Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-30, 20:09   #781
MissZuzia
Zadomowienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
Dlatego ja juz staram sie nie wyrażać swojej opinii na niektóre tematy.
dla mnie to bez sensu bo od tego jest forum, żeby się wypowiadać. A już kiedyś pisałam, że nie jesteśmy kółkiem wzajemnej adoracji, każda jest inna ma swoje zdanie/opinię, lubi inne rzeczy ale kwestią jest jak się o tym mówi i czy umie się zrozumieć odmienność zdania innych.

renatka witaj ponownie!
Ja też robiłam PAPPA i wynik jest w porządku więc nie ma sensu powtarzać. Pewnie chodziło ci o powtórkę przy kolejnym USG, połówkowym, tak? To nie zamierzam.
Jak przygotowania do ślubu? Gdzie się przeprowadziłaś? Do swojego Nżta?

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58

Edytowane przez MissZuzia
Czas edycji: 2011-07-30 o 20:12
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 20:11   #782
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Biorę herbatkę, gazetki i zmykam poczytać do wyrka
Całuski mamuśki, dobrej nocki
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 20:19   #783
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
W zasadzie wiekszośc z nas jest wtakiej samej sytuacji- mianowicie czekamy na pierwsze dziecko, i zadna z nas jeszcze nie wie ' z czym to sie je' wiec nie wiem po co tu jakies przepychanki typu kto wie lepiej
Każda z nas ma jakieś swoje doświadczenia i własne zdanie na dany temat, często inny a jeszcze dochodzi to tego że podczas pisania nie możemy odczuć emocji i kontekstu.
Uważam też że nie możemy się dzielić na te które mają dzieci to Np. możliwe że w mniemaniu niektórych(tak ogólnie piszę) wiedzą lepiej, uważam że takie opinie są cenne. Zaś z drugiej strony mamusie które czekają na pierwsze potomstwo nie mogą być odbierane np."co ona tam wie" (nie mówię że tak jest) bo może np. ja, nie mam dzieci ale siostra ma już trójkę i coś tam wiem Uwazam że się cały czas uczymy i wszystkie opinie są cenne, zależy tylko jak się je wykorzysta i jak się na nie zareaguje.

Edytowane przez kasikzaki
Czas edycji: 2011-07-30 o 20:23
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 20:20   #784
Haniula
Zakorzenienie

renata, zastanawialam sie pare razy gdzie sie podziewasz ale dobrze, ze juz jestes
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 20:24   #785
renata:)
Zadomowienie

MissZuzia właściwie to się nawet nie dowiadywałam kiedy się go powtarza ale pewnie przy połówkowym to skoro wyszło w porządku to nie ma co się stresować po raz kolejny bo przyznam byłam bardzo zestresowana przy tych genetycznych i tych testach...
tż się przeprowadza do mnie bo mam wolne mieszkanie 4 pokojowe w mieście gdzie są wszystkie dzidaki i ciotki więc lepiej no i za 3lata pewnie się przeprowadzimy do własnego domku jak się udamarzymy o tym więc musi się udać
przygotowania w trakcie musze w ciągu najbliższych 2tyg załatwić nauki przedmałżeńskie wybrać bukiet dekoracje kościelne fryzurę i kupić buty bo później wyjeżdżamy na wakacje na 2 tyg i zastanie nas wrzesień a 17już ślub...
muszę szczerze napisać że mnie to męczy i nie wiem czy to będzie jakiś super wyjątkowy dzień wydaje mi się że bardziej czekałam na 2kreseczki na teście i bardziej się z nich cieszyłam ślub to taka formalność w końcu jesteśmy ze sobą kochamy się itd no ale jak trzeba to trzeba

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Haniula jestem i wszystko ok nie mogę uwierzyć że w przyszłym tyg zacznę 5miesiąc... w ogóle brzuszka nie widac jeszcze... no i przytyłam pół kg od samego początku ciąży więc musze się obżerać

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 20:25   #786
kasikzaki
Zadomowienie

No Renatko witaj z powrotem kochana
Stary 2011-07-30, 20:28   #787
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Każda z nas ma jakieś swoje doświadczenia i własne zdanie na dany temat, często inny a jeszcze dochodzi to tego że podczas pisania nie możemy odczuć emocji i kontekstu.
Uważam też że nie możemy się dzielić na te które mają dzieci to Np. możliwe że w mniemaniu niektórych(tak ogólnie piszę) wiedzą lepiej, uważam że takie opinie są cenne. Zaś z drugiej strony mamusie które czekają na pierwsze potomstwo nie mogą być odbierane np."co ona tam wie" (nie mówię że tak jest) bo może np. ja, nie mam dzieci ale siostra ma już trójkę i coś tam wiem Uwazam że się cały czas uczymy i wszystkie opinie są cenne, zależy tylko jak się je wykorzysta i jak się na nie zareaguje.
źle mnie zrozumiałaś, nie chodzi mi o dzielenie na te które maja dzieci lub nie.
chodzi mi tylko o to, ze akurat w tej sytuacji agatek bezpodstawnie napisała ze głupoty piszemy, bo nie miałysmy takiego łozeczka. Ona tez nie miała, a jednak jej zdanie powinnysmy popierac nie, bo mamy prawo miec swoje zdanie- wyrobione nawet nna podstawie tego co widziałysmy w sklepie czy w internecie. Moze ktos z nas dokona zlego wyboru ale tego nie wie nikt

renata ja tez bardziej czekałam na II

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2011-07-30 o 20:30

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-30, 20:32   #788
Zadomowienie

Kasiu
patrze na brzuszki klubikowe!!! boskieeee!!!
musze wkleić mój bo mam gdzie fotkę sprzed tyg na golasie widać ale jak mam ciuchy to nic...
mam się martwić że tak malutko przytyłam czy wy też nie tyjecie "książkowo"?

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

Lilka już z nami!!

Stary 2011-07-30, 20:33   #789
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
źle mnie zrozumiałaś, nie chodzi mi o dzielenie na te które maja dzieci lub nie.
chodzi mi tylko o to, ze akurat w tej sytuacji agatek bezpodstawnie napisała ze głupoty piszemy, bo nie miałysmy takiego łozeczka. Ona tez nie miała, a jednak jej zdanie powinnysmy popierac nie, bo mamy prawo miec swoje zdanie- wyrobione nawet nna podstawie tego co widziałysmy w sklepie czy w internecie. Moze ktos z nas dokona zlego wyboru ale tego nie wie nikt

renata ja tez bardziej czekałam na II
Nie nie kochana...ja to tak ogólnie napisałam, może niepotrzebnie cytat podpięłam.
Wiem że nie to miałaś na myśli, to tylko taka moja ogólna uwaga
Stary 2011-07-30, 20:38   #790
uska000
Zadomowienie

tez sie zastanawialam czy pisalas ze na wakacje jedziesz czy nie;p
fajnie ze jestes ize wyniki dobre

Zosiu nie mart sie w ikei sa takie promocje ze lozeczko z materacem za 100zl kupisz, a moze noz widelec ktos Ci da?? proponuje strone gumtree tam ludzie za grosze sprzedaja prawie nowki

ja sie wlasnie wykapalam, zrobilam peling cukrowy wysmarowalam oliwka noi pierwszy raz brodawki ta mascia na ciaze i karmienie

a teraz juz sie klade i tv

dobranoc

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 20:40   #791
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
tez sie zastanawialam czy pisalas ze na wakacje jedziesz czy nie;p
fajnie ze jestes ize wyniki dobre

Zosiu nie mart sie w ikei sa takie promocje ze lozeczko z materacem za 100zl kupisz, a moze noz widelec ktos Ci da?? proponuje strone gumtree tam ludzie za grosze sprzedaja prawie nowki

ja sie wlasnie wykapalam, zrobilam peling cukrowy wysmarowalam oliwka noi pierwszy raz brodawki ta mascia na ciaze i karmienie

a teraz juz sie klade i tv

dobranoc
a co ta maść ma robić ? ja mam strasznie wrazliwe brodawki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-30, 20:42   #792
Zadomowienie

ja też chce wiedzieć cos niecoś o tej maści moje brodawki w ogóle nie lubią kontaktu z niczym...
idę kochane spać bo padam dzisiaj wróciłam...na pewno zajrze jutro
kolorowych snów

Lilka już z nami!!

Stary 2011-07-30, 20:44   #793
kasikzaki
Zadomowienie

Ja taką maść od dwóch tygodni od siostry biorę i zawsze zapominam. Mam bardzo wrażliwe brodawki a prawa to aż mnie szczypie.
Stary 2011-07-30, 20:54   #794
MMONIKA9
Wtajemniczenie

ojej chwile mnie nie było i co tu się dzieje
no cóż wychodiz na to że w niektórych tematach trzeba się ugrysc w język i przytaknąć by kogoś nei urazić ale czy nie po to są fora i wolność słowa?? że każdy ma prawo wyrazic swoją opinie każda z nas jest inna każdej podoba się co innego i każda ma swoje zdanei na temat różnych rzeczy ale nie można tak robić że swoje uważamy za najlepsze a czyjeś za głupoty bo w ten sposób obrażamy innych
Agatek przepraszam ale trochę źle do tego podchodzisz i za to że ktoś ma inne zdanei od ciebie odrazu uważasz ze głupoty pisze nie pomyślisz ze może to kogoś urazić ze ma inne zdanie od twojego, czasami jest sie lepiej ugryść 2 razy w język napisac ok to jest twoje zdanie ja mam inne i zakończyc spór a nie jeszcze obrażać inne dziewczyny
przecież nik ci nei pisał ze nie mas zracji nie znasz się że nie masz kupować takiego jakie ci się podoba tylko inne dziewczyny wyraziły swoje zdanie ze będą kupować klasyczne drewniane
ehhh to wszystko przez te hormony
Stary 2011-07-30, 20:58   #795
kasikzaki
Zadomowienie

Dobranoc mamuśki, jutro do pracy wiec muszę się wyspać
papa
Stary 2011-07-30, 21:05   #796
Haniula
Zakorzenienie

dobranoc
Stary 2011-07-30, 21:10   #797
uska000
Zadomowienie

tak mnie czytaciee;p juz kiedys podsylalam linka i wtedy nikt nie zauwazyl;p

to teraz sobie szukajcie

zartowalam macie;;p

http://allegro.pl/maltan-masc-na-bro...737285199.html

tu chyba lepiej opisane
http://www.miralex.pl/pl/lekarz/nasz...ia/maltan.html

Edytowane przez uska000
Czas edycji: 2011-07-30 o 21:13
Stary 2011-07-30, 21:17   #798
MMONIKA9
Wtajemniczenie

a ja właśnie wygrałam kolejną aukcje tak strasznie mi się ta koszula spodobała że stwierdziłam ze chce ją mieć
co sądzicie?? http://allegro.pl/ye083-kolekcja-mod...736685765.html
wydaje mi się ze fajnie się będzie na brzuszku prezentować jakoś nie przepadam za koszulami ale ta strasznie mi się spodobała jak jeszcze nigdy żadna

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
tak mnie czytaciee;p juz kiedys podsylalam linka i wtedy nikt nie zauwazyl;p

to teraz sobie szukajcie

zartowalam macie;;p

http://allegro.pl/maltan-masc-na-bro...737285199.html

tu chyba lepiej opisane
http://www.miralex.pl/pl/lekarz/nasz...ia/maltan.html

ja tą maśc używałam w tamtym roku bo mnie od samego początku strasznie bolały i szczypały sutki więc kupiłam tą maść i sobie nią smarowałam ale szczerze nic nie pomagało
Stary 2011-07-30, 22:01   #799
uska000
Zadomowienie

a tak apropo czy ktoras zauwazyla jak wyslalam ten kupon do apteki internetowej?? 39zl na 100 do wydania?? bo tez nie pisalyscie nic??

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
a ja właśnie wygrałam kolejną aukcje tak strasznie mi się ta koszula spodobała że stwierdziłam ze chce ją mieć
co sądzicie?? http://allegro.pl/ye083-kolekcja-mod...736685765.html
wydaje mi się ze fajnie się będzie na brzuszku prezentować jakoś nie przepadam za koszulami ale ta strasznie mi się spodobała jak jeszcze nigdy żadna

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

ja tą maśc używałam w tamtym roku bo mnie od samego początku strasznie bolały i szczypały sutki więc kupiłam tą maść i sobie nią smarowałam ale szczerze nic nie pomagało

moja szwagierka uzywala przy 3 ciazach i mi dala teraz bo mowila ze rewelacja

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

ale mam nerwy.................
wylicytowalam ktg na allegro, ale idiotka nie wie na czym polega place z allegro, i ma do mnie pretensje ze twierdze ze zaplacilam a ona wplaty nie ma... Boze jak wtych czasach mozna nie miec konta w banku i wlaczac place z allegro zeby za mc poczta dostac przekaz??
urodze szybciej niz ona to wysle;/
boze zeby sprzedawac na allegro to powinny jakies egzaminy byc;/

Stary 2011-07-30, 22:33   #800
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
a tak apropo czy ktoras zauwazyla jak wyslalam ten kupon do apteki internetowej?? 39zl na 100 do wydania?? bo tez nie pisalyscie nic??

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

moja szwagierka uzywala przy 3 ciazach i mi dala teraz bo mowila ze rewelacja

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

ale mam nerwy.................
wylicytowalam ktg na allegro, ale idiotka nie wie na czym polega place z allegro, i ma do mnie pretensje ze twierdze ze zaplacilam a ona wplaty nie ma... Boze jak wtych czasach mozna nie miec konta w banku i wlaczac place z allegro zeby za mc poczta dostac przekaz??
urodze szybciej niz ona to wysle;/
boze zeby sprzedawac na allegro to powinny jakies egzaminy byc;/

Stary 2011-07-31, 08:12   #801
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dzień Dobry

Brawurka84 skoro dwóch lekarzy oglądało i nie widziało nic złego to myślę że powinnaś być spokojna

zoskasamoska myślę, że o staż powinnaś zawalczyć a o tż - jak sama napisałaś - może odsunięcie go i pokazanie że nie jesteś od niego zależna pokaże mu że nie ma Ciebie na własność.

Nie rozpamiętuj tego co by było gdyby... jeszcze sobie życie ułożysz tak, że będziesz miała super dziecko, fajnego faceta i będziesz szczęśliwa. Mało komu, życie układa się tak jak by chciał
No i w nas masz wsparcie

renata hej hej

uska000 a te brodawki to trzeba już smarować?? od czego to zależy? bo ja mam tylko trochę wrażliwe i nic więcej, powinnam zapobiegawczo to robić???

Cytat:
ja zauważyłam ale nie kupiłam, bo zamuliłam

MMONIKA9 fajna koszula na pewno ładnie będzie się układać na brzuchu
Stary 2011-07-31, 08:14   #802
agawoo
Zakorzenienie

Aleście naskrobały

Cytat:
Mialam koscielny ale nasz ksiadz chcial dowody czy my to my;p
a kartki ze spowiedzia zanosilismy w piatek.
No nam ślubu udzielał ten sam ksiądz co spisywał protokół, więc wiedział, że to my Ale i tak najpierw te kartki a potem walnął hasło: "Życzę wszystkim miłej uroczytości pogrzebowej"

