Wieprzowina, schab surowy z kociš 0 Wieprzowina, szynka surowa 0 Wieprzowina, żeberka 0 Wołowina, pieczeń 0 Wołowina, polędwica 0 Wołowina, rostbef 0 Wołowina, rozbratel 0 Wołowina, szponder 0 Baton szynkowy z indyka 0,1 Baton z kurczaka 0,1 Kabanosy z kurczaka 0,1 Kiełbasa jałowcowa z kurczaka 0,1 Kiełbasa mazurska z indyka 0,1 Kiełbasa podlaska z kurczaka 0,1 Kurczak pieczony 0,1 Polędwica z indyka 0,1 Ser Cheddar pełnotłusty 0,1 Ser Edamski tłusty 0,1 Ser Ementaler pełnotłusty 0,1 Ser Gouda tłusty 0,1 Ser Myliwski pełnotłusty 0,1 Ser Parmezan 0,1 Ser Rokpol pełnotłusty 0,1 Ser Salami pełnotłusty 0,1 Ser Tylżycki pełnotłusty 0,1 Ser Tylżycki tłusty 0,1 Szynka z indyka 0,1 Kiełbasa szynkowa z indyka 0,2 Oliwa z oliwek 0,2 Ser Brie pełnotłusty 0,2 Ser Camembert pełnotłusty 0,2 Szynka z piersi kurczaka 0,2 Kawa bez cukru 0,3 Żółtko jaja kurzego 0,3 Margaryna mleczna 0,4 Margaryna Palma 0,4 Margaryna Rama 0,4 Margaryna Słoneczna 0,4 Margaryna zwykła 0,4 Masło rolinne zwykłe 0,4 Jaja gotowane 0,5 Jajecznica 0,5 Salceson czarny 0,5 Wędzonka wołowa gotowana 0,5 Dorsz z rusztu 0,6 Jaja kurze całe 0,6 Jaja sadzone 0,6 Kurczak, wštroba 0,6 Kurczak, żołšdek 0,6 Łoso z rusztu 0,6 Białko jaja kurzego 0,7 Masło ekstra 0,7 Schab pieczony 0,7 Galaretka z nóżek wieprzowych 0,8 Baleron gotowany 0,9 Kiełbasa podwawelska 0,9 Polędwica sopocka 0,9 Szynka wiejska 0,9 Ser Feta 1 Szynka wieprzowa gotowana 1 Masło mietankowe 1,1 Szynka wołowa gotowana 1,1 Kura w galarecie 1,2 Ser topiony edamski 1,2 Wieprzowina duszona 1,2 Zupa grzybowa zabielana 1,3 Bryzol wołowy z polędwicy 1,4 Salami popularne 1,4 Sardyna w pomidorach 1,4 Szynkówka wieprzowa 1,4 Stek wieprzowy 1,5 Befsztyk bity wiejski 1,6 Kapuniak z kapusty kwaszonej 1,6 Pieczeń cielęca duszona 1,7 Ogórek kwaszony 1,9 Zupa pomidorowa zabielana 1,9 Karp z wody 2 Pieczeń wołowa duszona 2 Karp w galarecie z warzywami 2,1 Zupa pomidorowa 2,1 Żeberka wieprzowe duszone 2,2 Bitki wołowe 2,4 Serek Fromage naturalny 2,4 Barszcz z boćwinš 2,5 Bitki wieprzowe 2,6 Gulasz wołowy 2,6 Majonez z olejem rzepakowym 2,6 Majonez z olejem słonecznikowym 2,6 Pieczarka wieża 2,6 Polędwica wołowa pieczona 2,6 Sok pomidorowy 2,6 Wštroba wieprzowa 2,6 Szpinak mrożony 2,7 Kurczak faszerowany pieczony 2,8 Mizeria ze mietanš 2,8 Ogórek 2,9 Sałata 2,9 Zupa szczawiowa 2,9 Będę liczyć weglowodany przede wszytskim i to mniej więcej będę jadła ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Będę liczyć węglowodany głownie i to mniej więcej będę jadła danie zawrtość węglowodanów w 100g Baranina, łopatka 0 Baranina, udziec 0 Cielęcina, łopatka 0 Cielęcina, sznyclówka 0 Cielęcina, udziec 0 Dorsz wieży 0 Dorsz wieży, filety bez skóry 0 Dorsz wędzony 0 Flaki 0 Flšdra wieża 0 Gę, tuszka 0 Halibut biały wieży 0 Herbata bez cukru 0 Indyk, mięso z piersi bez skóry 0 Indyk, mięso z podudzia ze skórš 0 Indyk, mięso z udca ze skórš 0 Indyk, skrzydło 0 Kabanosy 0 Kaczka, tuszka 0 Karp wieży 0 Kiełbasa krakowska sucha 0 Kiełbasa mortadela 0 Kiełbasa myliwska sucha 0 Kiełbasa parówkowa 0 Kiełbasa podsuszana z kurczaka 0 Kiełbasa szynkowa z kurczaka 0 Kiełbasa lšska 0 Kiełbasa toruńska 0 Kiełbasa zwyczajna 0 Kiełbasa żywiecka 0 Królik, tuszka 0 Kura, tuszka 0 Kurczak, mięso z piersi bez skóry 0 Kurczak, mięso z uda ze skórš 0 Kurczak, skrzydło 0 Kurczak, tuszka 0 Łoso wieży 0 Łoso wędzony 0 Makrela wieża 0 Makrela wędzona 0 Margaryna Bona 0 Margaryna Flora 0 Margaryna Kama 0 Margaryna Tina 0 Masło rolinne Nova 0 Mintaj wieży 0 Morszczuk wieży 0 Nerki wieprzowe 0 Nogi wieprzowe 0 Olej kukurydziany 0 Olej rzepakowo-sojowy 0 Olej rzepakowy 0 Olej słonecznikowy 0 Olej sojowy 0 Ozór wieprzowy 0 Parówki 0 Pikling 0 Planta 0 Płastuga wieża 0 Polędwica z piersi kurczaka 0 Pstršg strumieniowy wieży 0 Pstršg tęczowy wieży 0 Salceson włoski 0 Sandacz wieży 0 Sardyna wieża 0 Sardyna w oleju 0 Serca wieprzowe 0 Słonina 0 Smalec 0 Szczupak wieży 0 Szynka delikatesowa z kurczaka 0 Szynka z udca kurczaka 0 led solony 0 led wieży 0 led w oleju 0 Tuńczyk w oleju 0 Tuńczyk w wodzie 0 Węgorz wędzony 0 Wieprzowina, boczek bez koci 0 Wieprzowina, golonka ze skórš 0 Wieprzowina, karkówka 0 Wieprzowina, łopatka 0 Wieprzowina, podgardle 0 Wieprzowina, schab surowy z kociš 0 Wieprzowina, szynka surowa 0 Wieprzowina, żeberka 0 Wołowina, pieczeń 0 Wołowina, polędwica 0 Wołowina, rostbef 0 Wołowina, rozbratel 0 Wołowina, szponder 0 Baton szynkowy z indyka 0,1 Baton z kurczaka 0,1 Kabanosy z kurczaka 0,1 Kiełbasa jałowcowa z kurczaka 0,1 Kiełbasa mazurska z indyka 0,1 Kiełbasa podlaska z kurczaka 0,1 Kurczak pieczony 0,1 Polędwica z indyka 0,1 Ser Cheddar pełnotłusty 0,1 Ser Edamski tłusty 0,1 Ser Ementaler pełnotłusty 0,1 Ser Gouda tłusty 0,1 Ser Myliwski pełnotłusty 0,1 Ser Parmezan 0,1 Ser Rokpol pełnotłusty 0,1 Ser Salami pełnotłusty 0,1 Ser Tylżycki pełnotłusty 0,1 Ser Tylżycki tłusty 0,1 Szynka z indyka 0,1 Kiełbasa szynkowa z indyka 0,2 Oliwa z oliwek 0,2 Ser Brie pełnotłusty 0,2 Ser Camembert pełnotłusty 0,2 Szynka z piersi kurczaka 0,2 Kawa bez cukru 0,3 Żółtko jaja kurzego 0,3 Margaryna mleczna 0,4 Margaryna Palma 0,4 Margaryna Rama 0,4 Margaryna Słoneczna 0,4 Margaryna zwykła 0,4 Masło rolinne zwykłe 0,4 Jaja gotowane 0,5 Jajecznica 0,5 Salceson czarny 0,5 Wędzonka wołowa gotowana 0,5 Dorsz z rusztu 0,6 Jaja kurze całe 0,6 Jaja sadzone 0,6 Kurczak, wštroba 0,6 Kurczak, żołšdek 0,6 Łoso z rusztu 0,6 Białko jaja kurzego 0,7 Masło ekstra 0,7 Schab pieczony 0,7 Galaretka z nóżek wieprzowych 0,8 Baleron gotowany 0,9 Kiełbasa podwawelska 0,9 Polędwica sopocka 0,9 Szynka wiejska 0,9 Ser Feta 1 Szynka wieprzowa gotowana 1 Masło mietankowe 1,1 Szynka wołowa gotowana 1,1 Kura w galarecie 1,2 Ser topiony edamski 1,2 Wieprzowina duszona 1,2 Zupa grzybowa zabielana 1,3 Bryzol wołowy z polędwicy 1,4 Salami popularne 1,4 Sardyna w pomidorach 1,4 Szynkówka wieprzowa 1,4 Stek wieprzowy 1,5 Befsztyk bity wiejski 1,6 Kapuniak z