|
|
#781 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jeszcze tylko 5-10 kg! Wiosennie od 14 marca :)
wow dziewczęta brawo
ja miałam OKROPNY weekend ale ale wraz z nowym tygodniem wzięłam się za siebie porządnie śn: owsianka z jabłkiem II śn: 5 wafli ryżowych + danio obiad: zupa pomidorowa z makaronem kolacja: jogurt truskawkowy no i sobie przed chwilą przegryzłam ogórka kwaszonego ![]() razem wyszło około 1200 - 1300 w kooooooooooooońcu
|
|
|
|
|
#782 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mogę powiedzieć o swoim planie ćwiczeniowym. Jeśli chodzi o bieganie to biegam we wtorki, czwartki, soboty i niedziele. Na początku: 2 minuty biegu + 4 minuty marszu i tak 5 razy W drugim tygodniu są 3 minuty biegu + 3 minuty marszu * 5 Trzeci tydzień to 5 minut biegu + 2.5minuty marszu *4 cały plan trwa 10 tygodni i ostatecznie po nim powinno się dać radę przebiec 30minut bez przerwy. Można go znaleźć w internecie ale moge wam tez napisać cały jakby ktoś był zainteresowany. Nie przepadam za bieganiem bo jest męczące ale daję radę z tym planem. A postanowiłam, że jak będzie mi za ciężko przejść na następny etap (tydzień) to będę dłużej biegać systemem z tego tygodnia, w którym sobie radzę. Po bieganiu od razu robię 8min abs, legs i buns. A w dni w które nie biegam robię tylko 8minutówki po rozgrzewce i jeśli coś oglądam to kręcę hula hopem wtedy - warto zakupić bo samo kręcenie jest po prostu przyjemne i relaksujące poza tym nie mam wyrzutów że leże do góry brzuchem i oglądam głupoty w tv![]() Jak na razie działa. Muszę przyznać, że pomimo 2 tygodni na wątku ja odchudzam się dopiero od 4 dni. Wcześniej ciągle podjadałam i waga raczej rosła niż spadała. 4 dni temu ważyłam 60,8 a dzisiaj był już kilogram mniej . A jem tyle, że głodna nie chodzę, wczoraj zjadłam np. popcorn na wieczór (do filmu). na początku na pewno chudnie się więcej ale przez 4 dni robienia 8min mam wyraźnie twardszy brzuch i gdzieś tam czuję jakieś mięśnie ![]() Zyczę wam dziewczyny dużo motywacji, radości z oglądania waszych piątek i czwórek na wadze bo to wspaniałe uczucie.. wiem sama dziś przeżyłam
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!!!
![]() Ja dzis od 3:30 na nogach, zaliczylam 4 loty, troche pracy mialam i w sumei jadlospis calkiem calkiem, jogurt, pomaranczkow, salatka cesar z kurczaczkiem, buleczka fitness. Zjem pewnie jeszcze troche zupki ogórkowej, bo mnie glodzik zaczyna ssac, w koncu jestem nascie godzin na nogach. Wypije kawke i biore sie za cwiczonka, abs i rowerek dzis. Liste aktualizuje jutro ![]() ;* ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję za wszystkie informacje o bieganiu Bardzo spodobał mi się ten podrzucony link ![]() Szalony nastrój, który towarzyszył mi rano znikł ... czary mary... marnie się czuję, pokusiłam się na smakowanie kiełbaski wędzonej... i jakoś zaszkodziła mi na żołądek Co on taki wrażliwy to nie wiem, bo przecież w mojej diecie jem wszystko po trochu. Od obiadu nic nie jadłam ... i ćwiczeń brak (uzależniłam się,chyba, bo mam wyrzuty sumienia ... No nic jutro też dzień! Dobrej nocy
|
|
|
#785 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluję wszystkim zrzuconych kg !
u mnie -0,5 kg I uczcilam to prince polo i kilka ciastkami
|
|
|
|
|
#786 |
|
Wtajemniczenie
|
śniadanie:
owsianka z cynamonem IIśniadanie: kanapka (dwie kromki razowca ) z szynką obiad: kawałek mięsa z indyka z surowką z marchewki i jabłka podwieczorek: pomarańcza kolacja: serek wiejski z połową jogurtu i kakao ![]() kromka z masłem.... ależ dostałam wycisk na fitnessie, ćwiczyłyśmy z jakimiś turbinami.. :P
biegam dbam o siebie Edytowane przez ojalika Czas edycji: 2011-03-28 o 22:25 |
|
|
|
|
#787 |
|
Zadomowienie
|
na wadze 53.9 ;-)
zastanawiam się ile mam w pasie- nie mogę znaleźć metra krawieckiego- czuję się jakoś dziwnie lekkko- dla mnie to lepszy wyznacznik. któraś z Was przypomniala mi o hula-hop. miałam dopóki się nie złamało, kręciłam ok. miesiąc i nie zauważyłam nic szczególnego. może żeby do tego jeszcze dietę dołączyć? ![]() generalnie fajna sprawa, można kręcić np. podczas ogladania czegoś (zdarzało mi się nawet czytać notatki), czyli czas wykorzystuje się podwójnie ![]() miłego dnia
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#788 |
|
Wtajemniczenie
|
JakKażdaInna chciałam dodać post: "wstawać śpioooooooooooochy", ale w obecnej sytuacji, jakoś mi to nie pasuje
![]() ja już po śniadanku.. owsianka znowu królowała na moim stole :P tak myślę, kiedy mi się znudzi... obstawiam, że za jakiś miesiąc ![]() przyznam, że zmniejszył i ujędrnił mi się trochę tyłek i abrdzo sie tego cieszę ) nogi też mam w lepszej formie... wiosna, wiosna, wiosna..ach to tyy!!!!!!!! )
|
|
#789 |
|
Raczkowanie
|
Kurde laski, spania nie macie
![]() Ja dopiero przy śniadaniu, ale dziś pół dnia wolnego, to dlatego ![]() Miłego dietkowego dnia!
|
|
#790 |
|
Raczkowanie
|
za mną też już owsianka
jak sloneczko świeci ! oby bylo cieplo |
|
|
|
|
#791 |
|
Rozeznanie
|
Zaczynam od dziś
trzymajcie kciuki !
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#792 |
|
Zadomowienie
|
Na bieżni przebiegłam 30 minut! Jestem w szoku bo zwykle zdycham po 5, ale tak na urządzeniu jest łatwiej. Biegajcie dziewczyny bo warto
Ja czuje takie mięśnie, których nawet nie podejrzewałam o istnienie
|
|
#793 |
|
Raczkowanie
|
witam witam
I u mnie zagościła owsianka dzisiaj za mną 5 dzień a6w i 400 brzuszków
|
|
|
|
|
#794 |
|
Raczkowanie
|
i u mnie owsianka na śniadanie, zresztą jak co dzień
![]() a przed chwilą jogurcik pitny ![]() miłego słonecznego dnia |
|
|
|
|
#795 |
|
Raczkowanie
|
widze, że owisanki królują:P
|
|
|
|
|
#796 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie!
A ja dzisiaj zdradziłam owsiankę na rzecz bułki z ziarnami i z szyneczką - mniam. Amitri - wow! Aż 30 minut, podziwiam... ![]() mariaantonowna- oczywiście trzymam kciuki, dasz radę! JakKazdaInna - mi też HH złamało się i jakoś nie mogę się zebrać do kupna następnego ja widziałam efekty ojalika - przez Ciebie teraz nucę "wiosna, wiosna, wiosna..ach to tyy!!!!!!!! "
|
|
#797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wczoraj po pseudo bieganiu (więcej przeszłam niż przebiegłam, ale w sumie nie było mnie godzinę ) zjadłam pół wieśniaka z ogórkiem (ok.20.30) i później byłam taka mega głodna, że najpierw nie mogłam zasnąć, a jak już zasnęłam to nie dałam rady spać (dobry sposób jak trzeba się rano zwlec z łozka) trochę się czułam jakby czołg po mnie przejechał, ale- i teraz nie wiem czy to zasługa tabletek czy placebo- wzięłam po raz pierwszy TLII (odmówiłam sobie kawy ze względu na zawartość kofeiny w tabletkach) i czuję się jak skowronek. właśnie wróciłam z zajęć- pieszo pół godzinyi u mnie też była. z cynamonem oczywiście na drugie kanapka z połową bułeczki, polędwicą i ogórkiem. zaraz pora na obiad, ale nie mam pomysłu. może po prostu... usmażę jajka ![]() przez to wstanie przed 5.00 wyjdzie mi dzis chyba 10 posiłków Edytowane przez JakKazdaInna Czas edycji: 2011-03-29 o 10:53 |
|
|
|
|
|
#798 |
|
Raczkowanie
|
owsianka is the best!!
ale czasem jem zamiast niej chlebuś wieloziarnisty ok idę ubrać dzidzię i na spacer
|
|
|
|
|
#799 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Przesuwam suwaczek na 60 kg!!!
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rowniez przesuwam, spadl -1 kg!!
Zaraz zjem sobie zupke mleczna i zabieram sie za aktualizacje listy ![]() ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#801 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny w talii -2 cm
![]() waga nie spada ale cm lecą!! |
|
|
|
|
#802 |
|
Zadomowienie
|
A ja nigdzie nie mogę wypatrzyć płatków owsianych w moim supermarkecie, więc jem zwykłe. Ale mi smaka robicie
szczególnie jak widzę słowo cynamon
|
|
#803 |
|
Zadomowienie
|
Przyszłam na spowiedź. Wczorajszy dzień był mega zakręcony, nie było mnie w domu od 7.30 do 22.30 :/ Trochę mi to zakłóciło posiłki, bo w ramach obiadu zjadłam jedynie kanapkę (porządna - żytni + kupa warzyw z wędlinką) i wieśniaka, a z kolacji zrezygnowałam z racji absurdalnej pory. No i nie miałam się kiedy zważyć.
Dzisiaj rano waga wskazywała 68,7 kg Choroba odpuściła więc 30 minut Zumby i 30 minut innych aktywności (Kinect ^^) ![]() Jest piękna pogoda więc wychodzę na spacerek ![]() Powodzenia dziewczynki
|
|
|
#804 |
|
Raczkowanie
|
u mnie przez weekendową wyżerke waga stoi w miejscu i tak naprawdę od początku tego wątku jestem na tym samym etapie cały czas
![]() ale od wczoraj jestem już na dobrej drodze, teraz idę na dłuuuuugi spacer z psem, a potem jeszcze coś poćwiczę no i od jutra zapylam codziennie rowerkiem do szkoły gratuluję wszystkim, wasze sukcesy są motywujące |
|
|
|
|
#805 |
|
Raczkowanie
|
kochane najważniejsze systematycznośc i jakikolwiek ruch!! dobre i kilka brzuszków byle by co kolwiek zrobić.
|
|
|
|
|
#806 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie ja zmierzyłam i też miałam 74 cm ;o ( czyli 2 mniej)
Dzisiaj zaczynam bieganie w 10 tygodni :P Myślę ze przyda się lepsza kondycja na wakacje !
|
|
#807 |
|
Wtajemniczenie
|
ale piekna pogoda
) jutro ponoc ma być u mnei 17 stopni ) WIOSNA!!!ale się cieszę tą pogodą chociaż jakoś strasznie opadłam dzisiaj z sił juz zaliczyłam dzisiaj 40 minut fitnessem, a na 20 znowu jade... no nic trzeba działać ) żeby w lecie wskoczyć w jakiś seksowny strój )ładnie trzymam się diety zaraz będę wcinała orzeszki
|
|
#808 |
|
Raczkowanie
|
właśnie wróciłam z " biegania" uff. ale jestem dumna że zrobiłam wszystko jak trzeba.
Wcinam pomarańcza później może mała kanapka ![]() Chciałabym przećwiczyć te 10 tygodni .
|
|
#809 |
|
Raczkowanie
|
a ja dziś 2 h ćwiczen...
co do tych 76 to ja mialam wtedy jak zaczelam się mierzyć a zaczłem po jakimś miesiącu diety albo więcej. |
|
|
|
|
#810 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny cieszę się z waszych wyników
miałam takie zaległości ,że czytałam 30 minut wasze wpisy nie miałam ostatnio nawet czasu na komputer znalazłam swoje tempo w bieganiu , bez problemu biegłam 15 minutek ,a mam nadzieje ,że będzie coraz lepiej przez zmiane czasu mam jakiś straszny apetyt,weekend utrzymywałam w 1400/1500 kcal , a więc nie było tak źle , ale dzisiaj się trzymam wieczorkiem pojde pobiegac, a jak narazie :SI : owsianka 30 gram + 3 lyżeczki serka waniliowego Danio i miód pyychootka (200)SII: kawałek chlebka z sałatą i jajkiem + jabłko (250) O: nie miałam czasu ,więc bułka z kukurydzą i szynką + gorący kubek (300)Podwieczorek ...? K...?;D Czy wy też dzisiaj jesteście tak wykończone ?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.

.... wykonanie.... mhmmm 
ale robię próby z bieganiem... ale zanim zacznę naprawdę biegać... to o ile starczy mi zapału, to będzie za kilka tygodni
poza tym nie mam wyrzutów że leże do góry brzuchem i oglądam głupoty w tv
Co on taki wrażliwy to nie wiem, bo przecież w mojej diecie jem wszystko po trochu. Od obiadu nic nie jadłam

63-62-61-60-59-58-57
(200)