| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem. 
 | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-05-14, 19:45 | #781 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: Slimex 15

Onlemon, a przypomnij, które tabletki bierzesz? Gratulacje!   | 
|     | 
|  2012-05-14, 21:18 | #782 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-02 Lokalizacja: 1oo-lica 
				 | 

aaa tam w mediach więcej szumu narobią niż to warto   moim zdaniem trzeba z głową a nie głodzić się i po 3 tabsy za jednym zamachem łykać - wiadomo że nawet konia powali taka dawka Edytowane przez ewunia830 Czas edycji: 2012-06-05 o 20:51 | 
|     | 
|  2012-05-14, 21:23 | #783 | |
| BAN stały | 

Cytat: 
 dlaczego podejrzany? witajcie chuderlaki  widze że zdrówko dopisuje i kg spadaja, nic tylko się cieszyć, onlemon- totalna bzdura i głupota z ta głodówką  jednego dnia nie wytrzymasz, poza tym ....ehhh szkoda gadać jak się czyta czasami pomysły   | |
|     | 
|  2012-05-14, 23:47 | #784 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
 Dlaczego od razu głupota? Ja mówie tutaj o głodówce 3-4 dniowej która oczyszcza. A nie po to zeby się zgłodzić. Zresztą jeśli utrzymam odpowiedni spadek to i tak osiągnę to co chcę - przynajmniej mam taką cichą nadzieje   | |
|     | 
|  2012-05-15, 00:18 | #785 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2012-05 
				 | 

Witam forumowiczki! Jestem tutaj nowa, dużo czytałam. Mam do Was przeogromną prośbę. Czy osoby, którym udało się zrzucić 5-20 kg mogłyby mi polecić sprawdzone źródła dostawców tabletek? Mówię o slimexie, meiz,,,coś tam i sibutr. Muszę zrzucić co najmniej 15 kg, 20 jest moim marzeniem. Próbowałam wszystkiego. Za Meridią płaczę po nocach, dzięki niej schudłam, a kg wróciły przez niezbyt przyjemne wypadki losowe, kilka rozstań, kiepska sytuacja zawodowa i rodzinna....wszystko zajadałam słodyczami, choć przez ponad dwa lata nie jadłam ich wcale. Naprawdę potrzebuję waszej pomocy, w internecie jest całe mnóstwo ogłoszeń, a 3/4 to oszustwa. Więc błagam, pomóżcie znękanej Duszyczce  Jestem bardzo zdesperowana. Pozdrawiam serdecznie, Kasia mój e-mail: fairy.tale.k2@gmail.com | 
|     | 
|  2012-05-15, 05:47 | #786 | ||
| BAN stały | 

Cytat: 
 pozdr ---------- Dopisano o 05:47 ---------- Poprzedni post napisano o 05:44 ---------- Cytat: 
 kont na PW  pozdro | ||
|     | 
|  2012-05-15, 06:52 | #787 | |
				 | 

Cytat: 
   Spustoszenie? mam nadzieje ze przy 30dniach "kuracji" nic złego się z nami nie dzieje... a jak to wygląda po odstawieniu ? szybko serce się "uspokaja" ? | |
|     | 
|  2012-05-15, 07:20 | #788 | |
| BAN stały | 

Cytat: 
 serducho uspokoi sie wcześniej , daj mu sie przyzwyczaić do zmian , chociaż nie wiadomo- każdy przecież inaczej reaguje  u mnie po 2 tyg , ok- a spustoszenie , miałam na mysli to , że nie dostarczasz wit. i nnych niezbędnych substancji , więc czyści ze wszystkiego , radziłabym uzupełniać witaminami , ja biore, i w tym tyg ide na badania , sama jestem ciekawa jak wyjdą  przecież kg Ci spadaja .ile już schudłaś a jaki masz cel? | |
|     | 
|  2012-05-15, 08:24 | #789 | |
				 | 

Cytat: 
 spadają pewnie że tak   a powiedz jak sprawy z miesiączką ? jest normalnie ? | |
|     | 
|  2012-05-15, 09:28 | #790 | |
| BAN stały | 

