|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2
Cytat:
No to super!!!!!!! Gratulacje ![]() hehe ale że aż piętro niżej ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- co się stało ?? ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- A w co tak grasz? ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- no to fajnie !! I jaką w końcu kupiliście??
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w klubie odp
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- http://www.tomkat-agd.pl/lodowka-rl-34-hgps,p129.html Z funkcją no frost, wakacje, duża zamrażarka, fajny uchwyt, powłoka antybakteryjna, A+ |
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż pochwalił mnie ostatnio za najlepsze placki na świecie.
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Mąż ma dziś nadgodziny a mieliśmy w planach basen na rowerach. Sama się nie zabiorę na rowerze (muszę wziąść dwa ręczniki plażowe i prowiant dla dwóch osób). Pójdę sama wcześniej, a mąż dojdzie po pracy. |
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
jeszcze tak nie było żebym nie miała czego nadrabiać...
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja wczoraj już nie weszłam, bo zajmowałam się mężem.... ![]() Kurde w samochodzie, jak wracaliśmy ze sklepu chciałam umrzeć ze smutku, a w domu wszystko zmieniło się o 180 stopni i tak mi poprawił humor, że aż to niesamowite razem gotowaliśmy, potem przytuleni oglądaliśmy jakiś film nawet nie wiem jaki- dla mnie to nie miało znaczenia, ważne że On był obok, że mnie przytulał i uśmiechał się do mnie Takie to głupie że tak wiele od Niego zależy ![]() Gadaliśmy tez o tych jego pomysłach z biurkami... humor mu się zepsuł, ale może na jakiś czas temat ucichnie
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak słodko u mnie dawno tak nie było ![]() dlatego zazdroszczę
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Pogadaj z chłopem, powinno pomóc
![]() Mój pierwszy raz tak sie sam domyślił
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)My też tak z mężem niemal codziennie sobie oglądamy film. Arnama nie obraź się, ale czasem Twoje wypowiedzi na temat męża są jak zakochanej nastolatki Mi by było głupio tak pisać Ale może to kwestia Twojego wieku. W każdym bądź razie nie miej mi tego za złe, ale takie mam wrażenie. Swoją drogą niczemu takie wypowiedzi nie szkodzą i fajnie że tak podchodzisz do Waszych relacji i potrafisz tak to opisywać.
Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-07-07 o 11:41 |
|
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi się właśnie to podoba widać że są w sobie strasznie zakochani
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja nie mówię że mi się to nie podoba.
Tylko ciut mnie to dziwi bo ja bym tak nie potrafiła mówić na forum, może jestem za stara.
|
#792 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A mi wtedy na nowo motylki w brzuchu fruwają jak wtedy kiedy pierwszy raz się pocałowaliśmy, czy kiedy pierwszy raz "poszliśmy do łożka" Każda z Nas powinna tak się czuć jak najdłużej i nie ma się czego wstydzić I brawo Arnama za szczerość
|
|
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wg mnie człowiek powinien wstydzić sie innych rzeczy, nie miłości ![]() Ja szczerze piszę co czuję, a że mam momenty kiedy czuję sie jak nastolatka, ba nawet dziecko czasem to nie kryję tego, bo po co ![]() Lepiej się żyje na wesoło niż na smutno ![]() Oczywiście bywają dni ze czuje sie jak 60-latka- niestety, to po prostu życie ![]() A co do miłości do mojego męża... to tak mam wrażenie że z każdym rokiem bardziej Go kocham ![]() Czasem mam momenty że chciała bym sie zdystansować do tego, ale taka już jestem, że jak kocham to na zabój i cały świat może dla mnie nie istnieć, byle by był ON Mam nadzieję że szybko się to nie zmieni, bo mój mąż jest bardziej powściągliwy w uczuciach i wiem że moje zachowanie Go "rozbraja" i "otwiera", gdybym zachowywała się poważnie i milczała w swerze uczuć, to ten związek, to życie, to było by takie pierdu pierdu, w wykonaniu "starych" dwudziestoparoletnich ludzi- a tego nie chcę, jeśmy młodzi i chcę się tak zachowywać, jak czuję, A czy to, że już jestem żoną, musi oznaczać, że nie mogę "być szalona" czy to w sferze uczuć, czy zachowań? Myślę że jedno drugiego nie wyklucza i na prawdę to że użyłaś stwierdzenia że było by Ci głupio, to nie dość że mnie rozbawiło to jeszcze zszokowało wręcz Jeszcze nie słyszałam by ktoś sie wstydził uczuć, i to do własnego męża i to jeszcze młoda osoba ![]() Głupio to ludziom powinno być za inne rzeczy, zachowania, a nie za przytulanie, całowanie, nawet podszczypywanie- pieszczotliwe, czy za mówienie o tym
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2011-07-07 o 13:40 |
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Kobieto zejdź ze mnie bo ja na Ciebie nie naskoczyłam.
![]() Ja się nie wstydzę uczuć do męża i nie o to mi chodziło. Ale widać nie rozumiesz i niech tak zostanie. Tak jak Ty kiedyś pisałaś że się chwalę na prawo i lewo (ciekawe czym) to ja piszę, że Twoje wypowiedzi na temat męża są jak zakochanej nastolatki która ma pierwszy raz chłopaka i ja bym tak nie umiała pisać na forum publicznym. A czy to dobrze czy źle to tego nie oceniłam i nie oceniam.
Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-07-07 o 13:49 |
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Typowe babskie postępowanie: "Ty mi napisała kiedyś tam że.... to ja Ci teraz napiszę..... " ![]() Ty się wypowiedziałaś, ja odpowiedziałam i każda z nas ma swoje spojrzenie na pewne sprawy i chyba na tym możemy zakończyć temat ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Kochane.... gdzie Wy się wszystkie podziewacie
|
|
#796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w takim razie skoro Ty mnie przezywasz kostka to ja tez muszę coś wymyślić na Ciebie Cytat:
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to wymyśl coś kochaniutka
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz? No to myślę.... i póki co to tylko arni mi się wymyśliło... ![]() a swoją drogą to nie wiedziałam że arni to bawół ![]() http://www.sevcikphoto.com/buvol-arni-1.jpg.html
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zdjęcie fajne http://www.sevcikphoto.com/images/bu...ee_buvol_6.jpg ciekawe jak by mnie sobie Mamba wyobrażała gdybym miała taki awatar
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogę
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nie mogie, to przez nogie i znów mogie
![]() A Twój nick to właściwie skąd się wziął
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2011-07-07 o 15:19 |
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
napiszę w klubie
ale nic wielkiego
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś tu się Nam ukrywa?
i się nie odzywano nic to ja idę się ubierać bo jak tylko mała wstanie idziemy na spacerek ![]()
Edytowane przez eff8 Czas edycji: 2011-07-07 o 15:52 |
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
to super
mi tez Cytat:
ale to przez moje zdrowie hmm...jestem |
|
|
|
|
#806 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja się zapracowałam...jutro mam wolne, ale i tak jest co robić. W niedzielę na obiadek przyjdą nasi rodzice. Nie mam pomysłu co gotować Mężuś kupił mi blender |
|||
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się kojarzy że taką ksywkę ma Arnold Schwarzeneger
![]() Dostaliśmy shishę w prezencie od teściowej bo wróciła z Tunezji, może dziś sobie popalimy. ![]() Jutro mężol idzie na imprezę firmową do restauracji i mimo że też mogę tam iść to nie chce mi się bo zawsze na te same tematy rozmawiają tj. o swojej pracy. Więc od rana do wieczora mam czas dla siebie. Chyba pojadę na zakupy bo muszę sobie kupić jakieś nowe adidasy na siłownię i jakieś legginsy bo spodnie dresowe są już na mnie za duże bo schudłam (a były opięte, teraz mi wiszą) i jeszcze prezent na urodziny siostry. U was też tak gorąco???? Tutaj chyba było koło 40 stopni w dzień w słońcu bo teraz jest 30 w cieniu.---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Zależy co lubią, ja bym zrobiła udka pieczone, mniam.
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#809 |
|
BAN stały
|
Ale piękny dzień
A ja z kredytem już coraz bardziej z górki mam nadzieję![]() Kobity co się tak kłócicie a mojego posta na ten tremat to nikt nie zauważył ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Hej gdzie Wy?
|
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z farbą na włosach robię tortillę mężowi nie ma to jak wszechstronne uzdolnienie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

I żeby było śmieszniej jeśli będziemy się wyprowadzać to uwaga bardzo daleko bo aż PIĘTRO NIŻEJ!!!

No nic, idę sobie pograć.

jeszcze tak nie było żebym nie miała czego nadrabiać...

razem gotowaliśmy, potem przytuleni oglądaliśmy jakiś film 

)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i się nie odzywa