Cytat:
A ja bylam na slubie u znajomych pełen kościol gości bardzo ładny slub a wesele maja na 120osob
az mi sie łezka zakreciła na swoim nie płakałam a na obcym jo

z Tz mam ciche dni, wkurza mnie bardzo, na tym slubie tez dał popis swojej inteligencji, masakra jak czasem mnie ten mezczyzna załamuje do tego stopnia, ze nieraz sie zastanawiam co ja wnim widziałam

Intuil, kasia teraz nowy rozdział w waszym- naszym zyciu i trzeba myślec do przodu, nie oglądac sie za siebie ! Juz teraz bedzie pięknie
Haniula, ja na obcych weselach też płaczę
Z TZtem się ułoży

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Strasznie mi przykro... Mam nadzieję, że szybko się z tego nieszczęścia otrząśnie.

Witaj Edytko moja imienniczko Cieszę się, że w końcu wszystko w porządku

Ależ Wy produkujcie te posty
Co do wózka, to siostra się zaoferowała, że nam pożyczy Tam raczej nie ma skręcanych kół, ale zważywszy na to, że zaoszczędzimy na zakupie wózka, to narzekać nie będę Zresztą to wózek będzie tylko na zimę, bo potem kupię zwykłą leciutką spacerówkę. Siostra miała wózek 2w1, a i tak kupiła osobno wózek spacerowy, to ten przekładany był za ciężki.
Łóżeczko też nam chciała dać, ale Mąż lubi robić takie rzeczy (ostatnio zrobił mi szafę przesuwną śliczną ) i powiedział, że sam zrobi
Oczywiście chcemy drewniane łóżeczko. Jakoś mało stabilne wydaje mi się to turystyczne... Pamiętam, że jak w poprzednim wątku sporo dziewczyn pisało o turystycznym, to myślałam, że chyba tylko ja będę miała drewniane

W ogóle to bardzo miło zaskoczyła mnie siostra, to myślałam, że nie bardzo będzie jej się widziało pożyczać nam rzeczy dla dziecka, skoro sama planuje drugie. A tutaj okazało się, że sama zaproponowała i wymyślała coraz więcej rzeczy, które może nam dać Fajnie będzie troszkę zaoszczędzić
Kropeczka, super, że będziecie mieć takie wsparcie od siostry Duże odciążenie budżetu

Cytat:
Napisane przez Brawurka84 Pokaż wiadomość
Hej..po 2 dniach leżenia w łóżku i płaczu w końcu wzięłam się za siebie
Mój wynik przezierności widziało jeszcze 2 innych lekarzy(mam pakiet w medicoverze)i powiedzieli,że wyniki usg bardzo dobre i że nawet nie ma sensu robic testu pappa.Ale wtedy dla świętego spokoju zrobiłam
Lekarz od usg też nie był jakiś przerażony wartością przezierności
cóż,nie pozostaje mi nic innego jak wierzyc,że mój bobas jest zdrowy
Brawurka, jak inni lekarze potwierdzili, że jest ok, to tak jest. Nie zamartwiaj się.A nie lepiej powtórzyć jeszcze raz usg? Może dzidziuś się inaczej ułoży i wszystko będzie ładnie widać ?

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Co za pogoda pada i pada.Wczoraj wieczorem ewakuowałam się z mężem do mojej siostry spać bo na przeciwko nas wybuchł ten gaz w mieszkaniu w Pruszkowie .Hałas jak nie wiem od karetek i straży ,niebiesko w domu i stwierdzilśmy ,ze jedziemy do nich.Oczywiście wczoraj wymiotowałam jeszcze po drodze i u nich,a dzis juz mi przeszło.Teraz jak sie połoze w sypialni do łózka to mam widok co strazacy robia w tym mieszkaniu.Normalnie tvn24 na zywo
Eliza, słyszałam o tym wybuchcu w TVN-ie. Dobrze,że pojechaliście do siostry, miałaś spokojniejszą noc

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Z takiim samolubem jestem, że mam dosyć już. Nie poszłam na tego grila, chociaz mówiłam, ze ma po mnie wpaść.

Wszystko sie sypie ta sytuacja ze stażem, żadnego oparcia w ojcu dziecka, wszystko nie tak jak być powinno..
Nie mam siły walczyc z tym szefem, nawet już nie chce tego L4 załatwiac tylko niech sie dzieje wola Boga, nie mam siły, najchetniej bym chciala by sie to skonczyło
Cytat:
Wiecie tak myślę, żeby odpuścic, nie załatwiac tego L4, bo na prawdę ciężko mi z tym wszystkim, miałabym dodatkowe 9 stówek to fakt, ale ja nie wiem czy mam siły wysłuchiwać. ..
Zoska, znowu do pionu Cię trzeba postawić? Narzekasz na swoją sytuację, ale sama nie chcesz sobie pomóc. Co zrobisz? Będziesz się dalej mordować z szefem? CZy przerwiesz staż i oddasz ponad 2000 zł? Tak możesz dostawać kasę za leżenie w domu. Skoro nie masz z nikąd wsparcia, to chociaż sama nie pogarszaj swojej sytuacji

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 08:24   #803
Zadomowienie

hej
juz sobie nazwe masci zanotowałam i skocze do sklepu jutro

widze że nie tylko u mnie nerwówka z samego rana...ja się dzisiaj z rana pokłóciłam z jakąś kobietą...wyszłam z psem na spacer i było takie pole nieogrodzone to tam poszliśmy i nagle jakaś baba wylatuje na mnie z, za przeproszeniem, mordą i się wydziera że co ja sobie myślę żeby psa na jej pole prowadzić że to jej i ble ble ble i wrzeszczy i wrzeszczy a obok niej stoi jej córeczka i kurde takiej to nic tylko strzelić w łeb! powiedziałam jej żeby się z rana nie wydzierała i troche kultury niech zachowa bo można normalnie mi zwrócić uwage a nie od razu z wrzaskiem, a ta dalej ryczy, że to nie pole to "srania". wkurzyłam się i jej powiedziałam że do srania jak nie ogrodzone ani nie oznaczone i poszłam co za babsztyl i jeszcze małe dziecko musi brać przykład z takiej "mamusi" żal...

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

zosiasamosia co znowu kombinujesz na opak? bierz kase bo ci sie należy i to jak najwięcej się da od szefa telefonów odbierać nie musisz a kasa to kasa przy dzidziusiu zawsze sie przydaje a z chłopakiem rób jak chcesz pamiętaj kochana że dziecko czuje i widzi więcej niz nam się wydaje a chyba chcesz mu zapewnić najlepszy dom jaki możesz zadaj sobie pytanie czy chcesz żeby twoje maleństwo miało właśnie takiego ojca w domu?

Lilka już z nami!!

Stary 2011-07-31, 08:25   #804
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Taka terapia wstrząsowa by pomogła, wiem, wszędzie to słyszę, i tutaj na forum mi tak mówili już dawno temu, terapeutka do której chodziłam...
Nie będę już go informowała o tym co było na wizytach i tak mało sie tym interesuje, Zdjecia z usg tez nie zobaczy.
Niech się bawi, a ja muszę wrescie zabrać się w garść , jakkolwiek, byle by poskutkowało.

czubasek zle ulokowałam swoje uczucia, kilka tygodni zanim zaszłam w ciążę... planowałam rozstanie, ale nie potrafiłam, gdybym go zostawiła teraz by było inaczej
Nie ma się co zastanawiać, co by było gdyby Jest jak jest i musisz iść do przodu. Będzie dobrze, słońce zawsz wychodzi zza chmur ...

Cytat:
Ja sobie do brzuszka zaczęłam mówić, pierwszy raz można powiedzieć, że się "odważyłam" , wczesniej się dziwnie czułam.
Ajj ja chcialam w tym miesiacu kupić drewniane łózeczko, ale , ze zawaliłam z tymi pieniedzmi za L4 to nie kupię niestety :/ Ale lepiej poczekać żeby wiedzieć chociaż jaka płeć.