Cytat: 
  jak brałaś wcześniej maiłaś problem? bo ja nie , ale nie słyszałam , żeby ktoś narzekał........poza tym przy długim stosowaniu mogą być odchylenia - normalna rzecz przy stosowaniu jakiejkolwiek drastycznej diety odchudzającej, zawsze to się zmienia na niekorzyść   | |
|     | 
|  2012-05-16, 11:26 | #791 | 
| BAN stały | 

hejka dziewczyny  co tu tak cicho  gdzie sie wszystkie pochowałyście   jestem samotna  ? nikt mnie pocieszyć nie chce, i pogadać ze mną   a tu nuda, nuda!!!  niech ktos ze mną pogada, bo    zanudze się w pracy    haloo  no i nikt mnie nie słyszy   A jak u was z waga? widze , że wiele osób zakupiło towar i zniknęło  nie ładnie  pozdrawiam Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-05-16 o 11:27 | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-05-16, 12:31 | #792 | 
				 | 

też się zastanawiałam co tu taka cisza  Diablo wyszło, to wszystkie grają:P przynajmniej ja  dzisiaj połknęłam 7 tabletkę. Szybko zleciał ten pierwszt tydzień. Przeraża mnie tylko, że z dnia na dzień mam troszkę większy apetyt. Mam nadzieję, że to się zaraz zatrzyma. | 
|     | 
|  2012-05-16, 12:48 | #793 | |
| BAN stały | 

Cytat: 
   Tydzień?  to ładnie , naprawde szybko zleciał  Kiedy ważenie? przyznaj sie kiedy ostatni raz się ważyłaś? A co do apetytu , organizm , będzie się upominał , nie dziwne, skoro tak drastycznie została mu zahamowana chęć jedzenia a raczej - potzreba  , nie przejmuj sie , każda tak ma , ja też - tym bardziej , że widzisz co sie dzieje za oknem - zimno   | |
|     | 
|  2012-05-16, 13:01 | #794 | 
				 | 

no mam nadzieję, że to tylko wina pogody. Ważyłam się w sobotę  nawet nie wiesz jak ja muszę codziennie rano walczyć ze sobą, żeby się nie zważyć, ale poczekam   | 
|     | 
|  2012-05-16, 13:18 | #795 | |
| BAN stały | 

Cytat: 
  nie wolno Ci nawet pomysleć o wadze,  niech narzeczony schowa ja a w sobote przyniesie   , ja dziś z ciekawości weszłam i ...nic , tak jak było tak jest od 1,5 tyg | |
|     | 
|  2012-05-16, 13:32 | #796 | 
| Przyczajenie | 

Hej witam, Jestem tu nowa ale podczytuje was już chwilę. Wczoraj wziełąm pierwszą tabletkę i odczuwalne objawy ogólnie nie były takie złe ale popołudniu zmierzyłam ciśnienie i wyszło 125 na 102 (puls 107) trochę się przestraszyłam popołudniu zaczeła mnie boleć głowa a dziś rano to myślałam że mi odpadnie. Więc stwierdziłąm że dziś przerwa jutro rano wezmę drugą. Wy jak sobie radziłyście z efektami ubocznymi?? pozdrawiam | 
|     | 
|  2012-05-16, 13:35 | #797 | |
| BAN stały | 

Cytat: 
 na początek napisz co bierzesz? | |
|     | 
|  2012-05-16, 13:40 | #798 | 
| Przyczajenie | 

No tak wiedziałam, że o czymś zapomniałam.... sibumax Kiedyś na zelixii sporo schudłam i dobrze się czułam no ale potem były dwie ciążę... | 
|     | 
|  2012-05-16, 13:57 | #799 | |
| BAN stały | 

Cytat: 
  a sibu. to cos innego jeśli chodzi o dolegliwości. Nie wiem czy czytalaś posty, ja miałam 165/112 - 107 puls , taki przedział był, juz dokładnie nie pamietam , myslałam , że zejde z tego świata. Serce mało nie wyskoczyło , zaburzenia wzroku , spóźnione reakcje itp. wymieniać by duzo. Weź xrób przerwe, jak masz tabletki na obniżenie cisnienia i poczekaj aż troche spadnie- nie ryzykuj , i zacznij brać co 2 dzień . Potem zobaczysz, ja tak miałam prawie 2 tyg, ale 1.5 na pewno było nie tak. Organizm doznal szoku po takiej zmianie . A proszki , no cóź- to nie zelixia   | |
|     | 
|  2012-05-16, 13:59 | #800 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: Trójmiasto 
				 | 

hej  Jeszcze nie zakupiły, a czekają na przesyłkę  Zdecydowałam się jednak na sibumax  Aż ciekawa jestem, jak to będzie, choc już ograniczam się w jedzeniu i chodzę na basen. | 
|     | 
|  2012-05-16, 14:05 | #801 | 
| Przyczajenie | 

