|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
czesc Kochaniutkie
@ jak nie bylo tak nie ma, a cycki mnie nawet nie bola, chociaz zawsze tydzien przed okresem mnie zaczynaly bolec;D wiadomo, pewnie za 2 h przyjdzie, ale sie smieje, bo zawsze jakas iskierka niepewnosci jest a z Tz sie nie oszczedzalismy jak u niego bylam z tym, ze po tamtym pobycie @ juz byl, ale wiadomo, ze bywa, ze i okres jeszcze przez jakis czas jest, tzn krwawienie ale mi sie juz smiac ze nmie chce, bo co miesiac wkrety lapie![]() a co do gorseciku, to przyszedl... no i jak na M to jest maly, tzn wiadomo, ze ma wiazanie z tylu, wiec juz nie bede go odsylac, ale wkurza mnie, ze te boki gorsetu sa taie rozlazle no i nigdy nie narzekalam na wielkosc swoich cycuchow, ale stwierdzam, ze w tym gorsecie plaska jestem jak deska;D no ale biore tez namiar na to, ze to ktos powinien mi zawiazac ten gorset, bo jak sama to robie, to jest za luzny no;D i co jeszcze?? jakosc wydaje sie w porzadku i ogolnie bardzo ladnie wyglada
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam!
![]() Pokaż kolor Mutny ![]() Jeszcze Santom wkręty łapiesz? lol ![]() Jak już wygracie tego miliona to się podzielcie
|
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie tam piersi zawsze przed @ bolą ![]() Kamea no wlasnie ja tez w sumie nie wiem czy gratulowac czy nie? Bylo "wyjdziesz za mnie?" Dzien dobry! Dzisiaj dalszy ciag pisania
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Ala, lepsze pisanie niż pracaaa
Pisz pisz, bo jak nie napiszesz to nie przyjedziemy
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjedziecie
do 4 mam oddac
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mnie zawsze tez bolaly;D ale przed ostatnim @ mnie nie bolaly i teraz tez nie ale ja glupia jestem;D toz to niemozliwe;D
|
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
To jeszcze zdążysz się napruć ze szczęścia, że skończyłaś
|
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ja już na stanowisku pracy
![]() Mój tż wygral wczoraj 20 zł w lotka ![]() Santom z tego co wiem , to usta usta się kończą już całkowicie za tydzień , a że muszą ''lecieć''na pierwowzorze angielskiego serialu , to Rożdżka musiała umrzeć, bo tak było w angielskiej wersji...szkoda bardzo lubie ten film
|
|
#789 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Od rana już mnie dzisiaj uczono co mam robić. Pracy chyba będzie więcej niż tam na stazu
![]() Cytat:
mój kiedyś (po 1 rozdziale chyba) zadzwonił do mnie, że sprawdził i że mam przyjść na konsultacje, bo ma mi dużo do przekazania. Nie chciał mi powiedzieć o co chodzi, więc zestresowana do niego poszłam, ten mnie wkręcał, że jest bardzo źle itp, potem zaczął się śmiać i powiedział, że jest bardzo dobrze napisane i widać, że dużo czytam ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#790 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
E no to jak nie bylo pytania to sie nie liczy
|
#792 |
|
Konto usunięte
|
No ale jakby nie patrzeć czary coś pomogły i jeden w sumie został zmuszony.
|
|
|
|
#793 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja od rana po sklepach latałam z rodzicami bo chcą kupić jakąś małą torbę podróżną ale niestety nic fajnego, i w dobrej cenie nie było. Przy okazji kupiliśmy trochę jedzonka Juz pojutrze jadą sobie do rodzinki wiec przez 3dni wolna chata![]() Santom oby przyszła super że jakość i wygląd ok moja koleżanka ostatnio zamówiła jakiś komplecik i przyszło nie dość że za duże-to jakość pozostawiła wiele do życzenia... a jak Ci Tż zawiąże to z pewnością będzie jeszcze lepiejGaja jak wygram to sie z Wami podzielę ![]() Alunia dobrze, ze dzień taki nijaki to chociaż tak nie ciągnie na dwór ![]() Jlys noo 20zł też dobre ![]() Kamea może tylko tak wygląda jak na pierwszy dzień widzisz jak nie było to teraz pewno Tż wymysli coś żeby Ci to zrekompensować![]() Isabelle racja ciekawe czy na majówce któryś pan przyklęknie
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Paczek ale Ci zazdroszcze !
Moja mama też miała jechać na majówkę , ale sie rozmyślili...choć w sumie i tak ja 2.05 pracuje ale zawsze te 2 dni :P
|
|
#795 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojj to szkoda, że się rozmyśliła
Moi na szczęście się nie wycofali-najpierw spotkanie klasowe w pt, a w sb do kuzynów jadą na imprezkę Pewno przed wyjazdem będzie mama Tż mówiła, żeby tu grzecznie było![]() idę zrobić sobie parówkę na twarz): wracam za jakieś 25minut
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-04-27 o 12:40 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie czekam na decyzję , czy kredyt klient dostanie
kurde coś mi dziś wolniutko czas leci..a jeszcze pogoda za oknem taka ładna ![]() no i ja pracuję 30.04 i 2.05 i Tż też. majówkę mamy do dziewuchy wlasnie bylam z klientem w informacji po protokół , i wracam do punktu patrze a do sklepu wchodzi Wojtek Brzozowski , ( ten żeglarz czy surfer nie wiem kim on tam nie jest , ale coś w ten deseń :P)
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-04-27 o 13:02 |
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nie szalejcie za bardzo;Da co do @... hmm... to ja wlasciwie nie wiem czy chce zeby przyszla... chyba bym sie cieszyla, gdyby jej nie bylo;D
|
|
|
|
|
#798 |
|
Wtajemniczenie
|
Jlys może za rok jakoś inaczej to wypadnie i sobie odbijecie
a tego gościa to nie znam![]() Santom nie no bardzo to nie będziemy szaleć no to w takim razie trzymam kciuki żeby było tak jak chcesz
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Paczek PW
![]() a w ogole jaką robisz tą parówkę do twarzy? (czy na twarz :P ?)
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Co to jest parówka na twarz?
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
no parówka , tyle , że na twarzy sie kladzie
![]() nie no robisz sobie miseczke z goraca woda (ja znam taki przepis) i tam np wlewasz jakieś olejki itd i potem głowe nad miseczke , przykrywasz glowe recznikiem i siedzisz :P swoją drogą, wyobrazilam sobie taka ugotowana parówkę pokrojoną w plasterki jak ogórek zielony i na twarzy rozłożona , na pewno byłby mega oczyszczajace wlaściwości
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-04-27 o 14:30 |
|
|
|
#802 |
|
Wtajemniczenie
|
widzę, widzę
![]() a parówkę robię tak: Gotuje wodę, wlewam do miski, do tej gorącej wody daję trochę rumianku/ewentualnie jak nie mam to herbatę rumiankową, i też w zależności od tego co mam-albo cytrynę-skórkę i plasterki, albo skórkę z pomarańczy/mandarynki i kawałki mandarynki. Nakładam ręcznik na głowę, i tak trzymam głowę nad ta parą gdzieś 15min
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
i co działa? musze sobie zrobić kiedyś , bo robiłam ostatni raz z 3 lata temu , ale wersje z jakimiś olejkami to efekty były mierne
kurde albo mi się wydaje , albo naprawde jeden tutaj chłopaczek mnie podrywa, chyba , że mnie lubi po prostu i dlatego tak przyłazi :P
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-04-27 o 14:35 |
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, czego to ludzie nie wymysla
|
#805 |
|
Wtajemniczenie
|
Jlys wiesz co sama robiłam z pół roku temu
podobno efekty są jak robi się 2/3razy w tygodniu oo to masz adoratora![]() Alunia jak się ma takie cuda na twarzy jak ja to się człowiek wszystkiego chwyta
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
jlys, wez mu pierscionkiem pomachaj przed nosem
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
no najlepsze jest to , że mu macham :P , a po za tym widziałm mnie już nieraz z tżtem , jak tz do mnie przyjeżdza..i mój tż mówi , że grał z nim x lat temu w jednej drużynie :P ( ale teraz widzę, udają , że się nie znali )
no już niecałe 5,5 godzinki i do domu
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-04-27 o 15:12 |
|
|
|
#808 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe faceci
pewno ten koleś podpadł Tż i dlatego teraz taki dystans trzymają ale ciekawe czemu tak sie kręci koło Ciebie
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem , może ja sobie za dużo wyobrażam
no ale co jak co raczej to nie jest normalne , że podhcodzi i pyta sie czy miałam kredyty :P, albo daje mi swój osobisty służbowy marker , potem po niego przychodzi i mnie rpzeprasza strasznie , że musi go na chwile pozyczyć, to mu mowie : wez sobie , nam już kierowniczka przywiozla , to on , że nie itd , i pozbył sie swojego i teraz przychodzi do mnie pożyczać choć mu mówię , że już nie potrzebuję jego markera . Ostatnio nop siedze a on podszedł do mnie i tka patrzy mi w dekolt a ja co jest ? a on do mnie: odslonisz włosy , bo chce zobaczyć jak masz na imię? (mam plakietkę przywieszoną) nie wiem dziwak i tyle ale nie powiem całkiem przystojny
|
|
#810 |
|
Wtajemniczenie
|
faktycznie dziwny jakiś
a tym markerem to ładnie sobie coś na wkręcał, ze tak chodzi-widocznie chce na siłę kontakt utrzymać tyle tylko, ze przystojny Ja jak na promocjach stałam, to przyłaził do mnie średnio co 40min taki koleś-i przychodził i tak stał i stał obok mnie, albo próbował na siłę o czymś rozmawiać a brzydki był taki, ze oczy aż bolały
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.

@ jak nie bylo tak nie ma, a cycki mnie nawet nie bola, chociaz zawsze tydzien przed okresem mnie zaczynaly bolec;D wiadomo, pewnie za 2 h przyjdzie, ale sie smieje, bo zawsze jakas iskierka niepewnosci jest

ale ja glupia jestem;D toz to niemozliwe;D

no ale co jak co raczej to nie jest normalne , że podhcodzi i pyta sie czy miałam kredyty :P, albo daje mi swój osobisty służbowy marker , potem po niego przychodzi i mnie rpzeprasza strasznie , że musi go na chwile pozyczyć, to mu mowie : wez sobie , nam już kierowniczka przywiozla , to on , że nie itd , i pozbył sie swojego i teraz przychodzi do mnie pożyczać choć mu mówię , że już nie potrzebuję jego markera . Ostatnio nop siedze a on podszedł do mnie i tka patrzy mi w dekolt
a brzydki był taki, ze oczy aż bolały