Mamie się śni wnuk

Zoska,
na kupowanie łózeczka jeszcze czas

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
pamiętacie mnie jeszcze? przepraszamy z groszkiem ze nas nie było tyle czasu ale te egzaminy śluby przeprowadzki i wakacje zajmują strasznie dużo czasu
niestety nie doczytam was bo tego za dużo skończyłam gdzieś w połowie Iczęści a tu juz druga!! szalejecie!!
śliczny tytuł wątku bardzo bardzo mi się podoba !!!
poczytałam 3 posty wstecz

ostatnio też się zastanawiałam jak to z tymi pasami samochodowymi jest... i się dowiedziałam że sa nkładki dla kobiet w ciązy do aut tak żey brzusia nie ściskało niestety ceny sie nie dowiedziałam ale i tak wg mnie na 9miesiecy kupic taką nakładkę to się chyba nie opłaca...chociaż czytając takie wypadki tobym dała za tą nakładkę kupę forsy mogąc tego uniknąc oby żadnej z nas się to nie zdarzyło
MissZuzia bardzo bardzo mi się podobają te wózki które pokazałaś przynajmniej mam alternatywe dla mojego symbio graco który ponoć piszczy przy jeździe....

nie wiem czy pisałam ale przyszły mi testy PAPPA i wszystko wyszło w normie mam pytanko do dziewczyn ktore robiły te testy czy je powtarzacie skoro dobrze wyszły czy już nie trzeba?
Witaj Renatko Faktycznie dawno Cię nie bylo

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 08:30   #805
Haniula
Zakorzenienie

dzien dobry
cos mnie gardło boli z rana
Stary 2011-07-31, 08:33   #806
Zadomowienie

ale mam ochote na jakąś sałatkę:ślina: chyba do sklepu pojade taka jakaś na bazie majonezu mniam!!
Haniula herbatkę gorącą z miodem i cytrynką i się wylegiwać w łóżeczku!!
agawoo, inutil witajcie

Lilka już z nami!!

Stary 2011-07-31, 08:47   #807
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Miło się czyta wszystkie Wasze rady, komentarze na mój temat. Was tutaj mam i to daje mi siły do walki, gdy przeczytam jak radzicie mi walczyć to budzi się we mnie chęć do walki, pokazania wszystkim, że ja sobie potrafię radzić.

Ja dziś znów po koszmarach, prawie co noc mi się szef śni, że kombinuje, próbuje mnie się pozbyć.
Stary 2011-07-31, 08:51   #808
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Miło się czyta wszystkie Wasze rady, komentarze na mój temat. Was tutaj mam i to daje mi siły do walki, gdy przeczytam jak radzicie mi walczyć to budzi się we mnie chęć do walki, pokazania wszystkim, że ja sobie potrafię radzić.

Ja dziś znów po koszmarach, prawie co noc mi się szef śni, że kombinuje, próbuje mnie się pozbyć.
Pewnie że musisz walczyć, dla siebie i dla dziecka i nie odpuszczać a z szefem najlepiej się wcale nie kontaktować - tylko z UP
Stary 2011-07-31, 08:54   #809
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Pewnie że musisz walczyć, dla siebie i dla dziecka i nie odpuszczać a z szefem najlepiej się wcale nie kontaktować - tylko z UP
Przyszedł tż
Dałam mu zdjecie z usg i powiedziałam,ze niech sie przypatrzy, bo widzi dziecko ostatnio raz i siedzi i patrzy i gada, dlaczego to ja sie od razu obrazam itd itp
Stary 2011-07-31, 08:57   #810
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Witajcie dziewczyny !
Wieczór panieńsko - kawalerski udany Dotarłam do domu koło godziny 4, trochę zaspana i zmarznięta, ale byłam kierowcą, więc musiałam wytrwać do końca Ale było fajnie za tydzień powtórka na naszym weselu
Dziękuję za przepisy i rady - wykorzystałam je i zmucili wszystko

miłego dnia

P.S. Później was nadrobię,bo idę na śniadanko

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości