|
|
#781 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: odchudzamy się żeby w wakacje wyjsc w stoju kąpielowym :)
No moje moje
. A ja dziś spróbowałam tyle ciast, że hoo.... A to dopiero początek niestety |
|
|
|
|
#782 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
uważaj żeby nie zjeść za dużo!
TERAZ jestem wielkim tłustym potworem , ale pierwszego dnia LATA, czyli 21 CZERWCA będę może nie piękna, ale piękniejsza niż teraz! ![]() waga: 70kg wzrost(ok.): 174cm talia: 81 biodra: 94 udo: 57 łydka: 40 70kg --> 60kg 70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
Edytowane przez _Fiume_ Czas edycji: 2011-04-22 o 20:33 |
|
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
hej
widzę że wszystkie przygotowują się do świąt bo takie pustki dzisiaj ![]() mam zakwasy na tyłku po wczorajszych ćw, masakra więc dzisiaj już chyba żadnych nie będzie
|
|
|
|
|
#784 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no to tym bardziej powinnaś dzisiaj poćwiczyć! na zakwasy najlepsze są ćwiczenia, poćwicz chociaż trochę ![]() ja na szczeście już wszystko mam posprzątane, 2 mazurki zrobione, zostaje tylko czekać na jutro jak Wam idzie? ja wczoraj i przedwoczoraj na za duzo sobie pozwalałam dlatego już dzisiaj się pilnuję biegi i ćwiczenia oczywiście zaliczone
TERAZ jestem wielkim tłustym potworem , ale pierwszego dnia LATA, czyli 21 CZERWCA będę może nie piękna, ale piękniejsza niż teraz! ![]() waga: 70kg wzrost(ok.): 174cm talia: 81 biodra: 94 udo: 57 łydka: 40 70kg --> 60kg 70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
Edytowane przez _Fiume_ Czas edycji: 2011-04-23 o 17:13 |
|
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
ja te ostatnie dni tak od śr to średnio
codziennie w sumie jakieś grzeszki były. No ale też ćwiczyłam i z innymi posiłkami się pilnowałam, więc nie ma tragediitrochę boję się jutra i pon i tych wszystkich pyszności świątecznych
|
|
|
|
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
a ja się nie mogę doczekać! aaaa słodycze
muszę się opanować bo jutro ukrade wszystkie słodycze schowam się w ciemnym miejscu i wszystko zjeeeem!!! buhahahahaha przepraszam, to przez za długie patrzenie na kajmak obiecuję że postaram się zjeść w granicach rozsądku ![]() nie moje ale wyglądaja pysznie ![]()
|
|
|
|
|
#787 |
|
Rozeznanie
|
Nie kuś nas nie kuś
hociaż z drugiej strony- ja mam i tak nagrzeszone. DObrze, ze dziś dużo spacerowałam, jeździłam na rolkach i grałam w piłkę xD. No ale Dziewczynki..na wypadek gdyby mnie tu już nie było to chciałam Wam życzyć Wesołego Alleluja i smaczenego jajka |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
_Fiume_ te ciacha wyglądają obłędnie
ale bym zjadła takie![]() Wesołych Świąt |
|
|
|
|
#789 |
|
Raczkowanie
|
a ja dziewczyny ide do pracy
wczoraj z jedzeniem srednio ale byly rolki, które naprawdę mnie zmęczyły.. ![]() życzę Wam wesołych świąt ![]() p.s.- u mnie burze słychac
|
|
|
|
|
#790 |
|
Raczkowanie
|
Aniaa_89 spoko koleś
![]() MalinQowa sorka ![]() jak Wam idzie? mi koszmarnie jestem załamana bo cały mój wysiłek poszedł na marne ;( i przez to jem jeszcze więcej
|
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
_Fiume_ jak 2dni pojesz więcej to nic się nie stanie
wiadomo waga pewnie podskoczy, ale jeśli zaraz po świętach wrócisz do normalnego odżywiania i ćwiczeń to bardzo szybko to spadnie![]() ja jako tako nie zjadłam niewiadomo ile, ale wszystko takie ciężkie i kaloryczne i taka pełna i ociężała się czuję![]() wieczorem spróbuje się zmobilizować do ćwiczeń,żeby pospalać chociaż część tych kalorii które dzisiaj pochłonęłam
|
|
|
|
|
#792 |
|
Rozeznanie
|
Oj...u mnei też grzesznie
ale w sumie to się tym nei przejmuje..bo trwa to około 3 dni, a wchodzę dziś na wagę i ani drgnęła . Więc dla mnie ok. Tż próbuje mnie wyciągnąć na pizze zaraz po świętach. A ja chciałam zacząć dietę. Na co on, ze nie ma mowy i musi mi najpierw wrócić mój dawny rozmiar piersi i tak źle i tak nie dobrze.
|
|
|
|
|
#793 |
|
Raczkowanie
|
haha MalinQowa a jaki mialas rozmiar przed odchudzaniem a jaki masz teraz? Moj też się bał, że spadnie mi z piersi ale jak narazie jest ok. W sumie mam dosc duzy biust jak na mój wzrost i budowe ciała więc dla mnie nie byloby tragedii gdyby troszke zmalał.. ja mam 160cm wzrostu a biust 75 C/D
|
|
|
|
|
#794 |
|
Rozeznanie
|
Był 75/D, a teraz jest z 70/C
|
|
|
|
|
#795 |
|
Raczkowanie
|
ale tu cisza..
Ja godzine temu wrocilam z pracy. dietetycznie nie bylo.. jutro mam wolne wiec się będę bardziej pilnować i pójdę na rolki
|
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
święta, święta i po świętach
![]() no ja trochę pojadłam, nie było dietetycznie i zdrowo no ale taki urok świąt ale nie mam wyrzutów sumienia ani nic więc to najważniejszewczoraj poćwiczyłam nawet godzinkę ![]() od jutra znów dieta i ćwiczenia
|
|
|
|
|
#797 |
|
Rozeznanie
|
Noo Dziewczynki
koniec jedzenia. Ja od wczoraj od około 14 staram się nie jeść tego co przez pozostae dni świąt tak więdz było: mleko z płatkami, jabłko i kanapki z pieczywa chrupkiego.A dziś: śniadanie: 4 kanapki z pieczywa chrupkiego z pieczenią, papryką i rzodkiewką. Ćwiczeń na pewno nie bedzie, wybieram się do Tż-ta. Byle on czegoś nie wykombinował, bo juz słyszałam zaproszenia do pizzeri, cukierni itp. Ale nie dam się trzymajcie kciuki
|
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja dzisiaj rano jeszcze niezbyt dietetycznie zjadłam trochę mojej ukochanej sałatki i kawałek ciasta ale nie było tego dużo i wszystko przed 12 a zostały resztki ze świąt i tak mnie to kusiło,że stwierdziłam,że lepiej zjeść od rana niż cały dzień o tym myśleć i potem jeszcze popołudniu bym się na to rzuciła![]() reszta dnia już będzie dietetyczna i zdrowa ćwiczenia też już zaliczone, 1,5h dzisiaj
|
|
|
|
|
#799 |
|
Raczkowanie
|
ja dzisiaj tak srednio.. ale był ruch wiec nie ma zle
teraz wlanie wcinam loda śnieżke
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#800 |
|
Raczkowanie
|
zjadłam miliard kawałków ciasta, miliard czekoladek, miliard ciasteczek......za dużo do wymieniania, dzisiaj też jadłam jak w święta
ale jutro będzie perfecto! a właśnie, to już może nic nie związanego z odchudzaniem się, już prędzej przeciwnie, ale od września mam zamiar chodzić na dodatkowy włoski ponieważ moim marzeniem, które mam nadzieję że się spełni, jest mieszkanie we Włoszech
|
|
|
|
|
#801 |
|
Rozeznanie
|
_Fiume_ no świetnie z tym włoskim! Gratuluje
|
|
|
|
|
#802 |
|
Raczkowanie
|
u mnie w domu pelno słodkosci pozostało po świętach, które mnie kuszą, a ja niestety ulegam..
ale byly rolki wiec mam nadzieje, ze az tak duzo nie przybędzie..
|
|
|
|
|
#803 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() biegi zaliczone, teraz owsianka z suszonymi owocami trzymajcie kciuki żebym dzień miała dietowy! ![]() powodzenia
|
||
|
|
|
|
#804 |
|
Uzależnienie
|
A u mnie przestoj
zatrzymalam sie na 54-55 i mało motywacji do walki
|
|
#805 |
|
Rozeznanie
|
Mnie w sumie waga motywuje. Nic nie przybyło po świętach. Ale i tak czuje się ciężko. A dziś zjadłam:
-śniadanie: bułka z wędliną -obiad: kurczak grillowany, ryż, gotowane brokuły. |
|
|
|
|
#806 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam dzisiaj zly dien! zjadlam duzlo slodkosci.. nic mi nie wychodzi
złapałam jakiego doła.. mam nadzieję, że jutro będzie lepiej..
|
|
|
|
|
#807 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam doła od wczoraj. Tylko, że ja straciłam apetyt. Wczoraj oprócz tego co napisałam nie zjadłam nic. A dziś...w sumie lepiej nie ma:
-śniadanie: bułka z wędliną, gotowana kiełbaska Zmuszam się, zeby coś wcisnąc, ale nie mam jak... Woda mi tylko wchodzi. Cała jestem w nerwach. A na to wszystko jedna odpowiedź -Tż. Ale cóż..taki los z nimi. Zaraz mam zamiar wyjść na rolki to się odstresuję. Podobno podczas godziny intensywnej jazdy spala się nawet 800kcal
|
|
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
MalinQowa
eh co my mamy z tymi facetami ja z moim ostatnio też średnio..ale głowa do góry, wszystko się jakoś ułoży a u mnie jako tak ![]() jakaś taka wielka i gruba się czuję po tych świętach wczoraj jeszcze z rana wpadły mi 2kawałki ciast ze świąt, ale na szczęście już wszystko się pokończyło i już mnie nie kusi ![]() dzisiaj z jedzeniem jako tako. Ale tylko 3posiłki mi wyszły. Niedużo, nie jakoś niezdrowo, ale też nie super dietetycznie. No ale i tak lepiej niż poprzednie dni. Ćwiczeń dzisiaj nie było, ale miałam sporo ruchu, bo najpierw zakupy, potem z 1,5h spaceru z TŻtem więc chociaż tyle ![]() ale zaraz majówka i pewnie znów nie będzie zbyt dietetycznie
|
|
|
|
|
#809 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() jak to? majówka musi być dietetyczna! można sobie zjeść RAZ na jakiś czas coś co nie zbyt się nadaje do diety, ale trzeba wykorzystać ten wolny czas i umawiamy się że w majówkę ćwiczymy, biegamy i ruszamy się więcej a i może te, które nie chcą po długim weekendzie narzekać że znowu przytyły - pozwalamy sobie na 5 małych wykroczeń, co jak co ale 5 razy na 4 dni to jest dużo tylko że to nie ma być tak że przez cały dzien jemy tłuste rzeczy i potem mówimy że to było jedno wykroczenie z doświadczenia wiem że lepiej jest sobie zrobić takie coś że np napiszecie : 1 wykroczenie.............. ......[] 2 wykroczenie.............. ......[] 3 wykroczenie.............. ......[] 4 wykroczenie.............. ......[] 5 wykroczenie.............. ......[] w miejsce kropek wpisujecie jakie to wykroczenia, a tam gdzie prostokącik (chociaż ja preferuję kwadraciki bardzo przydatne
Edytowane przez _Fiume_ Czas edycji: 2011-04-28 o 21:16 |
|
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale postaram się dużo ruszać choć podobno pogoda ma się popsuć |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.

. A ja dziś spróbowałam tyle ciast, że hoo.... A to dopiero początek niestety

, ale pierwszego dnia LATA, czyli 21 CZERWCA będę może nie piękna, ale piękniejsza niż teraz! 

jestem załamana bo cały mój wysiłek poszedł na marne ;( i przez to jem jeszcze więcej

zjadłam trochę mojej ukochanej sałatki i kawałek ciasta

eh co my mamy z tymi facetami