Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011! - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! 12 19,35%
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie 2 3,23%
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. 0 0%
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. 27 43,55%
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca 0 0%
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. 3 4,84%
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. 3 4,84%
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. 1 1,61%
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... 14 22,58%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-06, 10:35   #781
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Moria kochana trzymaj sie
Moze jakiegos jogurcika chociaz wypij, musisz miec dzuo sily, jestesmy z Toba
Stary 2011-04-06, 10:36   #782
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

dziekuje Gusiagatko

dobra lece na zakupy, a potem male sprzatanie w komodzie i w koncu ciuszki moge tam schowac
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 10:39   #783
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

niewiem co sie dzieje z tym wizazem, ewidentnie sie cos po walilo i to w takim momencie!
wyrzuca mnie z 2 ostat. stron ciagle.
Stary 2011-04-06, 10:40   #784
ania2631
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
No to są jakieś żarty ja chyba rodzę a tu wizaż nawala

Może uda się wysłać posta...

Dziewczynki, po dzisiejszym badaniu ginekologicznym dostałam sporego krwawienia jak na okres, lecą delikatne skrzepki krwi. Na usg wszystko ok, wody mam w niskiej normie ale poza tym ok. Mała waży około 2,9kg no ale to krwawienie... więc od razu ginka wysłała mnie na ktg na porodówkę.
KTG wykazało skurcze! regularne Dla mnie nie były bolesne ale lekarz zaniepokojony. Puścili mnie do domu ale przed tym wypełnili całą dokumentację przed porodem, pobrali krew do badań i jak to powiedział lekarz, mam być czujna jak ważka bo kto wie czy się dziś nie rozkręci.

Tak więc leżę, jestem głodna ale nie wiem czy mam jeść bo czuję, że dziś urodzę a przed CC jeść i pić nie można. Skurcze jeśli mam to te co na ktg, lekkie napinania brzucha, chociaż 5 minut temu miałam pierwszy bolesny, ciągnący w dół więc kto wie...może jednak mi przypadnie to I miejsce
Iguśka będzie dziś cyca ciągneła mamy...Aż mnie ciarki po ciele przeszły.Maria trzymam kciuki aby wszystko odbyło się bez komplikacji.....Ale Super.
Stary 2011-04-06, 10:40   #785
agus87
Zakorzenienie

wizaz mi nie dziala..

moria aaaaaaaaa

bedziesz pierwszaaa 3mam kciuki kochana

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2011-04-06 o 10:41
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 10:41   #786
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Dziekuje Agusi_pe za troske i Daisy

Troszke mnie nie bylo, ale mialam straszne urwanie glowy przez kilka dni, a wczorak to juz bylo apogeum tego wszystkiego, bo zdecydowalam sie pojechac do szpitala, bo wydawalo mi sie ze Antos troszke mniej sie rusza. Poza tym mialam te okropne bole w niedziele co tez mnie zaniepokoilo i od tamtego czasu Antoni byl malo ruchliwy. Prawie w ogole. Wiec pojechalismy. Szybciutko sie mna zajeli, podlaczyli pod FWB to chyba polskie KTG [taka maszynka co liczy puls dziecka i ja mialam wciskac guzik jak poczuje ruchy]. Oczywiscie na poczatku maly nic, a po chwili jak sie rozchulal to myslalam, ze wyskoczy z brzucha. Mimo wszystko polozna powiedziala, ze te bole sa niepokojace i zbada mnie lekarz. To poslzismy na porodowke, wpuscili nas do pokoju i kazali czekac. Po 20 minutach przyszedl pan doktor ze studentem wypytal sie co mi tam jest, pobadal brzuch i stwierdzil, ze moj maly jest dosc nisko jak na 33 tydzien stad ten uscisk. Sprawdzil mi szyjke. Ze studentem ale okazalo sie ze na szczescie jest zamknieta wiec mnie w szpitalu nie zatrzymaja Mam tylko Paracetamol na bole brac
Jestem przeszczesliwa z tego powodu!!! I spokojna, bo wszystko zostalo sprawdzone no i widzialam porodowke i krzyki tez slyszalam ''aaaAAAAaaaAAAAAaaaAA... '' tylko jakos malo tych krzykow i krotko sie te babki darly. Wanne tez widzialam dowiedzialam sie, ze na porodowke moge wziac plyty z muzyka jaka chce i beda nam robic nastroj Wszyscy sa niesamowicie mili z poczuciem humoru. Super podejscie. Zapowiedzialam im, ze napewno do nich wroce za kilka tygodni
Doktor jeszcze kazal mi liczyc ruchy. Ma byc minimum 10 miedzy sniadaniem, a kolacja. jak chce pobudzic to mam zjesc cos slodkiego lub wypic cos bardzo zimnego. Jak cos bedzie nie tak mam juz nawet nie dzwonic tylko bezwlocznie udac sie do szpitala.

