|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Przyczajenie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cześć Dziewczynki
![]() dawno nie zaglądałam bo jestem w transie poprawiania pracy a jutro ew.w sobotę rano wysyłam ją w całości do p.promotor. jejku mam nadzieję, że dużo poprawek nie będzie bo egzaminy później. obrączki- my też planujemy "przetopić" złoto u "Guliwera" ![]() Kobitki a myślałyście już coś o bukietach... moja koleżanka bierze ślub za miesiąc i będzie miała tulipany, widziałam fotę na wzór której mają jej zrobić bukiet i rewelacja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
[QUOTE=jagodzia133;2622194 2]Dotk4 nom na razie fajna ale zobaczymy co będzie jak będziemy mieli z nią spotkania... ale może jednak jakoś pójdzie.... bo po dzisiejszych naukach uświadomiłam sobie że jesteśmy z tżtem idealnie dobrani że spełniamy wszystkie kryteria. Że myślimy o sobie o tym żeby każde z nas się spełniało. Że mamy wspólne plany które oboje akceptujemy że mamy podejście takie samo do wielu spraw. To niby takie oczywiste ale były pary co im dobrze nie wróżę naprawdę. Na pytanie co to jest miłość jedna typka dowalił: obowiązek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Albo facetka się pyta czy potrzebne są w związku ciche dni a ta sama dziewczyna że tak że wtedy można sobie dużo przemyśleć w ogóle. To co po kłótniach nie będzie się do męża po kilka dni odzywała?? Paranoja jakaś naprawdę. To pieknie, że tak pasujecie do siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczorak załozylam taki slubny notesik ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
dotk4 - zdrówka
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#784 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#785 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mykam spać Dziewczynki, do przeczytania jutro ![]()
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#787 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz moja jamniczka tak się upodabnia do mojego taty że czasami charpią razem taki chórek ![]() ![]() mykam na CSI a potem spać rano mam kolosa ![]() ![]()
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
też racja ;p bo bym musiała się z pokoju ewakuować hehe oj dziewczyny ale u mnie wieje no masakra jakaś jest. Mieszkam na 7 piętrze i wiatr hula że hoho... i coś się za oknem tłucze chyba rynna od bloku
![]()
#790 |
Zakorzenienie
|
NIedlugo zbliza nam sie 4 rocznica
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
ja mam z tym zawsze problemy ponieważ mój TŻ wszytko ma. Skórzany portfel,zegarek,golarkę elektryczną,ciuchy no wszytko co tam można mieć. I ciężko jest coś dla niego kupić. Dlatego staram się organizować jakoś czas. Robimy coś co on lubi robić. Mó tż uwielbia oglądać filmy i chodzić do kina. Bardzo chciał pójść na jestem numerem cztery ale ja zbytnio nie chciałam a to nie było czasu i już prawie mieli film ściągać z kin. Ale jeszcze zdążyłam na przedostatni dzień kupiłam bilety i zabrałam go na ten film. Był szczęśliwy jak małe dziecko. Niby takie głupie kino ale można powiedzieć że to jest jego hobby. Może on coś lubi robić i to tak bardzo bardzo... Mój TŻ marzył żeby pójść do teatru. Bo był tylko raz i to w podstawówce i mało co pamiętał. I chciał pójść zobaczyć jak to jest. No to go zabrałam na super spektakl normalnie boki zrywać. Był to "Bóg" Woody'ego Allen'a z Jerzym Rogalskim w roli głównej. Prześwietnie było i też był uradowany jak nie wiem co.
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-04-07 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#792 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
no własnie Moj tez wszystko ma... a On to lubi praktyczne rzeczy... a tez go nigdzie nie zabiorę tym razem bo On organizuje mi caly dzionek-niespodzianke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- kurde wszystkie poszly spac chyba:P jak sie jutro obudzicie mam nadzieje, ze beda na mnie czekaly jakies fajne pomysly ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Rozeznanie
|
Jamee jesteś pewna, że chcesz to tak zostawić? Ja, szczególnie po długich poszukiwaniach pracy, nie poddałabym się tak szybko. A w każdej firmie zdarzając się (niestety) niedociągnięcia....Ty sama też pewnie chciałabyś dostać drugą szansę w razie zawalenia czegoś, to może warto by było i dać taką drugą szansę tej firmie?
![]() A suknia bardzo ładna, ta wstążeczka urocza i te plecki po prostu boskie.... Uwielbiam koronki!!!!!!!!! niuto świetny jest ![]() tusia_m zgadzam się z Tobą co do denerwującego łażenia ekspedientki za Tobą krok w krok w sklepie...i że czasem idzie się do sklepu po prostu rzucić okiem czy mają coś interesującego czy w poszukiwaniu jakiejś ciekawej okazji (tak naprawdę obojętne czy to będzie sukienka czy bluzka czy buty, byle by ciekawe było), więc wtedy wkurzające jest pytanie "czy w czymś mogę pomóc?" już na samym starcie...., ale z drugiej strony, nic Nas tak naprawdę nie kosztuje krótkie sformułowanie "nie, dziękuję" ![]() ![]() ![]() ![]() Chatko oby te kolejne parę dni minęło Ci w jak najszybszym tempie ![]() A ten temat porodu...skąd Ci przyszedł do głowy w ogóle??? Nie za wcześnie by o tym myśleć??? ![]() ![]() ![]() Film Holiday tez bardzo mi się podoba, ale tego drugiego nie znam..... dzięki za tytuł, na pewno się zainteresuję i poznam! O! A co do koła....Jezzzuuuu ja też nie chcę ŻADNEGO KOŁA!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!! Gosza super Ci zapewnił urodzinki Twój TŻ ![]() ![]() ![]() tenebrosa nic, tylko pozazdrościć transakcji ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 03:10 ---------- Poprzedni post napisano o 03:08 ---------- Dotk4, Kochana, czy to aby nie jelito??? Nie masz Ty czasem problemów z zaparciami? Ja taki ból właśnie miałam "w boku", też nie umiałam rozprostować nóg, musiałam mieć przykurczone, złapał mnie wieczorem, to właśnie był to problem z zaparciami....połączony z wypiciem dużej ilości napojów gazowanych ( w tym dniu byłam na urodzinach kuzyna i piłam sporo coli) ... byłam wtedy smarkata i Tata wtedy zabrał mnie na pogotowie....na barana.....bo inaczej nie dało rady.... pomogły jakieś tabletki i pan czopek ![]() Zdrowiej ![]() Co do UJ...Hmmm.....renoma, renomą, rankingi, rankingami, ale ten fałsz, wyścig szczurów i brak szacunku.......ojjjj nie życzę nikomu.... Widziałam jak to przechodził Mój TŻ.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kindziulindzia!!!!! Specjalistko od @!!!! Ile dni ma w końcu wynosić prawidłowy cykl???? Bo u mnie to jest raz 34 dni.....raz 28..... No! menippe hehe brzuszek zatuszowac trzeba???? Hehe aaaaa nie ma to jak ślonsko kuchnia ![]() ![]() kicia ojej....Ty już lepiej takich historii więcej nie podsyłaj....strasznie dołująca.....normalnie zatkało mnie jak to przejrzałam..... baaardzo mi jej żal....... Aaaaaaa za kolosa 3mam kciukasy!!!!!!!! Powodzenia!!!! ![]() jagodzia no dosłownie na wagę złota ta Twoja przestroga ![]() ![]() ![]() ![]() A tak właściwie będąc przy temacie komunii....dziewczyny, wiecie, że w maju wybieram się na komunię mojej kochanej siostrzenicy ![]() ![]() Nasz wylot do PL już coraz bliżej.... Komunia, komunią, ale już wyszukałam w jakiej dokładnie restauracji dojdzie do spotkania Rodziców i Naszych oficjalnych zaręczyn ![]() No i wizyta u gina już umówiona, bo jak Polska to i służbę zdrowia trzeba zaliczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeśli, któraś z Was lubi słodkie drinki to polecam Marini rosato, grenadynę (syrop z Granata), wyciśnięty sok z cytryny i listki mięty. Oczywiście do tego dużooooo lodu. Tośmy wczoraj popili na bogato ![]() Boziuuuuuuuuuu 6 godzina a ja na nogach, bez przymuszonej woli ![]() TŻta oddelegowałam do pracy, a że wstałam kanapeczki dla niego zrobić, to już się rozbudziłam i mam po spaniu ![]()
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
paulinka009
suknia idealna jak na czerwiec ![]() jeśli nie masz żadnej upatrzonej musisz szukać raczej w necie. coś mi się wydaję, że polskie sklepy z sukniami ślubnym sprzedają bardziej "strojne" modele (przynajmniej w Gdańsku, w tych, w których się orientowałam) |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Tak się wczoraj z TŻ zastanawialiśmy czy nie zacząć chodzić na nauki przedmałżeńskie. Ile spotkań mają takie nauki? |
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja koleżanka miała 6 godzin, a druga koleżanka koło 30 ![]() tej drugiej ksiądz kazał mierzyć swoją temperaturę... nie pod pachą ![]() my idziemy do księdza we wtorek i tak się zastanawiam jak zapytać o kasę... chyba zrzucę to pytanie na Tż... :/ Edytowane przez alufa Czas edycji: 2011-04-08 o 07:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wolałabym brać ślub w kościele Tż więc jeszcze o to muszę zapytać a umówiliście już mszę? Edytowane przez alufa Czas edycji: 2011-04-08 o 07:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
tak- my byliśmy u księdza w lutym. bez problemu nas zapisał, powiedział co i jak mamy załatwić, co przynieść, pogadał z nami chwilkę- ogólnie było bardzo sympatycznie. ślub będzie w mojej parafii, Tż jest z innej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chodzi mi już nawet o tą kasę - ja po prostu nie umiem gadać z duchownymi i nie chcę czegoś palnąć ![]() dobra, idę się szykować do pracy, bo się zasiedziałam ![]() kończę o 18:00, a jutro jadę na wyspę Sobieszewską z koleżanką, której nie widziałam wieki i jestem strasznie zajarana tym faktem ![]() Edytowane przez alufa Czas edycji: 2011-04-08 o 07:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o komunię to ja też jestem przeciwna takim drogim prezentom tym bardziej że jest to siostrzenica a nie chrześnica. W ogóle komunia to nie jest tak jak dawniej teraz jest to pretekst do kupowania drogich upominków,rower może kupić jej chrzestny ojciec. Moim zdaniem powinnaś dać coś symbolicznego. Nie wiem może złote kolczyki. Naprawę ale zrobisz jak będziesz uważała. No ja mam 10 spotkań w każdy czwartek o 19 i trwają max 1h czasami nawet krócej. I są też 3 spotkania z panią w poradni no i jedno skupienie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek Wszystkim
![]() Już od godziny w pracy. Pracuję dzielnie i może nie zasnę (za oknem szarzyzna i wichura :/ ). |
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A skąd ze Śląska jesteś? Jak masz blisko do Katowic to polecam Mariacki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Jestem ze Śląska a do Kato mam 2 godz. Studiujemy tam więc może faktycznie się tam przejdziemy. Tylko czy nie będzie problemu z tym, że nie jesteśmy z Kato? W jakiej dni i o jakich godzinach odbywają się tam nauki?
Edytowane przez Jamee Czas edycji: 2011-04-08 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Zadomowienie
|
U mnie z naukami jest tak że możemy je załatwić w "skrócie" u księdza z parafii mojego tż (wiejska) lub iść na normalne nauki w parafii mojej (miejska) no i tak większość narzeka na te nauki ale ja chyba chciała bym na nie chodzić normalnie, w końcu może są i nudne ale chyba coś mogą wnieść pożytecznego w nasz związek
![]() ![]()
![]() |
#809 |
Rozeznanie
|
Hejka Dziewczyny!
![]() ![]() ![]() Dzięki wielkie evoonia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A nauki chyba uda się Nam załatwić tu, na miejscu, w Irlandii ![]() ![]() Zbieram się pomału do pracy.....dziś wyjątkowo 9-5 uffff Gosza Kochana jesteś, że tak ładnie TŻowi kanapeczki z rana robisz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.