Slimex 15 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-14, 19:45   #781
Jeanne1990
Raczkowanie

Dot.: Slimex 15

Onlemon, a przypomnij, które tabletki bierzesz?

Gratulacje!
Jeanne1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 21:18   #782
ewunia830
Raczkowanie

aaa tam w mediach więcej szumu narobią niż to warto moim zdaniem trzeba z głową a nie głodzić się i po 3 tabsy za jednym zamachem łykać - wiadomo że nawet konia powali taka dawka

Edytowane przez ewunia830
Czas edycji: 2012-06-05 o 20:51
ewunia830 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 21:23   #783
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39

Cytat:
Napisane przez ewunia830 Pokaż wiadomość
aaa tam w mediach więcej szumu narobią niż to warto moim zdaniem trzeba z głową a nie głodzić się i po 3 tabsy za jednym zamachem łykać - wiadomo że nawet konia powali taka dawka

a ja póki co szperam w necie w forach i owszem ogłoszeń masa sprzedam, okazja, mam do odsprzedania - ciężko mi zaufać po tym jak sę na meridianke swego czasu nabrałam choć mam dwa sprawdzone źródełka z adipexem i sibutrilem to jak na złość źródełka z sibumxem brak i jeszcze KZ jakiś podejrzany się zaczął robić
nic tylko wrrrr

dlaczego podejrzany?
witajcie chuderlaki widze że zdrówko dopisuje i kg spadaja, nic tylko się cieszyć,

onlemon- totalna bzdura i głupota z ta głodówką jednego dnia nie wytrzymasz, poza tym ....ehhh szkoda gadać jak się czyta czasami pomysły
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 23:47   #784
onlemon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość
dlaczego podejrzany?
witajcie chuderlaki widze że zdrówko dopisuje i kg spadaja, nic tylko się cieszyć,

onlemon- totalna bzdura i głupota z ta głodówką jednego dnia nie wytrzymasz, poza tym ....ehhh szkoda gadać jak się czyta czasami pomysły

Dlaczego od razu głupota? Ja mówie tutaj o głodówce 3-4 dniowej która oczyszcza. A nie po to zeby się zgłodzić. Zresztą jeśli utrzymam odpowiedni spadek to i tak osiągnę to co chcę - przynajmniej mam taką cichą nadzieje
onlemon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 00:18   #785
kasia_ta
Przyczajenie

Witam forumowiczki!
Jestem tutaj nowa, dużo czytałam. Mam do Was przeogromną prośbę. Czy osoby, którym udało się zrzucić 5-20 kg mogłyby mi polecić sprawdzone źródła dostawców tabletek? Mówię o slimexie, meiz,,,coś tam i sibutr. Muszę zrzucić co najmniej 15 kg, 20 jest moim marzeniem. Próbowałam wszystkiego. Za Meridią płaczę po nocach, dzięki niej schudłam, a kg wróciły przez niezbyt przyjemne wypadki losowe, kilka rozstań, kiepska sytuacja zawodowa i rodzinna....wszystko zajadałam słodyczami, choć przez ponad dwa lata nie jadłam ich wcale. Naprawdę potrzebuję waszej pomocy, w internecie jest całe mnóstwo ogłoszeń, a 3/4 to oszustwa. Więc błagam, pomóżcie znękanej Duszyczce Jestem bardzo zdesperowana.
Pozdrawiam serdecznie,
Kasia

mój e-mail: fairy.tale.k2@gmail.com
kasia_ta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 05:47   #786
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez onlemon Pokaż wiadomość
Dlaczego od razu głupota? Ja mówie tutaj o głodówce 3-4 dniowej która oczyszcza. A nie po to zeby się zgłodzić. Zresztą jeśli utrzymam odpowiedni spadek to i tak osiągnę to co chcę - przynajmniej mam taką cichą nadzieje
nie unoś się kochana , przy tych proszkach nie robiłabym nic oczyszczającego , te same leki robią pustke ze wszystkiegoi w Twoim organizmie, ale zrobisz jak uważasz Sądze , że po czymś takim bedziesz się bardzo źle czuć i nie wytrzymasz 3-4 dni , ale Twój wybór

pozdr

---------- Dopisano o 05:47 ---------- Poprzedni post napisano o 05:44 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_ta Pokaż wiadomość
Witam forumowiczki!
Jestem tutaj nowa, dużo czytałam. Mam do Was przeogromną prośbę. Czy osoby, którym udało się zrzucić 5-20 kg mogłyby mi polecić sprawdzone źródła dostawców tabletek? Mówię o slimexie, meiz,,,coś tam i sibutr. Muszę zrzucić co najmniej 15 kg, 20 jest moim marzeniem. Próbowałam wszystkiego. Za Meridią płaczę po nocach, dzięki niej schudłam, a kg wróciły przez niezbyt przyjemne wypadki losowe, kilka rozstań, kiepska sytuacja zawodowa i rodzinna....wszystko zajadałam słodyczami, choć przez ponad dwa lata nie jadłam ich wcale. Naprawdę potrzebuję waszej pomocy, w internecie jest całe mnóstwo ogłoszeń, a 3/4 to oszustwa. Więc błagam, pomóżcie znękanej Duszyczce Jestem bardzo zdesperowana.
Pozdrawiam serdecznie,
Kasia

mój e-mail: fairy.tale.k2@gmail.com
hejka , zakup ze sprawdzeniem i nie tracisz pieniędzy, a jesli chodzi o działanie tabl. nikt gwarancji nie da, czy bedą dzialać!!
kont na PW pozdro
Stary 2012-05-15, 06:52   #787
onlemon
Raczkowanie

Cytat:
nie unoś się kochana , przy tych proszkach nie robiłabym nic oczyszczającego , te same leki robią pustke ze wszystkiegoi w Twoim organizmie, ale zrobisz jak uważasz Sądze , że po czymś takim bedziesz się bardzo źle czuć i nie wytrzymasz 3-4 dni , ale Twój wybór
Póki co chyba po prostu wdrożę system intensywnych ćwiczeń, co by w końcu było już wiecej po mnie widać

Spustoszenie? mam nadzieje ze przy 30dniach "kuracji" nic złego się z nami nie dzieje...

a jak to wygląda po odstawieniu ? szybko serce się "uspokaja" ?
Stary 2012-05-15, 07:20   #788
marika39
BAN stały

Cytat:
Póki co chyba po prostu wdrożę system intensywnych ćwiczeń, co by w końcu było już wiecej po mnie widać

Spustoszenie? mam nadzieje ze przy 30dniach "kuracji" nic złego się z nami nie dzieje...

a jak to wygląda po odstawieniu ? szybko serce się "uspokaja" ?

serducho uspokoi sie wcześniej , daj mu sie przyzwyczaić do zmian , chociaż nie wiadomo- każdy przecież inaczej reaguje u mnie po 2 tyg , ok-
a spustoszenie , miałam na mysli to , że nie dostarczasz wit. i nnych niezbędnych substancji , więc czyści ze wszystkiego , radziłabym uzupełniać witaminami , ja biore, i w tym tyg ide na badania , sama jestem ciekawa jak wyjdą

przecież kg Ci spadaja .ile już schudłaś a jaki masz cel?
Stary 2012-05-15, 08:24   #789
onlemon
Raczkowanie

Cytat:
serducho uspokoi sie wcześniej , daj mu sie przyzwyczaić do zmian , chociaż nie wiadomo- każdy przecież inaczej reaguje u mnie po 2 tyg , ok-
a spustoszenie , miałam na mysli to , że nie dostarczasz wit. i nnych niezbędnych substancji , więc czyści ze wszystkiego , radziłabym uzupełniać witaminami , ja biore, i w tym tyg ide na badania , sama jestem ciekawa jak wyjdą

przecież kg Ci spadaja .ile już schudłaś a jaki masz cel?

spadają pewnie że tak

a powiedz jak sprawy z miesiączką ? jest normalnie ?
Stary 2012-05-15, 09:28   #790
marika39
BAN stały

Cytat:
spadają pewnie że tak

a powiedz jak sprawy z miesiączką ? jest normalnie ?
nic mi nie wiadomo, żeby były jakieś problemy jak brałaś wcześniej maiłaś problem? bo ja nie , ale nie słyszałam , żeby ktoś narzekał........poza tym przy długim stosowaniu mogą być odchylenia - normalna rzecz przy stosowaniu jakiejkolwiek drastycznej diety odchudzającej, zawsze to się zmienia na niekorzyść
Stary 2012-05-16, 11:26   #791
marika39
BAN stały

hejka dziewczyny co tu tak cicho gdzie sie wszystkie pochowałyście
jestem samotna ? nikt mnie pocieszyć nie chce, i pogadać ze mną a tu nuda, nuda!!! niech ktos ze mną pogada, bo zanudze się w pracy

haloo no i nikt mnie nie słyszy

A jak u was z waga? widze , że wiele osób zakupiło towar i zniknęło nie ładnie pozdrawiam

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-05-16 o 11:27
Stary 2012-05-16, 12:31   #792
crookass
Raczkowanie

też się zastanawiałam co tu taka cisza
Diablo wyszło, to wszystkie grają:P przynajmniej ja

dzisiaj połknęłam 7 tabletkę. Szybko zleciał ten pierwszt tydzień. Przeraża mnie tylko, że z dnia na dzień mam troszkę większy apetyt. Mam nadzieję, że to się zaraz zatrzyma.
crookass jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 12:48   #793
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez crookass Pokaż wiadomość
też się zastanawiałam co tu taka cisza
Diablo wyszło, to wszystkie grają:P przynajmniej ja

dzisiaj połknęłam 7 tabletkę. Szybko zleciał ten pierwszt tydzień. Przeraża mnie tylko, że z dnia na dzień mam troszkę większy apetyt. Mam nadzieję, że to się zaraz zatrzyma.
hejka , chociaż jedna dusza sie pojawiła
Tydzień? to ładnie , naprawde szybko zleciał Kiedy ważenie? przyznaj sie kiedy ostatni raz się ważyłaś?
A co do apetytu , organizm , będzie się upominał , nie dziwne, skoro tak drastycznie została mu zahamowana chęć jedzenia a raczej - potzreba, nie przejmuj sie , każda tak ma , ja też - tym bardziej , że widzisz co sie dzieje za oknem - zimno
Stary 2012-05-16, 13:01   #794
crookass
Raczkowanie

no mam nadzieję, że to tylko wina pogody.

Ważyłam się w sobotę nawet nie wiesz jak ja muszę codziennie rano walczyć ze sobą, żeby się nie zważyć, ale poczekam
Stary 2012-05-16, 13:18   #795
marika39
BAN stały

Cytat:
no mam nadzieję, że to tylko wina pogody.

Ważyłam się w sobotę nawet nie wiesz jak ja muszę codziennie rano walczyć ze sobą, żeby się nie zważyć, ale poczekam
do soboty czekamy nie wolno Ci nawet pomysleć o wadze, niech narzeczony schowa ja a w sobote przyniesie, ja dziś z ciekawości weszłam i ...nic , tak jak było tak jest od 1,5 tyg
Stary 2012-05-16, 13:32   #796
siekwi
Przyczajenie

GG do siekwi

Hej witam,
Jestem tu nowa ale podczytuje was już chwilę.
Wczoraj wziełąm pierwszą tabletkę i odczuwalne objawy ogólnie nie były takie złe ale popołudniu zmierzyłam ciśnienie i wyszło 125 na 102 (puls 107) trochę się przestraszyłam popołudniu zaczeła mnie boleć głowa a dziś rano to myślałam że mi odpadnie. Więc stwierdziłąm że dziś przerwa jutro rano wezmę drugą. Wy jak sobie radziłyście z efektami ubocznymi??

pozdrawiam
siekwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 13:35   #797
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez siekwi Pokaż wiadomość
Hej witam,
Jestem tu nowa ale podczytuje was już chwilę.
Wczoraj wziełąm pierwszą tabletkę i odczuwalne objawy ogólnie nie były takie złe ale popołudniu zmierzyłam ciśnienie i wyszło 125 na 102 (puls 107) trochę się przestraszyłam popołudniu zaczeła mnie boleć głowa a dziś rano to myślałam że mi odpadnie. Więc stwierdziłąm że dziś przerwa jutro rano wezmę drugą. Wy jak sobie radziłyście z efektami ubocznymi??

pozdrawiam
hej, witaj

na początek napisz co bierzesz?
Stary 2012-05-16, 13:40   #798
siekwi
Przyczajenie

GG do siekwi

No tak wiedziałam, że o czymś zapomniałam.... sibumax
Kiedyś na zelixii sporo schudłam i dobrze się czułam no ale potem były dwie ciążę...
Stary 2012-05-16, 13:57   #799
marika39
BAN stały

Cytat:
No tak wiedziałam, że o czymś zapomniałam.... sibumax
Kiedyś na zelixii sporo schudłam i dobrze się czułam no ale potem były dwie ciążę...
kochana ja tez na meridi dobrze sie czułam a sibu. to cos innego jeśli chodzi o dolegliwości.
Nie wiem czy czytalaś posty, ja miałam 165/112 - 107 puls , taki przedział był, juz dokładnie nie pamietam , myslałam , że zejde z tego świata. Serce mało nie wyskoczyło , zaburzenia wzroku , spóźnione reakcje itp. wymieniać by duzo. Weź xrób przerwe, jak masz tabletki na obniżenie cisnienia i poczekaj aż troche spadnie- nie ryzykuj , i zacznij brać co 2 dzień . Potem zobaczysz, ja tak miałam prawie 2 tyg, ale 1.5 na pewno było nie tak. Organizm doznal szoku po takiej zmianie . A proszki , no cóź- to nie zelixia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-16, 13:59   #800
Dolce32
Raczkowanie

hej

Jeszcze nie zakupiły, a czekają na przesyłkę Zdecydowałam się jednak na sibumax Aż ciekawa jestem, jak to będzie, choc już ograniczam się w jedzeniu i chodzę na basen.
Dolce32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 14:05   #801
siekwi
Przyczajenie

GG do siekwi

Ja nigdy problemó z ciśnieniem nie miałam także żadnych tabletek nie posiadam. Zmierzę dziś jak wróciło do normy to jutro następna tabletka zobaczymy co będzie.
Marika czy jak brałaś tabletki co drugi dzień to odczuwałaś jakieś efekty? tzn czułaś, że tabletka działa??
Stary 2012-05-16, 15:43   #802
marika39
BAN stały

Cytat:
Ja nigdy problemó z ciśnieniem nie miałam także żadnych tabletek nie posiadam. Zmierzę dziś jak wróciło do normy to jutro następna tabletka zobaczymy co będzie.
Marika czy jak brałaś tabletki co drugi dzień to odczuwałaś jakieś efekty? tzn czułaś, że tabletka działa??

Jak cos będzie nie tak dalej ( , czy masz teraz wysokie ciśnienie czy nie- powinnas odczuwać)
, jak bedzie ok, to weź, ale obserwuj się. Dobrze by było żebyś się czymś poratowała jak będzie wysokie... nerwy , papierosy , itp podwyższaja cisnienie , więc przy tych tab. powinno sie nie palić. No ale życie , jest życiem ja naszczęscie już nie pale- 1 problem mam z głowy.
Jeśli takie objawy masz jak bierzesz, to znaczy że leki działają tylko trzeba przetrwać, więc ogranicz zażywanie , a i tak bedzie działać. Nie martw się , lepiej przeczekać niż zrobić sobie krzywde.
Stary 2012-05-16, 18:09   #803
onlemon
Raczkowanie

U mnie właściwie bęz większych zmian.

Waga stanęła trochę w miejscu ale pokazała : 79kg
Za chwilę spodziewam się okresu także nie będę martwic się zbytnio o kilogramy....bo oprocz kg trzeba doprowadzic do ładu swoje ciało.

Od dwóch dni czuję się dużo lepiej, nie jestem już taka osłabiona jak wczesniej, serce tak nie wali, a i noce stają się dłuższe

Cel : 11 czerwca - 70kg. ALE to jest tak , że ze mam te swoje 170cm, tłuszczyk rozłozony równomiernie no i chciałabym doprowadzic sie do takiego stanu w którym będę po prostu wyglądać : normalnie a nie grubo.
Największym problemem są ramiona i uda, brzuch oczywiscie tez - dlatego postanowiłam ostro ćwiczyć aby doprowadzić się do ładu

Rano bieganie - 15 minut (moje serce poki co więcej nie wytrzymuje)
Rano ćwiczenia na ramiona
Po południu A6W
i ćwiczenia na ramiona
oraz rower ale póki co pada

Myślicie że jest to możliwe?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-16, 19:41   #804
marika39
BAN stały

Cytat:
U mnie właściwie bęz większych zmian.

Waga stanęła trochę w miejscu ale pokazała : 79kg
Za chwilę spodziewam się okresu także nie będę martwic się zbytnio o kilogramy....bo oprocz kg trzeba doprowadzic do ładu swoje ciało.

Od dwóch dni czuję się dużo lepiej, nie jestem już taka osłabiona jak wczesniej, serce tak nie wali, a i noce stają się dłuższe

Cel : 11 czerwca - 70kg. ALE to jest tak , że ze mam te swoje 170cm, tłuszczyk rozłozony równomiernie no i chciałabym doprowadzic sie do takiego stanu w którym będę po prostu wyglądać : normalnie a nie grubo.
Największym problemem są ramiona i uda, brzuch oczywiscie tez - dlatego postanowiłam ostro ćwiczyć aby doprowadzić się do ładu

Rano bieganie - 15 minut (moje serce poki co więcej nie wytrzymuje)
Rano ćwiczenia na ramiona
Po południu A6W
i ćwiczenia na ramiona
oraz rower ale póki co pada

Myślicie że jest to możliwe?
hej , ciesze się- że już czujesz się dobrze ważne że przeszło, a co do 9 kg w niecały miesiącwątpliwe , ale trzeba próbować......moze się uda
Stary 2012-05-16, 22:22   #805
ewunia830
Raczkowanie

hej kochane
a słyszała któraś z was o takim panu Nalepa ? ktoś coś wie? miał styczność?

ja szukam i szukam i jak wiatru w polu
miłej nocki

aaaa i sibumax to te w tych niebiesko białych kapsułkach macie ? czy całych żółtych ?

Edytowane przez ewunia830
Czas edycji: 2012-05-16 o 22:27
ewunia830 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 22:30   #806
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ewunia830 Pokaż wiadomość
hej kochane
a słyszała któraś z was o takim panu Nalepa ? ktoś coś wie? miał styczność?

ja szukam i szukam i jak wiatru w polu
miłej nocki

aaaa i sibumax to te w tych niebiesko białych kapsułkach macie ? czy całych żółtych ?
słuszałyśmy , a co chcesz wiedzieć?
sib ma jeden kolor tabl , nieb- biały
Stary 2012-05-17, 05:31   #807
crookass
Raczkowanie

ja kupowałam od Pana Nalepy, wszystko poszło gładko i tego samego dnia już miałam tabsy w domu.
Stary 2012-05-17, 05:58   #808
marika39
BAN stały

Cytat:
ja kupowałam od Pana Nalepy, wszystko poszło gładko i tego samego dnia już miałam tabsy w domu.
hej kochana - pisz szybciutko jak sie czujesz
Stary 2012-05-17, 09:23   #809
crookass
Raczkowanie

czuję się idealnie, zero jakichkolwiek skutków ubocznych
no cud miód te tabletki
Stary 2012-05-17, 15:29   #810
Jeanne1990
Raczkowanie

A ja czekam na Sibumax.
Wpłata doszła do KZ w poniedziałek
Jeanne1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości