|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maly biust, a stroj kapielowy? pamocy!! :(
mnie się obydwa podobają które pokazała Zuzunia
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Rybko strój był firmy Speedo (wiem, że firma kojarzy się głównie ze strojami sportowymi, ale można kupić też inne ciekawe wzory
)
|
|
#783 |
|
Raczkowanie
|
rozmiar 32 A to nie tylko chinskie i azjatyckie staniki jak ktos napisal :/, ale brytyjskie.
a jak wam sie ten podoba, bo sie napalilam tylko troszke drogi. http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠/z38 |
|
|
|
|
#784 |
|
Rozeznanie
|
hmmmm... bardzo mi bielizne przypomina
|
|
#785 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam zwykłe trójkącikowe bikini i załaczyłam zdjęcia ale jednak wstydze sie je tu zostawiać jak wklejacie foty cycatych modelek więc je usuwam.
Edytowane przez karamba Czas edycji: 2007-05-13 o 17:27 |
|
|
|
|
#786 |
|
BAN stały
|
To gdyby ktoś kupował ten strój
http://allegro.pl/item191424721__now...p_rozm_36.html to koniecznie napiszcie jak wrażenia ![]() Mnie się jeszcze podoba ten http://allegro.pl/item192373170_blac...36_gratis.html |
|
|
|
|
#787 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bardzo ładnie w nim wyglądasz. I nie przejmuj się. To tylko modelki. Na poprzednich stronach niektore dziewczyny tez zamieszczały swoje zdjecia. I nie wygladaly wcale jak te cycate modelki
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki heleane
Bardzo miło z Twojej strony! |
|
|
|
|
#789 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zgadzam się ![]() Niewiele zapłaciłaś z tego co widziałam, a zakup udany. Kolorki takie, że optycznie powiększają biust. Nie daj się silikonowym babkom usmażonym w solarium! |
|
|
|
|
|
#790 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki sue!
Jesteście kochane
|
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
dziś znowu widziałam w Croppie stroje kąpielowe, m.in taki cały czarny dwuczęściowy i taki turkusik śliczny
kosztowały ok. 50zł... chyba sobie kupię
|
|
#792 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#793 |
|
Konto usunięte
|
przepraszam że ja tu tak "z buciorami" wlatuje (
) ale może potraficie mi pomóc? mam niewielki biust i w dodatku niezbyt równy a noszę rozmiar 36/38. nie myślę że to jest normalne. no i właśnie szukam bikini/tankini które mogłoby to zatuszować. czy powinnam wybrać jakiś odpowiedni krój, wzory, ozdoby itp.? sama nie wiem co już robić. a push-up to chyba nie założę, bo jak pisałam mam nierówny biust, no i przy prawej piersi miseczka będzie odstawać, albo biust będzie się wydawał na dużo bardziej nierówny niż w rzeczywistości.
|
|
|
|
|
#794 |
|
Konto usunięte
|
w katalogu wypatrzyłam taki o to top:
http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?s=915989&p=43.68 tylko bardziej zastanawiam się nad wersjami w wzorki. załączyłam zdjęcię w załączniku i zastanawiam się nad białym topem z nadrukiem albo brązowym z nadrukiem. tylko właśnie nie wiem czy będzie do mnie pasował. czy nie będzie pomniejszał, zniekształcał czy podkreślał mojej nierówności biustu.:/ jestem załamana ![]() P.S. przepraszam że zdjęcie takie zamazane. mam w lepszej jakości, ale nie mieściło się na wizaż
|
|
|
|
|
#795 |
|
BAN stały
|
Jeśli byś już brała, to lepiej we wzorki, nie jednolity, to stworzy optyczne wrażenie większego biustu.
A co powiecie na coś takiego? |
|
|
|
|
#796 |
|
Konto usunięte
|
śliczny
ale ja sobie ten topik upatrzylam a teraz zastanawiam się nad bikini lub tankini, jak znajdę, z miseczkami push-up ja zawsze zmieniam zdanie z 1000 razy
|
|
|
|
|
#797 |
|
Przyczajenie
|
Ja w tym roku to chyba nie wyjde na dwór....
Kiedyś dałam sie namówić na staniki push-up normalnie pod bluzkę i wyglądało jakbm miała biust. Hmmm a tak na serio to róznica między obwodem pod i na wynosi jakieś 3-4 cm... i prawdopodobnie większy nie będzie. I nei żebym była jakaś super szczupła...Ja bym chciała nawet niewielki biust, ale zeby był, a nie tak jak teraz 0.... Wstawiają gdzieś silikony przed 18 rokiem???? Jęśli tak to piszcie, bo doła łapie ze sie schlastać można.... |
|
|
|
|
#798 |
|
Rozeznanie
|
Eeee, kochaniutka, jak masz mniej niż 18 to spokojnie, jeszcze urośnie
Ja mam 22 i wciąż obserwuję tendencję wzrostową... Chociaż jędrnym, przyzwoitym biustem jeszcze tego nazwać nie mogę. Ale małe jest piękne, nieprawdaż? Pozdrawiam wszystkie płaskie kobietki
|
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie ja kupilam sobie serum Eveline takie rozowe i wydaje mi sie ze po nim biust jest taki pelniejszy. Juz kiedys to mialam i widzialam podobne efekty wiec polecam
|
|
|
|
|
#800 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jeśli miesiączkujesz od jakiegoś pół roku to już coś tam powinno świtać. jeśli nie (chodzi i o miesiączkę, i o biust), a masz >16lat, albo prawie 16 to zgłoś się do ginekologa. a silikonów nie polecam, bo wbrew pozorom niewielu facetów na to leci i raczej nie wygląda to naturalnie a ja normalnie jestem skołowana zasobami mojej szafy tak dla pewności. a pojutrze komunia mojego brata i nie mam żadnej koszuli żeby założyć na siebie. spódnice może jakoś znajdę:/ pozostają zawsze spodnie
|
|
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;4381146]sorka że ja tak na modowym o ginekologii wyskakuję ale coś mnie podkusiło xD
jeśli miesiączkujesz od jakiegoś pół roku to już coś tam powinno świtać. jeśli nie (chodzi i o miesiączkę, i o biust), a masz >16lat, albo prawie 16 to zgłoś się do ginekologa. a silikonów nie polecam, bo wbrew pozorom niewielu facetów na to leci i raczej nie wygląda to naturalnie a ja normalnie jestem skołowana zasobami mojej szafy tak dla pewności. a pojutrze komunia mojego brata i nie mam żadnej koszuli żeby założyć na siebie. spódnice może jakoś znajdę:/ pozostają zawsze spodnie[/quote]A wlasnie !wbrew pozorom! niewielu facetow potrafi rozroznic sylikon od naturalnego oczywiscie jezeli jest dobzre zrobiony. I wielu facetom wcale nie przeszkadza cos takiego. Dodam ze nie mowie o wielkim biuscie typu D czy E ( chociaz wszystko zalezy od sylwetki ) ale o takim normalnej wielkosci, proporcjonalnym do naszego ciala. Jezeli kobieta neima wcale biustu i zrobi sobie sylikony ktore powieksza go np do rozmiaru pelnego B czy C to bedzie to wygladalo bardzo naturalnie ( pod warunkiem ze bedzie dobrze zrobione ). Aha i podobno u kobiet ktore biustu nie maja wcale operacje wychodza duzo lepiej niz u takich ktore przed operacja maja np B czy C. |
|
|
|
|
#802 |
|
Rozeznanie
|
może góra usztywniana .. ja mam taki strój z gąbeczkami i fajnie wygląda
|
|
#803 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli już zostane zmuszona do wynurzenia sie poza dom, to tylko w jakimś turbo-sztywnym. No chyba że mi się uda zakamuflowac się przed starszą...
A propos: miesiaczkuje już od ponad dwóch lat, a piersi zaczeły mi rosnać jakieś 4 lata temu:| hmm... Ale póki co jako desperatka trzymam sie tej myśli o silikonach, bo to jakaś ostatnia deska ratunku... czyli jakiś jaskrawy, super-sztywny?? |
|
|
|
|
#804 |
|
BAN stały
|
Narazie nie myśl o silikonach, poczekaj aż piersi przestaną rosnąć, niech to będzie ostateczne wyjście.
Skoro znowu kilka osob wpadlo tutaj, to jeszcze raz proszę o opienię na temat tego kostiumu z posta #795, bo coraz poważniej zaczynam zastanwiać się na jego kupnem. |
|
|
|
|
#805 |
|
Konto usunięte
|
mi się podoba
lubię takie kostiumy jak ten
|
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Mi bardzo sie podoba, taki model stanika jest korzystny dla malego biustu
|
|
|
|
|
#807 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a z jakiej własciwie firmy jest ten strój? mnie tez sie spodobał
|
|
|
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
co do jednoczęściowych, choć takich nie szukacie
, baaardzo spodobał mi się ten:http://img.bonprix.pl/1/alb094x06_600.jpg
|
|
#810 |
|
Konto usunięte
|
nie lubie jednoczęściowych, ale ten mi się spodobał. ja wolę bikini albo tankini
już sama nie wiem co mam sobie wybrać:/
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.

kosztowały ok. 50zł... 

. Buu.
) ale może potraficie mi pomóc? mam niewielki biust i w dodatku niezbyt równy