kapusty kwaszonej 1,6 Pieczeń cielęca duszona 1,7 Ogórek kwaszony 1,9 Zupa pomidorowa zabielana 1,9 Karp z wody 2 Pieczeń wołowa duszona 2 Karp w galarecie z warzywami 2,1 Zupa pomidorowa 2,1 Żeberka wieprzowe duszone 2,2 Bitki wołowe 2,4 Serek Fromage naturalny 2,4 Barszcz z boćwinš 2,5 Bitki wieprzowe 2,6 Gulasz wołowy 2,6 Majonez z olejem rzepakowym 2,6 Majonez z olejem słonecznikowym 2,6 Pieczarka wieża 2,6 Polędwica wołowa pieczona 2,6 Sok pomidorowy 2,6 Wštroba wieprzowa 2,6 Szpinak mrożony 2,7 Kurczak faszerowany pieczony 2,8 Mizeria ze mietanš 2,8 Ogórek 2,9 Sałata 2,9 Zupa szczawiowa 2,9 ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Będę liczyć węglowodany głownie i to mniej więcej będę jadła http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3577516 znalazłam stronkę gdzie są podane zawartości węglowodanów w 100gramach ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- przepraszam za powtórne wpisy komputer odmawia posłuszeństwa ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- przepraszam za powtórne wpisy komputer odmawia posłuszeństwa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Zadomowienie
|
agusia ty się tam nie martw niestety babki są wredne
strat wagi oczywiscie gratuluje i witam nowe kolezanki aniołek na pewno będziesz ślicznie wyglądać w dniu ślubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Zadomowienie
|
happys Ojj tak, niestety babki są zazdrosne, a zazdrość niszczy przyjaźń.
Marysia Aniołku, na pewno będziesz wyglądać ślicznie! ![]() ![]() nezka Ooo super! ![]() ![]() ![]() mati Poszukaj na youtube jakiś ćwiczeń ![]() ![]()
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Hej hej!!!
Zguba się znalazła. Przepraszam za mój zanik, ale miałam ostatnio piekielnie ciężkie dni. Z tej okazji zjadłam wczoraj pół tabliczki czekolady i to po 19 ![]() ale od dzisiaj już się pilnuję. Gratuluję spadków wagi i zmniejszenia obwodów ![]() ![]() mnie udało się zbić aż 2kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Przyczajenie
|
Ja też zdaje prawko i też się odchudzam od dzisiaj co prawda,ale jednak.I tak dzisiaj zjadłąm na sniadanie dwa kabanoski,2 śiadanie sałatka warzywna rybę na obiad -zrobioną w piekarniku i serek wiejski na kolację,wypiłam jeszcze zieloną herbatę ,do 21 posiedze na kompach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny dziekuje ze mnie tak cieplo przyjelyscien. A macie jaks diete?? czy poprostu sie ograniczacie z jedzeniem??? buziaczki
![]() |
#810 |
Zadomowienie
|
ja na przykład stawiam na ograniczenie jedzenia, od dziś wracam do regularnych posiłków 4/5 dziennie. na wszystko sobie pozwalam ale po prostu jest tego mniej. piję 2 kubki czerwonej herbaty i jak najwięcej wody. do tego staram się codziennie ćwiczyć, wszystkie 8 min, i tamilee na brzuch i pośladki oraz ok godzinki na rowerze
mwryy ja też czekam aż dzień będzie dłuższy, po ciemaku nie lubię chodzić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.