Jestem spokojniejsza.
Na szczęście wszystko dobrze się skończyło , oszczędzaj się kochana, żeby Antoś nie zszedł jeszcze niżej

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
a kciuki dla mnie sie przydaly bo MAM JUZ LOZECZKO I UCHWYTY W KOMODZIE
wczoraj pojechalismy po lozeczko, materac (kokos-gryka), przescieradelko, wypelnienie, posciel, rozek, przewijak, reczniczek i wydalismy 603zl
no ale WARTO BYLO I JEST
wklejam fote, jeszcze na surowo
czeka mnie pranko poscieli, rozka, i reczniczka i tu pytanko:
jezeli wczesniej pralam w Loveli mleczko to teraz jak wypiore w zelu hipoalergicznym JELP to chyba nic sie dzidzi nie wydarzy???? (lovela mi sie skonczyla juz ) czy lepiej poczekac jak kupie lovele?

Kasiu super zakupy i komoda rewelacyjnie pasuje do łóżeczka

Amarcia dla małej modelinki
Weredka oby wsztystko wróciło jak najszybciej do normy i wracajcie do domku i do nas
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 10:42   #787
Aliczka88
Zadomowienie

Musze coś napisać żeby znaleść się na ostatniej stronie więc przepraszam za głupie posty

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 10:44   #788
Eve1603
Zakorzenienie

Ja sie cieszylam, ze u mnie wizaz dziala normalnie, ale sie okazalo, ze na str 27 wejsc nie moge Moze jak cos napisze to mi sie uda

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 10:44   #789
agus87
Zakorzenienie

wszystkim ten wizaz szaleje ehhh

paulizia kochana dobrze, ze wszystko sie skonczylo
ja tez moge muzyczke wziac
Stary 2011-04-06, 10:45   #790
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Witam mamuśki

Wnerwia mnie wizaż od rana Najpierw nie dało się w ogóle wejść, a teraz zakończyłam czytanie na stronie 25, bo na 26 i 27 nie mogę wejść ( jakiś error mi wyskakuje ), więc nie wiem, co tam napisałyście kobietki

Ja za chwilę zbieram się do kolejki do gina. Wprawdzie przyjmuje od 15, ale odsiedzieć swoje trzeba. Proszę o za Pepe i jego nereczki
Od wczorajszego wieczora wydaje mi się, że Pepe się odwrócił, bo chyba miałam czkawkę w bronchildzie

Trzymam za dzisiejsze wizytki. Chyba jeszcze żadna nie urodziła??
Może uda mi się jeszcze wbić na te brakujące strony przed wyjściem do lekarza.
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 10:45   #791
Eve1603
Zakorzenienie

widze, ze nie tylko ja musze cokolwiek napisac zeby moc czytac na biezaco...
w ten sposob to zaraz se milion postow naklepie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-06, 10:49   #792
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Anulinka za wizytkę i nereczki Pepe

Edytowane przez Dziewczonka
Czas edycji: 2011-04-06 o 10:53
Stary 2011-04-06, 10:51   #793
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

oj chorrrrera, szlak mnie trafi... wyrzuce zaraz za okno komp...

niewiem czy wyswietla moje posty nawet,

dziewczyny w weekend moze juz bede miala w domu lozeczko, wczoraj mialam tel ,ze szwagier zabral je z warszawy do siebie i dzis w nocy ma do tesciow zwiesc, a moj mezu ma zabrac w sobote, jestem przeszczesliwa.... czyli juz tylko bedzie brakowalo kolderki, podusi i poscieli
Stary 2011-04-06, 10:52   #794
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Mango za wizytkę! Dzidziuś ślicznie śpi

Eweska brzuszek uroczy .. wcale nie dziwny co ty wygadujesz!

SiLL piłeczka coraz pokaźniejsza!

Saniu
nie pytaj co się dzieje, tylko się ciesz, że dobrze się czujesz
Zazdroszczę Ci!!! Ja mam zupelnie na odwrót

Dziewczynki zbudynienie mnie dopadło - zresztą nie pierwszy raz .. Pomożecie..

Zamawiam właśnie pościel.. ma wymiary 1poszwa 100x135 cm, poduszka 40x60cm.. to do tego idzie wypełnienie też kołdra 100x135 i poduszka 40x60..
..ale łóżeczko mam 120x60 i materacyk też taki zamówiony..

Bedzie pasować większa pościel, do mniejszego łóżeczka?

Nie będzie dziwacznie wyglądać? Nie będzia za duża?
Nie będzie to smiesznie wyglądało?

Pomocy, co myślicie?
Lolka ja myślę, że to jest dobry rozmiar, bo przecież dziecko nie jest, że tak powiem płaskie i na nim ta kołderka też się trochę uniesie. Dla siebie też pewnie nie masz kołdry dokładnie w rozmiarze materaca? Ja mam np. materac 140x200, a kołdre 200x200 i wcale źle to nie wygląda.

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
szukam kremu z filtrem mineralnym dla całej rodzinki, żeby się nadawał dla noworodka i dla Zosi i dla nas .... chciałabym kupić jeden ale porządny i żeby starczył na lato ...
a to nie lada wyzwanie ...
macie jakieś propozycje ???
(zależy mi na mineralnym, bo nie uczulają tak i najlepiej jakby był w sprayu ) ale mam wymagań
Andziot to jak znajdziesz taki ideał, to ja bardzo proszę o informację, bo chętnie kupię takie cudo

Biedna Wredka Oby się już nic niepokojącego nie działo

Atiz o pierwszej pomocy już tu kiedyś pisałyśmy i moria nawet wkleiła link na pierwszej stronie.

Oj coś ten wizaż nie chce nam dzisiaj działać.

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 10:53   #795
eweska
Moderatoreska

Hehehee w ten sposób to za szybko znowu watek skończymy

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Naprawiają wizaż, bo jakaś awaria w nocy była.
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 10:53   #796
mazianka81
Rozeznanie

no i znowu nie moge otworzyc,a juz niby mieli naprawic???

Kasiulka sliczne mebelki

a ja własnie spakowalam torbe dla Malego,jeszcze tylko ciuszki na wyjscie musze dla siebie pzryszykowac,bo moj Tz to sie nie połapie hihi.

i teraz tak stwierdziłam,ze pzrydałyby mi sie rajtuzki dla Gabrysia takie tyci na 56- na wyjscie,kurcze a nie kupowałam zadnych,ciekawe czy zdąze

3660g i 57cm szczescia
Gabryś jest z nami od 23.04.2011
mazianka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 10:55   #797
zosiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
No to są jakieś żarty ja chyba rodzę a tu wizaż nawala

Może uda się wysłać posta...

Dziewczynki, po dzisiejszym badaniu ginekologicznym dostałam sporego krwawienia jak na okres, lecą delikatne skrzepki krwi. Na usg wszystko ok, wody mam w niskiej normie ale poza tym ok. Mała waży około 2,9kg no ale to krwawienie... więc od razu ginka wysłała mnie na ktg na porodówkę.
KTG wykazało skurcze! regularne Dla mnie nie były bolesne ale lekarz zaniepokojony. Puścili mnie do domu ale przed tym wypełnili całą dokumentację przed porodem, pobrali krew do badań i jak to powiedział lekarz, mam być czujna jak ważka bo kto wie czy się dziś nie rozkręci.

Tak więc leżę, jestem głodna ale nie wiem czy mam jeść bo czuję, że dziś urodzę a przed CC jeść i pić nie można. Skurcze jeśli mam to te co na ktg, lekkie napinania brzucha, chociaż 5 minut temu miałam pierwszy bolesny, ciągnący w dół więc kto wie...może jednak mi przypadnie to I miejsce
z aczyna do mnie docierać że to już powoli u nas sie zaczyna mocno zaciskam

Cytat:
Napisane przez zabuus Pokaż wiadomość
dzisiaj zaczynamy z Zuzią 31 tydzień !

czy was też tak męczą skurcze łydek w nocy ??
ja miałam jakiś czas temu ale teraz jakoś przeszły te skurcze, chociaż jak wstaję rano i sie przeciągam to codziennie mam wrażenie że zaraz mnie złapię, ale na szczęście nie łapię

agus87, anulinka za wizyty

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 10:56   #798
Siasiek
Zadomowienie

O jeju

Moria trzymaj się tam dziewczyno
Aż mi łezka poleciała

A ja czytam sobie normalnie ale na wylogowanym i wszystko działa ok.

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 10:57   #799
moniqac
Zadomowienie

Dzień dobry!.

Musze się budzić wczesniej i wskakiwac od razu na forum, bo niektóre nasz dzieciaczki mogą się już pojawiać a ja bym to miala przespać !.

MORIA !!! Zaciskuje żeby było wszystko OK. 2,9kg to już ładna waga. W miarę możliwości informuj nas, a jak pojedziesz to pisz smsy - jeju jak w serialu, dzisiaj nawet obiadu robić nie będe tylko będe tu siedziała i odświeżała strony .

anula - Kochana przedostatni dzień w pracy? super uczucie nie? .

eweska - brzuchol wygerywa w każdym rankingu , mój lekarz narazie nie podnosi ceny (no szkoda żeby z 200 podniósł jeszcze wyzje ), swoją drogą dziwi mnie że ciężarne nie mają rabatu .

agus za wizytę.

daisy - ty chyba dzisiaj tez Kochana mykasz do lekarza? za wizytkę.

my wczoraj kupiliśmy wózio i fotelik - w końcu wygrał kolor rocky . TZ złożył przewijak, zamontował żyrandol (to już wczęsniej) - wrzucam póki co "poglądowe" zdjęcia, jak posprzątam w małym pokoju to Wam wyślę fotki lepsze .

w polsat cafe pokazuja bańki chińskie, a ja wcinam lody smietankowa-krówka z algiudy z bitą śmietaną .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG00308-20110404-0825.jpg (68,7 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG00310-20110405-2032.jpg (99,8 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG00313-20110405-2032.jpg (95,9 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG00314-20110405-2033.jpg (82,5 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG00311-20110405-2032.jpg (94,8 KB, 43 załadowań)

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2011-04-06 o 11:00
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 10:59   #800
moria44
Wtajemniczenie

Dziewczynki ale mi się miło to wszystko czyta Dziękuję
Kto wie, może to tylko falstart i dziś się nie rozkręci. Póki co krwawienie ustało co mnie bardzo cieszy bo to nic dobrego nie oznacza.

W każdym razie, dziewczynki szykujcie się naprawdę bo ja teraz na szybko obczajam działanie sterylizatora aby go zaraz użyć do butelek i odciągacza. No i nie przeczytałam jeszcze książki "Język Niemowląt" Jak wszystko dopakuję to siadam i czytam

24kasia ślicznie wygląda już kącik dla dzidzi

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Aż się zaczęłam bać jutrzejszej wizyty :P No ale u mnie wszystko pozamykane - chyba, wczoraj miałam wieczorem kilka bolesnych skurczy(...)
ewesko wiesz, u mnie też wszystko było pozamykane szyjka wysoko a dziś jak mnie ginka zbadała to powiedziała tylko "ooo, niespodzianka, rozwarcie na paluszek" I nie miałam ani jednego bolesnego skurczyku

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
A przy cesarce to powinni czekac na rozkrecenie akcji, a nie od razu ciąc?
Dziewczonka wiesz, gdybym była w 39 tyg. to pewnie już bym Iguśkę tuliła w ramionach a ja dziś dopiero zaczynam 37

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Nikt Ci nie kaze jesc bigosu czy golonki, ale nie mozesz sie glodzic, a co jesli to nie dzis ?
Trzymam kciukasy
Wsunęłam jogurcik

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 11:01   #801
moniqac
Zadomowienie

I jeszcze fotka fotelika jesli mi wizaz pozwoli załadować .

no nieeeeeeeeeeee - ale ten wizaz działa usuwam stąd zdjęcie fotelika bo jest wyżej a wrzucam komódkę i kawałek szafy wszystko robione telefonem więc jakość średnia a dzisiaj postaram się ogarnąć pokoik już na tip-top, bo łóżeczko np pojdzie do sypialni, to Wam wrzucę fotki.

Oki, wizaz szwankuje to wstawiam wózio na balkon i biorę się za pranie jego elementów.

jeju co na obiad? cos wegetariańskiego, bo na mięcho patrzec nie mozemy (nie naleśniki bo były wczoraj ), podsuwajcie pls pomysły.

Eve - dokładnie, ja klepie co popadnie żeby móc Wam chociaż zdjęcie wysłać .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG00318-20110406-1150.jpg (88,9 KB, 53 załadowań)

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2011-04-06 o 11:11
Stary 2011-04-06, 11:06   #802
Agnieszka.M
Rozeznanie

Nie rozumiem o co chodzi z tym wizażem Mogę wejść na klub, mogę przeglądać nasz wątek do strony 25, a jak próbuje zajrzeć na kolejną stronę, albo na bieżąco, to mnie wyrzuca. Teraz próbuję coś napisać i jestem ciekawa, czy się to wklei.

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 11:07   #803
Eve1603
Zakorzenienie

Moria
no bez teoretycznego przygotowania rodzic nie mozesz, szybko ksiazke czytaj
Dobrze, ze zjadlas

Moniqac
no pieknie, pieknie

Stary 2011-04-06, 11:09   #804
eweska
Moderatoreska

Sorry, ale żeby przejść na kolejną stronę musiałam cos napisać

Moria dlatego już się boję jutrzejszej wizyty :P

Mary obfociłam kosmetyki, zaraz powklejam

Moniaqc super wózek, pokoik
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 11:10   #805
Camomile
Zadomowienie

Dzien dobry wszystkim!

Nie moge doczytac wszystkch postow, tez mnie wywala

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Camomile, Moria zaczynamy dziś 37tydzień gratki dziewczyny oby tak dalej sprawnie nam szło

Tylko Moria cos sie spieszy przed szereg .

Moria, na wszelki wypadek: powodzenia!!!

Z tego wszystkiego spakowalam dzis do konca torby moja i Nadii (tylko wlozyc kosmetyczke i moge jechac do szpitala ).

Wczoraj wieczorem tez mialam kilka dosyc silnych skurczy (takie z bolem plecow), ale przeszly.
Wlasnie, Agus87, dzieki za wyjasnienie przepowiadajacych (nie moge zacytowac, bo mnie wywala...).
Trzymam tez kciuki za dzisiejsza wizyte Agus i Anulinka

Paulizia, dobrze ze wszystko w porzadku i ze pojechalas do szpitala, przy okazji obejrzalas sobie porodowke.
A z wozkiem jak, kupiliscie juz?

Anula, milego prawie ostatniego dnia w pracy

moniqac, gratuluje wozeczka i fotelika, pochwal sie fotkami.
Edit: A, zobaczylam, ze juz sa.
Bardzo ladnie. Super jest ta lampa z samolocikami!

Cytat:
Napisane przez zabuus Pokaż wiadomość
dzisiaj zaczynamy z Zuzią 31 tydzień !
czy was też tak męczą skurcze łydek w nocy ??
za kolejny tydzien!

Mnie skurcze same z siebie nie lapia, ale musze uwazac jak sie przeciagam w lozku, zeby stope trzymac pod katem prostym do lydki, inaczej skurcz lapie od razu...

Edytowane przez Camomile
Czas edycji: 2011-04-06 o 11:13
Camomile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 11:12   #806
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Moniqac wszystko śliczne i kolor Rocky na żywo rewelacja
Stary 2011-04-06, 11:12   #807
moniqac
Zadomowienie

wrrrrrrrr.

Stary 2011-04-06, 11:13   #808
Mango08
Rozeznanie

Kochane przez zestresowanie wiadomością morii zapomniałam podziękować za wszystkie komplementy dla mego Syneczka (mam nadzieję, że w końcu nadamy mu imię).

Kasiu zestawik masz ekstra! Komoda wygląda super, a do tego solidnie. Mnie te Klubisiowe jakoś nie przekonują i dlatego jeszcze się nie zdecydowaliśmy.

Lolka mogłabyś podać producenta Twoich mebelków, bo wyglądają ładnie i solidne. Może u niego znajdę jakiś fajny zestaw.

Filip 21/06/2011
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 11:15   #809
moniqac
Zadomowienie

Dziękuje ale niebieskie wyszły fotki telefonem .

Stary 2011-04-06, 11:19   #810
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Aaaa i Aguś ma jeszcze dzisiaj wizytę

Ja zaraz biorę się za prasowanie i pakuje torbę do szpitala (troche mnie Moria wystraszyła ) Torba wczoraj przyszła - nie myślałam, że będzie taka wielka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości