|
|
#781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Nooo, z kukurydzą to tak!
![]() Cytat:
No i na pewno wyglądała bajecznie na weselu! Cytat:
Iwka, dzięki za przepis na supę. Brzmi ciekawie. A że mam cukinie w domu, kupię po drodze przecier to zrobię Bo szybko się to powinno zrobić prawda?
|
|
#782 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego mam taką karnację nie jasną, nie ciemną tylko taką różową... i jakoś mi tu nie pasi żółty Cytat:
na pasku już mam ![]() Corii nie wiem co powiedzieć... pociesze Cię tylko, że ja też bym nie umiała wyjść... |
||
|
|
|
#784 | |
|
Wtajemniczenie
|
WIADOMOŚĆ DNIA: MAM ŻELATYNĘ!!!
wkurzyłabym się jakbym jej nie znalazła bo nawet się poświęciłam i upiekłam biszkopt pod ten sernik. Cytat:
I takie wypić![]() Robi się moment, tylko ma być przecier pomidorowy a nie koncentrat. Dopraw sobie jak chcesz do smaku, najdłużej schodzi podsmażenie cukinii co by trochę wodę odparować z niej. Tylko bazy nie rób za dużo, zupa ma wyjść gęsta. A aaaa czasami zabielam śmietaną na koniec. też tak mam - jak sama robię to wiem ile czego, ale jak trzeba opisać... ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Zapomniała się pochwalić że przeczytałam "siedem pożarów..." i jestem baaardzo rozczarowana końcówką ... a tak fajna książka buuuu
|
|
#785 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
no lalo strasznie ...
Cytat:
Cytat:
![]() zrobilismy sobie wycieczke na Manhattan wypilismy drinka i do domu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale masz faaajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratulacje
|
|
|
#786 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Fajnie wiedziec, ze ktos inny tez by nie potrafil wyjsc w tej sytuacji, bo juz myslalam, ze to tylko ja taka sentymentalna jestem ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Dziękuję Aaa dobrze powiedziane - burak ![]() Jezu, dopiero teraz zobaczyłam ile Ci sie juz udało odchudzić !!! gratki Kochana !!! Jestem pod wielkim wrazeniem ![]() Ile chcesz jeszcze zbić wagi?
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w tamtym roku była jak miała 5 miesięcy Zdjęcie dodaję to sobie zobaczysz chcę konno jeździć po plaży jak znajdę stajnie bo akurat mam urodziny 19.06 i będziemy już tam więc chcę spełnić swoje małe marzenie w tamtym roku się nie udało to może w tym się uda no my jedziemy ze względu na jod, żeby Julcia się wyszalała i nawdychała hehe
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2011-06-10 o 16:29 |
|
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
melduje sie w kolejnym watku ![]() Oleńka ochrzczona zaszczepiona znow walczymyz wysypką na buzi, Cytat:
![]() my sie wybieramy w sierpniu nad morze
|
|
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to Oleńka zazna morskiej bryzy )) Wstaw jakieś fotki z chrzcin ![]() oby wysypka szybko jej przeszła Jula dostała małe uczulenie po truskawkach :/
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
prosze
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
prześliczna mała księżniczka
|
|
#792 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to teraz będzie sernik jak tralala!![]() Dzisiaj nie zrobię tej zupki, bo kolega mi się zapowiedział, więc leciałam do domu jak z piórkiem, posprzątałam i w sumie nic nie zdążyłam zjeść. A jego jeszcze nie ma, wrrr!!!! Ale zupkę zrobię w przyszłym tygodniu A pożary, niestety... rozczarowują... Cytat:
![]() Cytat:
No i Oleńka jest taka maleńka!
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, że w drogerii Aguś, Strippi fajne laseczki z tych Waszych córeczek
|
|
|
|
|
#794 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Najwyzej potem komus dasz, jak sie nie przekonasz
|
|
#795 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#796 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Rosi, a jakiej bazy używasz, bo wiadomo, ze sa lepsze i gorsze i na tych ostatnich to raczej makijaż sie nie bedzie trzymał niestety
![]() Ja polecam Ci Art Deco (Douglas), a najlepiej Urban Decay Primer Potion (na allegro mozna kupić) - najlepsza baza z dostępnych na rynku. A jeśli masz tłuste powieki, to omiotłabym je dodatkowo lekko pudrem, żeby zmatowić. A bez bazy to nic sie nie będzie trzymało, jak powinno
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2011-06-10 o 19:43 |
|
|
|
#797 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#798 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#799 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#800 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja zawsze testuje przed zakupem, ale w przypadku bazy UD to nie bylo mozliwe, poniewaz dostepna tylko na allegro albo w UK
![]() Ewentualnie jakby jakas Twoja kolezanka ja miala i mogła Ci pozyczyc do testów
|
#801 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufka mieszka nam sie super, juz w zyciu bym sie nie zamienila na inny dom
musze sie tym nacieszyc, choc nie jestem przyzwyczajona do sprzatania takich powierzchni- na szczescie maz dzielnie mnie wspiera ![]() dzis mielismy kolejnego goscia od schodów, ciekawe ten jaka poda wycene mam do Ciebie prosbe, pokaz prosze jeszcze raz foto swoich- bo pamietam , ze bardzo mi sie podobały jaki macie kolor i z czego sa nam facet poleca dab lub jesion a Wam jak sie mieszka?? Corii smutne to co piszesz ;( naprawde macie trudny okres powiem Ci Wasze relacje troszke przypominaja mi moje dawne z TZem, choc nie było az tak hardcorowo- ale ja juz tez myslalam nawet o rozwodzie teraz moj maz tez czasem zachowuje sie tak, ze w ciagu sekundy jest w stanie mnie wyprowadzic z rownowagi np. dzis w sklepie ale jakos nam przechodzi, choc ostatnie dni mamy ciezkie jezeli chodzi o kwestie dogadania sie Wiem jak sie czujesz, gdy słyszysz, ze to Twoja wina tez mialam to powtarzane, chco ja sie wcle z tym nie zgadzałam Ten czas, ktory wam jeszcze dałas to rozsadna decyzja zobaczysz jak bedzie i wtedy zdecydujesz co dalej z wami bedzie Ja nadal trzymam kciuki PS. ja tez jedynaczka
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
głodomorek śpi
uśpiłam ją "z popielnika na wojtusia" ja wiedziałam że to piękna kołysanka ale że ma takie właściwości to już nie na mnie tak nie działała Mamusie powiedzcie mi proszę, czy piersi po tym skoku laktacyjnym już nie będą mi tak "pęcznieć" ?? tzn mam pokarm mimo tego że piersi nie pękają mi w szwach? W ogóle złapałam dzisiaj doła :/ 23 idziemy na wesele, tzn mamy w planie...i no właśnie, cały czas planowałam że włożę sukienkę którą już mam i co..mierzę ją dzisiaj i niestety mogę zapomnieć o niej...mało tego nie mam problem z piersiami a z żebrami nie zapinam się jakieś 5 cm poniżej piersi no masakra. Nie wiem co na siebie włożę w takim razie. A nie mam kasy teraz żeby coś kupić. Wklejam wam moją dresiarę okrutną
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bzyczka jestes świeża mama, wiec to normalne, ze Twoje ciało się zmieniło, nie jestes wyjatkiem , wiec glowa do góry wszystko wroci do normy. Sukienka bedzie na inna imprezke, a teraz moze uda sie cos od kogos pozyczyc?
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
India ja wiem, wiem..głupia jestem...ale dzisiaj jak trochę marudziłam tż to powiedziałam że mimo wszystko, gdybym mogła cofnąć czas i sprawić że Lilki by nie było, to bym nie skorzystała z tego bo kocham ją nad życie
a co do sukienki, no właśnie nie mam od kogo pożyczyć a ciągle miałam nadzieję że jak brzuch zniknie to się zmieszczę i będę wyglądać jak ludź a panna młoda nie zgodziła się na to bym przyjechała w worku na śmieci bo się będe bardziej niż ona w oczy rzucać ![]()
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
|
|
#807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czy odpoczniemy hmmm nie wiadomo jaka olenka bedzie majac 4 miesiace zobaczymy ![]() jeszcze chwila i stykaja jej 2 miechy, masakra jak ten czas leci ![]() ja ide na wesele mojego brata we wrzesniu do tego czasu sie ogarne, od lipca ruszam z fitnessem i silownia, moja miloscia no i chce ustalic plan diety plus trening pod okiem instruktora, bo inaczej nie dam rady osiagnac tego, co chce
|
||
|
|
|
#808 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A jeszcze łatwiej zwalić im cała winę na kobietę, prawda? Choc oczywiście każda strona ma swoją opowieść. Myślę, że problem jest w tym, iż zadna ze stron nie jest w stanie wczuć się w sytuację i punkt widzenia drugiej.
|
|
#809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jakoś doszliśmy do porozumienia ,powiem Ci,że u nas też bywało hardcorowo ,do tego stopnia ,że wyzywaliśmy się od najgorszych
Któregoś razu się wkurzyłam ,kupiłam bilet do Polski,pojechałam na dwa tygodnie i powiedziałam mu ,że ma czas żeby sobie wszystko przemyśleć .Już na drugi dzień po wyjeździe dzwonił i prosił żebym wróciła.Od tego czasu dogadujemy się i zawsze rozmawiamy ,rozmowa to podstawa.Nie wiem co siedzi w głowie Twojego męża,ale strasznie przykre to co piszesz. Może faktycznie Twoja wyprowadzka sprawiłaby,że coś do niego dotrze,jeśli nie to znaczy ,że mu po prostu nie zależy. Cytat:
ja też nigdy nie miałam tylu pokoi do sprzątania Fajnie,że dobrze Wam się mieszka.Wyślij mi maila na priva to Ci podeślę te fotki.My mamy dębowe schody. A mieszka się super,ale ostatnio nie mam siły cieszyć się z mieszkania przez te problemy;/Cytat:
![]() Aguś a to nie za wcześnie na takie wyczyny ??? |
||
|
|
|
#810 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Nie do wiary ile nas stąd miało podobne perypetie ze swoimi ślubnymi!
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2011-06-10 o 23:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

i trzeba będzie wymieniać a to potrwa pewnie do środy. W każdym razie R wie, że nie dostanie na czas prezentu i już wie co to będzie, ale bardzo się ucieszył 
gratki Kochana !!!
Jestem pod wielkim wrazeniem