|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie 3-latki!! :)
Fiu... marna ze mnie kura domowa, że takich nowinek nie znam
A tak poważnie, dzięki Muszę wypróbować
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
którego sprzedawcę byście wybrały
ten ma jakieś negatywy //ale pisze że ile bym nie wzięła to płacę jedną przesyłkę http://allegro.pl/miracle-lakier-all...525907307.html czy tego negatywa nie ma http://allegro.pl/lakier-allwaves-do...557449773.html ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- dodam że będę kupować najmniej 2 szt /a może i z 5 |
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie!
|
|
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja to zrobilam tak na 1,5 litra wywaru. Jak wiecej, to odpowiednio zwiekszac ilosc skladnikow
![]() Cytat:
![]() Dzien dobry baby! ALe mam poranna zmułę.. Nie umielismy z TZ zasnac, to znalezlismy sobie zajęcie ale potem juz zasnelismy, no i poranek byl kosmiczny, ciezko mi bylo sie z wyra zwlec, a rano pierwsze co to uslyszalam "mama, mjeko!!!"Idę kawkę wstawic moze sie do tej pory ktoras z was pojawi
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
pojawiłam sie
dzien dobry ![]() ja zmułe rano mam codziennie...raz na ruski rok wstaje wyspana, ja to z tych leniwców jestem gniła bym w łóżku do południa ![]() Wiki sie z gadką tak rozkręciła ze jej sie buzia nie zamyka. Oczywiscie mówi raczej niewyraznie ale pełnymi zdaniami wiec mozna wychwycic sens ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- jeszcze napisze wszystkim fankom Zmierzchu czytam teraz Dom Nocy, składa sie z 5 ksiązek, tematyka troche podobna do Zmierzchu i tez na prawdę dobre. Polecam, czytam juz drugą i wciąga
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Aniś podziel się kawą bo mi się zada nie chce ruszyć w kierunku ekspresu ![]() A Sośnie chyba chodziło o Twego TŻta a nie o to że ona nie chce kolejnego |
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki Cestuś! proszę, kawka kawa.jpg dla Ciebie!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z kolei czytam "Szeptem" o półczłowieku-półaniele ![]() Też fajowa!
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takuśna, a to też o wampirach?
|
|
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
No to sobie wczoraj poszalalyscie
I jeszcze brzuchate sprowadzacie na zla droge |
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
ello
właśnie wstałam z mega kacorem idziemy zaraz po kefir a tak poważnie, dziś standard, poczta, zakupy, allegro myślałam, że może mamę zatrudnię jako opiekunka nad Mikim, żeby mi nie przeszkadzał, ale się rekolekcjuje i sprząta, jak będzie miała wenę to kiedyś nas odwiedzi a mi sie pali grunt pod nogami i jeszcze jeden wór do przechowania na zimowe sprzedaze |
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piter był u fryzjera. Próbował płakać (boi się maszynki do strzyzenia) ale jakaś ładna pani go zagadała, dała mu pędzel fryzjerski, którym się smyrał po twarzy i jakoś nie było dramatu. Ostatnio strasznie histeryzował i TZ jechał z nim dzisiaj z duszą na ramieniu, nastawiając się na mega ryk Orzeszek opitolony, az miło na niego spojrzeć, za to znów mi TZ bedzie wypominał, że spieprzyłam mu uszy
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Mikiego jeszcze nie zabierałam do fryzjera, bo boję się że będzie mega wrzask, i fryzjerka nie będzie mogła go opitolić do końca
ciacham na razie sama , jako tako to wygląda ps. końcówkę jednego uszka też ma Miki odstającą ![]() Kristi ja wybieram zawsze tych sprzedawców co mają mniej neutrali i negatywów, porównaja koszty przesyłki , może są takie same lub nieznacznie się różnią |
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Moj chodzi od 1,5 roku. Sama nie jestem w stanie go obciac, bo panika jest. Kiedys przez sen machnelam mu grzywke i nawet wyszlo mi prosto.
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Anka witaj skacowana kobieto po nocnej libacji
A ja w lozeczku przechowuje obecnie koldry oraz kurtki zimowe. czekam na piekne sloncze, ktorego dzis jak na zlosc nie ma, i wystawie je troche na zewnatrz, a nastepnie wloze do workow hermetycznych i bedzie wsio
|
|
|
|
#797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wqrza mnie tylko, ze musi tyle pracowac, bo czesto potrzebowalabym jego pomocy...zwlaszcza teraz, jak wieczorem trzeba wykapac, nakarmic, polozyc 2-ke, a mala tak jak wczoraj do 23 nie chce spac i marudzi! ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
ja okna myje scierkami http://www.raypath.pl/raypath.php?id=rekawice tz sobie kupil i wlasciwie to on czesciej myje okna niz ja.. co do kolejnego dzidziola, to ja tym razem nie bylam nacinana, tylko leciutko peklam--> roznica ogromna!! nic nie boli itp... takze mysle, ze nie bedzie tak dlugiego celibatu ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- a ja nie mam czasu obciac wlosow B, a juz patrzec na niego nie moge. sterczy mu caly czubek glowy, kazdy w inna strone! |
||
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie drazliwe tematy obiadowe sie pojawily wczoraj
![]() Ja podobnie jak Wersta, geniuszem kulinarnym nie jestem, ale zebralam sobie kilkanascie prostackich przepisow na cos szybkiego i zawsze cos tam ukrece. Ja musze zawsze cos cieplego na zoladek wrzucic Czasem obiadu nie ma ale Tzet na szczescie afery nie robi tylko sam cos pichci albo zamawia. W tym temacie narzekac nie moge ![]() Kanapek nie robie, odkad odkrylam, ze w pracy i tak nie je Bylby glodny to sam by se zrobil albo poszedl na stolowke.A dzis robie dzien lenia, kawka z psiolka juz wypita a teraz lece czytac ksiazke
Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2011-04-13 o 12:16 |
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
bry.
słuchajcie święta to kiedy są ? już za tydzień czy przed weekendem majowym ? w moim kalendarzu ściennym z lidla nie ma świąt na czerwono edit. dobra już wyguglałam,że za 1,5 tygodnia. moja babcia już po wycięciu pęcherzyka, ufff pytałam o te święta bo ona po niedzieli pewnie wyjdzie ze szpitala,a skoro święta akurat wypadają to chyba w poniedziałek wsiądę z Igą w pkp i pojadę straci tylko 5dni przedszkola.
Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-04-13 o 12:32 |
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
dzięki anka za odpowiedź allegrową A mnie dziś głowa boli// od nocy już //rano zjadłam tabletkę a ubrałam okulary i pije kawusię. Jakoś się dziś nie umiem rozkręcić, też chodzę jakaś zamulona aa może to też kac po waszej wczorajszej libacji ![]() właśnie wyszło słońce, mam nadzieję że już nie będzie padać |
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi to nieźle wczoraj łoiłaś z nami
Mam włoską sałatke i nie zawaham się jej wciągnąć
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
tak Kristi na bank to kac
ja mam tak nieraz że jak tż zadrinkuje, to mnie głowa rano boli, jakbym to ja się gościła dziś Miki zjadł w końcu zupę przed drzemką a to dzięki Anisinej poradzie odnośnie literkowego makaronu, nabyłam dziś taki , Miki zadowolony, przeglądał , potem szperał w zupie pomidorowej i wszamał miseczkę i ja taka najedzona, że chyba dziś dzien będzie tylko o zupie bo nie chce mi sie więcej pichcić ale moja uwaga, że jak mam dwa dania , to nie ma żadnego przekąszania po drodze, czy to chrupek, czy jogurtów, w zasadzie jestesmy najedzeni już na full, i wystacza lekka kolacja więc nie wiem czy jedno danie rozwiązuje nasze jedzeniowe upodobania ![]() ps. ja jakoś nie mam przekonania do tych ekologicznych szmatek do mycia róznych powierzchni bo zazwyczaj to cena jest mega wysoka takiej ściereczki , a jakby sama mi myła okna, a ja zasiadałabym z kawą, to ok, cena byłaby adekwatna do zasług, a tak to lipa, wole kupić szmatkę z biedronki, czy lidla, tą bez puszków, i clin za 6 zł wystarcza na wieki
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-04-13 o 13:18 |
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
hmm to w końcu się dowiedziałam jak to jest być na kacu
Aniś co to za włoska sałatka //trzeba się bać //![]() A gdzie kupujecie te literki bo ja jeszcze ich nie widziałam Ja zazwyczaj robię zupę wcześniej tak co Kajo zje przed spaniem a na popołudnie robię drugie danie \ no i dzieciaki większe mają obiadokolację i tz obiad a mały jak wstanie to pierwsze pyta co tak pachnie i z chęcią idzie na drugie A starszym dzieciakom temu daję dopiero obiadokolację bo oni się stołują w szkole A Krystian ma w przedszkolu 3 posiłki A jeszcze wam powiem że wczoraj w przedszkolu i szkole też były na obiad gołąbki //zmowa jakaś czy co
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, Literkową zupę Piter tez wciaga na szybciora. Kazda lyzke musi przeczytac
![]() Swietnie wygladaja literki w rosole ![]() Kristi, kupilam gotowa wloska salatke na lunczu i ja zjadlam ze smakiem, dobra byla ![]() oczywiscie wielkosciowo duza, bo 80% to kapucha pekinska a reszta to pici pici, za to sos nadrabial braki
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Hej baby
Ja dziś już po spacerze i zakupach, spierniczałam do domu aż miło bo tak lało i wiało a ja bez parasola wyszłam i folii dla Oli bo gdy wychodziłam było przyzwoicie Teraz za to słońce świeci, co za bzdetny dzień!Chlebek wieloziarnisty nastawiłam sobie rano, wyrósł mi tak, że mało zawału nie dostałam gdy wróciłam do domu, prawie do szybki sięgał i ma 1095 g, mój największy okaz do tej pory ![]() Ver_Onka jesteś święta! autentycznie podziwiam Cię niesamowicie, wsio na Twojej głowie
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie wszamałam dwie wielkie nogi kurczakowe,które piekłam wczoraj. zaraz pęknę
![]() podjęłam decyzję. w niedzielę jedziemy z Igusiową, ale się ucieszy małż będzie zaskoczony jak z pracy wróci,bo jeszcze nie wie ![]() a babcia na OIOMie bo w trakcie operacji jedno płuco chwilowo odmówiło współpracy i były problemy z oddychaniem. no ale jestem dobrej myśli i mam nadzieję,że dojdzie do siebie i za tydzień będzie w domu jak pojadę w weekend to od pon. mogę ją jeszcze w szpitalu odwiedzać.
|
|
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszowa
zdrówka dla Babci mam pytanie jak coś pieczesz znaczy kuraka to na drugi dzień jesz go zimnego, czy odgrzewasz ? bo ja to mam jakiś spaczony, nie dość że nos , to jeszcze i smak, nie podchodzą mi odgrzewane mięsa zupę mogę i tydzień jeść, ale kotlety, kuraki, to |
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wpertalam albo na zimno, albo na cieplo i do tego obowiazkowo musztarda
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.

Muszę wypróbować

ale potem juz zasnelismy, no i poranek byl kosmiczny, ciezko mi bylo sie z wyra zwlec, a rano pierwsze co to uslyszalam "mama, mjeko!!!"

Bylby glodny to sam by se zrobil albo poszedl na stolowke.

podziwiam Cię niesamowicie, wsio na Twojej głowie
jak pojadę w weekend to od pon. mogę ją jeszcze w szpitalu odwiedzać.