![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Monita, dla lepszego samopoczucia na pewno warto przecierpiec te pare tygodni
![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- tak sobie akurat pomyślałam, że musze kupić majty do ślubu, bo przeciez nie pójdę bez ![]() aaa i pończochy kupić muszę. |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
miałam was jeszcze zapytać czy na solarium kupujecie jakieś specjalne kremy ochronne?
bo wszystkich których znam opalają się bez niczego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
![]()
Magsik a nie wiem
![]() ![]() ![]() Betty u mnie torcisko już zamówiony u kuchennej ![]() ![]() Takaya weź nie gadaj wafelki mniammmmmmmm!!! Passion to super ![]() T'ai przyspieszacz ![]() ![]() Co do diet-heh dla mnie to beznadziejne... Dietę trzeba by stosować całe życie. Bo jak się z diety zrezygnuje to i tak nie może się jeść tego na co się ma ochotę ![]() ![]() U mnie na moim południu też bezsłonecznie ![]() Matko ja dopiero kawkę wciągnęłam ![]() Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2011-03-16 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
u mnie rano pochumrno, teraz slońce świeci ale jakieś takie lichawe. No chłodno jest.
---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- T'ai ja nic nie uzywam ![]() ![]() chociaz teraz TŻ przyjezdza to cos by ze soboą zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
U mnie cały dzień chmurzyska i zero szans na poprawę
![]() Dell brat cukiernik/informatyk nie ma już żadnych kolegów ze szkoły bo nie utrzymywał z nimi kontaktu. Znalazłam firmę, która wypozycza stojaki a jak nie będę biegała po cukierniach i błagała by mi wypozyczyli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
No Joasiunka, sa niestety ludzie tacy, co cale zycie sie musza pilnowac, aby trzymac wage: cos za cos
![]() ![]() ![]() Ok, zmaykamy temat diet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
ja mam tylko jedną koleżankę coś koło 160cm, 48kg i może jeść wszystko
na studiach zjadała po nas resztki w restauracji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Zadomowienie
|
monitka podziwiam Cię
![]() ![]() Tai ja będę kupować przyspieszacze, zawsze tak robiłam, a na solarium za miesiąc gdzieś zaczynam chodzić, muszę zrobić porządek z buzią najpierw. u mnie świeci teraz słoneczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
hehe przyspieszacza to ja nie, dziękuję
![]() chodziło mi o jakąś ochronę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
![]() ja gdzies tak do 20 lat tez jadlam co chcialam, ile chcialam i kiedy chcialam ![]() wczoraj koleżanka mi powiedziala że schudlam i żebym nie przesadzila bo za chuda będe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co się zdążyłam zorientować to nie można przed opalaniem smarowac się innymi środkami ochronnymi niż te, które są z przeznaczeniem TYLKO na opalanie w solarium. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Rozeznanie
|
witajcie, chwile mnie nie bylo. jakos tak czasu mi braklo, ale pochwale sie USC zaltwione, protokol spisany i juz chyba od tej niedzieli beda wisiesc zapowiedzi
aha i wstawiam zdejcia moich butkow i obraczek i jeszcze kolczykow, ktore bede miec i ktore dostalam od babci za moja mgr ![]() a poniewaz nie da sie juz edytowac posta z suknienka to dadam ja jeszcze raz ![]()
![]() ![]() zaręczyny 14 VIII 2010 ![]() ![]() ślub 21 V 2011 ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110521580820.html http://tickers.baby-gaga.com/p/dev308pf___.png Edytowane przez Amcizia Czas edycji: 2011-03-17 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny które kupują na tym grouponie. Nie kupujcie żadnych bonów na wycieczki czy wczasy bo nie zrealizujecie tego kupony ponieważ organizatorzy wysyłają info że nie respektują tych bonów.
#794 |
Zakorzenienie
|
![]()
Qrde całe życie sobie czegoś żałować...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do koleżanek. To i ja znałam taką co co przerwę-w liceum-kupowała Kinder Bueno albo Snickersa. Wcinała, a potem cały wielki obiad zjadała. I do tego kanapki jeszcze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Heh u mojej koleżanki w rodzinie mialo byc wesele na początku maja, zaproszenia porozdawane a teraz odowłują
![]() taki optymistyczny akcent w środku dnia ![]() aaaa i jedna z cioć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kuleczka, dzięki za info!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
Joasiunia, jasne, ze nie mozna sobie cale zycie odmawiac, bo by czlowiek nieszczesliwy byl (przynajmniej ja, bo jesc uwielbiam!)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
![]()
Passion olaboga
![]() Amcizia pięknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
kiedys czytałam taki miły wywiad z Anną Marią Jopek...
powiedziała tam fajnie własnie o dietach... ze ona słucha swojego ciała i spełnia jego zachcianki w nieprzesadzonych ilościach. I dzięki temu ma pewną równowagę, nie stosuje diet ale i się nie obrzera ponad to co potrzebuje. ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- galotki kupię jasne ecru - co by pod gorset pasowały, a i nie odznaczały mi się pod suknią. a pończochy kupię lekko opalane. Myslałam tez o śmietankowych, ale jakos nie mam przekonania do bladych nóg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Amcizia post podmieniony
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- J atak jak Dell kupuje pończoszki które delikatnie przyciemnią nogi, nie podobają mi się takie białe do białej sukni. Co innego jak ma się krótką sukienkę i całkiem kryte białe rajstopki to ok ale białe cienkie pończochy dają efekt trupich nóżek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
A znow uwazam, ze calkiem kryte biale ponczochy daja efekt dziewczynki z przedszkola
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Witam ponownie na chwilę.
Takaya nie wiem co z suknią, mam mętlik w głowie. Tamta ładna i ta ładna, a TŻ widział zdjęcie tej, która tak mi się spodobała zatem nie wiem czy zmieniać. Nawet nie wiem czy mierzyć. W domu miałam spięcia z tej racji ![]() Wracam do pracy, bo więcej nie pamiętam co miałam napisać. |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
ja tam lubię białe kryte rajstopki, a w ogolę to uwielbiam takie z calzedonii w kwiatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale i tak wg mnie to najmniejszy nasz dylemat na tym forum..co do koloru pończoch ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]() w calzedonii one krocie kosztują ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#810 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.