Ja nigdy problemó z ciśnieniem nie miałam także żadnych tabletek nie posiadam. Zmierzę dziś jak wróciło do normy to jutro następna tabletka zobaczymy co będzie.  Marika czy jak brałaś tabletki co drugi dzień to odczuwałaś jakieś efekty? tzn czułaś, że tabletka działa?? | 
|     | 
|  2012-05-16, 15:43 | #802 | |
| BAN stały | 

Cytat: 
 Jak cos będzie nie tak dalej ( , czy masz teraz wysokie ciśnienie czy nie- powinnas odczuwać) , jak bedzie ok, to weź, ale obserwuj się. Dobrze by było żebyś się czymś poratowała jak będzie wysokie... nerwy , papierosy , itp podwyższaja cisnienie , więc przy tych tab. powinno sie nie palić  . No ale życie , jest życiem  ja naszczęscie już nie pale  - 1 problem mam z głowy  . Jeśli takie objawy masz jak bierzesz, to znaczy że leki działają tylko trzeba przetrwać, więc ogranicz zażywanie , a i tak bedzie działać. Nie martw się , lepiej przeczekać niż zrobić sobie krzywde. | |
|     | 
|  2012-05-16, 18:09 | #803 | 
				 | 

U mnie właściwie bęz większych zmian. Waga stanęła trochę w miejscu ale pokazała : 79kg  Za chwilę spodziewam się okresu także nie będę martwic się zbytnio o kilogramy....bo oprocz kg trzeba doprowadzic do ładu swoje ciało. Od dwóch dni czuję się dużo lepiej, nie jestem już taka osłabiona jak wczesniej, serce tak nie wali, a i noce stają się dłuższe  Cel : 11 czerwca - 70kg. ALE to jest tak , że ze mam te swoje 170cm, tłuszczyk rozłozony równomiernie no i chciałabym doprowadzic sie do takiego stanu w którym będę po prostu wyglądać : normalnie a nie grubo. Największym problemem są ramiona i uda, brzuch oczywiscie tez - dlatego postanowiłam ostro ćwiczyć aby doprowadzić się do ładu  Rano bieganie - 15 minut (moje serce poki co więcej nie wytrzymuje) Rano ćwiczenia na ramiona Po południu A6W i ćwiczenia na ramiona oraz rower ale póki co pada  Myślicie że jest to możliwe? | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-05-16, 19:41 | #804 | |
| BAN stały | 

Cytat: 
  ważne że przeszło, a co do 9 kg w niecały miesiąc  wątpliwe  , ale trzeba próbować......moze się uda   | |
|     | 
|  2012-05-16, 22:22 | #805 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-02 Lokalizacja: 1oo-lica 
				 | 

hej kochane   a słyszała któraś z was o takim panu Nalepa ? ktoś coś wie? miał styczność? ja szukam i szukam i jak wiatru w polu   miłej nocki aaaa i sibumax to te w tych niebiesko białych kapsułkach macie ? czy całych żółtych ? Edytowane przez ewunia830 Czas edycji: 2012-05-16 o 22:27 | 
|     | 
|  2012-05-16, 22:30 | #806 | |
| BAN stały | 

Cytat: 
 sib ma jeden kolor tabl , nieb- biały   | |
|     | 
|  2012-05-17, 05:31 | #807 | 
				 | 

ja kupowałam od Pana Nalepy, wszystko poszło gładko i tego samego dnia już miałam tabsy w domu.

| 
|     | 
|  2012-05-17, 05:58 | #808 | 
| BAN stały | 

| 
|     | 
|  2012-05-17, 09:23 | #809 | 
				 | 

czuję się idealnie, zero jakichkolwiek skutków ubocznych  no cud miód te tabletki   | 
|     | 
|  2012-05-17, 15:29 | #810 | 
				 | 

A ja czekam na Sibumax.  Wpłata doszła do KZ w poniedziałek   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.