![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie 3-latki!! :)
Fiu... marna ze mnie kura domowa, że takich nowinek nie znam
![]() A tak poważnie, dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
którego sprzedawcę byście wybrały
ten ma jakieś negatywy //ale pisze że ile bym nie wzięła to płacę jedną przesyłkę http://allegro.pl/miracle-lakier-all...525907307.html czy tego negatywa nie ma http://allegro.pl/lakier-allwaves-do...557449773.html ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- dodam że będę kupować najmniej 2 szt /a może i z 5 |
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no nie! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |
Zakorzenienie
|
Ja to zrobilam tak na 1,5 litra wywaru. Jak wiecej, to odpowiednio zwiekszac ilosc skladnikow
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzien dobry baby! ALe mam poranna zmułę.. Nie umielismy z TZ zasnac, to znalezlismy sobie zajęcie ![]() ![]() Idę kawkę wstawic moze sie do tej pory ktoras z was pojawi ![]()
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
pojawiłam sie
![]() ![]() ja zmułe rano mam codziennie...raz na ruski rok wstaje wyspana, ja to z tych leniwców jestem ![]() ![]() Wiki sie z gadką tak rozkręciła ze jej sie buzia nie zamyka. Oczywiscie mówi raczej niewyraznie ale pełnymi zdaniami wiec mozna wychwycic sens ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- jeszcze napisze wszystkim fankom Zmierzchu ![]()
#786 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Aniś podziel się kawą bo mi się zada nie chce ruszyć w kierunku ekspresu ![]() ![]() A Sośnie chyba chodziło o Twego TŻta a nie o to że ona nie chce kolejnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki Cestuś! proszę, kawka kawa.jpg dla Ciebie!
![]() |
#788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z kolei czytam "Szeptem" o półczłowieku-półaniele ![]() Też fajowa!
![]() |
#789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takuśna, a to też o wampirach? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
No to sobie wczoraj poszalalyscie
![]() I jeszcze brzuchate sprowadzacie na zla droge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
ello
właśnie wstałam z mega kacorem ![]() ![]() ![]() idziemy zaraz po kefir ![]() ![]() ![]() a tak poważnie, dziś standard, poczta, zakupy, allegro ![]() myślałam, że może mamę zatrudnię jako opiekunka nad Mikim, żeby mi nie przeszkadzał, ale się rekolekcjuje i sprząta, jak będzie miała wenę to kiedyś nas odwiedzi a mi sie pali grunt pod nogami ![]() ![]() i jeszcze jeden wór do przechowania na zimowe sprzedaze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piter był u fryzjera. Próbował płakać (boi się maszynki do strzyzenia) ale jakaś ładna pani go zagadała, dała mu pędzel fryzjerski, którym się smyrał po twarzy i jakoś nie było dramatu. Ostatnio strasznie histeryzował i TZ jechał z nim dzisiaj z duszą na ramieniu, nastawiając się na mega ryk ![]() ![]() Orzeszek opitolony, az miło na niego spojrzeć, za to znów mi TZ bedzie wypominał, że spieprzyłam mu uszy ![]() ![]()
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
Mikiego jeszcze nie zabierałam do fryzjera, bo boję się że będzie mega wrzask, i fryzjerka nie będzie mogła go opitolić do końca
ciacham na razie sama , jako tako to wygląda ![]() ps. końcówkę jednego uszka też ma Miki odstającą ![]() Kristi ja wybieram zawsze tych sprzedawców co mają mniej neutrali i negatywów, porównaja koszty przesyłki , może są takie same lub nieznacznie się różnią |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Moj chodzi od 1,5 roku. Sama nie jestem w stanie go obciac, bo panika jest. Kiedys przez sen machnelam mu grzywke i nawet wyszlo mi prosto.
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Anka witaj skacowana kobieto po nocnej libacji
![]() A ja w lozeczku przechowuje obecnie koldry oraz kurtki zimowe. czekam na piekne sloncze, ktorego dzis jak na zlosc nie ma, i wystawie je troche na zewnatrz, a nastepnie wloze do workow hermetycznych i bedzie wsio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wqrza mnie tylko, ze musi tyle pracowac, bo czesto potrzebowalabym jego pomocy...zwlaszcza teraz, jak wieczorem trzeba wykapac, nakarmic, polozyc 2-ke, a mala tak jak wczoraj do 23 nie chce spac i marudzi! ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
ja okna myje scierkami http://www.raypath.pl/raypath.php?id=rekawice tz sobie kupil i wlasciwie to on czesciej myje okna niz ja.. co do kolejnego dzidziola, to ja tym razem nie bylam nacinana, tylko leciutko peklam--> roznica ogromna!! nic nie boli itp... takze mysle, ze nie bedzie tak dlugiego celibatu ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- a ja nie mam czasu obciac wlosow B, a juz patrzec na niego nie moge. sterczy mu caly czubek glowy, kazdy w inna strone! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Jakie drazliwe tematy obiadowe sie pojawily wczoraj
![]() Ja podobnie jak Wersta, geniuszem kulinarnym nie jestem, ale zebralam sobie kilkanascie prostackich przepisow na cos szybkiego i zawsze cos tam ukrece. Ja musze zawsze cos cieplego na zoladek wrzucic ![]() Czasem obiadu nie ma ale Tzet na szczescie afery nie robi tylko sam cos pichci albo zamawia. W tym temacie narzekac nie moge ![]() Kanapek nie robie, odkad odkrylam, ze w pracy i tak nie je ![]() A dzis robie dzien lenia, kawka z psiolka juz wypita a teraz lece czytac ksiazke ![]() Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2011-04-13 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
bry.
słuchajcie święta to kiedy są ? już za tydzień czy przed weekendem majowym ? w moim kalendarzu ściennym z lidla nie ma świąt na czerwono ![]() edit. dobra już wyguglałam,że za 1,5 tygodnia. moja babcia już po wycięciu pęcherzyka, ufff pytałam o te święta bo ona po niedzieli pewnie wyjdzie ze szpitala,a skoro święta akurat wypadają to chyba w poniedziałek wsiądę z Igą w pkp i pojadę ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-04-13 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
Witam
dzięki anka za odpowiedź allegrową A mnie dziś głowa boli// od nocy już //rano zjadłam tabletkę a ubrałam okulary i pije kawusię. Jakoś się dziś nie umiem rozkręcić, też chodzę jakaś zamulona aa może to też kac po waszej wczorajszej libacji ![]() właśnie wyszło słońce, mam nadzieję że już nie będzie padać |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
Kristi to nieźle wczoraj łoiłaś z nami
![]() Mam włoską sałatke i nie zawaham się jej wciągnąć ![]()
#802 |
Zakorzenienie
|
tak Kristi na bank to kac
![]() ![]() ja mam tak nieraz że jak tż zadrinkuje, to mnie głowa rano boli, jakbym to ja się gościła ![]() ![]() dziś Miki zjadł w końcu zupę przed drzemką ![]() ![]() a to dzięki Anisinej poradzie odnośnie literkowego makaronu, nabyłam dziś taki , Miki zadowolony, przeglądał , potem szperał w zupie pomidorowej i wszamał miseczkę ![]() i ja taka najedzona, że chyba dziś dzien będzie tylko o zupie ![]() bo nie chce mi sie więcej pichcić ale moja uwaga, że jak mam dwa dania , to nie ma żadnego przekąszania po drodze, czy to chrupek, czy jogurtów, w zasadzie jestesmy najedzeni już na full, i wystacza lekka kolacja ![]() więc nie wiem czy jedno danie rozwiązuje nasze jedzeniowe upodobania ![]() ps. ja jakoś nie mam przekonania do tych ekologicznych szmatek do mycia róznych powierzchni bo zazwyczaj to cena jest mega wysoka takiej ściereczki , a jakby sama mi myła okna, a ja zasiadałabym z kawą, to ok, cena byłaby adekwatna do zasług, a tak to lipa, wole kupić szmatkę z biedronki, czy lidla, tą bez puszków, i clin za 6 zł wystarcza na wieki ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-04-13 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
hmm to w końcu się dowiedziałam jak to jest być na kacu
![]() Aniś co to za włoska sałatka ![]() ![]() A gdzie kupujecie te literki bo ja jeszcze ich nie widziałam Ja zazwyczaj robię zupę wcześniej tak co Kajo zje przed spaniem a na popołudnie robię drugie danie \ no i dzieciaki większe mają obiadokolację i tz obiad a mały jak wstanie to pierwsze pyta co tak pachnie i z chęcią idzie na drugie A starszym dzieciakom temu daję dopiero obiadokolację bo oni się stołują w szkole A Krystian ma w przedszkolu 3 posiłki A jeszcze wam powiem że wczoraj w przedszkolu i szkole też były na obiad gołąbki //zmowa jakaś czy co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Ania, Literkową zupę Piter tez wciaga na szybciora. Kazda lyzke musi przeczytac
![]() Swietnie wygladaja literki w rosole ![]() Kristi, kupilam gotowa wloska salatke na lunczu i ja zjadlam ze smakiem, dobra byla ![]() oczywiscie wielkosciowo duza, bo 80% to kapucha pekinska a reszta to pici pici, za to sos nadrabial braki ![]()
#805 |
Zakorzenienie
|
Hej baby
Ja dziś już po spacerze i zakupach, spierniczałam do domu aż miło bo tak lało i wiało a ja bez parasola wyszłam i folii dla Oli bo gdy wychodziłam było przyzwoicie ![]() Chlebek wieloziarnisty nastawiłam sobie rano, wyrósł mi tak, że mało zawału nie dostałam gdy wróciłam do domu, prawie do szybki sięgał i ma 1095 g, mój największy okaz do tej pory ![]() ![]() Ver_Onka jesteś święta! autentycznie ![]() ![]()
#806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
ja właśnie wszamałam dwie wielkie nogi kurczakowe,które piekłam wczoraj. zaraz pęknę
![]() podjęłam decyzję. w niedzielę jedziemy z Igusiową, ale się ucieszy ![]() ![]() a babcia na OIOMie bo w trakcie operacji jedno płuco chwilowo odmówiło współpracy i były problemy z oddychaniem. no ale jestem dobrej myśli i mam nadzieję,że dojdzie do siebie i za tydzień będzie w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Jowiszowa
zdrówka dla Babci ![]() mam pytanie jak coś pieczesz znaczy kuraka to na drugi dzień jesz go zimnego, czy odgrzewasz ? bo ja to mam jakiś spaczony, nie dość że nos ![]() nie podchodzą mi odgrzewane mięsa ![]() zupę mogę i tydzień jeść, ale kotlety, kuraki, to ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wpertalam albo na zimno, albo na cieplo i do tego obowiazkowo musztarda
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.